Son dakika: YPG/PKK’dan Afrin’de alçak saldırı! Hastane...

Son dakika: YPG/PKK'dan Afrin'de alçak saldırı! Hastane hedef alındı: 18 sivil hayatını kaybetti

Gelen son dakika haberine göre bölücü terör örgütü YPG/PKK, Afrin'de bulunan bir özel hastaneyi hedef aldı. Alçak saldırıda hastanede tedavi gören 18 sivil hayatını kaybetti, 30'dan fazla sivil yaralandı. Konuya ilişkin Hatay Valiliği'nden yapılan açıklamada,"Valiliğimiz koordinasyonunda danışmanlık hizmeti veren yerel kolluk birimlerince adli makamlarla gerekli koordinasyon sağlanarak olaya ilişkin tahkikata başlanılmıştır" ifadeleri kullanıldı. İşte kalleş saldırının detayları...

13 Haziran 2021 - 06:03

Son dakika: 'dan 'de alçak ! Hastane hedef alındı: 18 sivil hayatını kaybetti

Giriş Tarihi: 12.6.2021  19:58 Son Güncelleme: 13.6.2021  05:45

SON DAKİKA HABERİ:  Valiliği duyurdu! YPG/PKK'dan 'de hastaneye alçak saldırı! 18 sivil hayatını kaybetti

Gelen son dakika haberine göre bölücü  örgütü 'de bulunan bir özel hastaneyi hedef aldı. Alçak da hastanede tedavi gören 18 sivil hayatını kaybetti, 30'dan fazla sivil yaralandı. Konuya ilişkin  Valiliği'nden yapılan açıklamada,"Valiliğimiz koordinasyonunda danışmanlık hizmeti veren yerel kolluk birimlerince adli makamlarla gerekli koordinasyon sağlanarak olaya ilişkin tahkikata başlanılmıştır" ifadeleri kullanıldı. İşte kalleş saldırının detayları...

Hatay Valiliği: 18 sivil hayatını kaybetti

Son dakika haberi... YPG/PKK, Afrin'de bulunan bir özel hastaneyi hedef aldı. Hatay Valiliği, terör örgütü YPG/PKK'nın Afrin'deki hastaneye saldırısında hayatını kaybeden sivillerin sayısının 18'e, yaralananların sayısının 30'u geçtiğini bildirdi.

Açıklamada, "Özel Şifa Hastanesi'nin Acil Servisi'ne isabet eden Grad füzesi ve top atışları neticesinde hayatını kaybeden sivillerin sayısı 18'e, yaralı sayısı ise 27'ye yükselmiştir." denildi.



Son dakika: Hatay Valiliği duyurdu: Terör örgütü YPG-PKK'nın saldırısında...

 haberi...  Valiliği, terör örgütü /'nın 'deki hastaneye saldırısında hayatını kaybeden sivillerin sayısının 18'e, yaralananların sayısının 27'ye yükseldiğini bildirdi. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan konuya ilişkin yapılan açıklamada "Saldırıyı gerçekleştiren terör örgütü PKK/YPG'ye ait hedefler derhal ateş altına alınmış, doğrudan masum sivilleri hedef alan bu alçak saldırı Rusya Federasyonu tarafına bildirilmiştir." ifadeleri kullanıldı. Öte yandan Dışişleri Bakanlığı, YPG/PKK'nın Tel Rıfat'tan Afrin'de bir hastaneye yaptığı ve çok sayıda sivilin öldüğü saldırıyı şiddetle lanetledi. İşte saldırı yerinden yürek yakan fotoğraflar…

Son dakika: Hatay Valiliği duyurdu: Terör örgütü YPG-PKK'nın saldırısında...Suriye'nin kuzeyinde Zeytin Dalı Harekatı ile teröristlerden temizlenen muhaliflerin kontrolündeki Afrin ilçesine füze ile saldırıları gerçekleştirildi.

Şehir merkezinde bulunan Hastane vuruldu.

/ kontrolünde bulunan bölgeden  şehir merkezine düzenlenen saldırıda özel Şifa Hastanesi'ni tedavi gören 18 sivil hayatını kaybetti. 27 kişi de yaralandı.

Saldırının ardından hastanede can pazarı yaşandı. Olay yerine giden sivil savunma ekipleri enkaz altından yaralıları çıkardı. Düzenlenen iki saldırıda yararlanan 27 kişi Afrin Hastanesine sevk edildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Esed rejimi tarafından kontrol edilen Tel Rıfat bölgesinden terör örgütü YPG/PKK unsurlarınca yapılan Grad füzesi ve top atışlarının Afrin merkezde bulunan Özel Şifa Hastanesi'nin Acil Servisi'ne isabet ettiği belirtildi

SON DAKİKA HABERİ: Hatay Valiliği duyurdu! YPG/PKK'dan Afrin'de hastaneye alçak saldırı! 13 sivil hayatını kaybetti

 Valiliği, terör örgütü YPG/PKK'nın düzenlediği saldırıda 'deki hastanede tedavi gören 18 sivilin hayatını kaybettiğini, 27'nin üzerinde sivilin yaralandığını bildirdi.

Suriye'nin kuzeyinde Zeytin Dalı Harekatı ile teröristlerden temizlenen muhaliflerin kontrolündeki  ilçesine füze ile saldırıları gerçekleştirildi. Şehir merkezinde bulunan Hastane vuruldu. YPG/PKK kontrolünde bulunan bölgeden Afrin şehir merkezine düzenlenen saldırıda özel Şifa Hastanesi'ni tedavi gören 18 sivil hayatını kaybetti. 27 kişi de yaralandı. Saldırının ardından hastanede can pazarı yaşandı.

İşte YPG/PKK'nın alçak saldırısından ilk görüntüler | Video

Olay yerine giden sivil savunma ekipleri enkaz altından yaralıları çıkardı. Düzenlenen iki saldırıda yararlanan 27 kişi Afrin Hastanesine sevk edildi.

Saldırının ardından hastanede can pazarı yaşandı. Olay yerine giden sivil savunma ekipleri enkaz altından yaralıları çıkardı. Düzenlenen iki saldırıda yararlanan 27 kişi Afrin Hastanesine sevk edildi.

YPG/PKK'dan Afrin'de hastaneye alçak saldırı! Onlarca sivil hayatını kaybetti | Video

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Esed rejimi tarafından kontrol edilen Tel Rıfat bölgesinden terör örgütü YPG/PKK unsurlarınca yapılan Grad füzesi ve top atışlarının Afrin merkezde bulunan Özel Şifa Hastanesi'nin Acil Servisi'ne isabet ettiği belirtildi.

Açıklamada, "Hastanede tedavi gören 6 sivil hayatını kaybetmiş, 20'nin üzerinde sivilin yaralandığı tespit edilmiştir. Valiliğimiz koordinasyonunda danışmanlık hizmeti veren yerel kolluk birimlerince adli makamlarla gerekli koordinasyon sağlanarak olaya ilişkin tahkikata başlanılmıştır." ifadelerine yer verildi.


Afrin ilçe merkezi 18 Mart 2018'de Zeytin Dalı Harekatı kapsamında terör örgütü YPG/PKK'dan kurtarılmıştı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Esed rejimi tarafından kontrol edilen Tel Rıfat bölgesinden terör örgütü YPG/PKK unsurlarınca yapılan Grad füzesi ve top atışlarının Afrin merkezde bulunan Özel Şifa Hastanesi'nin Acil Servisi'ne isabet ettiği belirtildi.


OLAYA İLİŞKİN TAHKİKAT BAŞLATILDI

Valilikten yapılan ilk açıklamada, "Hastanede tedavi gören 6 sivil hayatını kaybetmiş, 20'nin üzerinde sivilin yaralandığı tespit edilmiştir. Valiliğimiz koordinasyonunda danışmanlık hizmeti veren yerel kolluk birimlerince adli makamlarla gerekli koordinasyon sağlanarak olaya ilişkin tahkikata başlanılmıştır." ifadelerine yer verildi.

TÜRKİYE BOMBARDIMANA BAŞLADI

MSB'den yapılan açıklamada, terör örgütü PKK/YPG'nin insanlık dışı bir saldırı daha gerçekleştirildiği belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Tel Rıfat bölgesinde yuvalanmış teröristler Afrin şehir merkezini ve Şifa hastanesini top ve ÇNRA atışlarıyla hedef aldı. Saldırıda 13 sivil hayatını kaybederken çok sayıda sivil de yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren terör örgütü PKK/YPG'ye ait hedefler derhal ateş altına alınmış, doğrudan masum sivilleri hedef alan bu alçak saldırı Rusya Federasyonu tarafına bildirilmiştir. İnsanlık düşmanı teröristler bu saldırıların hesabını misliyle vereceklerini bilmelidir."

DIŞİŞLERİ "ŞİDDETLE LANETLEDİ"

Dışişleri Bakanlığı, terör örgütü YPG/PKK'nın Tel Rıfat'tan Afrin'de bir hastaneye yaptığı ve çok sayıda sivilin öldüğü saldırıyı "şiddetle lanetledi"

Masum sivilleri ve Suriye halkına her koşulda hizmet vermek için yılmadan çalışan sağlık çalışanlarını top ve füzeyle hedef almaktan çekinmeyen PKK/YPG/SDG'nin, terör örgütü kimliğini ve kanlı yüzünü bir kez daha gösterdiği vurgulanan açıklamada, "Hayatını kaybeden Suriyeli kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz." mesajı paylaşıldı.

Uluslararası toplumun gerçekleri görmeye, farklı isimler altında faaliyet gösteren bu terör örgütüne desteklerini sonlandırmaya davet edildiği açıklamada, "Milli güvenliğimize ve Suriyeli sivillere tehdit teşkil eden tüm terör örgütleriyle her zaman ve her yerde mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğimizi yineliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

OKTAY'DAN AFRİN'DE HASTANEYE DÜZENLENEN SALDIRIYA TEPKİ

Oktay, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Afrin'de bir hastaneye saldırıp şifa bekleyen masumları katledecek kadar karanlık bir ruha sahip bu terör örgütünü tanıyoruz. İnsanlık düşmanı terör örgütünün Suriye kolunun alçakça saldırısını lanetliyor, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum."

AK PARTİ'DEN İLK AÇIKLAMA

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı açıklamada "Afrin'de Şifa Hastanesini hedef alan ve çok sayıda sivil Suriyeli kardeşimizin ölümüne ve yaralanmasına neden olan YPG/PKK insanlık düşmanı bir terör örgütü olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. DEAŞ terörüne karşı YPG/PKK terörünü desteklediğini söyleyen ülkelerin bu desteğe son verme zamanı gelmiştir ve dahi geçmektedir. Masum sivilleri ve hastaneyi alçakça hedef alan bu saldırıyı lanetliyoruz. Türkiye olarak PKK ve uzantılarıyla mücadelemiz sürecektir. Sn Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi bu mücadele noktasında terörün her türlüsüne karşı topyekün mücadele verilmelidir." ifadelerini kullandı.

İBRAHİM KALIN'DAN AFRİN'DE HASTANEYE DÜZENLENEN SALDIRIYA TEPKİ

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Terör örgütünün Suriye'deki kolu, vahşi yüzünü bir kez daha gösterdi. Bu saldırı karşısında sessiz kalmak suça ortak olmaktır." ifadelerini kullandı.

Kalın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Terör örgütünün Afrin'de bir hastaneye yaptığı saldırıyı şiddetle kınıyor, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Terör örgütünün Suriye'deki kolu, vahşi yüzünü bir kez daha gösterdi. Bu saldırı karşısında sessiz kalmak suça ortak olmaktır."

FAHRETTİN ALTUN: HESAPLAŞACAĞIZ

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da hain saldırıyı Twitter hesabından yaptığı paylaşımla lanetledi.

Altun, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında şöyle konuştu:

"Terör örgütü YPG/PKK'nın Afrin'de gerçekleştirdiği hain saldırı sonucu hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Masum sivilleri hedef alarak onları hayattan koparan teröristlere ve destekçilerine lanet olsun. Hesaplaşacağız."

AFRİN, PKK/YPG'NİN İŞGALİNDEN 2018'DE KURTARILMIŞTI

Afrin ilçe merkezi 18 Mart 2018'de Zeytin Dalı Harekatı kapsamında terör örgütü YPG/PKK'dan kurtarılmıştı.

İşte alçak saldırıya ilişkin görüntüler;

ÜNAL: MAZLUM KANLARI YERDE KALMAYACAK

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal da yaptığı paylaşımda, "Hastanede tedavi görmekte olan masum sivilleri hedef alan YPG/PKK merkezli saldırıyı şiddetle kınıyorum. Zalimlikte sınır tanımayan bu akıl almaz saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet; yaralılara ise acil şifalar diliyorum. Döktüğünüz mazlum kanları yerde kalmayacak." ifadelerine yer verdi.

DIŞİŞLERİ'NDEN MESAJ

Dışişleri Bakanlığı, Suriye'nin Afrin şehrine PKK/YPG/SDG terör örgütü tarafından düzenlenen saldırılar hakkında yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada, "Afrin şehir merkezine ve Suriye Amerikan Tıp Derneği destekli El Şifa Hastanesi'ne ve acil bölümüne bugün PKK/YPG/SDG tarafından Tel Rıfat'tan yapılan, aralarında sağlık çalışanlarının da bulunduğu çok sayıda sivilin hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına yol açan terör saldırısını şiddetle lanetliyoruz. Hayatını kaybeden Suriyeli kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Masum sivilleri ve Suriye halkına her koşulda hizmet vermek için yılmadan çalışan sağlık çalışanlarını top ve füzeyle hedef almaktan çekinmeyen PKK/YPG/SDG, terör örgütü kimliğini ve kanlı yüzünü bir kez daha göstermiştir. Bu itibarla, uluslararası toplumu gerçekleri görmeye, farklı isimler altında faaliyet gösteren bu terör örgütüne desteklerini sonlandırmaya davet ediyoruz. Milli güvenliğimize ve Suriyeli sivillere tehdit teşkil eden tüm terör örgütleriyle her zaman ve her yerde mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğimizi yineliyoruz" denildi.

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI OKTAY'DAN AFRİN'DE HASTANEYE DÜZENLENEN SALDIRIYA TEPKİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Afrin'de bir hastaneye saldırıp şifa bekleyen masumları katledecek kadar karanlık bir ruha sahip bu terör örgütünü tanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Oktay, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Afrin'de bir hastaneye saldırıp şifa bekleyen masumları katledecek kadar karanlık bir ruha sahip bu terör örgütünü tanıyoruz. İnsanlık düşmanı terör örgütünün Suriye kolunun alçakça saldırısını lanetliyor, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum."

SALDIRI YERİNDEN YÜREK YAKAN FOTOĞRAFLAR...

Açıklamada, "Hastanede tedavi gören 18 sivil hayatını kaybetmiş, 27 sivilin yaralandığı tespit edilmiştir. Valiliğimiz koordinasyonunda danışmanlık hizmeti veren yerel kolluk birimlerince adli makamlarla gerekli koordinasyon sağlanarak olaya ilişkin tahkikata başlanılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Afrin ilçe merkezi 18 Mart 2018'de Zeytin Dalı Harekatı kapsamında terör örgütü YPG/PKK'dan kurtarılmıştı.

















Gelen son dakika haberine göre bölücü  örgütü 'de bulunan bir özel hastaneyi hedef aldı. Alçak da hastanede tedavi gören 18 sivil hayatını kaybetti, 30'dan fazla sivil yaralandı. Konuya ilişkin  Valiliği'nden yapılan açıklamada,"Valiliğimiz koordinasyonunda danışmanlık hizmeti veren yerel kolluk birimlerince adli makamlarla gerekli koordinasyon sağlanarak olaya ilişkin tahkikata başlanılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

İşte ’nın iğrenç yüzü! Tecavüz ettikleri 5 kadına bombalı infaz!

Giriş Tarihi: 21.12.2020  07:00 Son Güncelleme: 21.12.2020  07:11

Eli kanlı terör örgütü ’nın iğrenç yüzü her gün yeni bir haberle daha da ortaya çıkıyor. Gelen son dakika haberinde ’ta etkisiz hale getirilen PKK elebaşlarından Hülya Eroğlu’nun mide bulandıran infazı terörist itirafları ile ortaya çıktı. Eroğlu kendisine tecavüze uğradıklarını söyleyen 5 kadın teröristi üzerlerine el bombası atarak infaz etti.

Sabah

Son dakika haberi: PKK'nın kadın yapılanması YJA Star'ın başındaki isim olan Hülya Eroğlu 4 milyon ödüllü kırmızı listede aranırken, 2 Kasım 2017'de Şırnak'ın Besler Dereler bölgesinde SİHA'lı operasyonla etkisiz hale getirildi. "Delal Amed " kod adlı terörist elebaşının etkisiz hale getirişmeden 3 ay önce Kandil'de Kaşura Kampı'nda, tecavüze uğradıklarını söyleyen Suriyeli 5 kadın teröristi, üzerlerine el bombası atarak infaz ettiği ortaya çıktı. Kan donduran detayları olan tecavüz ve infaz anlarına ilişkin tüm karanlık noktalar aydınlandı. İşte pimi çekerek 5 kadın teröristin üzerine bomba atan Eroğlu'nun PKK kampında yaptıkları;

TESLİM OLAN 22 YAŞINDAKİ KADIN TERÖRİST İTİRAF ETTİ
Sözde PKK/ KCK'nın Beşli Yürütme Konseyinde yer alan ve 25 yıldır bulunduğu örgüt içinde Türkiye'de 46 ayrı olayda 215 güvenlik görevlisinin şehit edilmesinden sorumlu Eroğlu'nun yaptığı bu korkunç infaz Suriye'nin kuzeyindeki terör gruplarından kaçarak bu yılın Mart ayında hudut karakoluna teslim olan Zeynep Rohani kod adlı N.Z (22) adlı kadın teröristtin ifadesiyle ortaya çıktı.

"SİZ BAŞTAN ÇIKARDINIZ..."
Türkiye'de herhangi bir silahlı eyleme katılmadığı belirlenince, ilk duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Zeynep Rohani, "Ruhumdan silemediğim olaylardan biri Eylül 2017'de, Irak'ın Haftanin alanında bulunan Kaşura Kampında yaşanan bir olay. Kadın yapılanması YJA-Star'ın ana karargâh komutanı Hülya Eroğlu, sık ormanların bulunduğu eğitim alanında, kampta bulunan kadınlarla toplantı yaptı.

"SİZ DE KADINSINIZ NEDEN BİZE YARDIM ETMİYORSUNUZ?" DEDİLER VE...
PKK'daki kadın mücadelesini överken, yanımda oturan, Suriye uyruklu Sarya ve Canda, Kelereş kampında kamp sorumlusu olan Özgür Gever'in tecavüzüne uğradıklarını söyledi. Hülya Eroğlu ise, 'Konumuz bu değil. Siz Özgür arkadaşı yoldan çıkarmış olmayasınız' diye bağırdı. Bu defa yine Suriyeli olan Zozan, Tolhindan ve Berivan, 'Biz de Avaşin Kampı'na yeni geldiğimizde aynı kötülüğe maruz kaldık. Siz de kadınsınız, niçin bizi suçlu görüyorsunuz da yardım etmiyorsunuz?' dedi.

"BEKLEYİN KAHPELER" DEDİ VE
Oturduğu yerden hışımla kalkan Hülya Eroğlu, 'Burada, bir dava uğruna hepimiz bir takım bedeller ödedik kahpeler. Bekleyin burada geliyorum' diyerek oradan ayrıldı. 15-20 dakika sonra geri dönüp, 'sordum soruşturdum. Siz yalan söylüyorsunuz' diye bağırdı. Korumalarıyla birlikte 5 kadını kaldırıp, 100-150 metre ilerideki dere yatağına götürdü. Ardından hepimiz el bombası sesiyle irkildik.

GERİ GELDİĞİNDE "ARTIK ŞİKAYETLERİ KALMADI" DEDİ
Dere yatağından tekrar yanımıza gelen Hülya Eroğlu, kahkahalar atarak, 'artık şikâyet edecekleri konu kalmadı' deyip oradan ayrıldı. Belindeki kuşağına takılı 2 el bombasından birinin yerinde olmadığını fark ettik. Onları el bombası ile öldürdüğünü anladık. Bu olaya şahit olan 30-35 kadın, bir hafta sonra başka kamplara gönderildik. Beni de Suriye'deki Mümbiç'e gönderdiler" dedi.

SONRA DA KLASİK "HAREKÂTTA ÖLDÜ" YALANINI UYDURDULAR
İstihbarat ekipleri, infaz edilen teröristlerin Tolhıldan Kobane, Sarya Kobane, Canda Kobani, Berivan Ayhan ve Zozan Zilan kod adlı Suriyeli teröristler olduğunu tespit etti. Zeynep Rohani de istihbarat ekiplerinin bilgisayar ortamında gösterdiği son 3 yılda örgütün öldüğünü açıkladığı yüzlerce terörist fotoğrafının arasından, infaz edilen 5 kadını teşhis etti. Örgüt ise her zamanki gibi yalana sarılarak, 5 kadın teröristin farklı zamanlardaki hava harekatlarında öldüklerini açıkladı.

HDP'Lİ VEKİLLER CENAZESİNE KATILMIŞTI
2 Kasım 2017'de telsiz konuşmasından yeri belirlenen Hülya Eroğlu, Şırnak'ın Bestler- Dereler bölgesi kırsalına SİHA ile düzenlenen operasyonda, nokta atışıyla, yanındaki Botan saha sorumlusu olan "Aze Malazgirt" kod adlı Aslı Özkaya ve 5 korumasıyla etkisiz hale getirilmişti. HDP'li milletvekilleri Feleknas Uca, Sibel Yiğitalp, Berdan Öztürk, Nadir Yıldırım, Ahmet Yıldırım ve Leyla Birlik, Eroğlu'nun Diyarbakır'daki cenazesine ve taziyesine katılmışlardı.

İçişleri Bakanlığı'nın suç duyurusuyla 6 HDP milletvekili hakkında Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmıştı. Hülya Eroğlu'nun 'Kandil hatırası' fotoğraf karesinde Selahattin Demirtaş da yer alıyor.

'Tecavüze uğradık' diyenleri el bombasıyla öldürdüSon dakika haberi... Tecavüze uğrayan 5 kadını el bombası ile öldürdüler!

Son dakika haberi: ’ta operasyonla etkisiz hale getirilen  elebaşlarından ’nun dehşet veren infazı terörist itiraflarıyla ortaya çıktı. Eroğlu, kendisine ‘Kamplarda tecavüze uğradık. Sen de bir kadınsın bize yardım et’ diye şikâyette bulunan 5 kadın teröristi üzerlerine el bombası atarak öldürdü. Ardından “Artık şikâyet edecek bir şeyleri kalmadı” diyerek kahkahalar attı. İşte şoke eden ayrıntıların ortaya çıktığı tecavüz ve hemen ardından gelen kanlı infazın son dakika ayrıntıları ve öldürülen o kadınlar

Son dakika haberi... Tecavüze uğrayan 5 kadını el bombası ile öldürdüler!

Son dakika haberi: PKK'nın kadın yapılanması YJA Star'ın başındaki isim olan Hülya Eroğlu 4 milyon ödüllü kırmızı listede aranırken, 2 Kasım 2017'de Şırnak'ın Besler Dereler bölgesinde SİHA'lı operasyonla etkisiz hale getirildi. "Delal Amed " kod adlı terörist elebaşının etkisiz hale getirişmeden 3 ay önce Kandil'de Kaşura Kampı'nda, tecavüze uğradıklarını söyleyen Suriyeli 5 kadın teröristi, üzerlerine el bombası atarak infaz ettiği ortaya çıktı. Kan donduran detayları olan tecavüz ve infaz anlarına ilişkin tüm karanlık noktalar aydınlandı. İşte pimi çekerek 5 kadın teröristin üzerine bomba atan Eroğlu'nun PKK kampında yaptıkları;

TESLİM OLAN 22 YAŞINDAKİ KADIN TERÖRİST İTİRAF ETTİ

Sözde PKK/ KCK'nın Beşli Yürütme Konseyinde yer alan ve 25 yıldır bulunduğu örgüt içinde Türkiye'de 46 ayrı olayda 215 güvenlik görevlisinin şehit edilmesinden sorumlu Eroğlu'nun yaptığı bu korkunç infaz Suriye'nin kuzeyindeki terör gruplarından kaçarak bu yılın Mart ayında hudut karakoluna teslim olan Zeynep Rohani kod adlı N.Z (22) adlı kadın teröristtin ifadesiyle ortaya çıktı.

"SİZ BAŞTAN ÇIKARDINIZ..."

Türkiye'de herhangi bir silahlı eyleme katılmadığı belirlenince, ilk duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Zeynep Rohani, "Ruhumdan silemediğim olaylardan biri Eylül 2017'de, Irak'ın Haftanin alanında bulunan Kaşura Kampında yaşanan bir olay. Kadın yapılanması YJA-Star'ın ana karargâh komutanı Hülya Eroğlu, sık ormanların bulunduğu eğitim alanında, kampta bulunan kadınlarla toplantı yaptı.

"SİZ DE KADINSINIZ NEDEN BİZE YARDIM ETMİYORSUNUZ?" DEDİLER VE...

"BEKLEYİN KAHPELER" DEDİ VE
 

GERİ GELDİĞİNDE "ARTIK ŞİKAYETLERİ KALMADI" DEDİ

Dere yatağından tekrar yanımıza gelen Hülya Eroğlu, kahkahalar atarak, 'artık şikâyet edecekleri konu kalmadı' deyip oradan ayrıldı. Belindeki kuşağına takılı 2 el bombasından birinin yerinde olmadığını fark ettik. Onları el bombası ile öldürdüğünü anladık. Bu olaya şahit olan 30-35 kadın, bir hafta sonra başka kamplara gönderildik. Beni de Suriye'deki Mümbiç'e gönderdiler" dedi.

SONRA DA KLASİK "HAREKÂTTA ÖLDÜ" YALANINI UYDURDULAR

Terör örgütü PKK'nın kadrolu tecavüzcüsü(!) Duran Kalkan

PKK'dan kanlı infaz! 'Tecavüze uğradık' diyenleri el bombasıyla öldürdü..

HDP'Lİ VEKİLLER CENAZESİNE KATILMIŞTI

2 Kasım 2017'de telsiz konuşmasından yeri belirlenen Hülya Eroğlu, Şırnak'ın Bestler- Dereler bölgesi kırsalına SİHA ile düzenlenen operasyonda, nokta atışıyla, yanındaki Botan saha sorumlusu olan "Aze Malazgirt" kod adlı Aslı Özkaya ve 5 korumasıyla etkisiz hale getirilmişti. HDP'li milletvekilleri Feleknas Uca, Sibel Yiğitalp, Berdan Öztürk, Nadir Yıldırım, Ahmet Yıldırım ve Leyla Birlik, Eroğlu'nun Diyarbakır'daki cenazesine ve taziyesine katılmışlardı.

İçişleri Bakanlığı'nın suç duyurusuyla 6 HDP milletvekili hakkında Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmıştı. Hülya Eroğlu'nun 'Kandil hatırası' fotoğraf karesinde Selahattin Demirtaş da yer alıyor.

HDP'Lİ VEKİLLER CENAZESİNE KATILMIŞTI

İçişleri Bakanlığı'nın suç duyurusuyla 6 HDP milletvekili hakkında Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmıştı. Hülya Eroğlu'nun 'Kandil hatırası' fotoğraf karesinde  da yer alıyor.

Yaklaşık 20 bin PKK-YPG'li terörist etkisiz hale getirildi! Bilançonun detaylarını Kerim Ulak A Haber'de açıkladıYAKLAŞIK 20 BİN PKK-YPG'Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ! BİLANÇONUN DETAYLARINI KERİM ULAK A HABER'DE AÇIKLADI

PKK, AK Partili diye 37 cana kıydı! İşte alçakların katlettiği o isimlerPKK, AK PARTİLİ DİYE 37 CANA KIYDI! İŞTE ALÇAKLARIN KATLETTİĞİ O İSİMLER

PKK elebaşı Murat Karayılan'dan tarihi itiraf: Bu şehirlerde kaybettikPKK ELEBAŞI MURAT KARAYILAN'DAN TARİHİ İTİRAF: BU ŞEHİRLERDE KAYBETTİK

İşte PKK'nın iğrenç yüzü! Tecavüz ettikleri 5 kadına bombalı infaz!.

İşte PKK'nın iğrenç yüzü! Tecavüz ettikleri 5 kadına bombalı infaz!.
Son dakika haberi: ’ta operasyonla etkisiz hale getirilen  elebaşlarından ’nun dehşet veren infazı terörist itiraflarıyla ortaya çıktı. Eroğlu, kendisine ‘Kamplarda tecavüze uğradık. Sen de bir kadınsın bize yardım et’ diye şikâyette bulunan 5 kadın teröristi üzerlerine el bombası atarak öldürdü. Ardından “Artık şikâyet edecek bir şeyleri kalmadı” diyerek kahkahalar attı.

Bu haber 986678 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da darbeye direnenlere 'zibidiler' demişti
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da...
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da darbeye direnenlere 'zibidiler' demişti
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da...