12 Kurum 1638 Kamu Personeli, Memur ve Personel Alımı Başvuruları

12 Kurum 1638 Kamu Personeli, Memur ve Personel Alımı Başvuruları

12 kamu kurumu tarafından iş ilanları yayınlandı. Kurumlar 1638 kamu personeli alımı, memur alımı ve personel alımı ilanlarına başvurular alınmaya başladı. Kamu ilanlarına başvuru nasıl yapılacak.

15 Eylül 2021 - 01:42

12 Kurum 1638 Kamu Personeli, Memur ve Personel Alımı Başvuruları

Giriş Tarihi: 13.9.2021  01:30 Son Güncelleme: 15.9.2021  12:31

12 Kurum 1638 Kamu Personeli, Memur ve Personel Alımı Başvuruları

12 Kamu Kurumu 1638 Memur Alımı, Personel Alımı ve Kamu Personeli Alımı Duyurusu

12 kamu kurumları 1638 kadroya personel alımı yapıyor. Kamu personeli alımı ve memur alımı başvuruları alınmaya başlandı. Bazı alımlarda başvurular başlamadı. Kılavuzu yayınlanan ilanlara nasıl başvuru yapılacağı detayları sunuldu.

Her kurum başlığında o haberin özel başvuru şartları ve kılavuzları yer almaktadır. Haberin içerisine girerek tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Diyanet 40 Hizmetli Alımı

Diyanet işleri Başkanlığı tarafınca boş kontenjanlara personel alımlarının yapılacağı ilana çıkarıldı. Paylaşılan ilanda alınacak boş kontenjan 47 kişi olduğu belirtildi. İş arayanlar için Diyanet İşleri Başkanlığı 47 kamu personeli alımı yapacak.

İstanbul Beylikdüzü 10 Memur Alımı

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı bünyesine 10 memur alımı açıklandı. Başkanlık tarafından yapılan açıklamada Belediye Başkanlığına KPSS puanı esas alınarak Genel İdare Hizmetleri sınıfında çalıştırılacak memur alımı gerçekleştirilecek.

Adalet Bakanlığı 26 Kamu Personel Alımı

Adalet Bakanlığı 26 sözleşmeli kamu personeli alımı için iki ilan birde yayınladı yayınlanan ilanın ilki 8 kişi ve ikinci olan 18 kişi olarak yayınlandı.

Merkez Bankası 40 Uzman Yardımcısı Alımı

Merkez Bankası 40 kamu personeli alımı yapıyor. Alımı yapılacaklar için başvurular başladı. Banka memuru olma şartları neler olduğu sunuldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 350 Antrenör Alımı

Gençlik Spor Bakanlığınca kamu personeli alımı yapılacağı İŞKUR üzerinden ilana çıkarılmıştı. Gençlik ve Spor Bakanlığı 350 yeni kamu personeli alımı yapacağını açıkladı. Peki başvuracaklar için aranan şartlar neler? Kimler başvurabilecek.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 50 Zabıta Memuru Alımı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ülke genelinden başvuru şartlarını taşıyan kişiler arasından 50 devlet memuru alımı yapılacağı yerel yönetimler tarafından açıklandı.

Çukobirlik Müfettiş Yardımcısı Alımı

Çukobirlik Genel Müdürlüğü müfettiş yardımcısı alımı yapıyor. Başvuruları başlamış olup 27 Eylül 2021 tarihinde bitmiş olacaktır.

GSB 1350 Spor Uzmanı Alımı

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1350 adet kamu personeli alımı başvuru kılavuzu yayınlandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı 81 şehirdeki başvuruları 13 Eylül 2021 tarihinde sona erecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi 125 İtfaiye Eri Alımı

Antalya Büyükşehir Belediye 125 devlet memur alımı yapacak. Peki başvuru şartları nelerdir ve nasıl başvuru yapılır? Belediye personeli alımı için başvuru kılavuzu sundu.

Milli Eğitim Bakanlığı Kamu Personeli Alımı

MEB 6 branşta kamu personel alımı başvurusu almaya başladı. Bakanlık bu alınacaklara ortalama 5-10 bin TL maaş ödemesi yapılacak.

Dışişleri Bakanlığı Sekreter Alımı

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalarla kamuoyuna duyuruldu. Yeni kadrolara sözleşmeli kamu personeli alımı yapan bakanlık, detaylar ve başvuru süreçlerinin eksiksiz yerine getirilmesini istiyor.

Kamu Gözetimi Kurumu Kamu Personel Alım

Kamu Gözetimi Kurumu Kamu Personeli Alımı sınavı yapacağını duyurdu. Sınav başvurusu yapacaklar 150 TL sınav ücreti yatırarak başvuru yapabilecek.

 

 

Bu haber 975917 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Milyonlara temmuzda enflasyon zammı! Emekli ve memurun yüzü gülecek! Kök maaş ve en düşük maaş değişiyor 
Milyonlara temmuzda enflasyon zammı! Emekli ve memurun yüzü...
ALLAH (C.C.)
ALLAH (C.C.)