Son dakika: İBB’de işten çıkarılan işçiler CHP Genel...

Son dakika: İBB'de işten çıkarılan işçiler CHP Genel Merkezine gidecek.

Ankara’da dakikalar içerisinde ortaya çıkan kum fırtınası Türkiye’nin gündemine oturmuştu. Büyük paniğe yol açan ilginç olayın tekrar ortaya çıkıp çıkmayacağı merak konusuyken uzman isimden dikkat çeken açıklamalar geldi. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Toros, "Türkiye'de mevsim itibarıyla bahar aylarında daha çok karşılaşılan toz taşınımı, bu hafta boyunca etkisini gösterecek”ifadelerini kullandı

15 Eylül 2020 - 09:32 - Güncelleme: 15 Eylül 2020 - 09:39

Son dakika: İBB'de işten çıkarılan işçiler  Genel Merkezine gidecek

Ekrem İmamoğlu'nun göreve geldiği süreden beri istanbulBüyükşehir Belediyesi'nde ciddi bir işçi kıyımı yaşandığı biliniyor. Son dakika bilgisine göre  (İBB) iştiraklerinde işten çıkartılan 20 kişilik grup, yarın  Genel Merkezi önünde eylem yapmak üzere Ankara'ya gidecek.
Giriş Tarihi: 14.9.2020  14:47Son Güncelleme: 14.9.2020  15:06

Son dakika: İBB'de işten çıkarılan işçiler CHP Genel Merkezine gidecek

İBB'ye bağlı şirketlerde işten çıkartılan bir grup işçi, yarın CHP Genel Merkezi önünde yapacakları eylem öncesi meclis toplantılarının gerçekleştirildiği Avrasya Gösteri Merkezi önünde toplandı.

Grup adına açıklamada bulunan işçilerden Samet Gümüş, İBB yönetimi tarafından son bir yıl içerisinde 11 bin 732 kişinin işine son verildiğini öne sürdü.

11 BİN 732 KİŞİNİN İŞ AKDİ FESHEDİLDİ

Seçim öncesi kimseyi işten çıkarmama sözü verildiğini dile getiren Gümüş, "Emek, hak, adalet kavramları sadece seçim dönemine mi hapsoldu? Haklı mıyız, değil miyiz elbette yargı karar verecek. Ne yapmış olabilir ki bu 11 bin 732 kişi de iş akitleri feshedildi? Böyle bir dönemde ailesine ekmek götürmekten başka derdi olmayan bu insanların büyük kısmı yargı kararıyla işlerine iade edilecek. Hatta olmaya başladı. Ne gerek var emekçinin hayatını alt üst etmeye?" diye konuştu.

Bir an önce işlerine dönerek İstanbullulara yeniden hizmet etmek istediklerini ifade eden Gümüş, siyasi liderlerden mücadelelerine destek vermelerini istedi.

Gümüş, grup üyelerinin bu gece Ankara'ya gideceğini ve yarın sabah CHP Genel Merkezi önünde eylem yapacağını kaydetti.

İBB Hidiv Kasrı'nın altını oydu!

’li  Başkanı 'ın tecavüz skandalında şok detaylar! Mağdur kadının ifadesi ortaya çıktı
Son dakika haberi... İş istemek üzere gittiği  Başkanı’nın cinsel saldırısına uğradığı iddia edilen mağdur S.T.’nin ’na verdiği ifade ortaya çıktı. S.T., “Siyasi görüşüme yakın olması nedeniyle ’li ’ne istemeye gittim… Mesai saatlerinden sonra rahat konuşalım diye çiftlik evine götürüldüm… Tecavüze uğradım. İki ay boyunca bu tehdit ve şantajla devam etti” dedi. S.T., "Belediyeden ayrıldıktan sonra bir kafede bir şeyler içiyordum. Mesai saatinden sonra kendisini  olarak tanıtan bir kişi beni aradı. Bana, ‘Başkan adına aradığını, başkanın görüşmek istediğini, mesai saati dışında olduğu için olduğum yerden alıp başkanın bulunduğu yere götürmek istediğini’ söyledi. Ali Çağlar yanıma geldi ve birlikte arabasına bindik. Ben Didim içerisindeki herhangi bir kafede buluşacağımızı zannediyordum. Ali Çağlar ile birlikte giderken köy yollarına saptık." dedi.

Sema Alim Dalgıç
Sabah

Atabay'ın tecavüz skandalında şok detaylar!

İş istediği CHP'li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ve bazı belediye görevlilerinin cinsel istismarda bulunup kamera kaydettikleri iddia edilen mağdur kadın S.T.'nin Didim Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdiği ifade ortaya çıktı. Mağdur kadın, Avukatı Murat Sultansu nezaretinde verdiği ifadesinde yaşadıklarını şöyle anlattı:

"BAŞKAN TELEFON NUMARAMI ALDI"
"2016 yılında daha önceden boşanmış olmam üzerine ekonomik durumumu iyileştirmek için Kuşadası, Didim gibi deniz kenarı yerlere giderek iş bulmaya çalıştım. 2016 yılında bir kış günü Didim Belediyesi'ne gittim ve Başkanlık makamına çıktım. Siyasi görüşüme yakın olması nedeniyle CHP'li Didim Belediyesi'ne gittim. Burada ilk olarak Başkan'ın sekreteriyle görüştüm. Başkan ile görüşmek istediğimi söyledim. Bir süre beklettikten sonra başkan beni odasına çağırdı. Şu anda vaktinin olmadığını söyledi ve telefon numaramı istedi. Beni daha sonra arayacağını kaydetti. Masada bulunan bir kâğıt parçasına numaramı yazdı.


"BAŞKANIN BULUNDUĞU YERE GÖTÜRDÜ"
Belediyeden ayrıldıktan sonra bir kafede bir şeyler içiyordum. Mesai saatinden sonra kendisini Ali Çağlar olarak tanıtan bir kişi beni aradı. Bana, 'Başkan adına aradığını, başkanın görüşmek istediğini, mesai saati dışında olduğu için olduğum yerden alıp başkanın bulunduğu yere götürmek istediğini' söyledi. Ali Çağlar yanıma geldi ve birlikte arabasına bindik. Ben Didim içerisindeki herhangi bir kafede buluşacağımızı zannediyordum. Ali Çağlar ile birlikte giderken köy yollarına saptık.

BİR BİRADAN NE OLACAK Kİ?
Nereye gittiğimizi sorunca 'Bir arkadaşın evine gidiyoruz' dedi. Olayların yaşandığı eve geldik. Başkan ve Başkan Yardımcısı Öznur olduğunu öğrendiğim kişinin alkol içtiklerini gördüm. Hatta ortamda bir kadın olması beni rahatlattı. Ben de eve girdim, oturdum. Daha sonra Öner isimli şahıs yanımıza geldi. Böylece 3 erkek ve 2 kadın olduk. Bana işle ilgili olarak ne işler yaptığımı sordular. Ben de halen işle ilgili sorular sorulması üzerine konuşmaya devam ettim. Bir süre geçti ve hava karardı. Gitmek istediğimi, beni evime bırakmalarını istedim. Öznur Hanım bana sakin olmamı ve kalmamı söyledi. Hatta bana içki içmeyi teklif etti ve 'Bir biradan ne olacak ki?' dedi. Ben de ısrar etmeleri üzerine bir bira içtim. Ben kalkmak istediğim halde Öznur Hanım bana hep beraber kalkarız diyerek ısrar etti.

"UYUŞTURUCU MADDE İÇTİLER"
Sonrasında ben ikinci birayı da içmeyi kabul ettim. Bunların çantalarından, ceplerinden küçük küçük uyuşturucu madde olduğunu düşündüğüm maddeler çıkmaya başladı. Uyuşturucu maddeler sehpadan ve ellerinden çektiler. Bana da teklif ettiler ve çok az bir dene dediler. Hatta Öznur burnuma doğru getirdi. Sonrasında ben de nefes aldığım için bir andan içime uyuşturucu maddeyi çektim. Sonrasında bir anda başım döndü ve kendimi kaybettiğimi hissettim.

Ne kadar sürenin geçtiğini bilmiyorum ancak ben yerde çıplak vaziyette acı içinde uyandığımı hatırlıyorum. Uyandığımda Öner Çiçek, Ahmet Deniz Atabay ve Öznur Gündoğdu isimli şahıslar üçlü birliktelik yaşıyordu. Sonrasında Ahmet Deniz Atabay ve Öner Çiçek bana tecavüz etti. Sonrasında tekrar kendimden geçtiğimi ve kendime geldiğimde çığlık çığlığa ağlayarak 'beni eve götürün' şeklinde bağırmaya başladığımı hatırlıyorum.


GÖRÜNTÜLERLE TEHDİT ETTİLER
Sonrasında giyindim ve Ali Çağlar ile birlikte yola çıktık. Biraz ilerledik ve Ali Çağlar 'Her şeyi görüntülediğimi gördün dimi' dedi. 'Oğlun varmış bunlardan bahsettiğin takdirde oğlun da bu görüntüleri görür. Başkan seni beğendi, çağırdığı zaman geleceksin' dedi. Ben sesimi çıkarmadım ve evimi bilmemeleri için kent meydanında indim ve eve gittim.

"BENİM DIŞIMDA DA KADINLAR OLDUĞUNDAN ŞÜPHELENİYORUM"
Bu olaydan sonra da bana tuşlu bir telefon vererek bu telefondan başka bir kimseyi aramamamı, bana buradan ulaşacaklarını söylediler. Ben kimseyi bu telefondan aramadım. Sonrasında haftada bir, on günde bir beni arayarak Ahmet Deniz Atabay, Öner Çiçek, Öznur Gündoğdu ve Ali Çağlar isimli şahıslarla görüşmeye zorla devam ettim. Ancak benim dışında kadınların olduğundan da şüphelendim. Hatta benim dışımda kadınların olduğunu düşünüyorum.


İki ay boyunca şahıslarla görüşmeye devam ettim. İki ay içerisinde beni aramamaya başladılar. Ben de iki ayın sonunda bahse konu cep telefonunu ve kartını değiştirerek Didim'den İzmir'e kaçtım. Kaçtığımda vücudumda yara-bereler vardı."

CHP'de Kaftancıoğlu krizi! Skandal Atatürk açıklaması sonrası tepki yağıyor!
'nun skandal Atatürk açıklamasının ardından 'de sular durulmuyor. Vekillerden tek tek tepki toplayan Kaftancıoğlu'na bir tepki de CHP'den ihraç edilen İstanbul Barosu Eski Başkanı Prof. Dr. 'dan geldi. Kocasakal, Atatürk hayatta olsa asıl sizi de, sizi oraya getirenleri de, buna sessiz kalanları da sopayla kovalayıp, 'Benim partimde ne işin var' derdi" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi: 14.09.2020 Güncelleme Tarihi: 14.09.2020 
CHP'de Kaftancıoğlu krizi!

CHP'de Kaftancıoğlu krizi! Skandal Atatürk açıklaması sonrası tepki yağıyor!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun; "Ben Atatürk değil, Gazi Mustafa Kemal derim" şeklindeki sözleri partide tartışılmaya devam ediyor.
CHP'den ihraç edilen Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ceza ve Ceza Usul Hukuku Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocasakal; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu eleştirdi ve "Atatürk hayatta olsa asıl sizi de, sizi oraya getirenleri de, buna sessiz kalanları da sopayla kovalayıp, 'Benim partimde ne işin var' derdi. Evet, sizin bırakın il başkanlığını, bu partide yeriniz yok" ifadelerini kullandı.

CHP'de Kaftancıoğlu krizi! Skandal Atatürk açıklaması sonrası tepki yağıyor!

Prof. Dr. Ümit Kocasakal'ın, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki şahsi hesabından yaptığı açıklama şöyle:
"Bayan Kaftancıoğlu, hiç debelenmeyin! Mustafa Kemal Atatürk sizin zihninizde, fikrinizde, genetiğinizde yok. Bu gerçek, 'askeri' olmaktan rahatsızlık duyup, bunu örtbas etmek için samimiyetsiz bir 'yoldaşlık' uydurmanızdan, söylemlerinizden belli."
"Siz kimsiniziz ki Atatürk'ün yoldaşı olasınız.! Sizin kategorinizi de, gerçek aidiyetinizi de, alışkanlıklarınızı da çok iyi biliyoruz. Kimseyi kandıramazsınız. Donmuş olan da, statik olan da asıl sizsiniz."

CHP'de Kaftancıoğlu krizi! Skandal Atatürk açıklaması sonrası tepki yağıyor!

"Atatürk hayatta olsa asıl sizi de, sizi oraya getirenleri de, buna sessiz kalanları da sopayla kovalayıp, 'Benim partimde ne işin var' derdi. Evet, sizin bırakın il başkanlığını, bu partide yeriniz yok. Ait olduğunuz yere gidin."
"Çırpındıkça batıyorsunuz. Bu sizin aslınıza rücu edişiniz. Size bu cüreti verenleri de biliyoruz. Çok mu zor: Biraz dürüstlük, biraz ahlak, biraz samimiyet lütfen!"

CHP'de Kaftancıoğlu krizi! Skandal Atatürk açıklaması sonrası tepki yağıyor!

KAFTANCIOĞLU: KİŞİLERİN İSİMLERİNDEN SÖZ EDERKEN, BELİRLİ ALIŞKANLIKLARLA BUNLARIN ÖZEL ATIFLARLA KATEGORİZE EDİLMESİNE KARŞIYIM"

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 9 Eylül'de video konferansla gerçekleştirilen Taksim Toplantıları'na konuk oldu. 1.5 saatlik konuşmasında Kaftancıoğlu, Atatürk'e atfen üç kez Gazi Mustafa Kemal ifadesini kullandı.
Kaftancıoğlu, TBMM eski Başkanvekili Uluç Gürkan'ın, "Atatürk adını kullanmamak tercihiniz mi?" sorusuna şu cevabı verdi:
"Kişilerin isimlerinden söz ederken, belirli alışkanlıklarla bunların özel atıflarla kategorize edilmesine karşıyım. Yıllardır kullandığım gibi bu şekilde ifade etmek, kendimi ait hissettiğim bir ifade olduğu için tercih ediyorum."
SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve komutanlar izlerken tam isabetle vuruldu!  Akdeniz'de 'Fırtına' estirdi

SON DAKİKA HABERİ: Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ve  Komuta Kademesi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde icra edilen Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel Akdeniz Fırtınası-2020 Tatbikatı'nın Seçkin Gözlemci Günü'ne katılarak tatbikatı izledi. Bakan Akar ve TSK Komuta Kademesi'nin izlediği tatbikatta; denizden sızma harekatı gerçekleştirildi, belirlenen hedefler deniz topçularının atışları, komandolar ve F-16 tarafından tam isabetle vuruldu. MSB, o anlara ilişkin görüntüleri ve kareleri paylaştı.

Giriş Tarihi: 14.9.2020  13:18 Son Güncelleme: 14.9.2020  13:28

SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve komutanlar izlerken tam isabetle vuruldu! TSK Akdeniz'de 'Fırtına' estirdi

Milli Savunma Bakanlığı'nın Twitter hesabından "Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ve  Komuta Kademesi'nin izlediği tatbikatta; denizden sızma harekatı gerçekleştirildi, belirlenen hedefler deniz topçularının atışları, komandolar ve F-16 tarafından tam isabetle vuruldu." mesajı paylaşıldı.

SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve komutanlar izlerken tam isabetle vuruldu! TSK Akdeniz'de 'Fırtına' estirdi

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile Antalya Kaş'taki temaslarını tamamlamasının ardından dün Lefkoşa'ya geldi.

SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve komutanlar izlerken tam isabetle vuruldu! TSK Akdeniz'de 'Fırtına' estirdi

Ercan Havalimanı'nda Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Sezai Öztürk ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Bakan Akar ve Komutanlar, buradan helikopterlerle tatbikat alanına geçti.

Tören mangasının selamlanması sonrası Bakan Akar ve  Komuta Kademesi'nin alandaki yerlerini almalarıyla Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı arasında karşılıklı eğitim, iş birliği ve birlikte çalışabilirliği geliştirmek üzere birleşik, müşterek ve fiili olarak icra edilen Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel Akdeniz Fırtınası-2020 Tatbikatı'nın "Seçkin Gözlemci Günü" faaliyetleri başladı.

SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve komutanlar izlerken tam isabetle vuruldu! TSK Akdeniz'de 'Fırtına' estirdi

HEDEFLER YERLE BİR EDİLDİ

Faaliyetler kapsamında ilk olarak denizden sızma harekatı gerçekleştirildi. Deniz Kuvvetleri Komutanlığına ait fırkateynden ayrılan Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığına bağlı özel kuvvet unsurları denizden sızma harekatı ile sahilde belirlenen hedefleri başarıyla imha etti.

Deniz topçusu tarafından işaretli hedeflerin tam isabetle vurulması sonrasında ATAK helikopterlerinin eşliğinde hava hücum harekâtı gerçekleştirildi. Harekât kapsamında komandolar helikopterlerle tatbikat alanına indirildi. Komandoların tespit ettiği hedefler savaş uçakları tarafından yerle bir edildiği tatbikatta İHA'lar da görev aldı.

SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve komutanlar izlerken tam isabetle vuruldu! TSK Akdeniz'de 'Fırtına' estirdi

KIBRIS BİZİM MİLLİ MESELEMİZ

Faaliyetlerin tamamlanmasının ardından personele hitap eden Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, sözlerine tatbikatta başarıyla görev alan personeli kutlayarak başladı.

Bir askerin en önemli özelliğinin başarma, savaşma azim ve kararlılığı olduğunu vurgulayan Bakan Akar, "Bu azim ve kararlılık ne zamana kadar sürecek? Ölünceye, yani şehit oluncaya kadar" diye konuştu.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin başta FETÖ, PKK/YPG, DEAŞ terör örgütleri olmak üzere diğer tehdit ve tehlikelere karşı yoğun bir mücadele verdiğini belirten Bakan Akar, "Türk Silahlı Kuvvetlerinin bu asil milletin egemenliği, bağımsızlığı için güçlü, kuvvetli, bilgili ve disiplinli olması lazım. Ülkemizin, milletimizin egemenliği, bağımsızlığı 83 milyonun güvenliği, 780 bin kilometrekarelik vatan toprağının, mavi vatanın ve semalarımızın kontrolü için, hatta gelişen çağda bir de siber vatan var, bunlara hakim olabilmek için 'biz' diyerek çalışarak, görevimiz neyse elimizden geldiğince 'ölürsem şehit kalırsam gazi' anlayışı içinde bunu yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı.SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve komutanlar izlerken tam isabetle vuruldu! TSK Akdeniz'de 'Fırtına' estirdi

Tatbikatların önemli olduğunu, personelin bundan azami şekilde yararlanmasının önemine değinen Bakan Akar, konuşmasında askeri, savunma ve güvenlik konularındaki gelişmelere de değindi.

"Kıbrıs bizim milli meselemiz" diyen Bakan Akar, "Hiçbir oldubittiye izin vermeyeceğimizden hem kendi hem de KKTC'li kardeşlerimizin hak alaka ve menfaatlerini sonuna kadar koruyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve komutanlar izlerken tam isabetle vuruldu! TSK Akdeniz'de 'Fırtına' estirdi

BİZ BARIŞTAN, DİYALOGDAN, GÖRÜŞMELERDEN YANAYIZ

Türkiye'nin uluslararası anlaşmalar kapsamında Kıbrıs'ta garantör bir ülke olduğunu hatırlatan Bakan Akar, şunları söyledi:

"Biz Kıbrıs'ı milli mesele kabul ediyoruz ve buradayız. Burada bize düşen görev neyse, 1974'te ne yaptıysak aynı ruh, aynı heyecan aynı esaslar dahilinde KKTC'li kardeşlerimizin güvenliği, bekası için her türlü şeyi yaptık, yapmaya hazırız bundan da kimsenin şüphesi olmasın. Doğu Akdeniz'de hak alaka ve menfaatlerimiz var. Bunlara karşı bir kısım ülkeler bazı karşı hareketler, eylemler yapıyor. Biz bunları büyük bir sabırla takip ediyoruz. Fakat hakkımızı hukukumuzu korumak yönünde yapmamız gereken ne varsa, atmamız gereken ne adım varsa kararlılıkla tek vücut olarak bunları yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Bizim buradaki haklarımızdan fedakarlık yapmamız, hakkımızı feda etmemiz asla söz konusu değil. Biz barıştan, diyalogdan, görüşmelerden, müzakerelerden yanayız ve bu olayın siyasi bir şekilde çözülmesinden yanayız diğer taraftan da hiçbir oldubittiye müsaade etmeyeceğimizi, kendi hakkımızı, KKTC'li kardeşlerimizin hakkını çiğnetmeyeceğimizi de herkes kafasına soksun."

Jigolo operasyonunda flaş detay! ’li Belediyenin çalışanları çıktı
Jigolo operasyonunda şok detay! 2'si CHP'li belediyenin...
’da internet sitesi üzerinden jigolo ilanı veren bir çetenin 74 üyesin içinde ’li  çalışanlarının da olduğu ortaya çıktı. Beylikdüzü Belediyesi çalışanı 2 görevlinin, söz konusu jigolo sitesinin çağrı merkezinde çalıştıkları belirlendi. Çağrı merkezinden Bağlantı kurulan insanların, "Sen 'cülerin hesabına para yatırmışsın. Başın belada ancak biz sana yardım edeceğiz. Bunun için para gerekli" diyerek arandıkları anlaşıldı.
ATAKAN IRMAKATAKAN IRMAK
DİLEK YAMANDİLEK YAMAN
Giriş Tarihi: 14.9.2020  13:49 Son Güncelleme: 14.9.2020  14:29

Jigolo operasyonunda flaş detay! CHP’li Belediyenin çalışanları çıktı

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da elebaşılığını Ç.Ö.'nün yaptığı bir çete internet sitelerine jigolo ilanları verdiği ortaya çıkış ve ilanlarda jigolo adayları arandığı belirtilerek erkeklere kadınlarla tanışıp yüklü miktarlarda para kazanabilecekleri vaat edilmişti.

Kolay yoldan para kazanma fırsatı bulduğunu düşünenler ise çetenin kurduğu internet sitelerine kişisel bilgilerini girerek VIP ya da Gold üye yapılarak gözleri boyanmıştı.

Günde birlikte olduğu kadınlara göre 2 ile 5 bin TL arasında para kazanabileceği belirtilen üyelere derecesine göre bin ile 2 bin TL arasında kayıt parası alınarak tuzağa düşürülmüştü.

9 MİLYONLUK VURGUN

Bu görüşmeden sonra çetenin başka bir üyesi, iyice tuzağa çekilmiş erkeği arayarak, "Sen FETÖ'cülerin hesabına para yatırmışsın. Başın belada ancak biz sana yardım edeceğiz. Bunun için para gerekli" diyerek, verdikleri hesaba ek para yatırması isteniyordu. Bu görüşmelerden sonra da bağlantı koparılıyordu. İyice dolandırılan kişi çeteyle bir daha temas kuramıyordu. Çetenin tuzağına düşürdüğü yüzlerce erkeği dolandırdığı anlaşılırken, günlük 50 ile 60 bin TL arasında dolandırdıkları, 6 ayda da yaklaşık 9 milyon TL vurgun yaptıkları anlaşıldı.

TUZAĞA DÜŞEN 30 KİŞİ ŞİKÂYETÇİ OLDU

Çete üyelerinin kazandıkları paralarla lüks bir yaşam sürdükleri belirlendi. Çeteden 30 kişi şikâyetçi olurken, yüzlerce kurbanın hem dile düşmemek hem de aileleri ve yakın çevrelerinin duymasından çekindikleri için şikâyetçi olmayı tercih etmedikleri de tespit edildi. İnternette çok sayıda erkeğin bu sitelerle ilgili şikâyet yazıları yer alırken, isimlerini gizleyerek yazan erkekler bu yazılarda para yatırmaktan bıktıklarını söyleyerek yardım istiyor.

'ALO JİGOLO ÇAĞRI MERKEZİ'

Jigolo aramaları için kurulan çağrı merkezi çalışanlarından 2 çete üyesinin CHP'li Beylikdüzü Belediyesi'nde çalıştıkları ortaya çıktı. Kamu görevlisi olarak çalışan Hüseyin Ç., ve Latif S.'nin belediyesinin spor kompleksinde görev yaptıkları belirlenirken her iki üyenin de arda kalan zamanlarda jigolo çağrı merkezinde görev yaptığı ortaya çıktı.

CHP'Lİ BELEDİYE ÇALIŞANLARININ İFADELERİNE ULAŞILDI

CHP'li 2 personelin savcılık ifadelerine ulaşıldı. Belediyenin spor kompleksinde görev yapan L. S., kendisinin pazarlamacı olduğunu bu nedenle diğer personel H. Ç. ile irtibatlı olduğunu kaydetti. H.Ç.'den aldığı ürünleri pazarcılara sattığını kaydeden L. S., operasyon dosyasına giren ses kaydı tapelerinin bu nedenle oluşmuş olduğunu, aralarında kişisel bir borç nedeniyle para konusu konuşulduğunu ve iş arkadaşı olduğu nedeniyle kendisinin örgüt hiyerarşisine dahil edildiğini anlattı.

"JİGOLO OLMAK İSTEYENLERİN ARKADAŞLARIYLA TANIŞMAK İSTEDİM"

Jigolo operasyonunda gözaltına alınması nedeniyle kendisinde büyük bir zarar oluştuğunu beyan eden genç adam kamu görevlisi olduğunu, bu nedenle tahliye edilmesi gerektiğini belirtti. Örgüt üyesi olduğu iddia edilen diğer Beylikdüzü Belediyesi çalışanı H.Ç. ise savcılık ifadesinde jigololarla konuştuğu tapelerin yanlış anlaşıldığını, tek derdinin jigolo operasyonunda gözaltına alınan şahısların arkadaş çevresini kullanmak olduğunu ve bu sayede jigololara ayda 5-6 adet araç sattığını kaydetti. Örgüt yöneticisi olan Eda A., ile arkadaş olduklarını kendisinin Eda'ya yardım etmediğini söz konusu tapelerin ticari amaçla oluştuğunu beyan etti. Örgüt hiyerarşisinde nasıl dahil edildiğini anlamadığını beyan eden H. Ç., örgüt üyesi olduğu iddia edilen şahıslara temizlik ihtiyacı malzemesi sattığını kaydetti.

TUTUKLANDILAR

İfadeleri ardından Cumhuriyet savcısı Ahmet Gezgin Çam tarafından tutuklamaya sevk edilen 2 CHP'li personel, Sulh Ceza Hakimliğinde yıllardır devlet memuru oldukları, aile babası olduklarını, itibarlarının zedeleneceklerini ifade ederek serbest bırakılmak istediler. Hakimlik suçtan kurtulmaya yönelik ifade verdiğini belirlediği 2 belediye çalışanının örgüte dahil şüphelilere talimat verip örgüt hiyerarşisi içerisinde yer alarak üye konumunda bulunduklarını belirtip tutuklanmalarına karar verdi. Jigolo operasyonu ile ilgili yürütülen soruşturma İstanbul Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından devam ediyor.

Aleyna Çakır'ın ölümüyle ilgili şok gelişme! Aleyna Çakır'ın ses kayıtları Müge Anlı'da ortaya çıktı! Harem Otogarı'ndaki olayda şikayetçi polislerin ifadeleri ortaya çıktı Şehir eşkıyası adam, evli kadının korkulu rüyası oldu! "Benimle birlikte olacaksın"
Son dakika haberi: Suriye’nin kuzeyinde Türk  aracına kalleş saldırı
Suriye’nin kuzeyinde seyir halindeki Türk  aracına düzenlenen silahlı saldırıda bir Kızılay personeli şehit oldu, bir personel yaralandı. Yapılan açıklamada son dakika haberine ilişkin şu bilgiler verildi; Saldırı sonucu araçta bulunan Kızılay El-Bab Sevgi mağazasında çalışan bir Türk Kızılay personeli şehit oldu, bir personel de yaralandı. Bir kişi de saldırıdan yara almadan kurtuldu.
Giriş Tarihi: 14.9.2020  12:05Son Güncelleme: 14.9.2020  14:21

Son dakika haberi: Suriye’nin kuzeyinde Türk Kızılay aracına kalleş saldırı

Alçak son dakika saldırısının adresi Suriye... Edinilen bilgiye göre Suriye'nin kuzeyinde görevli Türk Kızılay ekibinin bulunduğu araca düzenlenen silahlı saldırıda, bir personel şehit oldu, bir personel de yaralandı.

İŞTE ARACIN HALİ;

Aracın ateş aldığında camlarının kırıldığı ve gövdesinde kurşun yırtıkları oluştuğu gözlendi;

MEHMET ARİF KIDIMAN ŞEHİT OLDU

Suriye'nin El Bab bölgesinde yardım faaliyetlerinde görevli olan Mehmet Arif Kıdıman'ın içinde olduğu Kızılay aracına silahlı saldırı düzenlendi. Olayda Düzceli Kıdıman olay yerinde hayatını kaybederek şehit oldu.

TSK SORUMLULARIN PEŞİNDE

Bölgede TSK unsurları uluslararası dokunulmazlığı olan yardım araçlarına saldıran alçakların izini sürmeye başladı.

Milli Savunma Bakanlığı konuyla ilgili tüm tahkikatların yapılarak sorumluların saldırılarının misliyle karşılık bulacağını açıkladı.

KIZILAY ARACI OLDUĞU HALDE VURULDU!

Türk Kızılay'dan yapılan açıklamaya göre, üzerinde ve tavanında belirgin bir şekilde Kızılay amblemi bulunan seyir halindeki Türk Kızılay aracına, Çobanbey- El-Bab arasında, plakasız iki araç içeresinden yüzleri maskeli ve kamuflaj kıyafetli kişiler tarafından çapraz ateş açıldı.

BİR PERSONEL YARALANDI, BİR PERSONEL DE YARA ALMADAN KURTULDU

Saldırı sonucu araçta bulunan Kızılay El-Bab Sevgi mağazasında çalışan bir Türk Kızılay personeli şehit oldu, bir personel de yaralandı. Bir kişi de saldırıdan yara almadan kurtuldu.

Son dakika haberi: Suriye'nin kuzeyinde Türk Kızılay aracına kalleş saldırı! 1 yaralı 1 şehit

YARALI OLAN PERSONEL TÜRKİYE'YE GETİRİLİYOR

Çobanbey'de tedavi altına alınan yaralı personelin hayati tehlikesinin bulunmadığı ve ilk tedavisinin ardından Türkiye'ye sevk edileceği belirtildi.

Son dakika haberi: Suriye’nin kuzeyinde Türk Kızılay aracına kalleş saldırı

KIZILAY BAŞKANI'NDAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Saldırı haberi üzerine bölgeye giden Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, "Uluslararası hukukla korunması gereken, üzerinde belirgin bir şekilde Kızılay amblemi taşıdığı için uluslararası insancıl hukuka göre dokunulmazlığı bulunan Kızılay personeline yapılan alçakça saldırıyı şiddetle kınıyorum. Ülkemizin de çabalarıyla saldırganların en kısa zamanda yakalanacağına inanıyorum. Tüm Kızılay camiasına başsağlığı diliyorum. Bu olay, 2011 yılından bu yana Suriye'nin içerisinde bulunan ve sadece buradaki sivil insanların acısını dindirmek için gayret sarf eden Kızılaya değil bütün insanlığa yapılmış bir eylemdir" ifadelerini kullandı.

Türk Kızılayı Genel Müdürü'nden kalleş saldırı hakkında açıklama

MSB'DEN AÇIKLAMA: MİSLİYLE ÖDEYECEKLER

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'de Kızılay aracına teröristlerce yapılan saldırıyı lanetleyerek, "Şehidimizin kanı yerde kalmayacak, teröristler bu saldırının hesabını misliyle ödeyecektir" açıklamasını yaptı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Suriyeli kardeşlerimize insani yardım ulaştırmak üzere Suriye'nin kuzeyinde bulunan Kızılay ekiplerimizin aracına teröristlerce ateş açılmış, kalleş saldırıda 1 Kızılay personeli şehit olmuş, 1 personel de yaralanmıştır. Bu alçak saldırıyı şiddetle lanetliyoruz. Uluslararası hukukta dokunulmaz olan bir yardım kuruluşuna bile saldıracak kadar alçalan teröristlerin yakalanması için karadan ve havadan her türlü tedbir alınmaktadır. Şehidimizin kanı yerde kalmayacak, teröristler bu saldırının hesabını misliyle ödeyecektir" denildi.

ŞEHİDİMİZİN ATEŞİ DÜZCE'YE DÜŞTÜ

Yardım görevlisi Şehit Kıdıman'ın Düzceli olduğu bilgisine ulaşıldı.

VAHİM VE İNSANLIK DIŞI

Güvenlik uzmanı ve akademisyen Abdullah Ağar yaptığı değerlendirmede Suriye'nin kuzeyinde Türk Kızılay aracına düzenlenen kalleş silahlı saldırı ile ilgili olarak vahim ve insanlık dışı bir saldırı olarak söz etti. A Haber'de kalleş saldırıyı değerlendiren Ağar "Şimdi Çobanbey ile El Bab arasında olduğu gözüküyor. Bizim devletimizin yardım kuruluşları bölgede faaliyet gösteriyor. Bunlar aynı zamanda istikrarın da unsuru. Orada faaliyet gösteren yardım kuruluşları coğrafyada refahın temini için ortaya koydukları etki terör örgütlerini ve terör örgütlerini destekleyen devletleri rahatsız ediyor. Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde ortaya koyduğu varlıktan rahatsız olanlar organize ediyor. Saldırının arkasında YPG/PKK'nın olabileceğini ve onla işbirliği yapan grupların olabileceğini değerlendiriyorum" dedi.

Kum fırtınasını anlattı: Ayaklarım yerden kesildi, yer çekimi yok gibiydi

Giriş Tarihi: 13.9.2020  16:55 Son Güncelleme: 13.9.2020  17:00

'nın Polatlı ilçesinde etkili olan kum fırtınasının yaraları sarılıyor. Fırtına da çadırları yıkılan mevsimlik  işçilerine, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı () ekipleri yardım etti. Tarlada çalışırken fırtınaya yakalanan Abdulkadir Karakurt, "2 kez ayaklarım yerden kesildi, yer çekimi yok gibiydi. Kendimi yere attım. Yaklaşık 40 dakika kadar sürdü" dedi.

Kum fırtınasını anlattı: Ayaklarım yerden kesildi, yer çekimi yok gibiydi

Ankara Polatlı'da dün öğle saatlerinde şiddetli rüzgarla birlikte kum fırtınası meydana geldi. Fırtına nedeniyle gökyüzünü toz bulutu kaplarken, ilçede panik oluştu.

Sokakta bulunan vatandaşlar ev ve kapalı mekanlara koşarak, toz buluntudan kaçınmaya çalıştı. Görüş mesafesini düşüren fırtınada, ev ve iş yerlerinin çatıları uçtu, bazı ağaçlar devrildi.

TARIM İŞÇİLERİ ZOR ANLAR YAŞADI

Özellikle ilçeye 35 kilometre uzaklıktaki Ilıca Mahallesi'nde çadır kuran mevsimlik tarım işçileri, fırtına nedeniyle zor anlar yaşadı. Yaklaşık 80 kişinin barındığı çadırlar, fırtınayla birlikte yerinden sökülerek havaya uçtu.

Çocuklarını korumak için seferber olan bazı tarım işçileri, üzerlerine düşen tahta palet ve demir parçaları nedeniyle hafif şekilde yaralandı.

BAKAN YARDIMCISI İNCE, İNCELEMEDE BULUNDU

Olayın ardından İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Daha sonra AFAD ekipleri tarafından bölgeye yaklaşık 20 adet çadır ve çok sayıda yatak ile yemek getirildi.

Sabahın erken saatlerinden itibaren çadırlarını kuran tarım işçileri, çadır ve yatak için AFAD ekiplerine teşekkür ederek, yetkililerden gıda ve giyecek istedi.

"O AN BİR ŞEY OLDU, YER ÇEKİMİ YOK GİBİYDİ"

Soğan toplamak için Ankara'ya geldiklerini ve tarlada çalışırken bir fırtına gördüklerini belirten Abdulkadir Karakurt, "Fırtınadan 5 dakika önce çadırlarımızın yanına geldik ve sağlamlaştırmaya çalıştık.

Sonra baktık olmuyor, kendi canımızın derdine düştük. Kardeşlerimi korumaya çalıştım. Rüzgar geldiği zaman 2 kez ayaklarım yerden kesildi, yer çekimi yok gibiydi.

KENDİMİ YERE ATTIM

Kendimi yere attım. Yaklaşık 40 dakika kadar sürdü. Ama bir 5-10 dakika kadar gözümüzün önünü dahi göremedik" dedi. Öte yandan, hayatın normale döndüğü ilçede yaralanan 6 kişi, hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Kum fırtınasını anlattı: Ayaklarım yerden kesildi, yer çekimi yok gibiydi

50 YILDIR BÖYLE BİR ŞEY GÖRÜLMEDİ

Ankara'nın Polatlı ilçesinde saat 15:00 sıralarında kum fırtınası meydana geldi. Bir anda etkisini gösteren fırtına nedeniyle gökyüzü karanlığa büründü, devasa toz bulutları oluştu.

Paniğe kapılan vatandaşlar, boş alanlara kaçıştı. Ev ve iş yerlerinin çatıları uçtu, bazı ağaçlar devrildi. Fırtına nedeniyle şehir merkezinde elektrikler kesildi.

6 YARALI VAR

Ankara Valisi Vasip Şahin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Polatlı ve civarındaki ilçelerimizde meydana gelen şiddetli rüzgar olayı üzerine ekiplerimizce yapılan ilk tespitlere göre havada uçuşan cisimlerden kaynaklı 6 vatandaşımız hafif yaralanmış olup şimdilik başka bir can ya da mal kaybına ilişkin tespit bulunmamaktadır" dedi.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, "50 yıldır böyle bir şey görmedim" diyerek bölge halkına evde kalmaları konusunda uyarıda bulundu.

"CAN YA DA MAL KAYBI OLMADIĞI TESPİT EDİLDİ"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da "Polatlı başta olmak üzere birçok ilçemizde yaşanan kum fırtınasında yoğun bir mesai harcayan çalışma arkadaşlarım fırtınada can ya da herhangi bir mal kaybı olmadığını tespit ettiler. Bütün Ankaralılara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" mesajı paylaştı.

ARAŞTIRMALAR DEVAM EDİYOR

Ankara'da yaşanan ve özellikle Polatlı'da gören ve bizzat şahit olanları hayrete düşüren kum fırtınasıyla ilgili hasar tespit ve düzenleme çalışmalarının dışında bilim insanlarının araştırmaları da devam ediyor

'daki  büyük paniğe yol açmıştı! Yeni bir kum fırtınası daha yaşanacak mı? Uzman isimden şoke eden açıklama

’da dakikalar içerisinde ortaya çıkan  ’nin gündemine oturmuştu. Büyük paniğe yol açan ilginç olayın tekrar ortaya çıkıp çıkmayacağı merak konusuyken uzman isimden dikkat çeken açıklamalar geldi.  (İTÜ) Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi  Öğretim Üyesi Prof. Dr. , "Türkiye'de mevsim itibarıyla bahar aylarında daha çok karşılaşılan toz taşınımı, bu hafta boyunca etkisini gösterecek” ifadelerini kullandı.

Toros, yaptığı açıklamada, dün Ankara'nın Polatlı ilçesinde bir anda toz bulutunun ortaya çıktığını hatırlattı.

İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Modelleme Takımı'nın yaşanan olayı hemen değerlendirdiğini belirten Toros, "Ülkemizin kuzeyinde yüksek, güneyinde ise alçak basınç alanları etkili olmaktadır. Özellikle bu dönemlerde Afrika ve Arap yarımadasından gelen toz taşınımının özellikle İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin hava kalitesini etkilediği bilinmektedir. Türkiye'de mevsim itibarıyla bahar aylarında daha çok karşılaşılan toz taşınımı, bu hafta boyunca etkisini gösterecek." diye konuştu.

Hüseyin Toros, dün yaşanan toz fırtınasının tamamen lokal bir oluşum olduğunu anlatarak, şöyle devam etti:

"Yeryüzüne yakın seviyelerde kuvvetli ısınmaya bağlı sıcak havanın, atmosferin yüksek seviyelerinde ise soğuk havanın buluşması nedeniyle oluşan kuvvetli sıcaklık farkı bölgede kuvvetli hava kararsızlığının oluşmasına neden olmuştur. Ankara'da dün gelişen kümülonimbus bulutu içindeki kuvvetli yükselici akımlar, ilave olarak kuvvetli rüzgar toz, kum gibi nesnelerin sürüklenerek taşınmasına neden olmuştur. Bulut içindeki kuvvetli yükselici ve inici akımlar bölgede etkili olan toz fırtınasının gerçekleşmesine, arkasından gök gürültülü sağanak ve yıldırım olayının yaşanmasına neden olmuştur. Atmosferdeki kararsızlığın fazla olması, sistem geçişi sırasında oluşan ani ve şiddetli rüzgar ve kurak bir arazi yapısı yerden çok fazla miktarda tozun havalanmasına yol açmıştır."

"KUVVETLİ RÜZGARLAR CAN VE MAL KAYIPLARINA YOL AÇABİLİR"
Kuvvetli rüzgarlar ile havada uçuşan başta toz olmak üzere diğer cisimlerin can ve mal kayıplarına yol açabileceğini aktaran Toros, "Yeryüzünden kalkan tozların başta solunum ve dolaşım sistemlerimiz üzerinde olumsuz etkileri oluyor. Can ve mal kayıpları oluşmaması için evlerin balkonlarında, çatılarında kuvvetli rüzgar ile uçabilecek cisimlerin yerlerine iyi tutturulmuş olması son derece önemlidir. Bu tür kuvvetli rüzgar geçişleri sırasında kapı ve pencerelerin de kapalı olması son derece önemlidir. Kuvvetli rüzgarlar yaşlı veya zayıf ağaçların devrilmesine yol açabilir." ifadelerini kullandı.

Ankara'da yaşanan ve özellikle Polatlı'da gören ve bizzat şahit olanları hayrete düşüren kum fırtınasıyla ilgili hasar tespit ve düzenleme çalışmalarının dışında bilim insanlarının araştırmaları da devam ediyor.

SON DAKİKA HABERİ! 13 Eylül 'de güncel corona virüs vaka ve ölü sayısı kaç oldu? 13 Eylül 2020  Türkiye corona virüsü günlük son durum tablosu…

Dünya geneline Çin’in Vuhan kentinde bir hayvan pazarında ortaya çıkmasının ardından akıllara durgunluk verici bir hızla yayılan ve enfekte ettiği ülkelerde çok sayıda ölümlere sebep olan corona virüsü pandemisiyle ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Ülkemizde de etkilerini sürdüren koronavirüsün ilk vakasından 12 Eylül 2020 gününe kadar geçen sürede toplamda 6 bin 999 kişi coronavirüs sebebiyle vefat etti. İlk vakayı duyuran ve o günden itibaren vaka ve ölü sayıları ile günlük son durum tablosunu Twitter hesabından paylaşan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın 13 Eylül 2020 Pazar günlük tablosu ile ilgili bilgileri açıklamasını bekleyenler, entübe ve yoğun bakım hasta sayıları ve 13 Eylül ’de corona virüs ölü ve vaka sayısı kaç oldu? Merak ediyor. İşte  Türkiye corona virüsü günlük son durum tablosu ve 13 Eylül son dakika corona virüsü haberleri...

Giriş Tarihi: 13.9.2020  17:31Son Güncelleme: 13.9.2020  17:46

SON DAKİKA HABERİ! 13 Eylül Türkiye'de güncel corona virüs vaka ve ölü sayısı kaç oldu? 13 Eylül 2020 Sağlık Bakanlığı Türkiye corona virüsü günlük son durum tablosu…

Ortaya çıktığı günden itibaren tıp uzmanlarını dahi şaşkına çeviren bir hızla tüm ülkelere sıçrayan ve insanlarda oluşturduğu ağır enfeksiyon sonucu çok sayıda ölüme neden olan coronavirüs salgınıyla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Neredeyse tüm dünyada etkisini gösteren koronavirüs pandemisi sebebiyle 'de de ilk vaka teşhisinden bugüne kadar toplamda 6 bin 999 vatandaşımız yaşamını yitirdi. Diğer yandan pandemi başlangıcından bu yana özverili çalışmalarını sürdüren Türkiye Cumhuriyeti  uzmanları tarafından yapılan araştırma ve analizlerle günlük entübe, yoğun bakım, iyileşen hasta sayısı ve günlük test sayıları, Sağlık Bakanı Dr. Fahretttin Koca aracılığıyla genellikle Twitter heasbı Bilim Kurulu Toplantısı yapıldığı günlerde ise TV canlı yayını vasıtasıyla vaka ve ölü sayısı ile günlük tablo olarak son durum bilgilendirmesi yapılıyor. Tüm bu bilgiler bağlamında 13 Eylül 2020 Pazar vaka ve ölü sayısı ile entübe, yoğun bakım ve iyileşen hasta sayısı bilgilerini merak edenler 13 Eylül Türkiye'de corona virüs ölü ve vaka sayısı kaç oldu? Sorusu üzerinde yoğun bilgi araştırması yapıyor.

SON DAKİKA HABERİ: TÜRKİYE'DE CORONA VİRÜS ÖLÜ VE VAKA SAYISI KAÇ OLDU?

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca tarafından kişisel Twitter hesabı aracılığıyla 13 Eylül 2020 Pazar Türkiye vaka ve ölü sayıları ile corona virüsü son durum tablosunun açıklanması bekleniyor. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın günlük tablo son durum değerlendirmeleri ile 13 Eylül Türkiye günlük vaka ve ölüm sayıları ve günlük tablo açıklamasının yapılmasının ardından günlük veri tablosu burada olacak…

SON DAKİKA HABERİ! 13 Eylül Türkiye'de güncel corona virüs vaka ve ölü sayısı kaç oldu? 13 Eylül 2020 Sağlık Bakanlığı Türkiye corona virüsü günlük son durum tablosu…

12 EYLÜL TÜRKİYE CORONAVİRÜS ÖLÜ VE VAKA SAYILARI

İşte Bakan Koca'nın günlük coronavirüs değerlendirmeleri...

Bugün yapılan yaklaşık 100 bin yeni test ile 1.509 yeni hasta tespit edildi. Ağır hasta sayımızda artış devam ediyor. Virüsü yenecek güç BİRLİKte MÜCADELEdir.

SON DAKİKA HABERİ! 13 Eylül Türkiye'de güncel corona virüs vaka ve ölü sayısı kaç oldu? 13 Eylül 2020 Sağlık Bakanlığı Türkiye corona virüsü günlük son durum tablosu…

11 EYLÜL TÜRKİYE CORONAVİRÜS ÖLÜ VE VAKA SAYILARI

Bugün 56 CAN sevdiklerini geride bırakıp aramızdan ayrıldı. Birbirimizi korumak için sevdiklerimizi korumak zorundayız. Ancak birlikte mücadele ile bunu başarabiliriz. Virüsle etkin mücadele ancak BİRLİKTE TEDBİRle mümkün.

SON DAKİKA HABERİ! 13 Eylül Türkiye'de güncel corona virüs vaka ve ölü sayısı kaç oldu? 13 Eylül 2020 Sağlık Bakanlığı Türkiye corona virüsü günlük son durum tablosu…

10 EYLÜL TÜRKİYE CORONAVİRÜS ÖLÜ VE VAKA SAYILARI

Aktif hastaların yaş ortalaması 42. Yoğun bakım hastalarının yaş ortalaması ise 65. Virüsün sevdiklerimizi bizden ayırmaması için birlikte tedbirlere uymakta ısrar edelim. Güçlü MÜCADELE BİRLİKTE tedbirle mümkün.

SON DAKİKA HABERİ! 13 Eylül Türkiye'de güncel corona virüs vaka ve ölü sayısı kaç oldu? 13 Eylül 2020 Sağlık Bakanlığı Türkiye corona virüsü günlük son durum tablosu…

9 EYLÜL TÜRKİYE CORONAVİRÜS ÖLÜ VE VAKA SAYILARI

Toplamda 8 milyondan fazla test yapıldı. Bugün ise 110.000'den fazla yapılan test sonucunda 1.673 yeni tanı konmuş hastamız var. Tedbirlere hepimiz destek verirsek virüse karşı daha güçlü olacağız. Bu güce destek verin, sevdiklerimizi koruyalım.

SON DAKİKA HABERİ! 13 Eylül Türkiye'de güncel corona virüs vaka ve ölü sayısı kaç oldu? 13 Eylül 2020 Sağlık Bakanlığı Türkiye corona virüsü günlük son durum tablosu…

8 EYLÜL TÜRKİYE CORONAVİRÜS ÖLÜ VE VAKA SAYILARI

Bugün 110.000'den fazla test yapıldı ve 1.761 yeni hasta tespit edildi. Ağır hasta sayımız artmaya devam ediyor. Kayıplarımız can yakıyor. Bu durumu durduracak olan birlikte tedbirlere uymaktır. Güç birlikte tedbirde.

Kovid-19 tedavisi gören 'in sağlık durumu ile ilgili açıklama!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan ve bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı 'in sağlık durumunun stabil olduğu bildirildi.

Giriş Tarihi: 13.9.2020  14:49 Son Güncelleme: 13.9.2020  15:08

Kovid-19 tedavisi gören Muhittin Böcek'in sağlık durumu ile ilgili açıklama!

Belediyenin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek'in takip ve tedavisi yoğun bakımda devam etmektedir. Kliniği stabil olup, son 24 saatte olumsuz giden bir gelişme olmamıştır." ifadelerine yer verildi.

DURUMU KÖTÜLEŞİNCE YOĞUN BAKIM ÜNİTESİNE ALINMIŞTI

Belediye Başkanı Böcek, sosyal medya hesabından 17 Ağustos'ta yaptığı paylaşımla, Kovid-19 testinin sonucunun pozitif çıktığını duyurmuş ve herkese maske, hijyen ile sosyal mesafe kurallarına uyulması konusunda uyarıda bulunmuştu. Test sonucunun pozitif çıkması üzerine hastanede sağlık durumu takip edilen Başkan Böcek, durumu kötüleşince yoğun bakım ünitesine alınmıştı.

Başkan Muhittin Böcek’in testi negatif çıktı Böcek’in durumu iyiye gidiyor Bakan Çavuşoğlu'ndan Böcek'in tedavi gördüğü hastaneye ziyaret

'de liyakatsiz atamalar devam ediyor; Teşkilat sekreteri 'de yönetici oldu!

 Çekmeköy İlçe Başkanlığı'nda İlçe Sekreteri oldu, 2 sene sonra ’de yönetici oldu!  mezunu CHP Çekmeköy İlçe Sekreteri İrfan Temel, İSTTELKOM Yönetim Kurulu üyeliğine atandı! Su Ürünleri mezunu, İBB’nin elektronik, haberleşme ve altyapı hizmetlerine bakan şirkette yönetici oldu!

Giriş Tarihi: 13.9.2020  17:05 Son Güncelleme: 13.9.2020  17:07

CHP'de liyakatsiz atamalar devam ediyor; Teşkilat sekreteri İBB'de yönetici oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSTTELKOM A.Ş. Yönetim Kurulu üyeliğine CHP Çekmeköy İlçe Örgütü Sekreteri İrfan Temel'in atandığı öğrenildi.

SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ MEZUNU AMA ELEKTRONİK HABERLEŞME VE ALTYAPI HİZMETLERİ'NDEN SORUMLU OLACAK!

İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi mezunu İrfan Temel'in; İSTTELKOM İstanbul Elektronik Haberleşme ve Altyapı Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye atanması dikkat çekiyor.

İSTTELKOM, Bilgi teknolojileri ve elektronik haberleşme alanındaki ihtiyaçları karşılamak ve telekomünikasyon altyapı sorunları çözümlerine katkıda bulunmak amacıyla kuruldu. İSTTELKOM; resmi internet sitesinde; şirketin geleceğin telekomünikasyon ihtiyaçlarına cevap verecek, dünya standartlarında geniş bant (fiber optik) altyapı yatırımları yaparak şehrin dijitalleşme süreçlerinde öncü rol üstlendiğine dikkat çekiyor.

TEMEL: "ELİMİZDEN GELENİN DAHA FAZLASINI YAPMAYA GAYRET EDECEĞİZ"

İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi mezunu İrfan Temel'in; İBB'nin elektronik, haberleşme ve altyapı hizmetlerine bakan şirkette yönetici olması dikkat çekici bulundu.

İrfan Temel, bir yerel gazeteye yaptığı açıklamada; "Üzerimize düşen görev ve sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmek için elimizden gelenin daha fazlasını yapmaya gayret edeceğiz" iddiasında bulundu.

CHP'DE İLÇE SEKRETERİ OLDU, 2 SENE SONRA İBB'DE GÖREVE BAŞLADI

İrfan Temel, 7 Mart 2018 tarihinde CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı'da İlçe Sekreteri olarak çalışmaya başladı. İrfan Temel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından 8 Mayıs 2020 tarihinde İSTTELKOM A.Ş. Yönetim Kurulu üyeliğine atandı.

BAYRAM: "GÜNDEM CHP'MİZİ İKTİDARA TAŞIMAK"

CHP Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi İlhan Bayram; 16 Haziran 2020 tarihinde sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki resmi hesabından paylaşımda bulundu ve "İlçe Başkanımız Sayın Hüseyin Kızıldaş İlçe Sekreterimiz, İSTTELKOM Yönetim Kurulu Üyemiz İrfan Temel ve İlçe yönetim kurulu üyemiz Hüseyin Turgut fabrikamızı ziyaret ettiler. Tabi ki gündem CHP'mizi iktidara taşımak ve genel siyaset. Ziyaretlerinden ötürü çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

HİÇBİR KARİYERİ OLMAYAN ÖZGE TÜRKYILMAZ DA, İBB'DE KARİYER DANIŞMANI OLDU

CHP'den Büyükçekmece Meclis üyesi adayı olan ancak seçilemeyen 24 yaşındaki Özge Türkyılmaz; İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki İstanbul Personel Yönetim A.Ş.'de (İSPER) kariyer danışmanı olarak göreve başlamış. Özge Türkyılmaz'a İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde oda tahsis edilmişti.

Özge Türkyılmaz'ın; CHP Büyükçekmece Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı olduğu öğrenildi.

TÜRKYILMAZ; MİSS TURKEY GÜZELLİK YARIŞMASINA KATILDI

Özge Türkyılmaz; İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tasarım Bölümü'nde 3. sınıfta okurken 21 Eylül 2017 tarihinde düzenlenen Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmış, finale kalmasına rağmen ilk üç sıraya girememişti.

Özge Türkyılmaz'ın; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 20 Ağustos 2020 tarihinde açtığı Büyükçekmece Bölgesel İstihdam Ofisi'nde kariyer danışmanı olarak görevlendirildiği öğrenildi.

EKREM İMAMOĞLU VE DİLEK İMAMOĞLU'NA TEŞEKKÜR

Özge Türkyılmaz; Facebook hesabından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu'yla birlikte çektirdiği fotoğrafı paylaştı ve "Bu önemli günde bana verdiğiniz tüm güzel dilekleriniz için teşekkür ederim başkanım" ifadelerini kullandı.KENAN KIRAN SABAH

Bu haber 591657 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan Batı'ya Gazze çağrısı: İran'a tek ses olanlar şimdi İsrail'e dur demeli
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan...
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan Batı'ya Gazze çağrısı: İran'a tek ses olanlar şimdi İsrail'e dur demeli
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan...