Borussia Dortmund-Monaco maçı öncesi patlama

Borussia Dortmund-Monaco maçı öncesi Dortmund takım otobüsünün yakınlarında patlama meydana geldi. Futbolcu Bartra yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Giriş Tarihi: 11.04.2017 21:02 Son Güncelleme Tarihi: 10.04.2017 21:29 Borussia Dortmund-Monaco maçı öncesi patlama UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde bu akşam oynanacak Borussia Dortmund-Monaco maçı öncesi bir patlama meydana geldi. Patlama sonrası Borussia Dortmund - Monaco maçı ertelendi.

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'nde bu gece oynanması planlanan Borussia Dortmund-Monaco maçı öncesinde bir patlama meydana geldi. Patlama sonrası maçın yarın TSİ 19.45'e ertelenmesine karar verildi.

Alman ekibi Borussia Dortmund'tan yapılan açıklamada, "Otobüsün stada doğru hareketi sırasında patlama meydana geldi. 1 kişi yaralandı" ifadeleri yer aldı. Yaralanan futbolcunun Marc Bartra olduğu ve tedavi için hastaneye görütüldüğü öğrenildi.

Öte yandan takim otobüsünün yanında 3 patlama daha olduğu Alman polisi tarafından doğrulandı. Almanya'daki Signal Iduna Park'ta oynanması planlanan karşılaşma TSİ 21.45'te başlayacaktı.

TUZAKLANMIŞ BOMBA İHTİMALİ

Spox muhabiri gazeteci Fatih Demireli'nin Almanya'dan verdiği bilgilere göre, saldırının "tuzaklanmış bomba" ile yapılmış olabileceği ihtimali değerlendiriliyor.

Borussia Dortmund'un resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, takım otobüsünün yakınlarında patlama meydana geldiği ve oyuncuların güvenli bir bölgeye taşındığı belirtildi.

KRİZ MASASI OLUŞTURULDU

Açıklamada, olayın ardından kriz masasının toplandığı ve bir kişinin yaralandığı da ifade edildi. 

3 BÖLGEDE PATLAMA MEYDANA GELDİ

Alman emniyeti, takım otobüsüne yakın 3 bölgede patlama meydana geldiğini kaydetti.

YARALANAN KİŞİ İSPANYOL FUTBOLCU BARTRA

Ülke basınında yer alan haberlerde ise yaralanan kişinin Borussia Dortmund'un İspanyol futbolcusu Marc Bartra olduğu ve hastaneye kaldırıldığı iddia edildi.

MAÇ TATİL EDİLDİ

Dortmund'dan "Oyuncular güvende. Statta herhangi bir tehlike bulunmuyor. Gelişmeler hakkında bilgilendirmeye devam edeceğiz." açıklaması yapıldıktan sonra, bu akşam oynanacak Borussia Dotmund-Monaco mücadelesinin ertelendiği açıklandı.

Patlama nedeniyle ertelenen Borussia Dortmund - Monaco karşılaşması yarın TSİ 19:45'te oynanacak.

MAÇ ERTELENDİ

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'nde oynanacak Borussia Dortmund - Monaco maçı patlama nedeniyle ertelendi.

EMRE MOR'UN SAĞLIK DURUMU İYİ

Öte yandan Dortmund'da oynayan milli futbolcumuz Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Özcan, "Emre Mor şu anda güvende ve iyi. Olay tamamen kontrol altında" dedi.

Son dakika... Borussia Dortmund-Monaco maçı öncesi patlama

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde bu akşam oynanacak Borussia Dortmund-Monaco maçı öncesi bir patlama meydana geldi. Yaşanan olay nedeniyle karşılaşma yarın Türkiye saati ile 19:45'e ertelendi.

Öte yandan Dortmund'da oynayan milli futbolcumuz Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Özcan, "Emre Mor şu anda güvende ve iyi. Olay tamamen kontrol altında" dedi.
EMRE MOR'UN SAĞLIK DURUMU İYİ
Patlama karşılaşmanın oynanacağı Signal Iduna Park'a 10 km uzaklıkta gerçekleşti ve otobüs camının patlaması nedeniyle Dortmund'dan Marc Bartra kolundan hafif şekilde yaralandı. Patlamanın neden kaynaklandığı henüz bilinmezken detaylı inceleme sürüyor. Alman emniyeti, takım otobüsüne yakın 3 bölgede patlama meydana geldiğini kaydetti.

Dortmund takım otobüsü Monaco maçı için hareket ederken otobüs yakınında bir patlama gerçekleşti... Konuyla ilgili Borussia Dortmund Kulübü resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Otobüsümüzün otel önünden kalkışı sırasında bir patlama meydana geldi. 1 kişi yaralandı. Yeni bilgiler için takipte kalın" açıklamasını yaptı.