3'CÜ DÜNYA SAVAŞ'ININ AYAK SESLERİ
Zülfikar Gençtürk

Zülfikar Gençtürk

3'CÜ DÜNYA SAVAŞ'ININ AYAK SESLERİ

08 Mart 2017 - 08:28 - Güncelleme: 30 Aralık 2017 - 07:19

Zülfikar GENÇTÜRK Zülfikar GENÇTÜRK 

 Giriş 14 Ağustos 2013

 3'CÜ DÜNYA SAVAŞ'ININ AYAK SESLERİ

Asıl tehlikeli olan bundan sonrası, Sisi Pisinin Mossad Usulü olası bir Suikastta uğraması halinde,Uğramasıda kaçınılmaz,

Ordunun sokağa inip iç savaşın başlaması.

Öte yandan Bağımsız kaynaklardan gelen haberlere göre,El-Kaide tarafından, ABD'deki 11' Eylül Saldırılarının benzerlerinin, Moskova Başkanlık Sarayı başta olmak üzere, Telavvi, Londra,Berlin, Riyad Suud ailesi ve Kahire'nin hedef seçilmiş olması, Hür Dünyanın Suriye ve Mısır sessizliğinin bedelini çok ağır ödeyeceğini gösteriyor. Adı geçen Merkezlere her an Saldırı olabilir ve beklenmekte. Tüm Merkezlerde kırmızı alarm verildi.

Amerikan Ulusal Güvenlik Dairesi NSA'nın yaklaşık üç hafta önce El-Kaide örgütünün üst düzeyde iki yöneticisinin telefon görüşmelerini dinlemesi sonrasında ortaya çıktı.

Mısırda 04 Temmuzda Darbe yapıldığında Bütün Dünya gözünü Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e çevirmişti Putin darbeye desteklediği için, Hiç bir ülke lideri Darbe diyemedi diyemezdi,dünkü kanlı katliamda da Putin Sessiz kalarak Destek verdiği için, Türkiyenin Dışında hiçbir dünya lideri katliam diyemedi.
Türkiye'nin Mısır ve Suriye konusundaki tavrının ne kadar doğru duruş olduğu takdire şayandır.
Taksim Gezi Parkı olaylarında bir günde 3 kez açıklama yapan ABD niye susuyorsun.
Türkiyedeki Demokrasi havarileri Şerefli onurlu beyefendiler neredesiniz, Gezi olaylarında Ülkenizi avrupaya şikayet ediyordunuz,Yüzlerce insan katledilirken neden sus pussunuz.
İhvan ne yaptı 85 yılda sekiz tane mermi atmadı, 8 Kişi öldürmedi, Oy verip Seçtiği Cumhurbaşkanının göreve iade edilmesi için İlkeli duruş sergiledi, Demokrasiye sahip çıktı,


"Cunta'ya Allah'ın (c.c.) Kelam'ıyla cevapverdi, El-Maide Süresi Ayet 27-28, Kabil kardeşi Habil'e ben seni öldüreceğim deyince, Habil cevaben Andolsun beni öldürmek için elini uzatırsan, ben seni öldürmek için sana elimi uzatmam, Çünkü ben alemlerin Rabbi olan Allah'tan korkarım dedi".
Cunta ne yaptı, "46 gün şiddet eylemine karışmadan demokratik tepkilerini gösteren kendi halkına Silahsız kitlelere karşı yaptıkları, zulüm, vahşet, katliamlar. Vahşet ve cehalet çağlarında bile görülmemiştir. Benzeri ormandaki vahşi hayvanların bile yapamadığı olaylara bakınız,

Yüksek binaların üzerine yerleştirdiği Keskin nişancılar, uçan araçlar, yıkıp yok edici tanklar, kimyasal silahlar masum halkın üzerine ölüm yağdırdı,
 
Cuntanın Kara Kuvvet Komutanı, Müslüman kardeşlerin 3'Milyon Üyesini 6'Ay içersinde yok ederiz diyor,Bundan sonra görünen o ki Suriye ve Mısır'da Kimyasal silah kullanılarak, masum halk katledilecek, Bu katliamlara, dün olduğu gibi bütün dünya seyredecek, Ancak Şeytan Putin,müsade ederse Müdahale olur.

Savun Bakanlığının 12 Askerimiz öldü, görüntüleri ajanslara düştü ve Ölen Askerlerin, masum halkın üzerine ateş etmeye reddeden Asker'ler olduğu ve bu askerlere başındaki komutanın emriyle kendi Asker arkadaşları tarafından canice öldürüldükleri görüldü,kendi yalanlarıda deşifre oldu.

Katliamdan iki gün önce Uçaklarla Suriye'den Mısıra insan taşınıyor bu insanlar Rusya'mı İsrail vatandaşımı bilinmiyor bu İnsanlara Mısır Askeri üniforması giydirilerek Meydanlardaki masum halk katlediliyor, yapılan müdahale hiç bir şekilde kabul edilemez.


Aslında Mısır'da önce rejim katledildi. Sonra insanlığın katliamı geldi.


Önce, 'Darbeye darbe diyemeyen' demokratik(!) Batı'nın tüm değerleriyle iflas ettiğine tanıklık ettik.

Sonra insanlığın çok az tanık olduğu vahşetlerden biri yaşandı, Mısır'da.

ABD Dışişleri Bakanın John Kerry'nin, 'Mısır'da ordu demokrasiyi yeniden inşa ediyor' dediği askerler, demokrasiyi nasıl inşa ettiklerini gösterdiler. John Kerry'nin,Beyanatından Askerler büyük cesaret alarak, 2'ci Katliam yapmak için düğmeye bastılar ve Suriye'de olduğu gibi bu katliamlar devam edecek. ABD'nin Bu olaylar karşısında ne kadar aciz ve zavallı olduğunu bütün dünya gördü.

Bu Suriye'de, Mısır'da, ve Bölgedeki Olayların Baş Sorumlusu, Lenin, Stalin'in Yeni adı, Vladimir Putin, Efsanevi Gromiko'nun Yeni adı, Sergey Lavrov ve İsrail'dir.
Bir ABD Atasözü var, Altını olan Kanunu koyar,
 
 Evet bundan sonra Dünya'da Kanun Koyucu, Moskova ve İsrail'in Canavar yönetimleri, Mısır'dan Sonra sırada İran var ve bu bölgedeki yangın sönmez, Bu bölgedeki Yangını Söndürmek için, Bağımsız kaynaklardan gelen haberlerin gerçekleşmesi, eş zamanlı Moskova, Telavvi,Suud Ailesi,Kahire ve Londra vurulup 3'cü Dünya Savaşı olursa, Dünya yeniden kurulduğunda belki o zaman Müslümanlar Huzura kavuşur.
Bugün Mısırda yaşananlar Suriyeden önce İran'da yapılacaktı ancak Türkiye'nin Dış Politikada  İran'ın yanında yer alması, BOP'ta aksama meydana geldi, Türkiye İran'a desteklemekle hata yaptı, Çünkü İran geçmiştede bugünde hiçbir zaman Sünni Müslümanların yanında yer almamıştır, Osmanlı döneminde, Osmanlı Avrupa'ya Sefer yaptığında,İngiltere, Fransa, İran'a bize karşı kullanmışlardır,İran gücü yettiği nisbetinde Anadoluda karışıklık çıkarmıştır,Bu gün İran'ın Ürettiği Kimyasal silahla, Suriye'de Sünni Müslümanlara Katliam yapılmakta,İran dün, Azerbeycan, Ermenistan Savaşında da Ermenistanın yanında yer aldı.
 
 Vladimir Putin'in İsrail'e günü birlik çalışma ziyareti yaptı, bu yapılan görüşmelerde Suriye, Mısır Ordusu, İsrail kardeş ülke yapıldı, kefili Vladimir Putin ve Sergey Lavrov'dur daha sonra Yahudi Lobisiyle ABD bu olayların dışına itilerek, Bölgede Suud ailesi, Kuveyt, Ürdün,İslam karşıtı olan Ülkelerin Desteği alınarak Düğmeye basıldı.


Halbuki bu dünyayı ve bizi yaratan Allah’ın (c.c.) kanununun ve en önemli özelliği. Allah (c.c.) bozgunculuğu ve yıkılıcılığı değil. Yapılıcılığı ve ıslah etmeyi sever. Dünya düzeninin anarşi başı bozukluk pislik, zulüm ve düşmanlıklarla bozulmasını hiçbir zaman istemez ve sevmez.


İkiyüzlü Batı, Kahire'de kanlar akarken, ne yapıyor? Seyrediyor.
Türkiye, Cumhurbaşkanı ile Başbakan'ı ile halkı ile ayağa kalkarken, uluslararası kuruluşları kıpırdanmaya zorlarken, gözler İslam Birliği'ni, Arap Birliği'ni elbette arıyor...

Suriye'de, Irak'ta, Filistin'de, Gazze'de, kan akarken kılını kıpırdatmayan BM için Başbakan Erdoğan'ın, "Birleşmiş Milletler, Güvenlik Konseyi olayları sadece seyrediyor. Nasihatler veriyor.
Peki, bu kurum niye kuruldu? Dünya barışını tesis için. Dünya huzuruna katkıda bulunmak için. Eğer bunu başaramıyorsa, bunu sağlayamıyorsa, o zaman ne anlamı var''
isyanının ne kadar haklı olduğu, Mısır dramı karşısında da daha iyi anlaşılmaktadır.


Birleşmiş Milletler Cemiyeti ne işe yarıyor, Moskova Yönetiminden Emir alan, bir Vakıf veya bir Dernek Konumunda,Zalimlerin destekçisi,BM'Cemiyeti derhal lavedilmeli.!


Osmanlı Cihan İmparatorluğu 6 Asır Dünyanın Süper gücüydü Tüm insalığa,Hangi Dinden, Hangi İnançtan olursa olsun hizmet etti Yüceltti.Dünyadaki her mücadele ve davanın kendine özgü bir düşünce ve eylem planı vardır. Osmanlı,İslamın fikir planı ve onun uygulama yolunu Peygamberlerin hakkı yaymadaki yöntemlerini uygulamıştır.Toplumunun problemlerini ve hayati sıkıntılarını hangi bölgede olursa olsun, hangi zamanda bulunursa bulunsun hangi türden olursa olsun, çözüm ararken haktan ve adaletten ayrılmamıştır.


Birde Bugünkü Süper Güç G-8'Lere bakalım. Geçen ay Kuzey İrlanda'da 2 gün devam eden G-8 zirvesi sonrasında. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, zirveye katılan diğer 7,Pantolonlu O........ liderin eleştirilerine rağmen Suriye konusundaki tutumunu değiştirmedi.Putin Sivil Halkın katledilmesinin devamı için, 1,5 Milyar dolar yardım edilmesini emretti,ve bu patolonlu O.........lar emriniz başımızın üzerine dediler imzayı bastılar. ve para yardımını alan Esed kanlı katliamlarını devam ediyor.

Asıl tehlikeli olan bundan sonrası, Sisi Pisinin Mossad Usulü olası bir Suikastta uğraması halinde

Ordunun sokağa inip iç savaşın başlaması.


Öte yandan Bağımsız kaynaklardan gelen haberlere göre, ABD'deki 11' Eylül Saldırılarının benzerlerinin, Moskova Başkanlık Sarayı başta olmak üzere, Telavvi, Londra,Berlin, Riyad Suud ailesi ve Kahire'nin hedef seçilmiş olması, Hür Dünyanın Suriye ve Mısır sessizliğinin bedelini çok ağır ödeyeceğini gösteriyor. böyle birşeyi düşünmek bile istemiyoruz,ancak böyle birşey gerçekleşirse Dünya Haritasında İsrail Devleti olmayacak, Rusya Federasyonu dağıldığı gibi İran'da parçalanacak...

14 Ağustos 2013 Zülfikar GENCTÜRK

Mısır'da başta Rabiatul Adeviyye ve Nahda Meydanı olmak üzere birçok yerde barışçıl gösteri yapan darbe karşıtlarına ateş açıldı. Keskin nişancılar ve saldırganlar protesto yapanların üzerine mermi yağdırdı.

Katliam sonrası ölen kişi sayısı hakkında birçok kanattan açıklama gelirken en korkunç rakam ise Müslüman Kardeşlerden geldi. 5200 kişinin öldüğünü, 20 binden fazla kişinin yaralandığını açıklayan İhvan, bu sayının artabileceğini belirtti.

Cep telefonuna kaydedilen görüntülerin Rhein Zeitung'a gönderilmesinin ardından olay kamuoyuna yansıdı.
AK PARTİ TEŞKİLATLARI VE BASINA VERİLDİ"Büyük Oyun" isimli mini film 28 dakika. Film, AK Parti'nin Türkiye genelindeki teşkilatlarına ve tüm basın kuruluşlarına gönderildi. İnternette ise sadece tanıtım videoları dolaşıyor.

Mursi'nin darbeden önceki son konuşması adeta bir vasiyet gibi... Mısır'ın ilk seçilmiş cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin darbeden önceki son konuşması sosyal medyada bir hayli ilgi uyandırdı. Mursi, bu konuşmasında şehitlerin kanıyla hep beraber kazanılan devrimi koruma çağrısında bulunuyor
video.AlternateText)

Katliamdan kaçmak için köprüden atladılar.

video.AlternateText)

Necati Şaşmaz'dan Mısırlılara destek

video.AlternateText)

Katliamdan kaçmak için köprüden atladılar

Geçen ay Kuzey İrlanda'da 2 gün devam eden G-8 zirvesi sonrasında. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, zirveye katılan diğer 7,Pantolonlu O........ liderin eleştirilerine rağmen Suriye konusundaki tutumunu değiştirmedi.Putin Sivil Halkın katledilmesinin devamı için, 1,5 Milyar dolar yardım edilmesini emretti,ve bu patolonlu O.........lar emriniz başımızın üzerine dediler imzayı bastılar. ve para yardımını alan Esed kanlı katliamlarını devam ediyor..

Eylül Ayı Başında Rusya'da Yapılacak G-20 zirvesindende,Suriye, Mısır ve Bölge için yapıcı müspet hiç bir karar çıkmayacak, Bunların bütün gayret ve amaçları, İsrail'in bölgedeki gücünü tahkim etmek. Türkiye'nin bölgede küresel aktör olmasını önlemek Türkiye'yi saha dışına itmek. Suriye üzerinden Türkiye'nin İstikrarını bozmak, 2,5'yıldır başaramadılar bundan sonra'da inşallah başaramayacaklar.

[email protected]

Bu yazı 151850 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar