Vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin son...

Vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin son yolculuğuna uğurlandı.

Muğla'da, 5 gündür kayıp olarak aranırken cinayete kurban gittiği ortaya çıkan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin (27), memleketi Bitlis'in Hizan ilçesine bağlı Gayda köyünde gözyaşları arasında yolculuğuna uğurlandı. Pınar Gültekin Hizan ilçesine bağlı Gayda köyünde gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Acılı anne Şefika Gültekin, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın yayımladığı mesaj için teşekkür etti..

22 Temmuz 2020 - 20:07

Hüzünlü veda: Pınar Gültekin son yolculuğuna uğurlandı

Giriş Tarihi: 22.07.2020  19:18 Güncelleme Tarihi: 22.07.2020 19:25.

Muğla'da üniversite eğitimi görürken henüz 27 yaşında vahşice katledilen Pınar Gültekin memleketi Bitlis'in Hizan ilçesine bağlı Gayda köyünde gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.

Hüzünlü veda: Pınar Gültekin son yolculuğuna uğurlandı - 1

Pınar Gültekin'in ardından geriye gözyaşı kaldı.

Hüzünlü veda: Pınar Gültekin son yolculuğuna uğurlandı - 2

Muğla'da Cemal Metin Avcı tarafından öldürülen Sıtkı Kocaman Üniversitesi öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin'in cenazesi, Muğla Adli Tıp Kurumundaki işlemlerin ardından ailesi ve yakınları tarafından Hizan'a getirildi.

Hüzünlü veda: Pınar Gültekin son yolculuğuna uğurlandı - 3

Burada araçtan indirilen Gültekin'in cenazesi, kadınlar tarafından Hizan Bediüzzaman Ulu Camisi önüne taşındı.

Hüzünlü veda: Pınar Gültekin son yolculuğuna uğurlandı - 4

Burada İlçe Müftüsü Murat Demir tarafından cenaze namazının kıldırılmasının ardından Gültekin'in cenazesi, Hizan'ın Gayda köyündeki mezarlığa götürüldü.

Hüzünlü veda: Pınar Gültekin son yolculuğuna uğurlandı - 5

Gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verilen Gültekin'in cenaze törenine, Hizan Kaymakamı Mustafa Köleoğlu, Belediye Başkanı Cezail Aktaş, HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, Gültekin'in yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hüzünlü veda: Pınar Gültekin son yolculuğuna uğurlandı - 6Pınar Gültekin'e veda... Gözyaşları sel oldu

Muğla'da, 5 gündür kayıp olarak aranırken cinayete kurban gittiği ortaya çıkan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin (27), memleketi Bitlis'in Hizan ilçesine bağlı Gayda köyünde gözyaşları arasında yolculuğuna uğurlandı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin, geçen 16 Temmuzda kaybolmuş, ailesinin başvurusu üzerine jandarma ve polis tarafından arama çalışması başlatılmıştı.Ekiplerin çalışması sonucu, Cemal Metin Avcı katil zanlısı olarak evinde gözaltına alındı.Avcı, genç kızı çıkan kavgada elleriyle boğup öldürdüğünü, bağ evinde cesedini çöp varilinde yakıp, üzerine beton döktüğünü itiraf etti.Ormanlık alanda yapılan aramada Gültekin'in varil içerisinde üzerine beton dökülmüş yanmış cesedine ulaşıldı.Pınar Gültekinin cansız bedeni, Adli Tıptaki işlemlerinin ardından dün ailesine tesilm edildi ve cenaze aracı ile memleketi Bitlis'in Hizan ilçesi'ne getirildi.

Erdoğan'dan 'Pınar Gültekin' paylaşımıGenç kızın cenazesi ilk olarak Hizan Merkez Camii'ne getirilerek burada cenaze namazı kılındı.​​​​​​​Pınar'ın tabutu ise kadınlar tarafından taşındı. Pınarın tabutuna sarılan tülbenti babası Sıddık Gültekin ve Annesi Şefika Gültekin tarafından gözyaşları ile bağlandı.​​​​​​​Uzun süre tabuta sarılarak ağlayan yakınları çevredekiler tarafından sakinleştirildi.​​​​​​​Cenaze törenine Hizan Kaymakamı Mustafa Köleoğlu, Belediye Başkanı Cezail Aktaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmetullah Altun, bazı kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.​​​​​​​Hizan Müftüsü Murat Demir tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrası Pınar için dualar edildi.​​​​​​​MANGAL YAPIYORUM DEMİŞ"MANGAL YAPIYORUM" DEMİŞ 

Cenaze daha sonra defnedilmek üzere Gayda köyüne götürüldü. Burada kalabalık tarafından omuzlarda taşınan Pınarın cenazesi daha sonra dualarla toprağa verildi.​​​​​​​ANNEDEN ERDOĞANA TEŞEKKÜRANNEDEN ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR 

Pınar Gültekin Hizan ilçesine bağlı Gayda köyünde gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Acılı anne Şefika Gültekin, kızına kıyıp da bir tokat bile atmadığını belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yayımladığı mesaj için de teşekkür etti. Anne Gültekin, "Cumhurbaşkanımızın takipçisi olmasını istiyoruz. Onun hakkını yerde bırakmasınlar. Sadece cumhurbaşkanımdan bunu istiyorum. Bunu idam etsinler. Başka da birşey istemiyorum. Benim isteğim bu. Zaten biliyorum vicdanlı bir cumhurbaşkanımız var. Allah razı olsun. Hepsi çok ilgilendiler. Ben onun idamını istiyorum. Kızım suçsuz. Ben kızıma kıyıp da bir tokat bile atmadım. Allah razı olsun cumhurbaşkanımızdan. Hakkını yerde bırakmasın. Onun da eşi ve çocukları var. Allah kimsenin başına getirmesin. Bizim başımıza geldi Allah kimsenin başına getirmesin. Ben cumhurbaşkanıma güveniyorum. Onu biliyoruz. Takipçisi olsun" diye konuştu.​​​​​​​ARTIK PINARLAR, ÖZGECANLAR ÖLMESİN'ARTIK PINARLAR, ÖZGECANLAR ÖLMESİN' 

, jandarma ekiplerine teşşekür ediyorum. Gerçekten 4 gün boyunca gece gündüz demeden gözlerimle gördüm çok iyi çalışmaları oldu. Ve onlar olmasaydı belki kızımı bir daha bulamayacaktım. Çok üzgünüm. Artık Pınarlar ölmesin memlekette. Gerçekten her kız öğrenciye bir nöbetçi mi koymak lazım ? Artık Pınarlar, Özgecanlar ölmesin. Bu ölümler son bulsun. Artık bir isyan noktasına gelmiştir. Zaten fark ederseniz tüm şehirlerde kadınlar ayakta yarın erkekler de bunlara destek verir Türkiye ayaklanır. Bir an önce bu iş bitsin. Bu adam bizim yüreğimiz yaktı. Ve kendi aielsinin yüreğini de yaktı. Hem kendisine hem bize yaptı. Söyleyecek söz bulamıyorum sözün bittiği yerdeyiz. Türkiyemiz çok güzel bunun değerini bilelim. İnsanlar sevelim. Ölüme son diyelim. Bu kan bitsin" dedi. 

Vahşice katledilen Pınar Gültekin toprağa verildi

Vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin son yolculuğuna uğurlandı

Vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin son yolculuğuna uğurlandı

Muğla'da Cemal Metin Avcı tarafından vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin, binlerce kişinin katıldığı cenaze namazının ardından memleketi Bitlis’in Hizan ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin son yolculuğuna uğurlandı - Foto Galeri

Vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin son yolculuğuna uğurlandı - Tıkla İzle

Muğla'da 16 Temmuz günü kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin'in cansız bedeni, 5 gün sonra Menteşe'de ormanlık alanda bulunurken, olayla ilgili eski erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı da gözaltına alınmıştı. Soruşturma kapsamında Avcı tutuklanırken, Gültekin'in cenazesi de ailesi tarafından Bitlis'in Hizan ilçesine getirildi. Hizan Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazına İlçe Kaymakamı Mustafa Köleoğlu, Belediye Başkanı Cezail Aktaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmetullah Altun ile binlerce kişi katıldı. İlçe Müftüsü Murat Demir tarafından kılınan cenaze namazının ardından Gültekin'in cenazesi Hizan'ın Gayda köyünde toprağa verildi.

Vahit Olcay - Abdullah Ölez - Yılmaz Sönmez - Şükrü Akyüz
 

Bakan Gül: Pınar kardeşimizi katleden cani hak ettiği cezayı muhakkak alacaktırBakan Gül: 'Pınar kardeşimizi katleden cani hak ettiği cezayı muhakkak alacaktır'

Cumhurbaşkanı Erdoğandan Pınar Gültekin paylaşımıCumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pınar Gültekin paylaşımı

Pınarın katil zanlısı tutuklandıPınar’ın katil zanlısı tutuklandı

Muğla'da vahşice öldürülen Pınar Gültekin, Özgecan paylaşımları yapmış: İçim parçalanıyor

Pınar Gültekin cinayetinin ardından en konuşulan konular arasında kadın cinayetleri yer almaya başladı. Muğla'da, 5 gündür kayıp olarak aranırken cinayete kurban gittiği ortaya çıkan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in, 2015 yılında tecavüze uğradıktan sonra öldürülen Özgecan Aslan’ın ardından paylaşım yaptığı ortaya çıktı. Gültekin'in ''Bir türlü geçmiyor, sanki kız kardeşimin başına gelmişçesine canım acıyor, içim parçalanıyor. Nice Özgecanlar gitti, artık yeter'' yazması, yürekleri dağladı.

Muğla'da öldürülen Pınar Gültekin'in, Özgecan Aslan paylaşımları duygulandırdı.

Muğla'da öldürülen Pınar Gültekin'in, Özgecan Aslan paylaşımları duygulandırdı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin, geçen 16 Temmuz’da kaybolmuş, ailesinin başvurusu üzerine jandarma ve polis tarafından arama çalışması başlatılmıştı. Ekiplerin çalışması sonucu, Cemal Metin Avcı katil zanlısı olarak evinde gözaltına aldı.

Son dakika haberi: Türkiye'yi ölümüyle ayağa kaldıran Pınar Gültekin'in cenazesi Bitlis'te toprağa verildi! Son yolculuğunda bölge halkı Pınar'ı yalnız bırakmadı!

Avcı, genç kızı çıkan kavgada elleriyle boğup öldürdüğünü, bağ evinde cesedini çöp varilinde yakıp, üzerine beton döktüğünü itiraf etti. Ormanlık alanda yapılan aramada Gültekin'in varil içerisinde üzerine beton dökülmüş yanmış cesedine ulaşıldı.

Tek kelime: Vahşet!

GÜNDEM

Tek kelime: Vahşet!

Pınar Gültekin’in cansız bedeni, Adli Tıp’taki işlemlerinin ardından dün memleketi Bitlis’e gönderildi. Katil zanlısı Cemal Metin Avcı ise 'canavarca hisle ve eziyet çektirerek adam öldürmek' suçlamasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Eski sevgilisi tarafından öldürülen Pınar Gültekin'den geriye bu mutlu görüntüleri kaldı

 OYNAT 00:50

Eski sevgilisi tarafından öldürülen Pınar Gültekin'den geriye bu mutlu görüntüleri kaldı

Muğla'da kaybolduktan 5 gün sonra ormanlık alanda cansız bedeni bulunan Pınar Gültekin'in eski erkek arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Barışma teklifini reddettiği için öldürüldüğü öğrenilen genç kızdan geriye ise bu mutlu görüntüleri kaldı.

  ‘İÇİM PARÇALANIYOR’

Pınar Gültekin'in 2015 yılında yine kendisi gibi vahşi bir cinayete kurban giden Özgecan Aslan ile ilgili tweetler attığı ortaya çıktı.

DHA

Pınar Gültekin'in, 2015 yılında tecavüze uğradıktan sonra öldürülen Özgecan Aslan’ın ardından paylaşım yaptığı ortaya çıktı.

  • Gültekin'in Özgecan için "Bir türlü geçmiyor, sanki kız kardeşimin başına gelmişçesine canım acıyor, içim parçalanıyor. Nice Özgecanlar gitti, artık yeter" tweeti attığı görüldü.

Yine Gültekin başka bir tweetinde, "Adi köpekler böyle şerefsizler asılmalı" dediği de belirlendi.

Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i öldüren zanlı Cemal Metin Avcı tutuklandı

GÜNDEM

Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i öldüren zanlı Cemal Metin Avcı tutuklandı

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk: Pınar Gültekin kızımızın acısı yüreğimizi yaktı, hukuki sürecin yakın takipçisi olacağız

GÜNDEM

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk: Pınar Gültekin kızımızın acısı yüreğimizi yaktı, hukuki sürecin yakın takipçisi olacağız

Pınar Gültekin'in katili evli ve bir kız çocuğu babası çıktı

GÜNDEM

Pınar Gültekin'in katili evli ve bir kız çocuğu babası çıktı

Pınar Gültekin'in katili eski sevgilisi çıktı: Bağ evinde boğup, cesedini varille taşımış

GÜNDEM

Pınar Gültekin'in katili eski sevgilisi çıktı: Bağ evinde boğup, cesedini varille taşımış

Pınar Gültekin'den kahreden haber: Muğla'da kayıp olarak aranan üniversite öğrencisinin cesedi ormanlık alanda bulundu

GÜNDEM

Pınar Gültekin'den kahreden haber: Muğla'da kayıp olarak aranan üniversite öğrencisinin cesedi ormanlık alanda bulundu

Pınar Gültekin'in katili adliyeye sevk edildi

 OYNAT 00:23

Pınar Gültekin'in katili adliyeye sevk edildi

Muğla'da öldürüldükten sonra yakılıp, bir varil içine konulmasının ardından üzerine beton dökülüp cesedi sarp bir araziye atılan Pınar Gültekin'in katil zanlısı Cemal Metin Avcı, yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde adliyeye sevk edildi.

Pınar Gültekin cinayetinde katilin benzinlikteki görüntüleri ortaya çıktı

 OYNAT 00:00

Pınar Gültekin cinayetinde katilin benzinlikteki görüntüleri ortaya çıktı

Pınar Gültekin cinayetinin detayları ortaya çıkıyor. Gültekin'in katil zanlısı Cemal Metin Avcı'nın pet şişe ile akaryakıt istasyonundan benzin aldığı görüntüler ortaya çıktı. Katil zanlısı, kendisinden ayrılan 27 yaşındaki Pınar Gültekin'i başka erkekle beraber olduğu için öldürdüğünü ve benzinciden aldığı benzinle yaktıktan sonra üzerine beton döktüğünü itiraf etmişti.

Kayıp Pınar Gültekin’in cansız bedeni ormanlık alanda bulundu

 OYNAT 00:45

Kayıp Pınar Gültekin’in cansız bedeni ormanlık alanda bulundu

Muğla'da 16 Temmuz'dan beri kendisinden haber alınamayan 27 yaşındaki üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in cansız bedeni Menteşe ilçesi kırsal Yerkesik Mahallesi'ndeki ormanlık alanda bulundu. Genç kızın eski erkek arkadaşı tarafından yakılıp, bir varil içine konulduktan sonra üzerine beton dökülüp sarp bir araziye atıldığı öğrenildi. Genç kızın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

 

Hüzünlü veda: Pınar Gültekin son yolculuğuna uğurlandı - 7

Hüzünlü veda: Pınar Gültekin son yolculuğuna uğurlandı - 8

Hüzünlü veda: Pınar Gültekin son yolculuğuna uğurlandı - 9

Hüzünlü veda: Pınar Gültekin son yolculuğuna uğurlandı - 10

Hüzünlü veda: Pınar Gültekin son yolculuğuna uğurlandı - 11

Hüzünlü veda: Pınar Gültekin son yolculuğuna uğurlandı - 12

Hüzünlü veda: Pınar Gültekin son yolculuğuna uğurlandı - 13

Hüzünlü veda: Pınar Gültekin son yolculuğuna uğurlandı - 14

Hüzünlü veda: Pınar Gültekin son yolculuğuna uğurlandı - 15

Hüzünlü veda: Pınar Gültekin son yolculuğuna uğurlandı - 16

Hüzünlü veda: Pınar Gültekin son yolculuğuna uğurlandı - 17Vahşice öldürülen Pınar Gültekin'in cenazesi Bitlis'te toprağa verildi!

Muğla'da 5 gündür kayıp olarak aranırken cinayete kurban gittiği ortaya çıkan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin memleketi Bitlis'in Hizan ilçesine bağlı Gayda köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Bu haber 201243 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz