Son dakika: Heyecan dorukta! Yerli otomobilden bir fotoğraf daha...

 Son dakika: Heyecan dorukta! Yerli otomobilden bir fotoğraf daha geldi.

Son dakika haberine göre Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun resmi Twitter sayfasından yüzde 100 elektrikli olacak Türkiye'nin Otomobili'nin yandan görünümünü gösteren ve elektrikle çalışma sistemini yansıtan 10 saniyelik bir video animasyon yayımlandı. Saat 14.53'te ise "Sizi dinledik, 14.53’te geldik, #TürkiyeninOtomobili dünyaya açılacak, #GönülleriFethedecek" notuyla ilk kez aracın direksiyonunu, ön konsolunu ve iç tasarımın bir kısmını gösteren bir fotoğraf paylaşıldı.

26 Aralık 2019 - 14:58 - Güncelleme: 26 Aralık 2019 - 16:14

Yerli otomobilin içi ilk kez göründü! Dikkat çeken 1453 detayı...

Giriş Tarihi: 26.12.2019  14:31 Güncelleme Tarihi: 26.12.2019  14:40

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun resmi Twitter sayfasından "Türkiye’nin Otomobili"nin elektrikle çalışma sistemini yansıtan 10 saniyelik bir video animasyon ve aracın iç kısmını gösteren bir fotoğraf yayımlandı.

Yerli otomobilde 1453 detayı Son dakika: Heyecan dorukta! den bir fotoğraf daha geldi

Son dakika haberine göre Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun resmi Twitter sayfasından yüzde 100 elektrikli olacak Türkiye'nin Otomobili'nin yandan görünümünü gösteren ve elektrikle çalışma sistemini yansıtan 10 saniyelik bir video animasyon yayımlandı. Saat 14.53'te ise "Sizi dinledik, 14.53’te geldik, #TürkiyeninOtomobili dünyaya açılacak, #GönülleriFethedecek" notuyla ilk kez aracın direksiyonunu, ön konsolunu ve iç tasarımın bir kısmını gösteren bir fotoğraf paylaşıldı. İşte paylaşılan o video...

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun resmi Twitter sayfasından "Türkiye'nin Otomobili"nin elektrikle çalışma sistemini yansıtan 10 saniyelik bir video animasyon ve aracın iç kısmını gösteren bir fotoğraf yayımlandı.

Aracın tanıtılmasına 1 gün kala gün Türkiye'nin Otomobili Girişimi Grubu'nun resmi Twitter sayfası "Türkiye'nin Otomobili" (@TOGG2022) tarafından, yüzde 100 elektrikli olacak otomobilin yandan görünümünü gösteren ve elektrikle çalışma sistemi hakkında ip ucu veren 10 saniyelik bir video animasyon paylaşıldı.

Paylaşımda, "Tam şarj #YeniliğeYolculuk, #DoğuştanElektrikli , #SıfırEmisyonlaSıfırdanBaşladık , #TürkiyeninOtomobili, #TOGG" etiketlerine yer verildi.

TÜRKİYE'NİN OTOMOBİLİNDE 1453 VE 1923 SÜRPRİZİ
Bu paylaşımın ardından saat 14.53'te ise aracın direksiyonunu, ön konsolunu ve iç tasarımın bir kısmını gösteren bir fotoğraf paylaşıldı.

Paylaşımda, "Sizi dinledik, 14.53'te geldik, #TürkiyeninOtomobili dünyaya açılacak, #GönülleriFethedecek, Saat 19.23'te yine buluşalım." ifadelerine yer verildi.

Sosyal medyada yoğun ilgi gören paylaşım, dakikalar içerisinde binlerce beğeni aldı. Sosyal medya kullanıcıları fotoğrafın 14.53'te paylaşılmasının İstanbul'un fetih tarihi olan 1453'e atıfta bulunulduğu şeklinde yorum yaparken, bir sonraki fotoğrafın bugün saat 19.23'te paylaşılacağının duyurulması ise Cumhuriyet'in ilanı olan 1923 tarihiyle ilişkilendirildi.

LALE MOTİFİ DİKKAT ÇEKMİŞTİ
Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun resmi Twitter sayfasından dün de "Türkiye'nin Otomobili"nin panjur ve ön tamponun bir bölümünü gösteren yeni bir fotoğraf yayınlanmış ve otomobilin panjur kısmında yer alan lale motifi de dikkati çekmişti.

ÜZERİNDEKİ ÖRTÜNÜN KALKMASINA BİR GÜN KALDI
Türkiye'nin otomobili, 27 Aralık Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı Bilişim Vadisi'ndeki etkinlik ile kamuoyuna tanıtılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, otomobilin yüzünü göstermesinin ardından aracın direksiyonuna geçerek test sürüşü yapması bekleniyor.

Yüzde 100 elektrikle çalışan ve c segment bir SUV olacağı açıklanan in tanıtılacağı etkinlikte, bir de sedan modelin sergileneceği belirtiliyor.

Son dakika: Heyecan dorukta! Yerli otomobilden bir fotoğraf daha geldiSon dakika: Heyecan dorukta! den bir fotoğraf daha geldi

Son dakika haberine göre Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun resmi Twitter sayfasından yüzde 100 elektrikli olacak Türkiye'nin Otomobili'nin yandan görünümünü gösteren ve elektrikle çalışma sistemini yansıtan 10 saniyelik bir video animasyon yayımlandı. Saat 14.53'te ise "Sizi dinledik, 14.53’te geldik, #TürkiyeninOtomobili dünyaya açılacak, #GönülleriFethedecek" notuyla ilk kez aracın direksiyonunu, ön konsolunu ve iç tasarımın bir kısmını gösteren bir fotoğraf paylaşıldı.

Yerli otomobilin içi ilk kez göründü! Dikkat çeken 1453 detayı...

Yerli otomobille ilgili TOGG'dan yeni bir paylaşım geldi. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun yaptığı paylaşımda, "Tam şarj" ifadesini kullanması dikkat çekti. #YeniliğeYolculuk #DoğuştanElektrikli #SıfırEmisyonlaSıfırdanBaşladık #TürkiyeninOtomobili #TOGG etiketleri ile de araca ilişkin yeni mesajlar verildi.

TOGG yerli otomobille ilgili bir diğer paylaşımında, "Sizi dinledik, 14.53'te geldik. #TürkiyeninOtomobili dünyaya açılacak, #GönülleriFethedecek Saat 19.23'te yine buluşalım." dedi.

Paylaşımda, otomobilin elektrikli yapısı ve pil gücüne vurgu yapıldı.

TOGG'un Twitter hesabından "Türkiye'nin Otomobili"nin ön cam, tavan çıtası, A sütunları, aynaları ve ızgara kısmında İstanbul'un sembollerinden "lale" figürünü gösteren yeni bir fotoğraf yayınlanmıştı.

Türkiye’nin Otomobili✔@TOGG2022

Tam şarj http://togg.com.tr 

Yerleştirilmiş video

20,1 B

13:30 - 26 Ara 2019

Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik

6.476 kişi bunun hakkında konuşuyor

Türkiye’nin Otomobili✔@TOGG2022

Sizi dinledik, 14.53’te geldik. dünyaya açılacak,

Saat 19.23’te yine buluşalım.http://togg.com.tr 

Resmi Twitter'da görüntüle

22,8 B

13:53 - 26 Ara 2019

Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik

8.144 kişi bunun hakkında konuşuyor

Nefesler tutuldu! Yerli otomobilden bir fotoğraf daha...

Hayatı kolaylaştıran teknolojilere sahip

Türkiye'nin vizyon projelerinden biri olarak görülen "Türkiye'nin Otomobili"nin başlangıçta C Segmentinde elektrikli bir SUV ile piyasaya girmesi, takip eden yıllarda model sayısını 5'e çıkarması planlandı.

Projede, 3 fazdan oluşan yaklaşık 15 yıllık bir yatırım hamlesine yönelik planlar hazırlandı. Fikri ve sınai mülkiyet hakları tamamen Türkiye'ye ait olacak projenin 15 yıl içinde Türk ekonomisine 50 milyar avro, cari açığa 7 milyar avro katkı sağlaması ve doğrudan 4 bin, dolaylı 20 bin kişiye istihdam oluşturması öngörülüyor.

TOGG'un tüm araçlarında standart olarak sunması beklenen yeni teknolojisi, evde kullanılan ağa bağlı ve akıllı çamaşır, bulaşık makinesi, buzdolabı ya da müzik sistemi gibi cihazlarla otomobili entegre edip hayatı kolaylaştıran çözümler sunacak.

Yurt dışı bağlantılı Türk startup ve TOGG mühendislerinin birlikte geliştirdikleri, TOGG'un akıllı aracını adeta özel bir asistan haline getiren yeni platformla otomobil, internete bağlı tüm akıllı cihazlarla iletişime geçip bağlantı teknolojileriyle akıllı yaşamın merkezine yerleşiyor.

Akıllı otomobil, fişte bırakılan ütüden, internet alışverişinden, yapılan alışverişin sürücüsü yanında değilken bile araca teslimine kadar birçok konuda yardımcı olabilecek senaryolar üretebiliyor.



Türkiye'nin Otomobili'nde "lale" detayı

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun resmi Twitter sayfasından her gün saat 14.30'da araca ait fotoğraflar paylaşılıyor. İlk gün aracın farları paylaşılırken, sonraki gün ön cam, tavan çıtası, A sütunları ve aynalarını gösteren bir fotoğraf yayınlanmıştı.

Üçüncü gün ise otomobilin panjur ve ön tamponun bir bölümünü gösteren yeni bir fotoğraf yayınlanırken, otomobilin panjur kısmında yer alan lale motifi dikkati çekti.

Sosyal medyadaki fotoğraflar Türkiye'nin Otomobiline ait değil

Diğer yandan alınan bilgilere göre toplantıda, daha sonra üretilmesi planlanan C-Sedan'ın ön prototipi de görücüye çıkacak.

Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye'nin Otomobili'nin 27 Aralık'ta Gebze'de tanıtılacağını açıklamasının ardından Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın, aracın örtülü fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşması gündem oldu.

Sosyal medya kullanıcıları aracın şekil ve detaylarını tahmin etme fırsatı yakalarken, yerli otomobile ait olduğu iddia edilen birçok fotoğraf da çeşitli hesaplardan paylaşıldı.

Ancak söz konusu fotoğrafların yerli otomobile ait olmadığı, Pininfarina şirketinin tasarladığı başka bir araca ait olduğu öğrenildi.Zülfikar Gençtürk
15-temmuz.net haberleri

Bu haber 197494 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ALLAH (C.C.)
ALLAH (C.C.)
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan Batı'ya Gazze çağrısı: İran'a tek ses olanlar şimdi İsrail'e dur demeli
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan...