Son dakika: Bülent Arınç ve eşinin koronavirüs testi pozitif...

Son dakika: Bülent Arınç ve eşinin koronavirüs testi pozitif çıktı..

Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, sosyal medya hesabı Twitter'dan kendisinin ve eşinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu..

10 Eylül 2020 - 15:01

Son dakika:  ve eşinin   çıktı!

Giriş Tarihi: 10.09.2020 Güncelleme Tarihi: 10.09.2020 

Son dakika haberine göre, Eski TBMM Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi , kendisinin ve eşinin  testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Bülent Arınç ve eşi koronavirüse yakalandı!

Eski TBMM Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi , bugün eşi ve kendisinin  şüphesiyle hastane ortamında yapılan tetkiklerinde test sonuçlarının pozitif çıktığını bildirdi.

Bülent Arınç ve eşinin koronavirüs testi pozitif çıktıArınç, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Bugün eşim ve benim koronavirüs şüphesiyle hastane ortamında yapılan tetkiklerimiz neticesinde test sonuçlarımızın pozitif olduğunu öğrendik. Sağlık durumumuz şu an hamdolsun iyidir.



DOKTOR KONTROLÜNDE DEVAM EDECEK
Tedavimiz bu aşamada doktor gözetiminde evde devam edecektir. Dualarınıza ve iyi dileklerinize ihtiyacımız var. Bizler de bu ve benzeri hastalıklara maruz kalan tüm dostlarımıza ve milletimizin her bir ferdine Rabbimizden acil şifalar dileriz."

Canlı Corona Virüsü Haritası - Corona Virüsü Ölü ve Vaka Sayısı Son DurumSon dakika: Bülent Arınç ve eşinin koronavirüs testi pozitif çıktı

Son dakika haberine göre... Eski  Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi , kendisinin ve eşinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Son dakika: Bülent Arınç ve eşinin koronavirüs testi pozitif çıktı

Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, sosyal medya hesabı Twitter'dan kendisinin ve eşinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Bülent Arınç ve eşinin koronavirüs testi pozitif çıktı - Son dakika haberler

Bülent Arınç yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

SONUÇ POZİTİF ÇIKTI

"Bugün eşim ve benim koronavirüs şüphesiyle hastane ortamında yapılan tetkiklerimiz neticesinde test sonuçlarımızın pozitif olduğunu öğrendik. Sağlık durumumuz şu an hamdolsun iyidir. Tedavimiz bu aşamada doktor gözetiminde evde devam edecektir.

Bülent Arınç ve Eşinin Covid-19 Testi Pozitif Çıktı! Son Dakika Magazin Haberi - Kamu Kariyer

DUA İSTEDİ

Dualarınıza ve iyi dileklerinize ihtiyacımız var. Bizler de bu ve benzeri hastalıklara maruz kalan tüm dostlarımıza ve milletimizin her bir ferdine Rabbimizden acil şifalar dileriz."

Bu haber 400974 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan Batı'ya Gazze çağrısı: İran'a tek ses olanlar şimdi İsrail'e dur demeli
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan...
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan Batı'ya Gazze çağrısı: İran'a tek ses olanlar şimdi İsrail'e dur demeli
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan...