91. Oscar Ödül Töreni'nin kırmızı halısında şıklık yarışı.

Amerikan sinema endüstrisinin en prestijli ödülleri olarak kabul edilen Oscar Ödülleri sahiplerini buluyor. Los Angeles'taki Dolby Tiyatrosu'nda düzenlenen 91. Akademi Ödül Töreni 30 yıldır ilk kez sunucusuz yapıldı. Roma, The Favourite (Sarayın Gözdesi), Black Panther, Bohemian Rhapsody, BlacKkKlansman (Karanlıkla Karşı Karşıya) ve Green Book'un (Yeşil Rehber) da dahil olduğu 10 filmin 'En İyi Film Ödülü' İçin yarıştığı törenin kırmızı halısına ünlüler akın etti.

91. Oscar Ödül Töreni'nin kırmızı halısında şıklık yarışı

Son Güncelleme : 25.02.2019 - 07:42

Amerikan sinema endüstrisinin en prestijli ödülleri olarak kabul edilen Oscar Ödülleri sahiplerini buluyor. Los Angeles'taki Dolby Tiyatrosu’nda düzenlenen 91. Akademi Ödül Töreni 30 yıldır ilk kez sunucusuz yapıldı. Roma, The Favourite (Sarayın Gözdesi), Black Panther, Bohemian Rhapsody, BlacKkKlansman (Karanlıkla Karşı Karşıya) ve Green Book'un (Yeşil Rehber) da dahil olduğu 10 filmin 'En İyi Film Ödülü' İçin yarıştığı törenin kırmızı halısına ünlüler akın etti.

91. Oscar Ödül Töreni'nde Charlize Theron sürprizi kırmızı halıya damga vurdu

91. Akademi Ödülleri Töreni'nde Oscar Ödülleri sahiplerini buldu. 30 yılın ardından ilk defa sunucusuz olarak düzenlenen 91. Oscar Ödül Töreni, Los Angeles'taki Dolby Tiyatrosu’nda düzenlendi. Törene ödülleri kazananların yanı sıra kırmızı halıda boy gösteren dünyaca ünlü isimler ve kıyafetleri de damga vurdu.

Roma, The Favourite (Sarayın Gözdesi), Black Panther, Bohemian Rhapsody, BlacKkKlansman (Karanlıkla Karşı Karşıya) ve Green Book'un (Yeşil Rehber) da dahil olduğu 10 filmin 'En İyi Film Ödülü' İçin yarıştığı törenin kırmızı halısına ünlüler akın etti. Emma Stone, Emilia Clarke, Charlize Theron, Amy Adams, Rami Malek, Yalitza Aparicio, Rachel Weisz, Lady Gaga, Bradley Cooper ve Billy Porter gibi sinema, müzik ve moda dünyasının ünlüleri 91. Oscar Ödül Töreni’nde birbirinden şık kıyafetleriyle de yarıştı. İşte ünlülerin kırmızı halı pozları...

Kırmızı halısında şıklık yarışı

Tören başlangıcında efsanevi müzik grubu Queen'in üyelerinden gitarist Brian May ve davulcu Roger Taylor, American Idol yıldızı Adam Lambert ile birlikte konuklara özel bir performans sergiledi.

Lambert Quenn'in 1991 yılında hayatını kaybeden unutulmaz solisti Freddie Mercury'nin yerini alarak, ünlü Rock'n Roll grubunun "We Will Rock You" ve "We Are The Champions" isimli parçalarını seslendirdi.

Tören öncesinde, Emma Stone, Emilia Clarke, Charlize Theron, Amy Adams, Rami Malek, Yalitza Aparicio, Rachel Weisz ve Billy Porter gibi sinema, müzik ve moda dünyasının ünlü yıldızları Los Angeles’taki Dolby Tiyatrosu’nda düzenlenen 91. Oscar Ödül Töreni’nin kırmızı halısında şıklıklarıyla boy gösterdi.

Gecenin sürprizi ise Charlize Theron'dan geldi.

Bir süre önce Brad Pitt ile aşk yaşadıklarına dair söylentilerle gündeme gelen güzel oyuncu Charlize Theron, Oscar Ödül Töreni'ne yeni saç rengiyle katıldı.

İşte kırmızı halıda boy gösteren diğer ünlüler ve kıyafetleri...

 

Emma Stone, Emilia Clarke, Charlize Theron, Amy Adams, Rami Malek, Yalitza Aparicio, Rachel Weisz, Lady Gaga, Bradley Cooper ve Billy Porter gibi sinema, müzik ve moda dünyasının ünlüleri 91. Oscar Ödül Töreni’nde birbirinden şık kıyafetleriyle de yarıştı. İşte ünlülerin kırmızı halı pozları ve kıyafetlerinin markası...

30 yılın ardından ilk defa sunucusuz olarak düzenlenen 91. Akademi Ödülleri Töreni'nde Oscar Ödülleri sahiplerini buluyor.

 

Tören başlangıcında efsanevi müzik grubu Queen'in üyelerinden gitarist Brian May ve davulcu Roger Taylor, American Idol yıldızı Adam Lambert ile birlikte konuklara özel bir performans sergiledi

Lambert Quenn'in 1991 yılında hayatını kaybeden unutulmaz solisti Freddie Mercury'nin yerini alarak, ünlü Rock'n Roll grubunun "We Will Rock You" ve "We Are The Champions" isimli parçalarını seslendirdi.

Tören öncesinde, Emma Stone, Emilia Clarke, Charlize Theron, Amy Adams, Rami Malek, Yalitza Aparicio, Rachel Weisz ve Billy Porter gibi sinema, müzik ve moda dünyasının ünlü yıldızları Los Angeles’taki Dolby Tiyatrosu’nda düzenlenen 91. Oscar Ödül Töreni’nin kırmızı halısında şıklıklarıyla boy gösterdi.

KIRMIZI HALIDAN KARELER

Bradley Cooper ve Irina Shayk

 

Emma Stone

Elbise: Louis Vuitton

 

Jennifer Lopez

Elbise: Tom Ford

 

Lady Gaga

Elbise: Alexander McQueen

 

Brie Larson

Elbise: Celine

 

Lucy Boynton ve Rami Malek

 

Sarah Paulson

Elbise: Brandon Maxwell

 

Olivia Colman ve Ed Sinclair

 

Emilia Clarke

Elbise: Balmain

 

Rachel Weisz

Elbise: Givenchy

 

Kacey Musgraves

Elbise: Giambattista Valli

 

Rami Malek

 

Charlize Theron

Elbise: Dior Haute Couture

 

Billy Porter

 

Helen Mirren

Elbise: Schiaparelli

 

Mahershala Ali

 

Bradley Cooper, Irina Shayk ve Gloria Campano

 

Serena Williams

 

Regina King

Elbise: Oscar de la Renta

 

Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez

 

Yalitza Aparicio

Elbise: Rodarte

 

Olivia Coleman

 

Ashley Graham

Elbise: Zac Posen

 

Lady Gaga

 

Amy Poehler

Elbise: Alberta Ferretti

 

Chris Evans

 

Emilia Clarke

Elbise: Balmain

 

Amy Adams

Elbise: Versace

 

Jason Momoa ve Lisa Bonet

Lisa Bonet'in elbisesi: Karl Lagerfeld

 

Willem Dafoe ve Giada Colagrande

 

Maria Menounos

 

Sam Rockwell ve Leslie Bib

 

Allison Janney

 

Shangela

 

Laura Marano

Elbise: Hearts

 

Nicholas Britell veCaitlin Sullivan

 

Billy Porter, Elaine Welteroth, Ashley Graham ve Maria Menounos

 

Spike Lee

 

Emilia Clarke

 

Yalitza Aparicio ve Marina de Tavira

 

Laura Harrier

 

Melissa McCarthy

 

Marie Kondo

 

James McAvoy

 

Glenn Close

Elbise: Carolina Herrera

 

Linda Cardellini

 

Jennifer Hudson

Elbise: Elie Saab

 

Richard E. Grant ve kızı Olivia Grant

 

Angela Bassett

Elbise: Reem Acra

 

Tina Fey

Marina de Tavira

 

Caleb Deschanel, Mary Jo Deschanel, Zooey Deschanel ve Emily Deschanel

 

Lady Gaga

 

Rami Malek

 

Emma Stone

 

Lady Gaga

 

Kacey Musgraves

 

Bradley Cooper ve Irina Shayk

 

Charlize Theron

 

Laura Dern

Elbise: Rodarte

Bu yıl 91. kez düzenlenen Oscar Ödülleri'nde her yıl olduğu gibi bu yıl da şıklık yarışı vardı.

Ünlü yıldızların şıklık yarışı 76. Altın Küre Ödülleri'nin önüne geçti.