Son dakika: İşte vaka sayısının en çok arttığı ve...

Son dakika: İşte vaka sayısının en çok arttığı ve azaldığı iller! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı!

Son dakika haberleri... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, "100.000 nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayısı en çok artan illerimiz Düzce, Çanakkale, Zonguldak, Yozgat ve Yalova. Azalan illerimiz ise Kırklareli, Kilis, Samsun, Osmaniye ve Adıyaman. Vaka sayısı artış hızı azaldı. Vaka sayıları da tedbirlerle birlikte azalacak." ifadelerine yer verdi..

20 Nisan 2021 - 15:49 - Güncelleme: 20 Nisan 2021 - 18:27

 haberi... Bakan Koca duyurdu: İşte  vakalarının en çok arttığı ve azaldığı iller

Giriş Tarihi: 20.4.2021  14:27 Son Güncelleme: 20.4.2021  15:17

Son dakika: İşte vaka sayısının en çok arttığı ve azaldığı iller! Sağlık Bakanı  açıkladı!

Son dakika haberleri... Sağlık Bakanı  Twitter hesabından yaptığı paylaşımda vaka sayısının en çok arttığı ve azaldığı illeri açıkladı. Koca, "100.000 nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayısı en çok artan illerimiz  ve . Azalan illerimiz ise  ve . Vaka sayısı artış hızı azaldı. Vaka sayıları da tedbirlerle birlikte azalacak" dedi.

Son dakika haberleri... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabından yaptığı paylaşımda vaka sayısının en çok arttığı ve azaldığı illeri açıkladı.

Son dakika haberleri... Sağlık Bakanı  yaptığı açıklamada, "100.000 nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayısı en çok artan illerimiz Düzce, Çanakkale, Zonguldak, Yozgat ve Yalova. Azalan illerimiz ise Kırklareli, Kilis, Samsun, Osmaniye ve Adıyaman. Vaka sayısı artış hızı azaldı. Vaka sayıları da tedbirlerle birlikte azalacak." ifadelerine yer verdi..

Son dakika haberi... Bakan Koca duyurdu: İşte coronavirüs vakalarının en çok arttığı ve azaldığı iller

 haberi: Sağlık Bakanı , haftalık  vaka sayılarını açıkladı. Bakan Koca vaka sayılarının en çok arttığı ve azaldığı illeri sıralayarak, " artış hızı azaldı. Vaka sayıları da tedbirlerle birlikte azalacak." dedi. İşte son dakika haberinin detayları...

Bakan Koca duyurdu: Vaka sayısı artış hızı azaldı

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca haftalık coronavirüs vaka istatistiklerini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu. Bakan Koca, "Vaka sayısı artış hızı azaldı. Vaka sayıları da tedbirlerle birlikte azalacak." mesajını verdi.

Son dakika: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca vaka sayısı en çok artan ve azalan illeri açıkladıSağlık Bakanı  yaptığı açıklamada, "100.000 nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayısı en çok artan illerimiz Düzce, Çanakkale, Zonguldak, Yozgat ve Yalova. Azalan illerimiz ise Kırklareli, Kilis, Samsun, Osmaniye ve Adıyaman. Vaka sayısı artış hızı azaldı. Vaka sayıları da tedbirlerle birlikte azalacak." ifadelerine yer verdi.

Bakan Koca sosyal medya hesabından şunları söyledi:

"100.000 nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayısı en çok artan illerimiz Düzce, Çanakkale, Zonguldak, Yozgat ve Yalova. Azalan illerimiz ise Kırklareli, Kilis, Samsun, Osmaniye ve Adıyaman. Vaka sayısı artış hızı azaldı. Vaka sayıları da tedbirlerle birlikte azalacak."

19 NİSAN KORONAVİRÜS TABLOSU

Türkiye'de son 24 saatte 318 bin 869 Kovid-19 testi yapıldı, 55 bin 149 kişinin testi pozitif çıktı, 341 kişi hayatını kaybetti. Buna göre, Türkiye'de son 24 saatte 318 bin 869 Kovid-19 testi yapıldı, 55 bin 149 kişinin testi pozitif çıktı, 341 kişi yaşamını yitirdi, hasta sayısı 2 bin 862 oldu.

Son 24 saatte 48 bin 947 kişinin Kovid-19 tedavisi ya da karantinasının sona ermesiyle iyileşen sayısı 3 milyon 736 bin 537'ye yükseldi. Test sayısı 44 milyon 87 bin 628'e ulaştı, vaka sayısı 4 milyon 323 bin 596, vefat sayısı 36 bin 267, ağır hasta sayısı 3 bin 319 oldu.

AŞILAMADA YENİ AŞAMA

Bakan Koca dün de aşılamada yeni bir aşamaya geçildiğini söyleyerek, "Aşılama programında yeni bir safhaya geçiyoruz. Aşılamada sıra 55 yaşından büyüklere geldi. Sırası gelen vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyorum. Aşı programımız tedarik koşullarına bağlı olarak kararlılıkla sürecek." demişti.

VAKA SAYISI EN ÇOK ARTAN İLLER

VAKA SAYISI EN ÇOK AZALAN İLLER

İLLERİN VAKA ARTIŞ ARALIKLARI
Türkiye genelinde bir haftada 30 ilde 100 bin nüfusta Kovid-19 vakaları 1-50 aralığında arttı.

Bu iller, Gümüşhane, Artvin, Siirt, Kahramanmaraş, Edirne, Bilecik, Şırnak, Adana, Diyarbakır, Van, Aksaray, Muş, Şanlıurfa, Kastamonu, Antalya, Mardin, Mersin, Giresun, Balıkesir, Amasya, Muğla, Tokat, Sinop, Aydın, Bitlis, Hakkari, İzmir, Batman, Gaziantep ve Çorum olarak sıralandı.

Vaka artışları 27 ilde 50-100 aralığında görüldü.

Bu iller Isparta, Trabzon, Ardahan, Ağrı, Hatay, Karaman, Malatya, Elazığ, Tunceli, Rize, Ordu, Manisa, Nevşehir, Sivas, Niğde, Sakarya, Kırşehir, Bartın, Denizli, Eskişehir, Bursa, Konya, Uşak, Iğdır, Kütahya, Bingöl ve Bayburt olarak kayda geçti.

100-200 aralığında vaka artışının yaşandığı 18 il ise Kars, Kırıkkale, Kayseri, Burdur, Afyonkarahisar, Bolu, Ankara, İstanbul, Karabük, Erzurum, Erzincan, Tekirdağ, Kocaeli, Yalova, Yozgat, Zonguldak, Çanakkale ve Düzce oldu.

Vakalar en çok hangi illerde arttı?VAKALAR EN ÇOK HANGİ İLLERDE ARTTI?

'ın kızı 'dan çarpıcı açıklamalar: Haksız ithamlar şimdi de Başkan 'a yapılıyor

Giriş Tarihi: 20.04.2021  01:37 Güncelleme Tarihi: 20.04.2021  07:44

Merhum 'ın kızı  ekranlarında yayınlanan programa katılarak canlı yayında çaprıcı açıklamalarda bulundu. Zeynep Özal babasına yapılanları hatırlatarak "Başkan 'ı da siyasete kurban etmek istiyorlar" dedi.

Turgut Özal'ın kızı Zeynep Özal'dan çarpıcı açıklamalar: Haksız ithamlar şimdi de Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a yapılıyor Merhum 'ın kızı  ekranlarında yayınlanan programa katılarak canlı yayında çaprıcı açıklamalarda bulundu. Zeynep Özal babasına yapılanları hatırlatarak "Başkan 'ı da siyasete kurban etmek istiyorlar" dedi.

BABAM ZEHİRLENEREK ÖLDÜRÜLDÜ
Turgut Özal'ın vefat sürecini anlatan, Zeynep Özal, "Babam zehirlenerek öldürüldü. Biz mezarı açtırdığımızda zehir bulundu. Ama maalesef ki neticelenemedi. Yani direk zehirlemeden dolayı mı yoksa kalpten mi? Bir karar verilemedi. İçimizde hep bir soru işareti kaldı." şeklinde konuştu.

TÜRKİYE'NİN ATILIMLARINA ÖVGÜ
Başkan Erdoğan önderliğinde 'nin atılımlarına övgü yağdıran Zeynep Özal, "Babam bugünkü atılımları görse gurur duyardı" yorumunda bulundu.

 iktidarında büyük bir çabayla yapılan projelere karşı çıkanlara eleştiri yönelten Özal, "Yaptırmayız diyenler o köprüleri kullanıyor" dedi.

BAŞKAN ERDOĞAN'I DA SİYASETE KURBAN ETMEK İSTİYORLAR
"Babam Erdoğan'ı çok çalışkan ve zeki buluyordu" diyen Özal açıklamasında, "Babama yaptıklarını şimdi Erdoğan'a yapıyorlar" ifadelerine yer verdi.

Siyaset cephesinde yaşanan kirli oyunlara vurgu yapan Özal ayrıca "Başkan Erdoğan'ı da siyasete kurban etmek istiyorlar" uyarısında bulundu ve "Türkiye'de çalışan insanlar takdir edilmiyor" dedi.

Öte yandan Turgut Özal döneminde yapılanlara değinen Zeynep Özal "Babam partiyi 'ye bırakacaktı" şeklinde konuştu.

Turgut Özal'ın kızı Zeynep Özal A Haber’e konuştu: Babama yaptıklarını Erdoğan’a yapıyorlar

28 yıl önce aramızdan ayrılan 8'inci Cumhurbaşkanı 'ın kızı ’e çok özel açıklamalarda bulundu. ''Türkiye’nin bugünkü yatırımlarını babam görse gurur duyardı'' diyen Zeynep Özal, geçmişte Turgut Özal'a yapılan haksız ithamların şimdi de Başkan 'a yapıldığını söyledi.

Turgut Özal'ın kızı Zeynep Özal A Haber’e konuştu: Babama yaptıklarını Erdoğan’a yapıyorlar

8'inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın kızı Zeynep Özal, A Haber'e önemli bir röportaj verdi.

TURGUT ÖZAL NASIL ÖLDÜ?

Turgut Özal'ın vefat sürecini anlatan, Zeynep Özal, "Babam zehirlenerek öldürüldü. Biz mezarı açtırdığımızda zehir bulundu. Ama maalesef ki neticelenemedi. Yani direk zehirlemeden dolayı mı yoksa kalpten mi? Bir karar verilemedi. İçimizde hep bir soru işareti kaldı." şeklinde konuştu.

"BABAM ATILIMLARI GÖRSE GURUR DUYARDI"

Başkan Erdoğan önderliğinde Türkiye'nin atılımlarına övgü yağdıran Zeynep Özal, "Babam bugünkü atılımları görse gurur duyardı" yorumunda bulundu.

AK Parti iktidarında büyük bir çabayla yapılan projelere karşı çıkanlara eleştiri yönelten Özal, "Yaptırmayız diyenler o köprüleri kullanıyor" dedi.

Turgut Özal'ın kızı Zeynep Özal'dan çarpıcı açıklamalar: Haksız ithamlar şimdi de Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a yapılıyor

"BABAMA YAPTIKLARINI ERDOĞAN'A YAPIYORLAR"

"Babam Erdoğan'ı çok çalışkan ve zeki buluyordu" diyen Özal açıklamasında, "Babama yaptıklarını şimdi Erdoğan'a yapıyorlar" ifadelerine yer verdi.

Siyaset cephesinde yaşanan kirli oyunlara vurgu yapan Özal ayrıca "Başkan Erdoğan'ı da siyasete kurban etmek istiyorlar" uyarısında bulundu ve "Türkiye'de çalışan insanlar takdir edilmiyor" dedi.

Öte yandan Turgut Özal döneminde yapılanlara değinen Zeynep Özal "Babam partiyi Adnan Kahveci'ye bırakacaktı" şeklinde konuştu.

Turgut Özal'ın kızı Zeynep Özal: Erdoğan diktatör olsa herkes fikrini açıkça söyleyebilir miydi?

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın kızı Zeynep Özal, babasının 'diktatör' sözüne çok üzüldüğünü anlattı. Benzerinin şimdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yapıldığını söyleyen Özal, "Erdoğan diktatör olsa herkes fikrini açıkça söyleyebilir miydi ya da tenkit edebilir miydi?" ifadesini kullandı.

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın kızı Zeynep Özal, babasının ölüm yıl dönümünde Sabah gazetesi yazarı Tuba Kalçık'a açıklamalarda bulundu. Onun baba olarak çok özel olduğunu belirten Özal, "Ben sadece babamı değil, en yakın arkadaşımı da kaybettim. Öleli 28 yıl oldu ama sesi hâlâ kulaklarımda. Onu her gün özlüyorum. Ben Turgut Özal'ın kızı olmakla hep gurur duydum" dedi.

Özal, babasının "Öldükten sonra yaptıklarımı daha iyi anlayacaklar" dediğini hatırlatarak "Gerçekten öyle oldu. Babam hep ülkesi için hizmet etti. Halkla iç içeydi, onların dertlerini dinlerdi. Yeniköy'deki evimize gelirken taksi durağı vardır. Mutlaka o durağa uğrar, onlarla çay içmeden eve gelmezdi. İnsanlara hep hoşgörülü davranırdı. Gençlerin fikirlerini önemsiyordu. Onlarla da temas içindeydi" ifadesini kullandı. 

Zeynep Özal, tüm bunlara rağmen babasına "Diktatör" diyenlerin bulunduğunu söyledi. "Diktatör olsa halkla iç içe olur muydu? Onların dertlerini, düşüncelerini dinler miydi?" diye soran Özal, şunları anlattı:

  • "Babam 'diktatör' sözüne çok üzülüyordu. Şimdi de Cumhurbaşkanı Erdoğan için aynısını yapıyorlar. Babama yaptıkları gibi ona da 'diktatör' diyenler var. Gerçekten ayıp, çok yanlış buluyorum. Erdoğan diktatör olsa herkes fikrini açıkça söyleyebilir miydi ya da tenkit edebilir miydi? Bakıyorum herkes fikrini, eleştirilerini söylüyor. Muhalefet yapmak iyi olan şeyi eleştirmek değil. Yanlışı eleştirirsin ama doğruyu da takdir etmek gerekir. Babamın muhalefet anlayışı buydu. Şimdi öyle değil. Muhalefet yapmak için her şey eleştiriliyor.

'Şimdi de Erdoğan'a benzer şeyleri yapıyorlar'

  • Babam yol, baraj, köprü yaptığında yine eleştirildi. Babamın da çok üstüne geldiler. Şimdi de Erdoğan'a benzer şeyleri yapıyorlar. Yollarımız muhteşem oldu, kazalar azaldı. Şehirlerarası seyahat konforlu oldu. Osmangazi Köprüsü gibi bir köprü yapmak babamın en büyük hayallerinden biriydi. Taşımacılık çok önemli bir atılım. Ben de kullanıyorum, şahane bir köprü. İstanbul Havalimanı gurur duyulacak bir proje. Bazıları yıkılsın istiyor. Böyle bir vizyonsuzluk olabilir mi? Ülkemiz savunma sanayinde de çok güzel bir noktaya geldi. Babam yaşasaydı gurur duyardı savunma alanındaki atılımlarımızdan.

'Kim ne derse desin, halkımız da görüyor'

  • Babamın da hayaliydi çünkü savunma sanayimizi üst noktalara taşımak. Sağlıkta da çok iyiyiz. Oğlumun biri Belçika'da yaşıyor. Pandemi sürecinde neler yaşadığına şahidim. Ülkemizin hastaneleri çok iyi, sağlık çalışanlarımız da muhteşem. Ben Mersin'in bir ilçesinde oturuyorum. İlçemde bile iki tane her açıdan son teknoloji ile donatılmış devlet hastanesi var. Halka böyle hizmet götürmek çok önemli. Bunlar takdir edilmeli. Babam 'Halkım yapılan tüm hizmetleri görür ve kıymetini anlar' derdi. Yani kim ne derse desin, halkımız da görüyor."

'Böyle bir külliye ihtiyaçtı'

Zeynep Özal, Kalçık'ın "Siz hem başbakanlık, hem de cumhurbaşkanlığı köşkünde yaşadığınız için sormak istiyorum; külliyeyi nasıl buluyorsunuz?" şeklindeki sorusunu da yanıtladı.

"Ben iki köşkte de yaşadığım için yakından biliyorum, böyle bir külliye ihtiyaçtı. Köşklerde Cumhurbaşkanı ofisleri ve yabancı misafirlerle görüşmeler için çok eksiklikler vardı" diyen Özal, devamında "Türkiye için gerekliydi. Bu şahsa değil ülkemize ait... Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanlığı makamına yakışan bir külliye oldu. Bu nedenle yapılan eleştirilere hiç katılmıyorum" ifadesini kullandı.

'Babam Erdoğan'ı çok beğeniyordu ve çok çalışkan buluyordu'

Özal, babasının rakipleriyle saygılı bir ilişkisi olduğunu söyledi. "Rahmetli Türkeş'i çok severdi. Rahmetli Erbakan'ı da çok zeki ve çalışkan bulurdu. Rahmetli Demirel, İnönü ve Ecevit ile de iyi ilişkileri vardı" diye konuşan Özal, şunları paylaştı:

  • "Babam Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da tanıyordu. Onu çok beğeniyordu ve çok çalışkan buluyordu. Babam sadece Türkiye'deki değil, dünyadaki liderlerle de güzel bir ilişki yürütüyordu. Yurt dışından sık sık ziyarete gelen siyasetçiler olurdu."

Babama yaptıklarını Erdoğan’a yapıyorlar"BABAMA YAPTIKLARINI ERDOĞAN'A YAPIYORLAR"

Turgut Özalın kızından flaş açıklamalarTURGUT ÖZAL'IN KIZINDAN FLAŞ AÇIKLAMALAR

Turgut Özalı kim öldürdü? İşte son anları...TURGUT ÖZAL'I KİM ÖLDÜRDÜ? İŞTE SON ANLARI...

 yurt dışındaki rezervini yurt içine getirdi, saldırı başladı! DSP'li  başarılıydı

Giriş Tarihi: 12.04.2021  01:30 Son Güncelleme: 12.04.2021 08:18

Ekonomiden sorumlu eski bakan DSP'li , Türk ekonomisine yönelik saldırı olduğunu ve bu saldırının hala devam ettiğini söyledi. Saldırının, 'nin yurt dışındaki rezervlerini yurt içine taşımasıyla başladığını söyleyen eski bakan, "Bunun farkına varan  ve özellikle yabancı şirketler Türkiye'ye baskı yapmaya başladı" ifadelerini kullandı. Eski Hazine ve Maliye Bakanı 'ın yönetiminin iyi olduğunu vurgulayan Türker, "Berat Albayrak'a herkes saldırıyor. Belki damat olduğu için saldırıyorlardı ama bence Albayrak başarılıydı, başarısız değildi" şeklinde konuştu.

Türker: Türk ekonomisine saldırı oldu

Ekonomiden sorumlu Eski Bakan Masum Türker, özel bir televizyon kanalına verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu.

Bir dönem Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanlığı görevini de yürüten Türker, Türk ekonomisine yönelik bir saldırı olduğunu ve bunun hala devam ettiğini söyledi.



İşte Masum Türker'in açıklamalarından satır başları;

YURT DIŞINDAKİ REZERVLERİN TÜRKİYE'YE GETİRİLMESİ
Ekonomi yönetiminin değiştiği o süreçte önce bakan atamalarını etkilemek için bir saldırı yapıldı. Sonrasında durum biraz değişti. Neden? Bizim yurt dışındaki rezervlerimiz Türkiye'ye getirildi. Bunun farkına varan ABD ve özellikle yabancı şirketler Türkiye'ye baskı yapmaya başladılar. İşte o baskı yapmaya başladıkları tarih de artık ekonomi yönetiminin değiştiği tarihti.

Yurt dışındaki rezerv ülkeye girince saldırı başlattılar! Eski bakan Masum Türker: Berat Albayrak başarılıydı

Ekonomiden sorumlu Eski Bakan , özel bir televizyon kanalına verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu. Bir dönem  (DSP) Genel Başkanlığı görevini de yürüten Türker, Türk ekonomisine yönelik bir saldırı olduğunu ve bunun hala devam ettiğini söyledi.

Bu haber 903665 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da darbeye direnenlere 'zibidiler' demişti
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da...
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da darbeye direnenlere 'zibidiler' demişti
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da...