ABD Başkanı Trump'tan Kudüs kararı,15 Temmuz 2016 nın...
Zülfikar Gençtürk

Zülfikar Gençtürk

ABD Başkanı Trump'tan Kudüs kararı,15 Temmuz 2016 nın devamı!

05 Aralık 2017 - 01:42

ABD Başkanı Trump'tan Kudüs kararı,15 Temmuz 2016 nın devamı!
Giriş Tarihi: 05.12.2017 01:42 
ABD Başkanı  Donald Trump'ın   6 Aralık 2017 günü Kudüs'ü İsrail'in Başkenti ilan edeceğini ve İsrail'deki ABD Büyükelçiliği'ni Kudüs'e taşıma kararı verebileceği medyaya yansıdı.
Trump bu kararını 20 Mayıs 2017'de gerçekleştirdiği Suudi Arabistan ziyaretinde, Suudi Arabistan, Mısır, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri Liderleriyle birlikte almıştır,aldıkları başka bir karar ise, 23 Mayıs'ta Katar ve Arap ülkeleri arasında başlayan siber saldırı krizinin ardından 5 Haziran'da Suudi Arabistan, Mısır, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri ve Yemen, Katar ile diplomatik ilişkilerini kestiğini açıkladı.
Karara gerekçe olarak "Katar'ın terörizme destek vermesi" gösterilirken, Doha yönetimi suçlamaları reddetti. Asıl amaçları, Katar'ın Suudi Arabistan tarafından ilhak edilip, Katar'a, Suudi Arabistan tarafından bir Prens Vali olarak atanacaktı,
Başta Cumhurbaşkanımız  Erdoğan'ın girişimi ile oyun bozuldu,  ABD,Türkiye düşmanları DHKP-C, PKK, PYD desteğini artırdı amaç 15 Temmuz'da yapamadıklarını yapmak, Suudi Arabistan, Mısır, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri ve Irak, ABD nin uydusu oldular. ABD nin Suriye'de kurduğu Askeri üslerle DHKP-C, PKK, PYD ye hayat vermekte,
ABD Başkanı Donald Trump'ın 6 Aralık 2017 günü Kudüs'ü İsrail'in Başkenti ilan etmek istemesi Yüz yıl öncesinde olduğu gibi, 9 Aralık 1917’de, Filistin toprakları İngilizler tarafından işgal edilerek elimizden çıkmış. Kudüs düşünce, sıra İstanbul'a gelmişti. 30 Ekim 1918’de Mondros mütarekesini imzaladık ve İstanbul resmen işgal edildi.
13 Aralık’ta İstanbul’da İslam İşbirliği Konferansı var. Zirvede Kudüs konusu ele alınacak. Orada kim kimdir belli olacak. Büyük olasılıkla  ABD'nin uydusu olan, Suudi Arabistan, Mısır, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri ve Irak, bu Konferansa katılmayacaklar,

Kısacası aldıkları Kudüs kararını eyleme dönüştürdüklerinde,  Donald Trump ABD'nin 45. Başkanı ve ABD'nin dağılmasını sağlayan son Başkan olarak tarihe geçecek. Suudi Arabistan, Mısır, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri, Yönetimleri sona erecek,çünkü bunlar eylemleriyle Âdetullâh'a (Hak Teâlâ'nın kâinâtta dâimâ var olagelen, değişmeyen tanzîmi) karşı geliyorlar,15 Temmuz 2016 da İslamın Son kalesi olan Türkiye'nin işgali içinde büyük paralar harcayarak figüran'lık yapan İslam düşmanı bu hain yönetimlerdi.
Bizim İran’la ticaret yapmamız, ABD'nin güvenliğini tehdit etmiş ve ABD'nin çıkarlarına zarar vermiş oluyormuşuz. Peki, ABD PKK, PYD, DAEŞ, FETÖ’ye destek vermekle Türkiye’ye karşı ne yapmış oluyor.
Hedef, Cumhurbaşkanımız  Erdoğan'ını itibarsızlaştırmak bunun için uluslararası  kampanya başlatıldı, ancak başarılı olamayacaklardır, Çünkü savaştıkları, tüm mazlum milletlerin hamisi olan Erdoğan, Kutbül Aktab'dır.
05.12.2017
Zülfikar Gençtürk
15-temmuz.net haberleri
E-Posta: [email protected]

Bu yazı 703677 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar