BÖLGEMİZDE SAVAŞ OLURSA, BU SAVAŞIN HİTAMINDA DÜNYA...
Zülfikar Gençtürk

Zülfikar Gençtürk

BÖLGEMİZDE SAVAŞ OLURSA, BU SAVAŞIN HİTAMINDA DÜNYA HARİTASINDA, İSRAİL DEVLETİ OLMAYACAK

08 Mart 2017 - 08:34

Zülfikar GENÇTÜRK Zülfikar Genctürk  

  26 Haziran 2012                

   BÖLGEMİZDE SAVAŞ OLURSA, BU SAVAŞIN HİTAMINDA DÜNYA HARİTASINDA, İSRAİL DEVLETİ OLMAYACAK                                                                                                                                                                                         

             PKK silahını bugüne kadar sözcülüğünü yaptırdığı,piyon olarak kullandığı millet vekillerine, örgütün yöneticilerine ve sivil halk'a çevirdi.

        Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Adana Milletvekili Ömer ÇELİK'in "PKK nın ‘devrimci halk savaşı dediği şeyin, sivil halkı hedef alan katliam planları olduğu görüldü." tezi maalesef gerçekleri bütün çıplaklığıyla anlatmaya değer. Bu yeni aşama, PKK nın arkasındaki organizasyonun hedefleriyle uyumludur. Sokakta kaos çıkmasını istiyor PKK. Vatandaşlarımızı kışkırtıyor. Buna karşı, bütün kesimlerin sağduyulu davranması gerekir. Kimse, güvenlik güçlerinin misyonuna soyunmamalı. Tek bir vatandaşımız diğerine kem gözle bakmamalı. PKK nın halkımızı bir birine düşürme hamlesine dikkat edilmelidir.

        Ömer ÇELİK’ in söyledikleri çok önemli, kendisi siyaset bilimcisi olup Çok ciddi  bir devlet adamıdır, yaklaşık on yıldır Başbakanımızın danışmanlığını yapmaktadır. Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olması halinde, Başbakan adayları arasında en öncelikli adı geçenlerdendir.       

        Dünyanın en kanlı örgütü PKK 1984 Yılında Siirt’in Eruh İlçesinde kanlı eylemlerine başladı, sözde Kürt halkı için özgürlük mücadelesi veriyorlar, Doğu İllerimizde köy ve mezraları kül, enkaz yığını haline getirdiler. İnsanımızı Kürt vatandaşlarımızı yaşlı çocuk bebe kadın erkek ayrımı yapmadan kahpece kalleşçe katlettiler, ayrıca eğitim kurumlarına öğretmenlerimize, Cami imamlarımıza Kutsal kitabımız Kuran-ı öğrenen çocuklarımızı katlettiler, her gün güvenlik güçlerimiz askerimiz polisimizi kalleşçe kahpece pusu kurarak şehit etmekteler.

 
          Hep söyledik bunların Kürt vatandaşlarımızla ilgisi yok bu PKK Dış ve iç düşmanların Taşeron olarak kullandıkları örgüt, bu örgüt içinde pek az kandırılmış Kürt genci var, çoğunluğu Suriye kökenli ermeni ve dış dünyadan İslam düşmanı militanlar, nasıl daha önceleri Büyük Ermenistan hayaliyle Ermeni vatandaşlarımız kullanıldı ise, Bugünde Torosların güneyinde Vadedilmiş topraklar kuru hayal peşinde bu ülke insanını birbirine düşüre bilmek için İllegal her türlü alçaklığı yaptılar başarılı olamadılar.
 
          Son yaşanan olaylar,Şemdinli, İzmir Foça da patlatılan bomba, bombayı patlatan teröristlerin Suçsuz yere Menemen'de katlettikleri çiftçiler. Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün’ün kaçırılma olayı BDP Li vekillerle PKK militanlarının kucaklaşması ve son olarak Bayram günü Gaziantep İlimizde Bombalı saldırı olayı bu olaylarla halkımızı birbirini düşürüp iç savaş çıkarmak, İstedikleri olmadı aksine Halkımız teröre karşı kenetlendi Sağduyu hakim oldu, PKK Kendisi deşifre oldu. Şemdinli olayından sonra Tarım gıda ve Hayvancılık Bakanı Sayın M.Mehdi Eker aynı gün Şemdinli ye gitti dört gün bölgede kaldı İlçe merkezi ve köylere gitti vatandaşlarla görüştü, PKK nın bölge insanıyla alakasının olmadığı Dış güç odaklarının Ülkemizin Ekonomik ve Siyasi istikrarını bozmak için para karşılığı satın alıp taşeron olarak kullandıkları İtler.

      Bu yaşananlardan sonra Halkımız Emniyet güçlerimiz İstihbaratımız çok dikkatli olması gerekli çünkü bu yaptığı eylemlerle istediğinin olmadığını gören dış güçler yeni sıtratejisi.  .

    Alınan duyumlar PKK nın kendisiyle buluşan Milletvekillerinden birkaçını öldürüp bunları Emniyet güçlerimizin öldürdüğü propagandasıyla Kürt halkıyla Emniyet güçlerini karşı karşıya getirmek çok dikkatli olalım oynanmak istenen oyunun figüranı olmayalım.

    Bütün dünya şunu bilsin ki, başta bu PKK örgütünü taşeron olarak kullanan devletler,Türkiye Cumhuriyetinin gücünü sınamaya devam ederseniz, olası bir savaşın hitamında Dünya haritasında İsrail diye bir devlet olmayacak, 1989 Yılında Sovyetler birliği nasıl dağıldı ise sıra  13 milyon km2 olan Rusya Federasyonu dağılıp Moskova dan ibaret eyalet olmasıdır, İran da ise 4 devlet meydana gelecek. Herkesin hesabı varsa Allah (c.c.)ında hesabı var..      

             Zülfikar Gençtürk                                

         (Başta Muhalefet olmak üzere, Ülkemiz aleyhindeki, Dış güçler ve içerdeki uzantılarının çalışmaları, Dünya Lideri olan, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'A, Yakıştırmak istedikleri, Bir ASLAN Koyun gibi melemeğe başlar, yeşil otlar, içersinde bulunmak isterse ,  bunun anlamı, kendini ormanlar kralı olma durumundan düşürmek demektir. Bundan sonra o ormanda yaşayan diğer Hayvanlar tarafından, kendisinin, sahipolduğu yeri itibar ve saygıyı nasıl bekleyebilir..) Bu Ülkenin 03,Kasım 2002 öncesi gibi, dışarıdan yönetilen Ülke olmasını İstiyorlar...                                                                                 

                 Zülfikar Gençtürk- 26/Haziran/2012

Bu yazı 156250 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar