AK Parti’den açıklama: Bir gecede bütün tezleri çöktü

AK Parti'den açıklama: Bir gecede bütün tezleri çöktü

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Kızılcahamam Kampı'nda yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu'nun bedava elektrik açıklamasına tepki gösterdi. Çelik "Seyircisi ne kadar bilmiyorum senaryosu ve oyunculuğu kötü olan bir dizi. Siyasi açıdan rüşvet ve şantaj, etikle bağdaştırılamaz. Bu siyasetçinin mahçup olması lazım" ifadelerini kullandı

24 Aralık 2021 - 11:44

Parti'den açıklama: Bir gecede bütün tezleri çöktü

Giriş Tarihi: 24.12.2021  11:06 Son Güncelleme: 24.12.2021  11:16

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na 'bedava elektrik' konusundaki sözlerine tepki göstererek "Senaryosu ve oyunculuğu kötü bir dizi" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Kızılcahamam Kampında basın mensuplarına gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Açıklamadan öne çıkan başlıklar şöyle:

Son dakika haberi: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Bir sonraki cumhurbaşkanı Millet İttifakı'nın adayı olacaktır' sözlerine ilişkin, "Görevde olmayan Cumhurbaşkanı'na da talimat veriyor" diyerek tepki gösterdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar

Son Dakika Haberleri.. AK Parti'nin Kızılcahamam Kampı'nda AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Belediye başkanları ile Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen Kızılcahamam kampının son gününde basın mensuplarına son dakika açıklamalarında bulundu. Başkan Erdoğan'ın sokak hayvanları için yaptığı seferberlik çağrısı, yatay mimari kararlılığı ve pandemi çalışmalarına değinen Çelik CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ilginç elektrik vaadi ve ekonomideki yeni model ve kur korumalı mevduat manifestosunu da değerlendirdi.

İşte AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in Kızılcahamam kampı değerlendirmesinde yaptığı açıklamalar;

SOKAK HAYVANLARI İÇİN SEFERBERLİK

Sokak hayvanları konusunda sayın Cumhurbaşkanımızın sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarımız yoğunlaşacak.

AK Parti’den açıklama: Bir gecede bütün tezleri çöktü

YEŞİL DEVRİME DEVAM

Yeşil devrim, yatay mimari, kentlerin kendi doku ve kültürüne sahip çıkabilmesi açısından da kapsamlı değerlendirmeler yaptık. Belediyelerimizin bu anlamda çok farklı ve kapsamlı yaklaşımları oldu. Bu açıdan çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

AK PARTİLİ BELEDİYELER PANDEMİ SINAVINI GEÇTİ

Pandemiye dönük de güçlü çalışmalar yaptık. AK Parti belediyeleri yine son derece güçlü bir şekilde vatandaşımızın yanında oldu ve dünyanın içinden geçtiği bu sınavı başarılı bir şekilde geçti.

Bu açıdan bakıldığında son derece verimli bir Kızılcahamam kampı olduğunu söyleyebiliriz. Seçimlere doğru giderken hem genel hem de yerel seçimlerin zamanında yapılması, herhangi bir şekilde erken seçim olmaması yönündeki politikamızla her an hazır olma ve canla başla çalışmalarımızı güçlü bir şekilde sürdüreceğiz.

KILIÇDAROĞLU'NUN SİYASİ RÜŞVETİ "SAÇMALIKLAR DİZİSİ!"

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun (Şanlıurfa'ya eletriği bedava verme vaadi) konusu bir diziye dönüşmeye başladı. Senaryosu, oyunculuğu kötü olan bir dizi maalesef. Tabi siyasi açıdan rüşvet ve şantaj arasında sallandırılan ve etikle bağdaşmayacak bir tutum. Siz bize şu kadar oy verirseniz biz de şunu getireceğiz gibi yaklaşımlar siyasetçiyi mahcup etmesi gereken açıklamalar olduğunu belirtmek isterim. O zaman madem böyle bir şey yapacaksınız elinizdeki belediyelerde yapın. Ayrıca bu konu belediyelerin yetki ve görev alanında da değil. Bu yaklaşımın bir saçmalıklar dizisi olarak son noktası konulmuştur.

GÜÇLÜ EKONOMİ MANİFESTOSU İLE BİR GECEDE BÜTÜN TEZLERİ ÇÖKTÜ

Dolarda düşüş yaşanmıştır, vatandaşın mevduatını koruyacak güçlü bir manifesto duyurulmuştur. İstihram, üretim eksenli yeni bir çalışma ortaya konulmuş ve entegre bir politika güçlü bir şekilde yürütülecek. Hazine ve Maliye Bakanımız Nureddin bey de açıkladı. Bir gecede bütün tezleri çökenlerin ertesi gece başka tezlerle ortaya çıkması çok tartışmaya değer değil.

Döviz düştü muhalefetin planları çöktü! Mesele 'seçim' değil mi yoksa?

ÖZEL HABERA Haber

Giriş Tarihi: 24.12.2021 Güncelleme Tarihi: 24.12.2021 

Döviz düştü muhalefetin planları çöktü! Mesele ’seçim’ değil mi yoksa?Son iki haftada Türkiye’de asgari ücret 4253 TL oldu, dolar 18 liradan 11 liraya düştü. TÜRKSAT 5B uydusu fırlatıldı, TOGG batarya fabrikası kuruyor. Maaşlardaki vergiler kaldırıldı TURKOVAC aşısı seri üretime başladı. Tüm bu olumlu gelişmeler karşısında ‘Türkiye batacak’ diye bekleyenler üzüldü. Peki bundan sonra ne olacak? 2022 nasıl geçecek? Gündemin öne çıkan başlıklarını AK Parti Giresun Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cemal Öztürk değerlendirdi.

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk'ün açıklamaları:

"Son 2 haftada çok fırtınalı bir dönemi yaşadık. Hala devam eden bir süreç ama fırtına yavaşlıyor ve diniyor. 2021 yılının son haftasına girdiğimiz bu zamanda muhalefetin tavrı ortadadır.

İktidarı alaşağı etmek için elinden gelen her türlü fitne, fesat ve kurgu ne varsa bunları düzenliyorlar. Ancak çok güçlü bir lider ve hükümet var, kurdukları oyunların hepsi boşa çıktı. Tabii Türkiye coğrafya itibariyle tarihi misyon itibariyle tarihi mirasın hem de büyük bir devletin hem devamı hem de halen coğrafyasında güçlü bir ülke.

Türkiye'nin dostu olduğu kadar rakipleri ve düşmanları da var. Fırtınalı günler dinecek, hükümetin son aldığı kararlarla birlikte mali piyasalardaki bu mali fırtına dindiğinde Türkiye yoluna devam edecek. Son bir haftada Türkiye uzaya uydu fırlattı, TÜRKOVAC aşı üretimine başladı, ekonomik tedbirler alındı. Ama muhalefet tüm bunlar olmamış gibi davranıyor. Ama kurdukları bütün oyunlar boşa çıktı.

Şimdi Türkiye yeni bir kulvara girdi, ekonomide bir pradigma değişikliğine gitti. Bu bütün planları altüst etti. Açıkcası şer odakları bunu beklimiyorlardı, planları doların 20 lira ve üzerine kuruyorlardı. Ancak son kararlar hepsini boşa çıkardı ve Türkiye yeniden normal hayatına girdi. Ekonominin sadece matematik değil psikolojik kısmı da vardı. Yerli ve yabancı finans güçleri bu psikolojiyi iyi kullandılar.

Piyasalar durgunlaştığında her şey yerli yerine oturacak. İstikrara kavuştuğumuzda Türkiye rekabetçi kur politikasıyla birlikte hem içeride hem dışarda dengeye gelecek ve hızla yoluna devam edecek."

Plan çöktü! Mesele neydi?PLAN ÇÖKTÜ! MESELE NEYDİ?

Zincir marketlere seslendiZİNCİR MARKETLERE SESLENDİ

Dövizden büyük kaçış! TL’ye çevrilen rakam belli olduDÖVİZDEN BÜYÜK KAÇIŞ! TL'YE ÇEVRİLEN RAKAM BELLİ OLDU

Bakan Nebati: Dolardaki düşüş sürecekBAKAN NEBATİ: DOLARDAKİ DÜŞÜŞ SÜRECEK

Bu haber 990899 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Erdoğan'dan Alman muhabire İsrail cevabı: İsrail ile ticaret işi bitti artık ayakta tutmuyoruz
Başkan Erdoğan'dan Alman muhabire İsrail cevabı: İsrail ile...
Kod adı damla! FETÖ'cü kurmay pilotun eşi de itirafçı oldu: Adil Öksüz'ün evine götürüldüm
Kod adı damla! FETÖ'cü kurmay pilotun eşi de itirafçı oldu:...