Son dakika haberi: İstanbul Bahçelievler’de 7 katlı bina...

Son dakika haberi: İstanbul Bahçelievler'de 7 katlı bina çöktü! İtfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Son dakika haberi: İstanbul, Bahçelievler'de bir bina çöktü. Feci olayın yaşandığı yere çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri gönderildi. Ekipler enkaz altında kalan olup olmadığını araştırıyor. A Haber canlı yayına katılan Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, "Enkaz altında kalan olup olmadığını bilmiyoruz." dedi..

14 Şubat 2020 - 15:34

Son dakika haberi: 'de 7 katlı bina çöktü! İtfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi

Giriş Tarihi: 14.2.2020  15:03Güncelleme Tarihi: 14.2.2020  15:30

Edinilen son dakika bilgisine göre, 'de 7 katlı boş bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenle çöktü. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çökme sırasında yoldan geçenler olduğu belirtiliyor. Son yaşanılan depremde boşaltılan binada ölü ve yaralıların olup olmadığı bilgisi henüz verilmedi. Belediye Başkanı Hakan Bahadır çöken binanın altında kalan olup olmadığını bilmiyoruz ekipler çalışmalarını sürdürüyor. İşte, son dakika haberinin detayları...

Son dakika haberi: İstanbul Bahçelievler'de 7 katlı bina çöktü! İtfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi

Son dakika haberi... İstanbul Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahallesi'nde 7 katlı boş bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenle çöktü. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çökme sırasında yoldan geçenler olduğu belirtiliyor. Son yaşanılan depremde boşaltılan binada ölü ve yaralıların olup olmadığı bilgisi henüz verilmedi.

İstanbul'da bina çöktü! Ekipler olay yerindeSon dakika: Bahçelievler'de 7 katlı bina çöktü, olay yerinden ilk görüntüler! Çökme anında yoldan geçenlerin olduğu tahmin ediliyor

İstanbul Bahçelievler'de bir bina çöktü

İstanbul Bahçelievler'de bir bina çöktü. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İstanbul Bahçelievler'de bir bina çöktü. Binanın boş olduğu ancak yoldan geçenlerin de olduğu belirtiliyor. Enkaz altında kalan olup olmadığı ise araştırılıyor.

Boş olduğu belirtilen 5 katlı bir bina henüz nedeni bilinmeyen bir sebeple çöktü.

Bina çökerken yanındaki binaya da zarar verdiği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Mahalle halkı ise itfaiye ekiplerine bina çöktüğü anda yoldan geçenlerin olduğu bilgisini verdi. 

Ekipler enkaz altında kalan olup olmadığını araştırıyor.

Binanın çökmeden önceki hali ise bu şekildeydi.

Bahçelievler Siyavuşpaşa'da bir bina çöktü. Binanın daha önce zayıf görüldüğü için boşaltıldı ve çökme sırasında boş olduğunu yetkililer bize söyledi. Olay yerinde çok tahribat ve enkaz yığınları oluştu. Tedbir amacıyla itfaiye ve sağlık ekipleri sevkedildi.



Şuan edindiğimiz ilk bilgiye göre bina boş olduğu söylendi ve yaralı haberi henüz yok. Sokaktaki bazı araçlarda maddi hasarlar oluştu.

Son dakika! İstanbul Bahçelievler'de çöken bina hakkında Bahçelievler Belediye Başkanı'ndan canlı yayında açıklama | Video


Çalışmalar devam ediyor. Çökme sırasında yolda geçenler var mıydı diye araştırılıyor şuan. Diğer binalar da riskli görülürse onlar da boşaltılacaktır.

 'de 7 katlı bina çöktü

 haberi...  'de 7 katlı boş bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenle çöktü. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çökme sırasında yoldan geçenler olduğu belirtiliyor.

'de daha önce boşaltıldığı belirtilen bir bina çöktü. Emek Caddesi Narlı Sokak'ta boş bir binanın çökmesi üzerine, olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Enkaz altında insan olması ihtimaline karşı, 5 arama kurtarma aracı, 1 K9 aracı, 16 personelden oluşan arama kurtarma ekibi olay yerine sevk edilmiştir.

BAHÇELİEVLER BELEDİYE BAŞKANI HAKAN BAHADIR: Daha önce boşaltılmış bir bina çöktü. Büyük ihtimalle enkaz altında kalan kimse yok ancak her ihtimale karşı yine de olay yerinde incelemelerde bulunuyoruz.


*İşte binanın çökmeden önceki görüntüsü

VALİLİK: 1 ay önce boşaltılan bina henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü. Bina kentsel dönüşüm için boşaltılmıştı.Son dakika: İstanbul Bahçelievler'de 7 katlı bina çöktü

Son dakika haberi: , Bahçelievler'de bir  çöktü. Feci olayın yaşandığı yere çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri gönderildi. Ekipler enkaz altında kalan olup olmadığını araştırıyor. A Haber canlı yayına katılan Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, "Enkaz altında kalan olup olmadığını bilmiyoruz." dedi..

Bu haber 204088 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Erdoğan'dan seçim mesajı: Biz bitti demeden bitmez | 17 Nisan AK Parti Grup Toplantısı
Başkan Erdoğan'dan seçim mesajı: Biz bitti demeden bitmez | 17...
Başkan Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı: Dengeleyici bir rol oynuyor 
Başkan Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı:...