Başkan Erdoğan açıkladı! Selde hayatını kaybeden vatandaşların sayısı 17'ye yükseldi
Başkan Erdoğan Kastamonu, Sinop ve Bartın'daki selde hayatını kaybedenlerin sayısının 17 olduğunu bildirdi. Başkan Erdoğan, "Sel bölgelerinde mahsur kalan vatandaşlarımızı kurtarmak, kısmen ya da tamamen kapanan ulaşım akslarını tekrar işler hale getirmek ve selin sebep olduğu tahribatla birlikte oluşan mağduriyetlerin tamamını gidermek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz." dedi..
Başkan Erdoğan açıkladı! Selde hayatını kaybeden vatandaşların sayısı 17'ye yükseldi
Giriş Tarihi: 12.8.2021 20:57 Son Güncelleme: 13.8.2021 01:33
Başkan Recep Tayyip Erdoğan Kastamonu, Sinop ve Bartın’da gerçekleşen sel felaketlerinde hayatını kaybeden vatandaşların sayısının 17'ye yükseldiğini açıkladı.
Başkan Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bazı illerde etkisini gösteren selle ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan Kastamonu, Sinop ve Bartın’da gerçekleşen sel felaketlerinde hayatını kaybeden vatandaşların sayısının 17'ye yükseldiğini açıkladı.
Başkan Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bazı illerde etkisini gösteren selle ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Son dakika: Başkan Erdoğan'dan flaş açıklama! Kastamonu, Sinop ve Bartın'daki selde...
Başkan Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bazı illerde etkisini gösteren selle ilgili değerlendirmelerde bulundu.
17 VATANDAŞIMIZ HAYATINI KAYBETTİ
"Kastamonu, Sinop ve Bartın'da gerçekleşen sel felaketlerinde hayatını kaybeden 17 vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum." ifadesini kullanan Erdoğan, selin etkili olduğu bölgelerde tüm kurum ve kuruluşlarla yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirtti.
Erdoğan, "Üç ilimizdeki sel felaketine 4 bin 644 personel, 610 araç, 437 iş makinesi, 66 ambulans, 19 helikopter, 3 mobil koordinasyon tırı, 24 bot, 18 motopomp ve daha birçok farklı ekipman ve imkan ile müdahale etmekteyiz.
Başkan Erdoğan açıkladı! Selde hayatını kaybeden vatandaşların sayısı 17'ye yükseldi | Video
Sel bölgelerinde mahsur kalan vatandaşlarımızı kurtarmak, kısmen ya da tamamen kapanan ulaşım akslarını tekrar işler hale getirmek ve selin sebep olduğu tahribatla birlikte oluşan mağduriyetlerin tamamını gidermek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.
AK PARTİ 20'NCİ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ ERTELENDİ
Erdoğan, AK Parti'nin kuruluş yıl dönümü etkinliklerine ilişkin de "Son günlerde yaşadığımız afetler sebebiyle, 14 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirmeyi planladığımız AK Parti'mizin 20. kuruluş yıl dönümü etkinliklerini de erteleme kararı aldık.
Son dakika haberleri... Başkan Erdoğan Sel felaketinin yaşandığı Kastamonu, Sinop ve Bartın'a ilişkin açıklama yaptı. Erdoğan, "Sel felaketlerinde hayatını kaybeden 17 vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Milletimize başsağlığı diliyorum. " ifadelerine yer verdi. Erdoğan, "Son günlerde yaşadığımız afetler sebebiyle, 14 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirmeyi planladığımız AK Parti' mizin 20. kuruluş yıl dönümü etkinliklerini de erteleme kararı aldık. Milletimizin birlik ve beraberliğiyle bu zor günleri inşallah en kısa sürede aşacağız." dedi.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan Sel felaketinin yaşandığı Kastamonu, Sinop ve Bartın'a ilişkin açıklama yaptı.
14 VATANDAŞIMIZ HAYATINI KAYBETTİ
Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde:
Kastamonu, Sinop ve Bartın'da gerçekleşen sel felaketlerinde hayatını kaybeden 17 vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Milletimize başsağlığı diliyorum. Selin etkili olduğu bölgelerde tüm kurum ve kuruluşlarımızla yoğun bir çalışma yürütmekteyiz.
Üç ilimizdeki sel felaketine;
4644 personel 610 araç 437 iş makinası
66 ambulans
19 helikopter
24 bot
18 motopomp ve daha birçok farklı ekipman ve imkân ile müdahale etmekteyiz.
"GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
Sel bölgelerinde mahsur kalan vatandaşlarımızı kurtarmak, kısmen ya da tamamen kapanan ulaşım akslarını tekrar işler hale getirmek ve selin sebep olduğu tahribatla birlikte oluşan mağduriyetlerin tamamını gidermek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.
AK PARTİ'NİN 20. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri ERTELENDİ
Son günlerde yaşadığımız afetler sebebiyle, 14 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirmeyi planladığımız AK Parti'mizin 20. kuruluş yıl dönümü etkinliklerini de erteleme kararı aldık. Milletimizin birlik ve beraberliğiyle bu zor günleri inşallah en kısa sürede aşacağız.
Milletimizin birlik ve beraberliğiyle bu zor günleri inşallah en kısa sürede aşacağız." bilgisini paylaştı.