Son dakika haberi: Militan değilim diyen Kaftancıoğlu bakın...

Son dakika haberi: Militan değilim diyen Kaftancıoğlu bakın nereden çıktı!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Zaten kendisi DHKP-C militanıdır" ifadelerini kullandığı ve Boğaziçi Üniversitesi'nde terör örgütlerinin provoke ettiği eylemlere ilk günden olay yerine giderek destek veren CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında kendi arşivinden ilginç veriler çıkmaya devam ediyor. Şimdi de polislere katil dediği ve bunu hangi merkezden söylediği ortaya çıkan Kaftancıoğlu'nun görenleri şoke edecek ifadeleri kamuoyuna yansıdı.

10 Ocak 2021 - 10:16

'ndeki DHKP-C'lilere destek çıkan  "bağlantım yok" demişti! DHKP-C merkezinden çıktı!

Giriş Tarihi: 10.1.2021  10:15 Son Güncelleme: 10.1.2021  10:33

’ne Prof. Dr. ’nun atanmasının ardından sözde öğrenci DHKP-C’li provokatörler sahneye çıktı. Skandal olaya ise hiç şaşırmayacağınız isimler ve partiler destek verdi. Destekçilerin öncü ismi olan   İl Başkanı  için Başkan  DHKP-C militanı demişti. Kaftancıoğlu ise reddetmişti. Kaftancıoğlu’nun 2013’te DHKP-C’ye yönelik operasyonu engellemek için olay yerine gittiği ve Twitter adresinden DHKP-C bayraklı paylaşım yaptığı ortaya çıktı.

Sabah

Boğaziçi Üniversitesi önünde şiddet eylemlerine karışan öğrencilere ve onları örgütleyen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na tepki gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ben öğrencilerle niye görüşeyim? Öğrenciler önce bir defa bu işin içinde değil. Bu işin içinde olan teröristler var. Ne yazık ki öğrencilikle alakası olmayan, işte CHP'nin bakıyorsunuz İstanbul İl Başkanı orada. Zaten kendisi bir DHKP-C militanıdır" ifadelerini kullandı.

Kaftancıoğlu, Erdoğan'ın bu sözlerine karşı, "Terör ve terör örgütleriyle hiçbir zaman işim olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır" ifadeleriyle karşılık verdi.



ARŞİV YALANLADI
Ancak arşiv, Kaftancıoğlu'nu yalanladı. DHKP-C terör örgütüne yönelik 14 Mart 2013 tarihinde örgütün İstanbul'daki merkezlerinden İdil Kültür Merkezi'nin de aralarında bulunduğu çok sayıda adrese sabah saatlerinde operasyon düzenlendi.

Sözde kültür merkezi olarak bilinen ancak terör yuvalarından bir tanesi olan bu adrese yapılan baskında 13 kişi gözaltına alındı. Operasyonda örgütün üst düzey yöneticilerinden bir isim de yakalandı.

ÖRGÜT MENSUPLARINA DESTEĞE GİTMİŞ
Bölgede bulunan örgüt yandaşları ve bazı vatandaşlar, operasyon yapan güvenlik güçlerine tepki gösterdi. Bu tepki gösteren isimler arasında ilerleyen süreçte CHP'nin İstanbul İl Başkanı olacak Canan Kaftancıoğlu da yer aldı.

Kaftancıoğlu, sabah saatlerinde DHKP-C'li teröristlere karşı yapılan operasyonu protesto etmek için İdil Kültür Merkezi'nin önüne geldi.


DHKP-C BAYRAKLI PAYLAŞIM DHKP-C BAYRAKLI
DÜN yaptığı açıklamada, "Terör ve terör örgütleriyle hiçbir işim olmamıştır" diyen Kaftancıoğlu'nun, Twitter adresinden operasyonun yapıldığı İdil Kültür Merkezi önünden 14 Mart tarihinde bir paylaşımda bulunduğu ortaya çıktı. "İdil Kültür Merkezi'nin önü, 'Katil polis mahalleden defol' sloganları ile inliyor" şeklinde bir tweet atan Kaftancıoğlu'nun ayrıca,örgüt mensuplarının camlarına astığı DHKP-C paçavrasını gösteren bir de fotoğraf paylaştığı ortaya çıktı.

Son dakika haberi: Militan değilim diyen Kaftancıoğlu bakın nereden çıktı!

Kaftancıoğlu tartışmasında son dakika gelişmesi... Kendisinin terör ve terör örgütleriyle hiçbir zaman işi olmadığını iddia eden Kaftancıoğlu'nun, 2013 yılında DHKP-C'nin merkezlerinden İdil Kültür Merkezi'ne yapılan terör operasyonuna tepki göstermek için olay yerine gittiği ve Twitter adresinden DHKP-C bayraklı bir paylaşımda bulunduğu ortaya çıktı.

CHP'li Kaftancıoğlu'nun gerçekleri ortaya çıktı

DHKP-C'NİN MERKEZİNDEN GÖRÜNTÜ PAYLAŞMIŞ VE..

Kaftancıoğlu paylaşımında, "İdil Kültür Merkezi'nin önü, 'Katil polis mahalleden defol' sloganları ile inliyor" ifadelerini kullanarak, teröristlere operasyon yapan polisleri 'katil' olarak nitelendirdi.

İşte Kaftancıoğlu'nun hesabından çıkanlar;

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN 'MİLİTANDIR' ÇIKIŞI GELMİŞTİ

Boğaziçi Üniversitesi önünde şiddet eylemlerine karışan öğrencilere ve onları örgütleyen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na tepki gösteren Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "Ben öğrencilerle neden görüşeyim? Öğrenciler bir defa bu işin içinde değil. Bu işin içinde olan teröristler var. Ne yazık ki öğrencilikle alakası olmayan işte CHP'nin bakıyorsunuz İstanbul İl Başkanı orada. Zaten kendisi bir DHKP-C militanıdır" ifadelerini kullandı. Kaftancıoğlu, Erdoğan'ın bu sözlerine karşı, "Terör ve terör örgütleriyle hiçbir zaman işim olmamıştır, bundan sorna da olmayacaktır" ifadeleriyle karşılık verdi.

KENDİ ARŞİVİ BİLE KAFTANCIOĞLU'NU YALANLADI

ÖRGÜT MENSUPLARINA DESTEĞE GİTMİŞ

OPERASYONUN MERKEZİNDEN DHKP-C BAYRAKLI PAYLAŞIM

"Terörle işim olmadı" diyen CHP'li Canan Kaftancıoğlu'nun gerçekleri ortaya çıktı

Boğaziçi Üniversitesi olayları için teröristleri ayarlayarak ayaklanma başlatmaya çalışan 'li , "Terör ve terör örgütleriyle hiçbir zaman işim olmamıştır" demişti. CHP'li Canan Kaftancıoğlu'nun 2013'te DHKP-C’nin merkezinde eylemleri desteklediği ortaya çıktı.

Terörle işim olmadı diyen CHP'li Canan Kaftancıoğlu'nun gerçekleri ortaya çıktı

CHP İl Başkanı Kaftancıoğlu'nun 2013'te DHKP-C'ye yönelik operasyonu engellemek için olay yerine gittiği ve Twitter adresinden DHKP-C bayraklı paylaşım yaptığı ortaya çıktı.

Boğaziçi Üniversitesi önünde şiddet eylemlerine karışan öğrencilere ve onları örgütleyen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na tepki gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ben öğrencilerle niye görüşeyim? Öğrenciler önce bir defa bu işin içinde değil. Bu işin içinde olan teröristler var. Ne yazık ki öğrencilikle alakası olmayan, işte CHP'nin bakıyorsunuz İstanbul İl Başkanı orada. Zaten kendisi bir DHKP-C militanıdır" ifadelerini kullandı. Kaftancıoğlu, Erdoğan'ın bu sözlerine karşı, "Terör ve terör örgütleriyle hiçbir zaman işim olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır" ifadeleriyle karşılık verdi.

ARŞİV YALANLADI

Ancak arşiv, Kaftancıoğlu'nu yalanladı. DHKP-C terör örgütüne yönelik 14 Mart 2013 tarihinde örgütün İstanbul'daki merkezlerinden İdil Kültür Merkezi'nin de aralarında bulunduğu çok sayıda adrese sabah saatlerinde operasyon düzenlendi. Sözde kültür merkezi olarak bilinen ancak terör yuvalarından bir tanesi olan bu adrese yapılan baskında 13 kişi gözaltına alındı. Operasyonda örgütün üst düzey yöneticilerinden bir isim de yakalandı.

ÖRGÜT MENSUPLARINA DESTEĞE GİTMİŞ

Bölgede bulunan örgüt yandaşları ve bazı vatandaşlar, operasyon yapan güvenlik güçlerine tepki gösterdi. Bu tepki gösteren isimler arasında ilerleyen süreçte CHP'nin İstanbul İl Başkanı olacak Canan Kaftancıoğlu da yer aldı. Kaftancıoğlu, sabah saatlerinde DHKP-C'li teröristlere karşı yapılan operasyonu protesto etmek için İdil Kültür Merkezi'nin önüne geldi.

DHKP-C BAYRAKLI PAYLAŞIM DHKP-C BAYRAKLI

DÜN yaptığı açıklamada, "Terör ve terör örgütleriyle hiçbir işim olmamıştır" diyen Kaftancıoğlu'nun, Twitter adresinden operasyonun yapıldığı İdil Kültür Merkezi önünden 14 Mart tarihinde bir paylaşımda bulunduğu ortaya çıktı. "İdil Kültür Merkezi'nin önü, 'Katil polis mahalleden defol' sloganları ile inliyor" şeklinde bir tweet atan Kaftancıoğlu'nun ayrıca,örgüt mensuplarının camlarına astığı DHKP-C paçavrasını gösteren bir de fotoğraf paylaştığı ortaya çıktı.

Son dakika: İçişleri Bakanı Süleyman Soyludan Boğaziçi Üniversitesi provokasyonuna katılan Canan Kaftancıoğlu’na sert tepkiSON DAKİKA: İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU'DAN BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ PROVOKASYONUNA KATILAN CANAN KAFTANCIOĞLU'NA SERT TEPKİ

Canan Kaftancıoğlu hakkında “Suç işlemeye tahrik” suçlamasıyla hazırlanan iddianame kabul edildiCANAN KAFTANCIOĞLU HAKKINDA "SUÇ İŞLEMEYE TAHRİK" SUÇLAMASIYLA HAZIRLANAN İDDİANAME KABUL EDİLDİ

İletişim Başkanı Fahrettin Altun şehit Eren Şahini andı Canan Kaftancıoğlunu hedef aldıİLETİŞİM BAŞKANI FAHRETTİN ALTUN ŞEHİT EREN ŞAHİN'İ ANDI CANAN KAFTANCIOĞLU'NU HEDEF ALDI

SON DAKİKA: Boğaziçi Üniversitesi eylemlerinde yeni bir Gezi Parkı hazırlığı

1977'de ODTÜ 2021'de Boğaziçi! Senaryo hep aynı: Rektör ataması üzerinden kaos fitili nasıl ateşleniyor?

Boğaziçi Üniversitesi'ndeki provokatör Havin Özcan'dan PKK'lılar tarafından katledilen Fırat Çakıroğlu hakkında iğrenç sözler!

Eli kanlı örgüt DHKP-C CHP tarafından nasıl kollanıyor? CHP'liler neden DHKP-C'nin avukatlığını yapıyor?

Son dakika: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Canan Kaftancıoğlu'na "Boğaziçi provokasyonu" tepkisi

Bu haber 891723 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da darbeye direnenlere 'zibidiler' demişti
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da...
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da darbeye direnenlere 'zibidiler' demişti
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da...