Son dakika: HDP’lilerden evlat nöbetindeki ailelere çirkin...

Son dakika: HDP'lilerden evlat nöbetindeki ailelere çirkin hareket! Bazı anneler fenalık geçirdi

Son dakika haberine göre Van'da çocuklarının terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutan aileler, partinin il başkanlığı önünde oturma eylemi yaptı. Eylem sırasında HDP binasında bulunan partililer gözü yaşlı aileleri yüksek ses müzik açıp provoke edince zor anlar yaşandı.

15 Nisan 2021 - 16:56 - Güncelleme: 15 Nisan 2021 - 19:18

Son dakika: 'lilerden evlat nöbetindeki ailelere çirkin hareket! Bazı anneler fenalık geçirdi

Giriş Tarihi: 15.4.2021  15:39 Son Güncelleme: 15.4.2021  16:53

MERAL YILDIZMERAL YILDIZ

Son dakika: HDP'lilerden evlat nöbetindeki ailelere çirkin hareket! Bazı anneler fenalık geçirdi

Son dakika haberine göre 'da çocuklarının terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılmasından 'yi sorumlu tutan aileler, partinin il başkanlığı önünde oturma eylemi yaptı. Eylem sırasında HDP binasında bulunan partililer gözü yaşlı aileleri yüksek ses müzik açıp provoke edince zor anlar yaşandı.

Son dakika... Van'ın Cumhuriyet Caddesi'nde bir araya gelen 28 aile, "Evlatlarımızı istiyoruz", "Van anneleri evlat nöbetinde", "Artık yeter, yakamızdan düşün", "Çocuklarımız kimsenin piyonu olmayacak" ve "Kahrolsun PKK" yazılı dövizler taşıdı. Terör örgütü PKK ve HDP aleyhine slogan atarak bina önüne kadar yürüyen aileler, çocuklarına teslim olmaları çağrısında bulundu.

HDP il binasından cep telefonu kameralarıyla aileleri görüntüleyerek provokasyon yapan partililere tepki gösteren bazı anneler fenalık geçirdi.

ÇOCUKLARIMIZI KURŞUNLARIN ÖNÜNE ATIYORLAR

13 yaşındaki kızı dağa kaçırılan Nazlı Sancar, gazetecilere, çocuklarının HDP'liler tarafından dağa kaçırıldığını söyledi.

Sancar, "Kızım daha 13 yaşındayken HDP'li 5 kişi tarafından eli kolu bağlanarak bir araçla kaçırılıp terör örgütüne teslim edildi. 9 yıl önce ramazan ayında kaçırdılar. Bugün kızımın kaçırılmasının yıl dönümü. Kızımdan kaçırıldığı günden bu yana haber alamıyorum. Onların çocukları kolejlerde okurken, bizim çocukları kurşunların önüne atıyorlar. Allah onları kahretsin." dedi.

KIZIM GEL TESLİM OL

Baba Musa Abalı da 2015'te kızının kandırılarak dağa kaçırıldığını belirterek, "Kızım 14 yaşındayken dağa kaçırıldı. Okulda çok başarılıydı. Piknik bahanesiyle kandırdılar. 6 senedir kızımı görmedim. Buradan kızıma sesleniyorum, ailece perişanız.

Van'da evlat neöbetindeki annelere HDP'lilerden çirkin hareket!

Neredeysen gel güvenlik güçlerine teslim ol. Biz senin için mahvolduk. Yıllardır yolunu gözlüyoruz." ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi: 21.1.2021  11:42Son Güncelleme: 21.1.2021  14:38

'li milletvekili zafer işareti yaptı, ortalık karıştı! Evlat nöbetindeki baba fenalaştı

Diyarbakır annelerinin dağa kaçırılan çocukları için  İl Başkanlığı binası önündeki  sürüyor. Çocuklarının bulunmasını isteyen ailelere HDP İstanbul Milletvekili ’nun zafer işareti yapması gerginliğe neden oldu. Evlat nöbetinde olan Celil Begdaş, gerginlik sırasında fenalaşınca sağlık görevlilerince müdahale edildi.

HDP'li milletvekili zafer işareti yaptı, ortalık karıştı! Evlat nöbetindeki baba fenalaştı

Terör örgütü tarafından dağa kaçırılan çocukları için günlerdir HDP Diyarbakır il binası önünde oturma eylemi yapan Diyarbakır annelerine yönelik saldırı ve tehditlerini sürdüren HDP'den çirkin bir hareket daha geldi. Annelerin sesine kulak tıkan ve her ortamda aileleri çirkin iftiralarda bulunan HDP'liler, bu saldırılarına bir yenisi daha eklendi.

HDP'Lİ VEKİLDEN PROVOKATİF HAREKET

Diyarbakır milletvekilleri Semra Güzel, Garo Paylan, Batman Milletvekili Necdet İpekyüz ve İstanbul Milletvekili Erol Katırcıoğlu sabah saatlerinde annelerin eylem yaptığı HDP il binasına geldi. HDP'li milletvekillerini gören aileler, çadırdan çıkıp konuşmak istediler.

Aileler, 'çocuklarımız nerede' diye sorduğu milletvekilleri, annelerin sesini duymazdan geldi. Aileler seslerini yükseltince, İstanbul Milletvekili Erol Katırcıoğlu, ailelere dönüp zafer işareti yaptı. Bu harekât karşısında ortam bir anda gerildi. Aileler, polis barikatını geçip binaya girmeye çalıştı. Polis ve çevredekiler aileleri sakinleştirmeye çalışırken, oğlu Yusuf için evlat nöbetini tutan baba Celil Begdaş sinir krizi geçirdi.

Olduğu yerde yere yığılan babaya, 112 Sağlık ekipleri müdahale etti. Milletvekilleri, araçlarına binip parti binasından uzaklaşırken, aileler 'kahrolsun HDP-PKK' diye sloganlar atıp tepkilerini gösterdiler.

HDP'li milletvekili 'Evlat Nöbeti' tutan ailelere zafer işareti yaptı, ortalık karıştı! Evlanı isteyen baba fenalaştı | Video

EVLAT NÖBETİNİ SÜRDÜREN ANNE FENALAŞTI

Polis ekiplerinin yoğun güvenlik önlemleri aldığı gerginlik sırasında, HDP'li milletvekilleri makam açarlarına binerek bölgeden ayrılırken, durama tepki gösteren 16 yaşındayken kaçırılan oğlu Yusuf için evlat nöbetini sürdüren Celil Bagdaş fenalaştı. Begdaş'a sağlık görevlilerince müdahale edildi.

Bu haber 990647 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da darbeye direnenlere 'zibidiler' demişti
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da...
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da darbeye direnenlere 'zibidiler' demişti
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da...