Türkiye aleyhine operasyon haberlere imza atan Independent Türkçe...

Türkiye aleyhine operasyon haberlere imza atan Independent Türkçe BTK kararıyla kapatıldı.

Suudi Arabistan tarafından fonlanan İngiliz merkezli Independent Türkçe internet sitesi, BTK'nın aldığı idari tedbir kararıyla erişime engellendi. İngiliz merkezli site, Türkiye'yi karalamak için manipülatif haberlerin merkezi haline dönüşmüştü..

19 Nisan 2020 - 08:29

Türkiye aleyhine operasyon e imza atan Independent Türkçe  kararıyla kapatıldı

Giriş Tarihi: 19.4.2020  08:00 Güncelleme Tarihi: 19.4.2020  08:03

Her fırsatta yaptıkları yalan le alg7ı yaratmaya çalışan İngiliz kaynaklı ve Suudi Arabistan sermayeli Independent Türkçe internet sitesi 'nın aldığı idari tedbir kararıyla erişime engellendi.

Independent Türkçe'ye erişim engeli

Türkiye aleyhine manipülatif le karalama çalışmaları yapan ve Suudi Arabistan tarafından fonlanan İngiliz merkezli Independent Türkçe internet sitesi, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun () idari tedbir kararıyla erişime kapatıldı.

Independent Türkçe Genel Yayın Yönetmeni Nevzat Çiçek'in yaptığı paylaşıma göre, Independent Türkçe haber sitesine idari tedbir kararı getirildi.

Çiçek, paylaşımında "Sitemize girişte sorun yaşanıyor. Bazı okuyucularımız bu uyarı ile karşılaşıyor" dedi.

TÜRKİYE ALEYHİNE ÇALIŞIYORDU
Sermayesini aldığı güçlerin adeta tetikçisi olarak çalışarak Türkiye aleyhine operasyon haberlere imza atan Independent Türkçe, yaptığı haberler nedeniyle çok kez tepki çekmişti.

Koronavirüs salgını sürecinde de sürekli olarak algı operasyonu haberleriyle Türkiye'yi hedef alan Independent Türkçe, Milli Dayanışma Kampanyası üzerinden bile çirkin operasyonunu sürdürmüştü.

Nevzat Çiçek'in genel yayın yönetmenliğini yaptığı İngiliz kaynaklı ve Suudi Arabistan sermayeli Independent Türkçe internet sitesi Milli Dayanışma Kampanyasını hedef alan T24 yazarının rezil ifadelerini manşete taşıyarak Türkiye'nin birlik ve beraberliğine olan düşmanlıklarını bir kez daha gözler önüne sermişti.

TERÖR ÖRGÜTLERİNE SAHİP ÇIKTI
Türkiye'nin Suriye'deki sivillerin hayatını kurtarmak için düzenlediği operasyonlarda bile "Türkiye'nin operasyonu öncesi siviller hayatlarından endişeli" şeklinde bir haber yaparak operasyonda sınır tanımayan Independent Türkçe, terörden arananlar listesinin kırmızı kategorisinde yer alan 'Mazlum Kobani' kod adlı terörist Ferhat Abdi Şahin'i 'komutan' diye tanımladı.

Oslo'da terör örgütü PKK yandaşlarının Türk bir ailenin aracına saldırmasını da "Norveç'te karşıt görüşlü iki eylem çakıştı" başlığıyla verildi.

İNGİLİZ - SUUD ORTAKLIĞINDA ESAD PROPAGANDASI
İngiliz kaynaklı ve Suudi Arabistan sermayeli Independent Türkçe internet sitesi Esad propagandasına da soyundu.

Independent Türkçe, askerlerinizi şehit eden ve Suriye'de milyonlarca insanı göçe zorlayıp katleden Katil Esad'ın röportajına yer verdi.

Esad'ın röportajını sosyal medya hesaplarından,

"Suriye Devlet Başkanı Esad'ın Rossiya 24 röportajının tam metni:

Türk askerleri neden Suriye'de ölüyor?

Kürt gruplar Türkler girdiğinde tek mermi dahi sıkmadı

Düşmanlığın sebebi siyasi olaylar veya özel çıkarlarla ilgili politikalardan kaynaklı"

ifadeleriyle duyuran Independent Türkçe, İdlib'de askerlerimizi alçakca şehit eden Esad rejiminin açıkça propagandasını yaptı.

Son dakika: ındependent Türkçe erişime kapatıldı!

Son dakika haberi! İngiltere merkezli ve  sermayeli  gazetesinin Türkçe dilinde yayın yapan internet sitesi İndependet Türkçe, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK), idari tedbir kararıyla erişime kapatıldı. İndependent Türkçe, Türkiye aleyhine manipülatif haberlerle karalama çalışmaları nedeniyle tepki çekiyordu.

Son dakika: ındependent Türkçe erişime kapatıldı!

Son dakika haberine göre Suudi sermayesiyle fonlanan ve yaptığı yayınlarla Türkiye aleyhine manipülatif çalışmalar yürüten İngiliz merkezli The Independent Türkçe Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK) idari tedbir kararıyla erişime kapatıldı.

Independent Türkçe Genel Yayın Yönetmeni Nevzat Çiçek'in yaptığı paylaşıma göre, Independent Türkçe haber sitesine idari tedbir kararı getirildi.

ALGI OPERASYONLARI KORONAVİRÜS SÜRECİNDE DE DEVAM ETTİ

Söz konusu site Koronavirüs sürecinde de algı oluşturmaya devam etmişti. Koronavirüs salgını sürecinde de sürekli olarak algı operasyonu haberleriyle Türkiye'yi hedef alan Independent Türkçe, Milli Dayanışma Kampanyası üzerinden bile çirkin operasyonunu sürdürmüştü.

Uluslararası medya ve Türkiye’deki uzantıları; koronavirüs haberlerinde ülkemizi hedef aldı!

İngiliz merkezli Independent Türkçe kapatıldı!

 

Türkiye aleyhine operasyon haberlere imza atan Independent Türkçe BTK kararıyla kapatıldı

Türkiye aleyhine manipülatif le karalama çalışmaları yapan ve Suudi Arabistan tarafından fonlanan İngiliz merkezli Independent Türkçe internet sitesi, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun () idari tedbir kararıyla erişime kapatıldı.

Bu haber 201295 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP'li İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu Alevilere meydan okudu: Size ihtiyacım yok ben kazanırım
CHP'li İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu Alevilere meydan okudu:...
CHP - DEM - Kandil - Brüksel hattında 'İstanbul' pazarlığı! İmamoğlu'ndan PKK ile 100 milyon dolarlık kirli mutabakat: Demirtaş'a böyle el çektirdiler
CHP - DEM - Kandil - Brüksel hattında 'İstanbul' pazarlığı!...