Yaşlı çifti FETÖ yalanıyla 1 milyon TL dolandıran 2 şüpheli...

Yaşlı çifti FETÖ yalanıyla 1 milyon TL dolandıran 2 şüpheli yakalandı

Yalova'nın Altınova ilçesinde ikamet eden İ.G. (65) ve A.G. (72) adlı çifti telefonla arayan şahıslar, adlarının FETÖ soruşturmasına karıştığını söyledi. Kendilerini komiser olarak tanıtan şahıslar operasyon yapacaklarını bu nedenle evlerindeki altın ve nakit paraları kendilerine teslim etmeleri gerektiğini söylediler. Yaşlı çift ise dolandırıldıklarından habersiz bir şekilde evlerine gelen şahıslara para ve 1 milyon TL değerindeki ziynet eşyasını teslim ettiler.

06 Ağustos 2020 - 19:40 - Güncelleme: 06 Ağustos 2020 - 19:47

Yaşlı çifti FETÖ yalanıyla 1 milyon TL dolandıran 2 şüpheli yakalandı

Giriş Tarihi: 6.8.2020  15:18 Son Güncelleme: 6.8.2020  15:20

’nın Altınova ilçesinde kendilerini polis olarak tanıttıkları İ.G. (65) ve A.G. (72) adlı çifti adlarının FETÖ soruşturmasına karıştığını söyleyerek değeri 1 milyon TL’yi bulan ziynetlerini alarak dolandıran 2 kişi,  tarafından İstanbul’da düzenlenen operasyonla yakalandılar.

Yaşlı çifti 1 milyon TL dolandırdılar

'nın Altınova ilçesinde ikamet eden İ.G. (65) ve A.G. (72) adlı çifti telefonla arayan şahıslar, adlarının FETÖ soruşturmasına karıştığını söyledi. Kendilerini komiser olarak tanıtan şahıslar operasyon yapacaklarını bu nedenle evlerindeki altın ve nakit paraları kendilerine teslim etmeleri gerektiğini söylediler. Yaşlı çift ise dolandırıldıklarından habersiz bir şekilde evlerine gelen şahıslara para ve 1 milyon TL değerindeki ziynet eşyasını teslim ettiler. Yaşlı çift bir süre bekledikten sonra kendilerini arayan kişilere ulaşamayınca dolandırıldıklarını anladılar.


Olayın ardından harekete geçen  ekipleri şahısların ilden çıkış yapabilecekleri İDO feribot iskeleleri, Osmangazi Köprüsü, Otoyol gişeleri ile konaklama ve akaryakıt tesislerinin de güvenlik kameralarını incelediler.


Yüzlerce görüntüde inceleme yapan jandarma şahısların eşkalini belirledi. Ardından Yalova, , İstanbul ve  illerindeki güvenlik güçleri ile irtibata geçen jandarma kısa süre içerisinde şahısların İstanbul'un Güngören ilçesinde ikamet ettiklerini tespit etti. Ardından F.S. (39) ve E.Ö. (43) adlı dolandırıcıları fiziki takibe alan ekipler zanlıların evlerine girdiği anda operasyon düzenlediler. Yakalanan şahısların evlerinde yapılan aramada 20 bin TL nakit para da ele geçirildi. Evin önünde park halinde bulunan ve dolandırıcılıkta kullandıkları kiralık araç da bulunarak el kondu. Zanlılar sorgularının ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldular.

Taksim Meydanı'nda dilenci istilası! İBB zabıta ekipleri görmezden geliyor

İstanbul 'nda yerli ve yabancı turistlere yönelik duygu sömürüsü yaparak para dilenenler her geçen gün artarken  zabıta ekipleri mücadelede yetersiz ve duyarsız kalıyor. Kimi turistleri elleriyle rahatsız ederek para isterken kimisi de su satıyorum diyerek vatandaşları taciz edip para dileniyor.

Giriş Tarihi: 06.08.2020 

Taksim Meydanı'nda dilenci istilası! İBB zabıta ekipleri görmezden geliyor

Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde insanların kollarından tutarak zorla para dilenen kadınlar vatandaşları canından bezdirdi. Bölgede gün geçtikçe artan dilencilerin istilası rahatsızlık yaratırken İBB Zabıta ekiplerinin duyarsız kalması ve olup biteni görmezden gelmeleri dikkati çekti.

VATANDAŞLAR CADDEDE YÜRÜYEMEZ HALE GELDİ
Zabıta ekiplerinin dilencilere müdahalede bulunmamalarının nedeninin ise, Kadıköy'de yakalanan bir dilencide Kovid-19 görülmesinin nedeniyle tedirginlik yarattığı ve bu nedenle ekiplerin müdahale etmekten kaçındıkları olduğu iddia edildi. Vatandaşlar meydanlarda ve caddede yürüyemez hale geldiklerini adım başı dilencilerle karşılaşmaktan rahatsız olduklarını kaydettiler.

CHP’li İBB personeli hizmet araçlarını kullanarak içkili alem yaptı!CHP'Lİ İBB PERSONELİ HİZMET ARAÇLARINI KULLANARAK İÇKİLİ ALEM YAPTI!

CHPli İBB yönetimi İstanbulun akciğerlerine kaçak inşaat yapıyor!CHP'Lİ İBB YÖNETİMİ İSTANBUL'UN AKCİĞERLERİNE KAÇAK İNŞAAT YAPIYOR!

CHPli İBB, Hacıosman Korusunda çevre katliamı yaptıCHP'Lİ İBB, HACIOSMAN KORUSU'NDA ÇEVRE KATLİAMI YAPTI

CHPli İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 25 kişilik ABD’li heyete 28 bin 211 lira yemek harcaması yapmış!CHP'Lİ İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU 25 KİŞİLİK ABD'Lİ HEYETE 28 BİN 211 LİRA YEMEK HARCAMASI YAPMIŞ!

CHPli Ekrem İmamoğlu, içki açma parasını İBB kasasından ödetti! Buşon faturası: 3.115 TLCHP'Lİ EKREM İMAMOĞLU, İÇKİ AÇMA PARASINI İBB KASASINDAN ÖDETTİ! BUŞON FATURASI: 3.115 TL

Şanlıurfa'da 5 gündür aranan 10 yaşındaki Hüseyin Alpak Gaziantep'te bulundu

Son dakika haberine göre; 'nın merkez Eyyübiye ilçesinde 5 gündür haber alınamayan 10 yaşındaki çocuk, 'te bulundu. Buluşma anında  ve babası, gözyaşlarına hakim olamadı.

Giriş Tarihi: 06.08.2020 Şanlıurfa'da 5 gündür aranan 10 yaşındaki Hüseyin Alpak Gaziantep'te bulundu

Osmanlı Mahallesi'ndeki evlerinden 5 gün önce çıkan Hüseyin Alpak'tan haber alamayan ailesi, yakınlarıyla mahallede yaptıkları aramadan sonuç alamayınca polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Şanlıurfa'da 5 gündür aranan 10 yaşındaki Hüseyin Alpak Gaziantep'te bulundu

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Kayıp Büro Amirliği ekipleri, Adana'dan getirdiği dedektif köpekler ile Alpak'ın gidebileceği yerlerde arama yaptı ancak bir ize ulaşamadı.

Şanlıurfa'da 5 gündür aranan 10 yaşındaki Hüseyin Alpak Gaziantep'te bulundu

Gaziantep'te kayıp bir çocuğun bulunduğu bilgisi üzerine bu kentteki polislerle iletişime geçen ekipler, çocuğun Hüseyin Alpak olduğunu tespit etti.

Şanlıurfa'da 5 gündür aranan 10 yaşındaki Hüseyin Alpak Gaziantep'te bulundu

Gaziantep'e gelen Alpak'ın ailesi, Çocuk Şube Müdürlüğünde çocukla buluştu.

 

Şanlıurfa'da 5 gündür aranan 10 yaşındaki Hüseyin Alpak Gaziantep'te bulundu

Buluşma anında Hüseyin Alpak ve babası, gözyaşlarına hakim olamadı.

Alpak resmi işlemlerin ardından ailesine teslim edildi.

.Son dakika: Erkek çocuğunu taciz eden adamı esnaf yakaladı!

'da bugün öğle saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı. Son dakika haberine göre; bir iş yerinde 13 yaşındaki erkek çocuğunu taciz eden 55 yaşındaki adam, iş yeri sahibinin güvenlik kameralarını kontrol etmesi üzerine yakalandı. Esnafın müdahale ettiği tacizci, polis ekipleri tarafından güvenlik önlemi alınarak gözaltına alındı.

Son dakika: Erkek çocuğunu taciz eden adamı esnaf yakaladı!

Antalya'da bir iş yerinde H.G. (13) adlı erkek çocuğu taciz ettiği öne sürülen E.K. (55), esnaf tarafından yakalanıp, polise teslim edildi. E.K., gözaltına alındı.

ESNAF, GÜVENLİK KAMERALARINI İZLEYİNCE ORTAYA ÇIKTI

Olay, öğle saatlerinde, Muratpaşa ilçesi Cumhuriyet Mahallesi 675 Sokak'ta bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Şüphe üzerine güvenlik kamerasını izleyen iş yeri sahibi, E.K.'nin, H.G. adlı erkek çocuğunu taciz ettiğini gördü. Aynı anda iş yerine gelen E.K., çalışanlar tarafından yakalandı. İhbar üzerine gelen polis, E.K.'yi gözaltına aldı. Esnafın tepki göstermesi üzerine şüpheli, hızla ekip otosuna bindirilerek, emniyete götürüldü.

"HEPİMİZİN ÇOLUK ÇOCUĞU VAR"

Aynı sokakta iş yeri olan ve olayın şokunu yaşayan Ahmet Dağ, "'Çocukları taciz eden birisi var' deyince koşup, geldik. Esnaf olarak müdahale ettik. Kamera kayıtları var. Çocuğu taciz ediyor. Uygun olmayan şeyler yapmış. Polisi aradım. Hepimizin çoluk çocuğu var. Bu tip insanlar yeryüzünde yaşadığı müddetçe, insanlara rahat yok" dedi.

Teröristler 'li vekillerin desteğini itiraf etti: Örgüte eleman gönderdiler yaralı teröristleri tedavi ettirdiler!

Giriş Tarihi: 5.8.2020  08:35 Son Güncelleme: 5.8.2020  08:38

İbrahim Halil K.: Remziye Tosun beni hendek olaylarında Sur’daki evinde gizledi. Sonra da örgüte gönderdi... Evindar Oruç: Suriye’de yaralandım. Beni sahte kimlikle Suruç’a getirdiler. ’li  İstanbul’da tedavi edilmem için bana yardımcı oldu...

Teröristler HDP'li vekillerin desteğini itiraf etti
Kuzey Irak'ta peşmergelere teslim olduktan sonra 'na getirilerek güvenlik güçlerine teslim edilen terörist Evindar Oruç, 4 Haziran'da vekilliği düşürülen 'li 'i fotoğrafından teşhis ederek kendisinin Suriye'de yaralandığını, Güven'in de tedavisi için yardımcı olduğunu anlattı. Teröristin iddianameye yansıyan itirafları şöyle: DEAŞ'la çatışmaların olduğu bölgede belimden yaralandım. Tedavi imkânı olmadığı için beni sahte kimlikle Suruç ilçesine getirdiler. Suruç'ta bir süre kaldıktan Leyla Güven bana 'Seni tedavi için İstanbul'a götüreceğiz' dedi. İstanbul Ataşehir'de Leyla Güven ile şoförü beni birine teslim etti, daha sonra Esenyurt'ta bir hastanede Suriyeli Muhammet olarak tedavi gördüm.



15 YIL HAPSİ İSTENİYOR
Terörist Evindar Oruç, Zeytin Dalı Harekâtı başlayınca örgütten kaçtığını anlattı. Hakkında 15 yıl hapis istemiyle dava açılan teröristin yargılanmasına önümüzdeki günlerde 'nde başlanacak.



FOTOĞRAFINDAN TANIDI
Suriye'nin Ayn El Arap bölgesindeki YPG saflarından kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan teslim olan İbrahim Halil K. hakkında terör örgütü üyesi olmak suçundan dava açıldı. Emniyetteki sorgusunda çok sayıda terörist ile HDP Diyarbakır Milletvekili Remziye Tosun'u teşhis eden terörist İbrahim Halil K.'nın iddianameye yansıyan ifadelerinde çarpıcı detaylar yer aldı. Çukur ve hendek olaylarının yaşandığı dönemde evi Sur'da olduğu için çok sayıda teröristi evinde barındıran, tedavi eden Remziye Tosun'un İbrahim Halil K.'yı da bizzat evinde gizleyip PKK terör örgütünün dağ kadrosuna gönderdiği ortaya çıktı. Terörist ifadesinde şöyle dedi: Sur'da babamın kıraathanesinde çalışıyordum. İran uyruklu bir teröristle HDP Milletvekili Remziye Tosun'un evine gittik. Evde Tosun ile çocukları vardı. Remziye ile İranlı terörist bir süre konuştuktan sonra Remziye İran'lıya, 'Bu küçük kızım biraz büyüsün onu örgüte bizzat götürüp elimle teslim edeceğim' dedi. Remziye'nin evinde bir gece gizlendikten sonra ertesi gün İranlı terörist iki araçla eve gelip beni aldı. Lice kırsalında Mervan kod adlı teröriste teslim ettiler beni. Avaşin Kampı'na götürüldüm. Suriye'de YPG saflarında yer aldım. Pişman olup geri dönmek istediğimi söyleyince beni Deyrezor'a sürdüler. Bulduğum ilk fırsatta kaçtım" dedi. Remziye Tosun dâhil 122 teröristi fotoğraflarından teşhis eden teröristin yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

Son dakika: HDP'li Mensur Işık hakkında eşini yaralamaktan fezleke düzenlendi

Örgüte eleman gönderdiler yaralı teröristleri tedavi ettirdiler!

HDP'li isimler terörü koynunda beslediler!İbrahim Halil K.:  beni hendek olaylarında Sur’daki evinde gizledi. Sonra da örgüte gönderdi... Evindar Oruç: ’de yaralandım. Beni sahte kimlikle Suruç’a getirdiler. ’li  İstanbul’da tedavi edilmem için bana yardımcı oldu...

Örgüte eleman gönderdiler yaralı teröristleri tedavi ettirdiler!

Kuzey Irak'ta peşmergelere teslim olduktan sonra Habur Sınır Kapısı'na getirilerek güvenlik güçlerine teslim edilen terörist Evindar Oruç, 4 Haziran'da vekilliği düşürülen HDP'li Leyla Güven'i fotoğrafından teşhis ederek kendisinin Suriye'de yaralandığını, Güven'in de tedavisi için yardımcı olduğunu anlattı. Teröristin iddianameye yansıyan itirafları şöyle: DEAŞ'la çatışmaların olduğu bölgede belimden yaralandım. Tedavi imkânı olmadığı için beni sahte kimlikle Suruç ilçesine getirdiler. Suruç'ta bir süre kaldıktan Leyla Güven bana 'Seni tedavi için İstanbul'a götüreceğiz' dedi. İstanbul Ataşehir'de Leyla Güven ile şoförü beni birine teslim etti, daha sonra Esenyurt'ta bir hastanede Suriyeli Muhammet olarak tedavi gördüm.

15 YIL HAPSİ İSTENİYOR
Terörist Evindar Oruç, Zeytin Dalı Harekâtı başlayınca örgütten kaçtığını anlattı. Hakkında 15 yıl hapis istemiyle dava açılan teröristin yargılanmasına önümüzdeki günlerde Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlanacak.

FOTOĞRAFINDAN TANIDI
Suriye'nin Ayn El Arap bölgesindeki YPG saflarından kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan teslim olan İbrahim Halil K. hakkında terör örgütü üyesi olmak suçundan dava açıldı. Emniyetteki sorgusunda çok sayıda terörist ile HDP Diyarbakır Milletvekili Remziye Tosun'u teşhis eden terörist İbrahim Halil K.'nın iddianameye yansıyan ifadelerinde çarpıcı detaylar yer aldı. Çukur ve hendek olaylarının yaşandığı dönemde evi Sur'da olduğu için çok sayıda teröristi evinde barındıran, tedavi eden Remziye Tosun'un İbrahim Halil K.'yı da bizzat evinde gizleyip PKK terör örgütünün dağ kadrosuna gönderdiği ortaya çıktı. Terörist ifadesinde şöyle dedi: Sur'da babamın kıraathanesinde çalışıyordum. İran uyruklu bir teröristle HDP Milletvekili Remziye Tosun'un evine gittik. Evde Tosun ile çocukları vardı. Remziye ile İranlı terörist bir süre konuştuktan sonra Remziye İran'lıya, 'Bu küçük kızım biraz büyüsün onu örgüte bizzat götürüp elimle teslim edeceğim' dedi. Remziye'nin evinde bir gece gizlendikten sonra ertesi gün İranlı terörist iki araçla eve gelip beni aldı. Lice kırsalında Mervan kod adlı teröriste teslim ettiler beni. Avaşin Kampı'na götürüldüm. Suriye'de YPG saflarında yer aldım. Pişman olup geri dönmek istediğimi söyleyince beni Deyrezor'a sürdüler. Bulduğum ilk fırsatta kaçtım" dedi. Remziye Tosun dâhil 122 teröristi fotoğraflarından teşhis eden teröristin yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

HDP'li isimler Remziye Tosun ve Evindar Oruç terörü koynunda beslediler!

Kuzey Irak'ta peşmergelere teslim olduktan sonra Habur Sınır Kapısı'na getirilerek güvenlik güçlerine teslim edilen terörist Evindar Oruç, 4 Haziran'da vekilliği düşürülen HDP'li Leyla Güven'i fotoğrafından teşhis ederek kendisinin Suriye'de yaralandığını, Güven'in de tedavisi için yardımcı olduğunu anlattı. Teröristin iddianameye yansıyan itirafları şöyle: DEAŞ'la çatışmaların olduğu bölgede belimden yaralandım. Tedavi imkânı olmadığı için beni sahte kimlikle Suruç ilçesine getirdiler. Suruç'ta bir süre kaldıktan Leyla Güven bana 'Seni tedavi için İstanbul'a götüreceğiz' dedi. İstanbul Ataşehir'de Leyla Güven ile şoförü beni birine teslim etti, daha sonra Esenyurt'ta bir hastanede Suriyeli Muhammet olarak tedavi gördüm.

.Teslim olan teröristler 'nın kirli yüzünü anlattı:  binasında katıldım! Çocuklara tecavüz ediyorlar

İçişleri Bakanlığının koordinesinde güvenlik birimlerinin yürüttüğü ikna çalışmaları sonucu teslim olan terör örgütü üyelerinin ifadeleri, 'nın karanlık yüzünü gözler önüne serdi. Örgüt mensupları, ifadelerinde erkek çocuklara dahi tecavüz edildiğini, çocukların kandırılarak nasıl dağa götürüldüğünü ve PKK- ilişkisini anlattı. PKK'nın  annelerinden duyduğu rahatsızlık ve ikna çağrılarına karşı yürütülen propaganda da ifadelerde yer aldı.

İçişleri Bakanlığının koordinesinde güvenlik birimlerinin yürüttüğü ikna çalışmaları sonucu teslim olan terör örgütü  mensuplarının ifadeleri, erkek çocuklara dahi tecavüz edildiğini, çocukların kandırılarak nasıl dağa götürüldüğünü, PKK ile  arasındaki ilişkiyi ve  annelerinden duyulan rahatsızlığı gözler önüne serdi.

Jandarma Genel Komutanlığınca yürütülen ikna çalışmaları sonucu  ve 'ta teslim olan teröristlerin ifadeleri, örgütün gerçek yüzünü gösterdi.

Teslim olan örgüt üyeleri, erkek çocuklara dahi tecavüz edildiğini belirterek, çocukların kandırılarak nasıl dağa götürüldüğünü anlattı.

KÖTÜ MUAMELE
Anne ve babasını kaybettikten sonra bunalıma girdiğini, terör örgütü üyelerinin beyin yıkama faaliyetleri sonucu PKK'ya katıldığını söyleyen örgüt mensubu, "Ailene ve sana iyi bakacağız, çok iyi imkanlar altında yaşayacaksın." denilerek kandırıldığını, örgütte işkence ve kötü muameleyle karşılaştığını, çoğu zaman aç kaldığını, aylarca banyo yapamadan dağlarda karın ve yağmurun altında çok kötü şartlarda yaşadıklarını kaydetti.

"DİYARBAKIR ANNELERİNİN EYLEMİ GÖSTERİLMİYORDU"
Teslim olan başka bir örgüt mensubu da 4 yıl Suriye'de kaldığını, Deyrizor'da olduğu sırada örgütte üst düzeyde bulunan 25 yaşlarındaki teröristin, örgüte katılan 12-13 yaşlarındaki erkek çocuğa tecavüz ettiğini anlattı.

PKK'nın Diyarbakır annelerinden rahatsızlığı teröristlerin ...

Diyarbakır'da annelerin eylemlerinin PKK tarafından kendilerine gösterilmemeye çalışıldığına dikkati çeken örgüt üyesi, haberlerden etkilenmemeleri için televizyon, internet ve gazete gibi imkanlardan uzak tutulduklarını söyledi.

Örgüt üyesi, bu yayınları takip etmek isteyenlerin hapsedildiklerini veya ağır şekilde cezalandırıldıklarını belirterek, eyleme katılan ailelerin devletten para aldıkları ve onları tuzağa düşürerek hapse atacakları ya da öldürecekleri şeklinde propaganda yapıldığını kaydetti.

Teslim olan örgüt mensubu şunları ifade etti:

"Çocuklara işkence ve kötü muamele yapılıyordu. Bizi aç bırakıyorlardı, üzerimize soğuk su döküyorlardı. Üstümüzden, arkamızdan mermi sıkıyorlardı, 'Kaçın' diyorlardı. Çocukları taburlara götürüp eğitim veriyorlardı, ailemizle görüşmemize izin verilmiyordu. İnsanları öldürüyorlardı. Bizi Suriye'ye götürdüler. Çocukların üzerine bomba atılıyordu, 'Devlet yapıyor.' diyorlardı. Suriye ve İran'dakiler de hepsi bir, hepsi aynıdır. Hepsi parayla çalışıyor. Genç kızlarla eğleniyorlardı. 5 yıl kaldım, sanki 50 yıl kalmış gibiydim.

Sağlam bir tarafım kalmadı. Büyük zulüm vardı orada. Bize 'Devlet kötü' dediler. Geldik, öyle bir şey yoktu. İşkence yaptılar, 7 ay boyunca kötü muameleye maruz kaldım. Kötü kitaplar okutuyorlardı zorla. Psikolojik baskı yapılıyordu."

Teröristlerden kaçıp güvenlik güçlerine teslim olan F.T: Terör ..."KIZLAR DAYANAMIYOR, İNTİHAR EDİYORDU"
Kadınların örgütün baskısından intihara sürüklendiğini dile getiren başka bir örgüt üyesi de özellikle kızların üzerinde yoğun baskı ve şiddet olduğunu söyledi.

"Kızlar dayanamıyor, intihar ediyordu. Kaçmaya çalışanlar da öldürülüyordu." diyen örgüt mensubu, Suriye'deki örgüt kamplarında yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Yemekler güzel değildi, ortam iyi değildi. Bizi DEAŞ'a, rejime karşı savaşmaya gönderiyorlardı. Dağdakilere sesleniyorum: Devlet iyidir, inanmayın onların söylediklerine. Devletten daha iyi kimse yoktur. Bazı arkadaşlar 'Doğru yoldayız.' diyor. Hayır, yanlış yoldasınız, sizi kandırıyorlar. Hep fakirlerin çocukları ölüyor, onlar para kazanıyor. Fakirlerin aileleri üzülüyor, perişan oluyor."

ÖRGÜTE HDP BİNASINDA KATILDIĞINI İTİRAF ETTİ
İkna çalışmaları sonucu Mardin'de teslim olan ve örgüte çocuk yaşta katılan başka bir terörist de Kürtçe ve Türkçe ifadesinde yaşadıklarını şu sözlerle dile getirdi:

"Yıl 2014'tü, o zamanlar ben de normal insanlar gibi ailemin yanında, mutlu mesut çalışıp para kazanıyordum. 13-14 yaşındaydım, çocuktum yani düşünce kabiliyetim yoktu, neyin ne olduğunu bilmiyordum. İşte o zaman örgüt propagandasını yaptılar. Bana 'Seni dağa gönderelim, işte orada örgüt sana yardımcı olur, ne sorunun varsa halleder.' dediler. Beni HDP binasına gönderdiler. HDP binasına girdiğimde ve durumu izah ettiğimde bunlar bana, 'Tamam, doğru yere gelmişsin, biz sana yardımcı olacağız, elimizden geleni yapacağız. Seni devlete de teslim etmeyeceğiz. Eğer bizden kaçarsan devlet seni yakalarsa ceza verir, işkence yapar.' diye korkuttular.

Örgüte katıldıktan sonra baktım, insanlar ölüyor, kimin ne yaptığı belli değil. Bir çocuğun rüya, korkulu rüya görmesi gibi bir şeydi benim için. Hep o rüyanın bitmesini isterdim ama bitmiyordu. Pişmandım, ailemi özlüyordum. Jandarmalar beni kurtarıp aileme teslim etti. Allah razı olsun, yani onların emeğiyle, onların verdiği çabayla aileme ulaştım."

Terör örgütü tutuştu! PKK'da 'Diyarbakır anneleri' korkusu ...

"ANNELERİN EYLEMİ ETKİLİ"
Başka bir örgüt mensubu da Diyarbakır annelerinin eylemlerinin, ailelerine kavuşmak isteyen örgüt üyeleri üzerinde oldukça etkili olduğunu söyledi.

"Hiç sonu gelmeyecek dediğim kabus gerçekten bir anda değişti yani hayatım değişti, aileme kavuştum." diyen örgüt mensubu, şunları kaydetti:

"İnşallah oradaki gençler de benim gibi ailesine kavuşur. Diyarbakır anneleri de orada bir emek sarf ediyor. Yani çocuklarına kavuşmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bunu bırakmasınlar, çocukları için gerçekten hem moral verici hem faydalı bir şey.

Çocukları orada aileleri gördüğünde çok mutlu oluyor, moral alıyorlar. Hemen arayış içene geçip, devlete ulaşıp ailelerine kavuşmak istiyorlar."

Teslim olan teröristler, örgütün gerçek yüzünü anlattı - Samsun ..."DEAŞ İLE SAVAŞMAK İSTERKEN ONLARA BENZEDİM"
Örgüte 2016 yılında katıldığını belirten başka bir örgüt mensubu da ifadesinde, katılış amacının  ile savaşmak olduğuna değinerek, örgütte kaldığı süre boyunca PKK'nın da DEAŞ'tan farkının olmadığını ve aynı acımasızlık ve vahşetin uygulayıcısı olduğunu gördüğünü söyledi.

Teslim olan terörist, "DEAŞ nasıl insanlık dışı şeyler yapıyorsa örgütün de onun gibi yaptığını gördüm. Bunlar neydi, cinsel istismar olsun, tecavüz olsun ya da insanı boş yere öldürmek olsun. Bunlar insanları boş yere ölüme gönderiyorlardı. Kendi içinde kabul etmedikleri insanları infaz ettiriyorlardı. 10 falan infaz olayı duydum. Bu örgüt hep der, 'Ben Kürtlerin hakkını savunuyorum, Kürtler için savaşıyorum.' fakat bu örgütün Amerika'nın oyunlarına gelmekten başka bir işi yoktur. Amerika bu örgütü kullanır, bu örgüt de Kürt insanlarını kullanır, öldürtür, zarar verir, devlete karşı kışkırtır. Orada kendine kazanç sağlar." diye konuştu.

Örgütteki üst düzey kadın yöneticilerin yaşantısının diğer kadın örgüt mensuplarından farklı olduğunu belirten terörist, örgüt üyelerine seslenerek, "Onlar istediği her yemeği yer ya da özel arabaya biner ama diğer kadınlar dağda aç susuz, rezalet içinde şey yaparlar, size tavsiyem örgüte katılmayın. Ben pişman oldum, kaçtım, siz giderseniz hayatınız boşu boşuna heba olur, size tavsiyem katılmayın. Ne Kürt insanı ne de Kürt halkı ile bunların bir alakası yoktur." ifadelerini kullandı.

Örgütün teslim olmamaları yönündeki karşı propagandasına dikkati çeken örgüt üyesi, "Ben geldiğim günden beri örgüt, 'Siz giderseniz Türkler sizi öldürür, ailenize vermezler sizi, herhangi bir yere götürür, operasyonda öldü derler.' diyorlardı fakat ben geldim, şu anda sağ bir şekildeyim." dedi.

'nın  annelerinden rahatsızlığı teröristlerin ifadelerine yansıdı

İçişleri Bakanlığının koordinesinde güvenlik birimlerinin yürüttüğü ikna çalışmaları sonucu teslim olan terör örgütü  mensuplarının ifadeleri, erkek çocuklara dahi tecavüz edildiğini, çocukların kandırılarak nasıl dağa götürüldüğünü, PKK ile  arasındaki ilişkiyi ve  annelerinden duyulan rahatsızlığı gözler önüne serdi.

Giriş Tarihi: 3.8.2020  12:35

PKK'nın Diyarbakır annelerinden rahatsızlığı teröristlerin ifadelerine yansıdı

Jandarma Genel Komutanlığınca yürütülen ikna çalışmaları sonucu Mardin ve Şırnak'ta teslim olan teröristlerin ifadeleri, örgütün gerçek yüzünü gösterdi.

Teslim olan örgüt üyeleri, erkek çocuklara dahi tecavüz edildiğini belirterek, çocukların kandırılarak nasıl dağa götürüldüğünü anlattı.

KÖTÜ MUAMELE

Anne ve babasını kaybettikten sonra bunalıma girdiğini, terör örgütü üyelerinin beyin yıkama faaliyetleri sonucu PKK'ya katıldığını söyleyen örgüt mensubu, "Ailene ve sana iyi bakacağız, çok iyi imkanlar altında yaşayacaksın." denilerek kandırıldığını, örgütte işkence ve kötü muameleyle karşılaştığını, çoğu zaman aç kaldığını, aylarca banyo yapamadan dağlarda karın ve yağmurun altında çok kötü şartlarda yaşadıklarını kaydetti.

"DİYARBAKIR ANNELERİNİN EYLEMİ GÖSTERİLMİYORDU"

Teslim olan başka bir örgüt mensubu da 4 yıl Suriye'de kaldığını, Deyrizor'da olduğu sırada örgütte üst düzeyde bulunan 25 yaşlarındaki teröristin, örgüte katılan 12-13 yaşlarındaki erkek çocuğa tecavüz ettiğini anlattı.

Diyarbakır'da annelerin eylemlerinin PKK tarafından kendilerine gösterilmemeye çalışıldığına dikkati çeken örgüt üyesi, haberlerden etkilenmemeleri için televizyon, internet ve gazete gibi imkanlardan uzak tutulduklarını söyledi.

Örgüt üyesi, bu yayınları takip etmek isteyenlerin hapsedildiklerini veya ağır şekilde cezalandırıldıklarını belirterek, eyleme katılan ailelerin devletten para aldıkları ve onları tuzağa düşürerek hapse atacakları ya da öldürecekleri şeklinde propaganda yapıldığını kaydetti.

Teslim olan örgüt mensubu şunları ifade etti:

"Çocuklara işkence ve kötü muamele yapılıyordu. Bizi aç bırakıyorlardı, üzerimize soğuk su döküyorlardı. Üstümüzden, arkamızdan mermi sıkıyorlardı, 'Kaçın' diyorlardı. Çocukları taburlara götürüp eğitim veriyorlardı, ailemizle görüşmemize izin verilmiyordu. İnsanları öldürüyorlardı. Bizi Suriye'ye götürdüler. Çocukların üzerine bomba atılıyordu, 'Devlet yapıyor.' diyorlardı. Suriye ve İran'dakiler de hepsi bir, hepsi aynıdır. Hepsi parayla çalışıyor. Genç kızlarla eğleniyorlardı. 5 yıl kaldım, sanki 50 yıl kalmış gibiydim.

Sağlam bir tarafım kalmadı. Büyük zulüm vardı orada. Bize 'Devlet kötü' dediler. Geldik, öyle bir şey yoktu. İşkence yaptılar, 7 ay boyunca kötü muameleye maruz kaldım. Kötü kitaplar okutuyorlardı zorla. Psikolojik baskı yapılıyordu."

HDP önünde nöbet tutan anne evladına böyle kavuştu

Bakan Soylu müjdeyi verdi, HDP İl Binası önünde evlat nöbetindeki ...

"KIZLAR DAYANAMIYOR, İNTİHAR EDİYORDU"

Kadınların örgütün baskısından intihara sürüklendiğini dile getiren başka bir örgüt üyesi de özellikle kızların üzerinde yoğun baskı ve şiddet olduğunu söyledi.

"Kızlar dayanamıyor, intihar ediyordu. Kaçmaya çalışanlar da öldürülüyordu." diyen örgüt mensubu, Suriye'deki örgüt kamplarında yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Yemekler güzel değildi, ortam iyi değildi. Bizi DEAŞ'a, rejime karşı savaşmaya gönderiyorlardı. Dağdakilere sesleniyorum: Devlet iyidir, inanmayın onların söylediklerine. Devletten daha iyi kimse yoktur. Bazı arkadaşlar 'Doğru yoldayız.' diyor. Hayır, yanlış yoldasınız, sizi kandırıyorlar. Hep fakirlerin çocukları ölüyor, onlar para kazanıyor. Fakirlerin aileleri üzülüyor, perişan oluyor."

ÖRGÜTE HDP BİNASINDA KATILDIĞINI İTİRAF ETTİ

İkna çalışmaları sonucu Mardin'de teslim olan ve örgüte çocuk yaşta katılan başka bir terörist de Kürtçe ve Türkçe ifadesinde yaşadıklarını şu sözlerle dile getirdi:

Teslim olan teröristten HDP itirafı: Çocukları kandırıp PKK'ya ...

"Yıl 2014'tü, o zamanlar ben de normal insanlar gibi ailemin yanında, mutlu mesut çalışıp para kazanıyordum. 13-14 yaşındaydım, çocuktum yani düşünce kabiliyetim yoktu, neyin ne olduğunu bilmiyordum. İşte o zaman örgüt propagandasını yaptılar. Bana 'Seni dağa gönderelim, işte orada örgüt sana yardımcı olur, ne sorunun varsa halleder.' dediler. Beni HDP binasına gönderdiler. HDP binasına girdiğimde ve durumu izah ettiğimde bunlar bana, 'Tamam, doğru yere gelmişsin, biz sana yardımcı olacağız, elimizden geleni yapacağız. Seni devlete de teslim etmeyeceğiz. Eğer bizden kaçarsan devlet seni yakalarsa ceza verir, işkence yapar.' diye korkuttular.

Örgüte katıldıktan sonra baktım, insanlar ölüyor, kimin ne yaptığı belli değil. Bir çocuğun rüya, korkulu rüya görmesi gibi bir şeydi benim için. Hep o rüyanın bitmesini isterdim ama bitmiyordu. Pişmandım, ailemi özlüyordum. Jandarmalar beni kurtarıp aileme teslim etti. Allah razı olsun, yani onların emeğiyle, onların verdiği çabayla aileme ulaştım."

Teslim olan teröristler, HDP tarafından PKK'ya götürülmelerini anlattı ..."ANNELERİN EYLEMİ ETKİLİ"

Başka bir örgüt mensubu da Diyarbakır annelerinin eylemlerinin, ailelerine kavuşmak isteyen örgüt üyeleri üzerinde oldukça etkili olduğunu söyledi.

"Hiç sonu gelmeyecek dediğim kabus gerçekten bir anda değişti yani hayatım değişti, aileme kavuştum." diyen örgüt mensubu, şunları kaydetti:

"İnşallah oradaki gençler de benim gibi ailesine kavuşur. Diyarbakır anneleri de orada bir emek sarf ediyor. Yani çocuklarına kavuşmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bunu bırakmasınlar, çocukları için gerçekten hem moral verici hem faydalı bir şey.

HDP'liler beni PKK'ya teslim ettiklerinde 15 bin lira aldı'Çocukları orada aileleri gördüğünde çok mutlu oluyor, moral alıyorlar. Hemen arayış içene geçip, devlete ulaşıp ailelerine kavuşmak istiyorlar."

"DEAŞ İLE SAVAŞMAK İSTERKEN ONLARA BENZEDİM"

Örgüte 2016 yılında katıldığını belirten başka bir örgüt mensubu da ifadesinde, katılış amacının DEAŞ ile savaşmak olduğuna değinerek, örgütte kaldığı süre boyunca PKK'nın da DEAŞ'tan farkının olmadığını ve aynı acımasızlık ve vahşetin uygulayıcısı olduğunu gördüğünü söyledi.

Teslim olan terörist, "DEAŞ nasıl insanlık dışı şeyler yapıyorsa örgütün de onun gibi yaptığını gördüm. Bunlar neydi, cinsel istismar olsun, tecavüz olsun ya da insanı boş yere öldürmek olsun. Bunlar insanları boş yere ölüme gönderiyorlardı. Kendi içinde kabul etmedikleri insanları infaz ettiriyorlardı. 10 falan infaz olayı duydum. Bu örgüt hep der, 'Ben Kürtlerin hakkını savunuyorum, Kürtler için savaşıyorum.' fakat bu örgütün Amerika'nın oyunlarına gelmekten başka bir işi yoktur. Amerika bu örgütü kullanır, bu örgüt de Kürt insanlarını kullanır, öldürtür, zarar verir, devlete karşı kışkırtır. Orada kendine kazanç sağlar." diye konuştu.

Örgütteki üst düzey kadın yöneticilerin yaşantısının diğer kadın örgüt mensuplarından farklı olduğunu belirten terörist, örgüt üyelerine seslenerek, "Onlar istediği her yemeği yer ya da özel arabaya biner ama diğer kadınlar dağda aç susuz, rezalet içinde şey yaparlar, size tavsiyem örgüte katılmayın. Ben pişman oldum, kaçtım, siz giderseniz hayatınız boşu boşuna heba olur, size tavsiyem katılmayın. Ne Kürt insanı ne de Kürt halkı ile bunların bir alakası yoktur." ifadelerini kullandı.

Örgütün teslim olmamaları yönündeki karşı propagandasına dikkati çeken örgüt üyesi, "Ben geldiğim günden beri örgüt, 'Siz giderseniz Türkler sizi öldürür, ailenize vermezler sizi, herhangi bir yere götürür, operasyonda öldü derler.' diyorlardı fakat ben geldim, şu anda sağ bir şekildeyim." dedi.

Veli Gökten

Bundan yaklaşık 4-5 gün önce buradan vermiş olduğum ücretli "Yavru Kedi Arıyorum" ilanına bir şahıs geri döndü. Kendini Mustafa olarak tanıtan dolandırıcı sahtekar, istediğim özelliklerde bir yavruya sahip olduğunu ve otobüsle Uşaktan gönderebileceğini ve karşılığında 250 tl istediğini söyle. Şahıs kendini bugün Mustafa diye tanıttı, yarın size Ali diye tanıtabilir. 0553 288 52 46 numaralı telefondan aradı ama başka hatlar da kullanıyor olabilir.Veli Gökten

23 Mayıs 2018 - 11:23

Yavru kedi alıcam diye benim gibi dolandırılmayın!

Giriş Tarihi: 10.9.2016  23:09 Son Güncelleme Tarihi: 23.9.2016  02:10

Kendisine güvenerek anlaştım ve parayı PTT şubesinden "Veli Gökten" adına İzmir Bağyurdu şubesine yollamamı istedi. Yavruyu otobüse verince şirket ve ...

Bir başka bayan'ı ise Eskişehir'den arayan dolandırıcı,

İzmir Bağyurdu PTT, şubesine "Veli Gökten" adına para yollamasını istedi.
Yavru kedi alıcam diye benim gibi dolandırılmayın!
Bu bir uyarı. LÜTFEN OKUYUN!
Merhaba Sevgili Elookat Kullanıcıları
Bundan yaklaşık 4-5 gün önce buradan vermiş olduğum ücretli "Yavru Kedi Arıyorum" ilanına bir şahıs geri döndü. Kendini Mustafa olarak tanıtan dolandırıcı sahtekar, istediğim özelliklerde bir yavruya sahip olduğunu ve otobüsle Uşaktan gönderebileceğini ve karşılığında 250 tl istediğini söyle. Şahıs kendini bugün Mustafa diye tanıttı, yarın size Ali diye tanıtabilir. 0553 288 52 46 numaralı telefondan aradı ama başka hatlar da kullanıyor olabilir. . Güya kendi çektiği yavru fotoğrafını da MMS ile telime yolladı. Oğlumun doğum gününe sahiplenmek istediğim yavru için telefonda birkaç kez konuştuktan sonra, kendisine güvenerek anlaştım ve parayı PTT şubesinden "Veli Gökten" adına İzmir Bağyurdu şubesine yollamamı istedi. Yavruyu otobüse verince şirket ve plaka bilgilerini ileteceğim diyerek telefonu kapattı. Bir kaç kez telefonla aradıktan sonra, sonradan yaptığım araştırma neticesinde plakanın asılsız olduğunu öğrendim. Yine de iyi düşünerek akşam saat 10 a kadar eşim ve oğlumla yavruyu otobüs şirketinin terminalinde bekledik. O akşam dolandırıldığımı anladım. Üstelik oğlum da ateşlenip hastalandı. Bayanların iyi niyetini kullanıp ve bir çocuğuğun kalbi ile oynayabilecek kadar vicdansız olan bu şahıslara karşı lütfen gözünüzü dört açın ve asla kimseye güvenmeyin. Benim yaptığım hataya maruz kalmayın. Ettiğim beddualar inanıyorum ki bir gün yerini bulacak. 2 gün içinde kefen parası olur o şahsın inşallah diyorum. Şimdi oğluma verdiğim söz tutamamanın üzüntüsü içinde eşime karşı da mahçupluğumla yaşıyorum.
Kayıp Köpek
www.kayipkopek.org
Kayıp köpekleri sahipleriyle buluşturan gönüllü platform.
Kategori :Hayvanlar alemi / Kedi ilanları
Etiketler :yavru, kedi, arıyorum, kedi arıyorum, kedi yavru, yavru kedi
Eklendiği tarih : 13 Ekim 2013
İrtibat Tel :
Gösterim : 975.634
İlan No : @3586446

YUKARIDAKİ ADI GEÇEN ŞAHIS,Manisa Turgutlu İlçesi Çepnidere mahallesinden, Yaşar Oğlu /"Veli Gökten"/ İzmir Bağyurdu PTT şubesinden açık Kimliğini göstererek Parayı çekiyor, Elini kolunu sallayarak PTT'den ayrılıyor, yaptığı bu yasa dışı eyleminden dolayı,her hangi bir, cezai yasal işlem görmüyor, Madur edilen, dolandırılan Bayan İnternet sitelerine İlan verip maduriyetini anlatıyor, Başbakanımıza Hükümetine eleştiriyor.Peki sorarım size İlgili merciler gereğini yapmıyorsa,bu bayanın yaptığı gibi Hükümet'emi eleştirmek lazım..?

Bunlar insan değil, İnsan görümünde Fizyolojik Şeyytan'lar..Çok kişilere aynı yöntemle dolandırmışlar..

AYRICA MANİSA'DA FİLİMLERE KONU OLACAK DOLANDIRILICIK OLAYI, Manisa'da dostluk kurdukları Emekli şahsın 9.000 bin lirasını aldılar, çok hesaplı mal var, bunu alırsak 2,ay sonra en az %30 kazanç sağlarız diye ikna ediyorlar, emekli şahıs çıkarıp 9.000 Lira parayı veriyor, İki ay sonra ise biz bu malı Mart ayına bekletirsek %50 kazanç sağlarız, Emekli çaresiz parayı kaptırmış başka seçeneği yok, kabul ediyor, Mart, Kasım, Ocak derken, Sonunda Aile boyu aldıkları parayı itiraz ediyorlar, itiraz ettikleri gibi parasını aldıkları emekli şahsa iftira'da bulunuyorlar, ahlaksızlar.
Emekli parasını almakta ısrar edince,09 Eylül 2015 günü saat 16,20 sularında Veli Gökten,Eskişehir Tülomsaş'ta çalışan Oğlu Can (Medet) Gökten ve İş ortakları Azari genç Reno marka Kango beyaz renk ticari araçla, Rençber sokak No 27 önünde, Emekli şahsın yolunu kesip zorla arabaya bindirmek istiyorlar başaramıyorlar,yaptıkları eylem olay yerinin yakınında bulunan toptancı arabasının güvenlik kamerası saniye saniye kayda alıyor, şu an sosyal medyada izlenmekte, ayrıca olayın 5-6 kişi görgü tanığı var, bu şahıslar 07 Haziran 2015 deki kaos ortamının süreceğini sandılar, aldandılar. 01 Kasımda 2015 te sağ duyu hakim oldu.
Yaptıkları eylem, yol kesme,hürriyetten yoksun bırakma, zorla adam kaçırıp öldürmeye teşebbüs!

Mesaj Gazetesi www.kayipkopek.org, Anadolu Güçleniyor, Mesaj Gazetesi Türkiye'nin Siyasetinin Nabzinin Attiği Yer ve Güçlü Anadolu'nun gönderisini paylaştı

Bu haber 293967 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Erdoğan'dan Kabine'nin ardından önemli açıklamalar! Terör devleti İsrail'e jet yakıtı provokasyonu: İftiracıları asla unutmayacağız
Başkan Erdoğan'dan Kabine'nin ardından önemli açıklamalar!...
MHP'de Devlet Bahçeli'nin
MHP'de Devlet Bahçeli'nin "A Takımı" belli oldu