Son dakika: Diyarbakır’daki evlat nöbeti: HDP binası önündeki...

Son dakika: Diyarbakır'daki evlat nöbeti: HDP binası önündeki 2 aile daha evladına kavuştu..

Son dakika haberi... Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunması için HDP binası önünde oturma eylemi yapan ailelerden 2'si daha evladına kavuştu. Halise Alptekin (32) ve Mehmet Emin Alkan (21), ikna çalışmalarıyla terör örgütünden kaçarak, güvenlik güçlerine teslim oldu..

27 Şubat 2020 - 12:34

Son dakika: nden güzel haber! 2 aile daha evladına kavuştu

Giriş Tarihi: 27.2.2020  11:49 Güncelleme Tarihi: 27.2.2020  12:48

Son dakika haberi... 'da terör örgütü  tarafından kaçırılan çocukları için nöbet tutan 2 aile daha evladına kavuştu. Halise Alptekin ve Mehmet Emin Alkan, yapılan ikna çalışmalarının ardından terör örgütünden kaçarak güvenlik güçlerine teslim oldu.

Evlat nöbetindeki 2 aile daha evladına kavuştu

'daki  binası önüne Çınar ilçesinden gelen Mehmet Nur Alkan, 5 yıl önce kaçırılan kardeşi Mehmet Emin, Mardin'in Dargeçit ilçesinden gelen Şahize Altınkaynak ise 6 yıl önce kaçırılan kızı Halise Alptekin için oturma eylemine katıldı.

HDP önündeki 2 aile daha evladına kavuştuTESLİM OLDULAR
Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, istihbarat ve terörle mücadele birimlerinin ikna çalışmaları sonucu dün 2 terörist ile birlikte terör örgütü 'dan kaçan Halise Alptekin ve Mehmet Emin Alkan, Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Habur Sınır Kapısı'nda güvenlik güçlerine teslim oldu. Diyarbakır'a getirilerek, ilk ifadeleri alınan Alptekin ve Alkan, bugün ailesiyle buluşturuldu. İl Jandarma Komutanlığı'nda gerçekleştirilen buluşmada Mehmet Emin'in annesi Cahide Alkan da yer alırken, duygusal anlar yaşandı.

EVLADINA KAVUŞAN AİLE SAYISI 11 OLDU
Bu yeni gelişme ile birlikte 178'inci günde 2 ailenin daha evladına kavuşmasıyla HDP binası önünde oturma eylemi yapan ailelerden 11'i evladına kavuşmuş oldu.Son dakika: Evlat nöbetinden güzel haber! 2 aile daha evladına kavuştu

SON DAKİKA: Evlat nöbetindeki 2 aile daha evladına kavuştu

'da son dakika gelişmesi: Terör örgütü  tarafından kaçırılan çocuklarının bulunması için  binası önünde oturma eylemi yapan ailelerden 2'si daha evladına kavuştu.  (32) ve  Alkan (21), ikna çalışmalarıyla terör örgütünden kaçarak, güvenlik güçlerine teslim oldu.

DHAGündem

Giriş Tarihi: 27.2.2020  11:49Güncelleme Tarihi: 27.2.2020  12:48

SON DAKİKA: Evlat nöbetindeki 2 aile daha evladına kavuştu

Diyarbakır'daki HDP binası önüne Çınar ilçesinden gelen Mehmet Nur Alkan, 5 yıl önce kaçırılan kardeşi Mehmet Emin, Mardin'in Dargeçit ilçesinden gelen Şahize Altınkaynak ise 6 yıl önce kaçırılan kızı Halise Alptekin için oturma eylemine katıldı.

TESLİM OLDULAR

Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, istihbarat ve terörle mücadele birimlerinin ikna çalışmaları sonucu dün 2 terörist ile birlikte terör örgütü PKK'dan kaçan Halise Alptekin ve Mehmet Emin Alkan, Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Habur Sınır Kapısı'nda güvenlik güçlerine teslim oldu. Diyarbakır'a getirilerek, ilk ifadeleri alınan Alptekin ve Alkan, bugün ailesiyle buluşturuldu. İl Jandarma Komutanlığı'nda gerçekleştirilen buluşmada Mehmet Emin'in annesi Cahide Alkan da yer alırken, duygusal anlar yaşandı.

EVLADINA KAVUŞAN AİLE SAYISI 11 OLDU

Bu yeni gelişme ile birlikte 178'inci günde 2 ailenin daha evladına kavuşmasıyla HDP binası önünde oturma eylemi yapan ailelerden 11'i evladına kavuşmuş oldu.

Son dakika: Diyarbakır'daki evlat nöbeti: HDP binası önündeki 2 aile daha evladına kavuştu

Son dakika haberi... 'da, terör örgütü  tarafından kaçırılan çocuklarının bulunması için  binası önünde oturma eylemi yapan ailelerden 2'si daha evladına kavuştu.  (32) ve  Alkan (21), ikna çalışmalarıyla terör örgütünden kaçarak, güvenlik güçlerine teslim oldu.

HDP ÖNÜNDEKİ 2 AİLE DAHA EVLADINA KAVUŞTU

'daki  binası önüne Çınar ilçesinden gelen Mehmet Nur Alkan, 5 yıl önce kaçırılan kardeşi 'in Dargeçit ilçesinden gelen Şahize Altınkaynak ise 6 yıl önce kaçırılan kızı  için oturma eylemine katıldı.



İKNA ÇABALARI SONUÇ VERDİ

Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, istihbarat ve terörle mücadele birimlerinin ikna çalışmaları sonucu dün 2 terörist ile birlikte terör örgütü 'dan kaçan Halise Alptekin ve Mehmet Emin Alkan, 'ın  ilçesindeki 'nda güvenlik güçlerine teslim oldu.



DİYARBAKIR'DA DUYGUSAL ANLAR

Diyarbakır'a getirilerek, ilk ifadeleri alınan Alptekin ve Alkan, bugün ailesiyle buluşturuldu. İl Jandarma Komutanlığı'nda gerçekleştirilen buluşmada Mehmet Emin'in annesi Cahide Alkan da yer alırken, duygusal anlar yaşandı.

178'inci günde 2 ailenin daha evladına kavuşmasıyla HDP binası önünde oturma eylemi yapan ailelerden 11'i evladına kavuşmuş oldu.

Alkan ve Alptekin, daha sonra ifadelerinin alınması için sorgu odasına götürüldü.



EVLADINA KAVUŞAN AİLELER KİM?

HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan Hacire Akar'ın oğlu Mehmet, Hatice Ceylan'ın oğlu Cafer, Hüsniye-Hüseyin Kaya çiftinin kızları Mekiye, Halime Kadran'ın torunu Halil İbrahim Kadran, Necla-Metin Açan çiftinin oğlu Harun Açan, Nizamettin-Aslıhan Eşrefoğlu çiftinin oğlu Hüseyin, Gevriye Ayhan'ın kızı Pelda, Melik ve Melek Aslan çiftinin oğlu Volkan çeşitli tarihlerde terör örgütünden kaçarak ailelerine kavuşmuştu. Mehmet Emin Alkan ve Halise Alptekin ile birlikte 11'inci aile de evladına kavuşmuş oldu.

Bu haber 207067 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan Batı'ya Gazze çağrısı: İran'a tek ses olanlar şimdi İsrail'e dur demeli
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan...
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan Batı'ya Gazze çağrısı: İran'a tek ses olanlar şimdi İsrail'e dur demeli
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan...