Son dakika: MHP Lideri Bahçeli’den çok net Cumhur İttifakı...

Son dakika: MHP Lideri Bahçeli'den çok net Cumhur İttifakı mesajı: AK Parti ve MHP iki kahraman millet eseridir..

Son dakika haberi: Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'na yönelik saldırılara sert tepki gösterdi. Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın pazarlık masasında kurulmadığını ifade etti, "MHP ile AK Parti, iki kahraman millet eseridir. Biz harcarsak sadece hainleri harcarız. Cumhur İttifakı, siyaseti pazarlık üzerine inşa etmemiştir. Cumhurbaşkanımızla hukukumuz Türkiye düşmanlarının kafalarının alamayacağı kadar tutarlı, ilkeli, karşılıklı hürmet ve muhabbete dayalıdır."

24 Kasım 2020 - 12:21

 lideri 'den "Cumhur İttifakı sallantıda" diyen fitnecilere tokat gibi sözler

Giriş Tarihi: 24.11.2020  11:17 Son Güncelleme: 24.11.2020  11:22

 haberine göre  Genel Başkanı , partisinin nda önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Cumhur İttifakı'yla ilgili çirkin dedikoduları hayretle takip ediyoruz. Cumhur İttifakı'nın kolonlarının çatırdadığını söyleyenlerden tutun da pek çok şey konuşulmuştur. Bazıları da 'Rota değişikliğine işaret ediyor' diyerek akıl yoksunluğunu işaret etmiştir. Kurdukları hayallerden bile malzeme çalan zavallıların sözüne itibar edecek hiçbir vatan evladı olmayacaktır. Şunu ifade etmek isterim ki; MHP ile AK Parti Türk tarihinin iki ucunu kavrayan iki kahraman millet eseridir. Biz harcarsak sadece hainleri harcarız. Cumhur İttifakı siyaseti pazarlık üstüne inşa etmemiştir. Ortak paydası mevki makam değil, Türk milletinin tarihi haklarıdır. Yolu doğru olanın yükü de ağırdır. Sayın Cumhurbaşkanımızla hukukumuz, Türkiye düşmanlarının kafalarının alamayacağı kadar tutarlı, ilkeli, karşılıklı muhabbete dayalıdır.Cumhur İttifakı Türkiye'nin yegane umududur." dedi.

Fitnecilere tokat gibi sözler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Video Player

00:00 | 00:00

Use Up/Down Arrow keys to increase or decrease volume.

Online Video Platform

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

"Yıllar içinde pek çok öğretmenimizi teröre kurban verdik. Hepsinin tertemiz hayalleri, vicdanları vardı. Tek gayeleri masum yavrularımıza tecrübelerini aktarmak, kafalarını bilgiyle doldurmaktı. Öğretmenlik kutsal bir meslektir. Gelecek nesiller öğretmenlerimizin eserleridir. Öğretmen demek irfan kapısının anahtarı demektir, saygının, sevginin, şefkatin hakkını vermek demektir.

Covid-19 salgını nedeniyle yüz yüze eğitimin ertelendiği bugünlerde öğretmenlerimizin yine fedakarca mücadele ettiklerini takdirle izliyoruz. Hiç kuşku yok ki eğitim ve öğretimin dinamikleri de bu süreçten etkilenmektedir. Uzaktan eğitim-öğretim yoluyla yeni bir dünyanın yolu hızla açılmaktadır.

Öğretmeni sınıfından koparan, öğrenciyi okulundan mahrum eden bu salgının tüm yönlerini kavramak için kolları sıvamak zorundayız.

Salgının hepimizi derinden etkilediği bir dönemde öğretmenlerimizin sorunlarını, toplumumuzun sorunlarından ayrı tutmak mümkün değildir. Ülkemizin önüne koyduğu hedeflere ulaşabilmenin hızı ve kalitesi öğretim kadrosunun kalitesiyle ilişkilidir. Sorunları çözülmemiş öğretmen sorunlu öğrenci ve eğitim sistemi demektir. Geleceğimizden tasarruf edemeyeceğimize göre, öğretmenlerimizden kısacağımız imkanın bedeli ise ağır olacaktır. Dileğimiz atanamayan tek bir öğretmenin kalmamasıdır. Sosyal, ekonomik ve mesleki sorunlarının çözülmesidir. Bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü tebrik ediyor, saygılarımı sunuyorum.

EKREM İMAMOĞLU'NA TEPKİ: GAFİLCE BİR YAKLAŞIM
Gözle görülemeyecek kadar küçük bir virüs dünyayı alarma geçirmiştir. Virüsün bulaşma hızı artış göstermektedir. Aşıyla ilgili çalışmaların seyri, devlet-millet dayanışmasının gücü virüse karşı mücadelenin hangi yönde olacağını gösterecektir. Hayatın akış hızı yavaşlamazsa, kurallara uyumda gevşeme yaşanırsa virüsle mücadele zorlaşacaktır. Bu sürece destek vermek, maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymak hem kendi sağlığımız hem de toplum sağlığı bakımından büyük bir sorumluluktur.

Türkiye de diğer ülkeler gibi zorlu bir dönemdedir. Hiç kimse başına buyruk hareket etmemelidir. Bilim Kurulu'nun tavsiyelerine, Sağlık Bakanlığı'nın açıklamaları dışında hiçbir söze kulak asılmamalıdır. Vaka ve vefat sayıları ile ipe sapa gelmez görüş paylaşanların niyetleri kötüdür. İBB Başkanı'nın laçka açıklamalarının itibar edilecek hiçbir yanı yoktur. Böylesi bir dönemde siyasi çıkar peşinde koşmak gafilce bir yaklaşımdır.

Sağlık Bakanımızın geceli gündüzlü mücadele ederken, belediye işlerinden başka işlere burnunu sokan bu kendini bilmezin amacı nedir? Virüsün bir siyaset ve ekonomik krize yol açması, demokrasi dışı oluşumları tetiklemesi mi amaçlanmaktadır. Covid-19'un meslek hastalığı sayılması konusunda TBMM'de üzerimize ne düşüyorsa yapacağımızın teminatını veriyoruz.



CUMHUR İTTİFAKI MESAJI

Bir milletin var oluş haklarını müdaafaa cesaretini, kahramanlarla korkakların mücadelesi belirleyecektir. Birkaç haftadır korkakların, fitnebazların kudurmuş emellerini görüyoruz. Bilhassa, Cumhur İttifakı'yla ilgili çirkin dedikoduları hayretle takip ediyoruz. Cumhur İttifakı'nın kolonlarının çatırdadığını söyleyenlerden tutun da pek çok şey konuşulmuştur. Bazıları da 'Rota değişikliğine işaret ediyor' diyerek akıl yoksunluğunu işaret etmiştir. Kurdukları hayallerden bile malzeme çalan zavallıların sözüne itibar edecek hiçbir vatan evladı olmayacaktır.

Şunu ifade etmek isterim ki; MHP ile AK Parti Türk tarihinin iki ucunu kavrayan iki kahraman millet eseridir. Biz harcarsak sadece hainleri harcarız. Cumhur İttifakı siyaseti pazarlık üstüne inşa etmemiştir. Ortak paydası mevki makam değil, Türk milletinin tarihi haklarıdır. Yolu doğru olanın yükü de ağırdır. Sayın Cumhurbaşkanımızla hukukumuz, Türkiye düşmanlarının kafalarının alamayacağı kadar tutarlı, ilkeli, karşılıklı muhabbete dayalıdır.Cumhur İttifakı Türkiye'nin yegane umududur.

ÇAKICI BENİM DAVA ARKADAŞIMDIR
Alaattin Çakıcı benim dava arkadaşımdır, Alaattin Çakıcı şehidimizin oğludur, Alaattin Çakıcı vatan ve millet sevdalısıdır. Kılıçdaroğlu anlar mı bilemem. Ülkücüden mafya, mafyadan da ülkücü olmaz, olamaz. Çakıcı bebeklere kurşun sıkmadı, karakolları ateşe vermedi, yollara mayın döşemedi. Kılıçdaroğlu eğer mafya görmek istiyorsa birlikte anayasa hazırladığı teröristlere baksın, onların yüz hatlarını dikkatle incelesin.

Bahçeli'den çok sert sözler!

SİYASET ESKİSİ BİR ŞAHSIN TV'YE ÇIKIP KAVALA VE DEMİRTAŞ'A GÜZELLEMELER YAPMASI AHMAKLIKTIR
Hala YİK üyesi olan siyaset eskisi bir şahsın TV'ye çıkıp Osman Kavala ile terörist Demirtaş'a güzellemeler yapması çarpıklıktır, ahmaklıktır. Bu şahsın iki suçluyu serbest bırakmasını istemesi ihanete yataklıktır, suça iştiraktir. Sayın Arınç, biz Kürt kökenli kardeşlerimizi bir teröristin anlatıldığıkitaplardan değil hayatımızın bizahiti içinden, anı da acı da gelecekte birlikte olmamızdan tanıyor ve onlara baktığımızda kendimizi görüyoruz. Devran isimli kitap bir terör anlatısıdır. Yazan da teröristtir. Demirtaş'a masum gözüyle bakıyorsan, Eren Bülbül'e 11 aylık Bedirhan bebeğe ne diyeceksin? Hamile kadınlarımızın kurşunlanmasını nasıl yorumlayacaksın?

Demirtaş sözleri sonrası Bahçeli'den Bülent Arınç'a zehir zemberek sözler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Halen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olan siyaset eskisi bir şahsın, televizyona çıkıp Sorosçu Osman Kavala ile terörist Demirtaş’a güzellemeler yapması kelimenin tam anlamıyla çarpıklık, hatta ahmaklıktır." dedi.

Video Player

00:13 | 12:05

Use Up/Down Arrow keys to increase or decrease volume.

Online Video Platform

: MHP Lideri Bahçeli'den çok net Cumhur İttifakı mesajı: AK Parti ve MHP iki kahraman millet eseridir

 haberi: Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı , Cumhur İttifakı'na yönelik saldırılara sert tepki gösterdi. Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın pazarlık masasında kurulmadığını ifade etti, "MHP ile AK Parti, iki kahraman millet eseridir. Biz harcarsak sadece hainleri harcarız. Cumhur İttifakı, siyaseti pazarlık üzerine inşa etmemiştir. Cumhurbaşkanımızla hukukumuz Türkiye düşmanlarının kafalarının alamayacağı kadar tutarlı, ilkeli, karşılıklı hürmet ve muhabbete dayalıdır." dedi. Bahçeli, Millet İttifakı'nın gizli anayasa çalışmalarına, CHP Dış Politikalar Sorumlusu Ünal Çeviköz'ün skandal sözlerine ve Bülent Arınç'ın Selahattin Demirtaş, Osman Kavala açıklamalarına da çarpıcı ifadeler ile tepki gösterdi.

Son dakika: MHP Lideri Bahçeli'den çok net Cumhur İttifakı mesajı: AK Parti ve MHP iki kahraman millet eseridir

Son dakika: Bahçeli'den MHP Grup Toplantısında önemli açıklamalar

Son dakika haberine göre Partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulunan  Lideri , "Vaka ve vefat sayıları ile ipe sapa gelmez görüş paylaşanların niyetleri kötüdür. İBB Başkanı'nın laçka açıklamalarının itibar edilecek hiçbir yanı yoktur. Böylesi bir dönemde siyasi çıkar peşinde koşmak gafilce bir yaklaşımdır." dedi. MHP Lideri Bahçeli, "En büyük reform Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'dir. Cumhur İttifakı, 'cukka ittifakı' değildir. Bizim ittifakımız milletin, bekanın, kutlu yarınların ittifakıdır. O pis ellerinizi Cumhur İttifakı'ndan derhal çekiniz." diye konuştu. Devlet Bahçeli, ''Alaattin Çakıcı benim dava arkadaşımdır, Alaattin Çakıcı şehidimizin oğludur, Alaattin Çakıcı vatan ve millet sevdalısıdır. Kılıçdaroğlu anlar mı bilemem. Ülkücüden mafya, mafyadan da ülkücü olmaz, olamaz'' ifadelerini kullandı. Bahçeli, "Halen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olan siyaset eskisi bir şahsın, televizyona çıkıp Sorosçu Osman Kavala ile terörist Demirtaş’a güzellemeler yapması kelimenin tam anlamıyla çarpıklık, hatta ahmaklıktır. Bu şahsın iki suçlunun serbest bırakılmasını istemesi suçluyu övmektir, suça iştiraktir, ihanete yataklıktır." diyerek Bülent Arınç'a çok sert çıktı.

Son dakika: Bahçeli'den MHP Grup Toplantısında önemli açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Necmettin Yılmaz 23 yaşındaydı. Siverek'te öğretmenlik yapıyordu. 16 Haziran 2017'de Pülümür Karayolu'nda PKK'lı teröristler tarafından aracı kurşunlandı ve yakıldı. Hayatının baharında şehit edildi. Şenay Aybüke Yalçın 22 yaşındaydı. 9 Haziran 2017'de memleketine dönerken PKK'lı teröristler tarafından şehit edildi. Hiçbir suçları hiçbir günahları yoktu. Tertemiz hayalleri, hedefleri vardı.

Şehit Şenay Aybüke Yalçın türküsü Mağusa Limanı'yla anıldı! Anne Yalçın'ın sözleri yürekleri yaktı: Kızımın söylediği bir ayrı güzeldi! Onun kaderi olacağını kim tahmin ederdi

Giriş: 24.11.2020 11:04 Güncelleme:24.11.2020 11:22 

Bugün 24 kasım Öğretmenler Günü. Türkiye birçok öğretmenini PKK terörüne kurban verdi... Onlardan biri de Şenay Aybüke Yalçındı... 22 yaşında terör örgütü tarafından şehit edilen Aybüke öğretmenin Karabük'teki evinde hüzün vardı. A Haber muhabiri Recep Doğru şehidimizin ailesini ziyaret etti. Aybüke öğretmenin annesi Zehra Yalçın kızını anlattı. Yalçın, "Kızımın söylediği bir ayrı güzeldi. Onun kaderi olacağını kim tahmin ederdi o müziğin. Mağusa Limanı’nda belirttiği gibi aynısını yaşadı." ifadelerini kullandı. Şehit Aybüke öğretmen türküsüyle anıldı...

Aybüke öğretmen türküsüyle anıldı

Bugün 24 kasım Öğretmenler Günü. Türkiye birçok öğretmenini PKK terörüne kurban verdi... Onlardan biri de Şenay Aybüke Yalçındı... 22 yaşında terör örgütü tarafından şehit edilen Aybüke öğretmenin Karabük'teki evinde hüzün vardı.

A Haber muhabiri Recep Doğru şehidimizin ailesini ziyaret etti. Aybüke öğretmenin annesi Zehra Yalçın kızını anlattı.

"KIZIMIN SÖYLEDİĞİ BİR AYRI GÜZELDİ..."

Şehit Şenay Aybüke Yalçın'ın annesi Zehra Yalçın,konuşmakta güçlük çekerek, "Aybüke'siz geçen bir Öğretmenler Günü daha. Üzüntülüyüm kızım açısından tabii ki mutluyum. İstediği oldu öğretmenliği çok istiyordu. Özellikle müzik öğretmeni olmayı. 8 ay da olsa istediği mesleği yaptı çok şükür karnesini de verdi. O acı olay olmasa halen öğretmen olacaktı ama… Kızımın söylediği bir ayrı güzeldi. Onun kaderi olacağını kim tahmin ederdi o müziğin. Mağusa Limanı'nda belirttiği gibi aynısını yaşadı.." ifadelerini kullandı.

AYBÜKE ÖĞRETMEN TÜRKÜSÜYLE ANILDI

Karabük'te hüzün yaşanan Aybüke öğretmenin evinde seslendirdiği "Mağusa Limanı" türküsü okundu.

 

Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın mezarı başında anıldıŞEHİT ÖĞRETMEN ŞENAY AYBÜKE YALÇIN MEZARI BAŞINDA ANILDI

Şehit öğretmen Neşe Alten kabri başında anıldıŞEHİT ÖĞRETMEN NEŞE ALTEN KABRİ BAŞINDA ANILDI

Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın unutulmadı

Batman'ın Kozluk ilçesinde 3 yıl önce yaşanan terör saldırısında şehit olan öğretmen Aybüke Yalçın, kentte adının verildiği, Güneydoğu'nun en büyük kütüphanesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde anıldı.

Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın unutulmadı

Kütüphane girişine, Aybüke Yalçın'ın şehit olmadan önce söylediği Mağusa Limanı türküsündeki 'Beni öldüren de yoktur din, iman' sözlerinin yansıtılması ile ilgili konuşan Batman Valisi Hulusi Şahin, "Şehit öğretmenimizin söylediği 'Mağusa Limanı' türküsünü her dinlediğimizde boğazımızda bir şeyler düğümleniyor. Artık o türkü de Aybüke ile birlikte yaşıyor. Türkünün içinde bir ifade var. O ifadeyi arkadaşlar kütüphanenin girişine yansıttılar. Birilerine de herhalde bir mesaj gidiyordur" dedi.

Şehit öğretmenlerimizin anısına... Korkak hainlerin pusularında şehit düştüler

Kimisi hayatlarının baharında, kimisi emekli olmak üzereyken şehadete yürüdü. Tek amaçları vardı. 'nin geleceğini emanet edeceği genç nesilleri eğitmek. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde şehit öğretmenlerimizi bir kere daha saygıyla yad ediyoruz. Necmettin Yılmaz, Şenay Aybüke Yalçın ve 'nın katlettiği yüzlerce şehit öğretmen... Şehit edilen öğretmenlerimizin aziz hatırasına, onurlu mücadelesine ve şehadete yürümelerinin anısına....

Giriş Tarihi: 24.11.2020 

Şehit öğretmenlerimizin anısına... Korkak hainlerin pusularında şehit düştüler

Gözlerinde umut, yüreklerinde vatan aşkı, dillerinde millet sevdası. Onlar öğretmenlerimizdi. Tek gayeleri kendilerine emanet edilen minik bedenleri vatan millet bilinciyle yetiştirmek olan. Elleri öpülecek öğretmenlerimizdi ama olmadı.

Şehit öğretmenlerimizin anısına... Korkak hainlerin pusularında şehit düştülerŞEHİT ÖĞRETMENLERİMİZİN ANISINA... KORKAK HAİNLERİN PUSULARINDA ŞEHİT DÜŞTÜLER

Kiminin çocukluk hayaliydi kara tahtanın başına geçmek kiminin bilinçlendikçe aldığı bir karar. Nice çocuğu vatan sevgisiyle yetiştirdi onlar. Cesur yürekleri korkak hainlerin pusularında şehit düşene kadar. Ahmet, Selim, Sait, Neşe, Aybüke, Necmettin. İsimleri ile doğdular, isimleri ile yaşadılar isimleri ile öğrettiler ve şimdi yüreklerde kahramanlar.

İLK ŞEHİR MEHMET ÖĞRETMEN

Terör örgütü 'nın kanlı yüzünü göstermeye başladığı yıllardı 1970'lerin sonu 80'lerin başı. Mehmet öğretmen ilk şehidi oldu eğitim camiasının. 28 yaşındaydı henüz cansız bedeni kurulan kirli pusuda toprağa düştüğünde. Sıcak bir ağustos günü kuruldu tuzak.

Gaziantep Şahinbey'de Aliye Ömer Battal  Müdür Yardımcısıydı Mehmet Saygıgüder. O çok sevdiği, öğrencilerine ışık olacağı günlerin hayalini kurduğu okulunun bahçesinde şehit edildi Mehmet öğretmen. Bu PKK'nın eğitim neferlerini hedef aldığı ilk saldırıydı ama son olmayacaktı.

OKULUNDA ŞEHİT EDİLDİ

1980 yılına gelindiğinde terör örgütü hain pusularını daha da arttırdı. Hedef de siviller de vardı. Bebek katilleri kirli namlularını Recep öğretmenin üzerine doğrulttuğunda takvimler 14 Ocak'ı gösteriyordu. Recep öğretmen de tıpkı Mehmet öğretmen gibi hayatının baharındaydı. 28 yaşında vatan millet aşkı ile dolu kocaman bir yürekle gitti  eğitim fakültesi sınıf öğretmenliği bölümüne. 'a atandı. Cevrikalfa İlköğretim Okulu öğretmeni iken şehit edildi.

NEVZAT ÖĞRETMEN

Nevzat öğretmen 'ın Arpaçay ilçesinde doğdu. Ailesi fakirdi ama onu okuttu. O da kendi gibi öğrencileri eğitmek için bir neferdi. 25 yaşındaydı nevzat öğretmen teröristlerin pusuna düştüğünde.  eğitim enstitüsünden mezun olduğunda ne de çok umudu vardı. Kars ve 'de görev yaptıktan sonra 'nın hamur ilçesine tayin oldu. bir köy öğretmeniydi artık. Özdirek köyü ilkokulu öğretmenliğine atandıktan kısa süre sonra 07 Temmuz sabahı şehit edildi Nevzat öğretmen.

İşte hain PKK terör örgütü tarafından şehit edilen öğretmenlerimiz için A Haber'in özel olarak hazırladığı Analiz'de yürek burkan hikayeler…

Bu haber 790822 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP'li İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu Alevilere meydan okudu: Size ihtiyacım yok ben kazanırım
CHP'li İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu Alevilere meydan okudu:...
CHP - DEM - Kandil - Brüksel hattında 'İstanbul' pazarlığı! İmamoğlu'ndan PKK ile 100 milyon dolarlık kirli mutabakat: Demirtaş'a böyle el çektirdiler
CHP - DEM - Kandil - Brüksel hattında 'İstanbul' pazarlığı!...