Son dakika: Başkan Erdoğan’dan Katar’a ziyaret! Pandemi...

Son dakika: Başkan Erdoğan’dan Katar’a ziyaret! Pandemi süreci sonrası ilk yurt dışı seyahati.

Son dakika haberi... Başkan Recep Tayyip Erdoğan Katar’a gitmek üzere Esenboğa Havalimanı’ndan hareket etti. Erdoğan, koronavirüs önlemleri kapsamındaki normalleşme sürecinin ardından ilk yurt dışı ziyaretini Katar'a gerçekleştiriyor.

02 Temmuz 2020 - 14:20

Son dakika: Başkan Erdoğan’dan ’a ziyaret! Pandemi süreci sonrası ilk  seyahati

Giriş Tarihi: 2.7.2020  13:06 Son Güncelleme: 2.7.2020  13:22

Son dakika haberi... Başkan  ’a gitmek üzere ’ndan hareket etti. Erdoğan, koronavirüs önlemleri kapsamındaki normalleşme sürecinin ardından ilk  ziyaretini Katar'a gerçekleştiriyor.

Başkan Erdoğan'dan 'a sürpriz ziyaret.

Başkan Erdoğan'dan Katar'a sürpriz ziyaret

 

Son olarak 9 Mart 2020 tarihinde Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Charles Michel'in davetine icabetle Belçika'ya giden Başkan Erdoğan, yarın sürpriz bir ziyaret gerçekleştirecek. Başkan Erdoğan'ın yarın Katar'a gideceği öğrenildi.

Başkan Erdoğan, koronavirüs salgını sonrası ilk  ziyaretini 'a gerçekleştirdi. Erdoğan, beraberinde Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı Hakan Fidan ile birlikte özel uçak 'TUR' ile saat 12.05'te 'ndan hareket etti.



Başkan Erdoğan'ı havalimanından Fuat Oktay ve Vali Vasip Şahin uğurladı. Erdoğan, günübirlik çalışma ziyareti kapsamında Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile bir araya geleceği, iki ülke arasındaki ilişkilerin tüm boyutlarıyla ele alınacağı öğrenildi.

Son dakika haberi... Başkan Recep Tayyip Erdoğan Katar’a gitmek üzere Esenboğa Havalimanı’ndan hareket etti. Erdoğan, koronavirüs önlemleri kapsamındaki normalleşme sürecinin ardından ilk yurt dışı ziyaretini Katar'a gerçekleştiriyor.

Bu haber 201073 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Milyonlara temmuzda enflasyon zammı! Emekli ve memurun yüzü gülecek! Kök maaş ve en düşük maaş değişiyor 
Milyonlara temmuzda enflasyon zammı! Emekli ve memurun yüzü...
ALLAH (C.C.)
ALLAH (C.C.)