Son dakika: Başkan Erdoğan’dan Batı’ya flaş mesaj: Bitti o...

Son dakika: Başkan Erdoğan'dan Batı'ya flaş mesaj: Bitti o iş!..

Başkan Erdoğan, Avrupa'ya gitmek için sınır kapılarına giden sığınmacılarla ilgili olarak "Artık kapılar açılmıştır, dün itibarıyla rakam ciddi manada yükseldi. Şimdi yine telefonlar. Telefon üstüne telefon geliyor. 'Bitti o iş, bu yükten nasibinizi alacaksınız' dedim" ifadesini kullandı.

02 Mart 2020 - 13:27

Başkan Erdoğan'dan SON DAKİKA açıklaması: Bu bedeli ödeyecekler

Giriş Tarihi: 2.3.2020  12:48 Güncelleme Tarihi: 2.3.2020  13:09

Başkan  'da önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Erdoğan'ın gündeminde  operasyonu, mültecilerin Avrupa'ya gidişi ve milletimizin operasyona verdiği destek vardı. Konuşmasına STK'ların yaptığı İdlib Bahar Kalkanı Harekatı açıklamasına teşekkür ederek başlayan Erdoğan Mehmetçiklerimize de yürüttükleri mücadele için teşekkür etti. İşte Eedoğan'ın son dakika açıklamaları ve İdlib operasyonuna ilişkin verdiği bilgiler

Başkan Erdoğan'dan SON DAKİKA açıklaması: Bu bedeli ödeyecekler

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Ankara'da önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Bu sabah Türkiye'nin her noktasından STK'ların ortak açıklama ile Bahar Kalkanı harekatına verdiği desteğe teşekkür ederek konuşmasına başlayan Erdoğan İdlib'de yürütülen Bahar Kalkanı Harekatının anlam ve ülke güvenliğimiz için önemine değinerek devam etti. Başkan Erdoğan'ın gündeminde İdlib operasyonu ve milletimizin operasyona verdiği destek vardı. Konuşmasına STK'ların yaptığı İdlib Bahar Kalkanı Harekatı açıklamasına teşekkür ederek başlayan Erdoğan Mehmetçiklerimize de yürüttükleri mücadele için teşekkür etti. İşte ERdoğan'ın son dakika açıklamaları ve İdlib operasyonuna ilişkin verdiği bilgiler;

AVRUPA PANİKTE; "TELEFON ÜSTÜNE TELEFON GELİYOR"

"Kapıları açınca şimdi telefon üstüne telefon gelmeye başladı. Kapatın kapıları diyorlar. Dedik o iş bitti. Bundan nasibinizi siz alacaksınız. Şimdi yine telefonlar var. Bu akşam Bulgaristan Başbakanı ile bir araya geleceğiz. Aynı zamanda Merkel ile bir görüşmemiz olacak.

Başkan Erdoğan'dan Batı'ya flaş mesaj: Bitti o iş!

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama "Bitti o iş..." 

Başkan Erdoğan'dan  Kuruluşları temsilcileri kabulünde önemli açıklamalar

Son dakika haberi... Başkan 'nda  Başkanı  ve beraberindeki STK temsilcilerini kabul etti. Erdoğan, burada açıklamalarda bulundu. Erdoğan, askerimize yapılan kalleş saldırının ardından Avrupa'ya açılan sınır kapılarının mültecilere açılmasından tedirgin olan Avrupa ülkelerinin aradığını söyleyerek, "Şimdi kapıları açınca, telefon telefon üstüne gelmeye başladı; 'Kapıları kapatın...' Dedik, bitti o iş. Artık kapılar açılmıştır. Şu anda sizler bu yükten nasibinizi alacaksınız" ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Başkan 'nda  Başkanı  ve beraberindeki STK temsilcilerini kabul etti. Erdoğan, burada açıklamalarda bulundu.
Türkiye'nin Suriye sınırlarında özellikle İdlib'de verdiği tarihi mücadele verdiğiniz destek için her birinize teşekkür ediyorum.

Buradaki STK'lara baktığımızda milletimizin her kesimini temsil ettiğini görüyorum. Türkiye'nin en büyük gücü işte bu birliği beraberliği ve kardeşliğidir.

Bizler bir duvarın tuğlaları gibi birbirimize kenetlendiğimiz sürece bu ülkenin sırtını yere götürecek bir güç yoktur.

BU YÜKTEN SİZ DE NASİBİNİZİ ALACAKSINIZ!
Aylar önce ben bir açıklama yaptım. "Eğer Batı bir yük paylaşımına girmezse, kapıları açarız" dedim. Ama bunlar bu işi hafife aldılar, 'herhalde blöf yapıyor' dediler. Şimdi kapıları açınca, telefon telefon üstüne gelmeye başladı; 'Kapıları kapatın...' Dedik, bitti o iş. Artık kapılar açılmıştır. Şu anda sizler bu yükten nasibinizi alacaksınız. Dün itibariyle rakam ciddi manada yükseldi ve yükselmeye devam ediyor. Şimdi yine telefonlar; bu akşam Bulgaristan Başbakanı ile bir araya geleceğiz ve aynı zamanda Merkel ile telefon görüşmemiz olacak. Temenni ederim ki ateşkes idi diğer adımlardı atıp bu işi sonuçlandıracağız.

BAHAR KALKANI HAREKATI'NDA SON DURUMU AÇIKLADI
Şu ana kadar 135 tank, 22 zırhlı araç, 45 top, 44 ÇNRA, 5 hava savunma rampası, 12 tank savar, 4 havan, 29 pikaba monteli uçaksavar, 1 İHA, 8 helikopter, 7 mühimmat rampası, 24 zırhlı araç, 9 depo, 2 uçak, 2 füze rampası ve bu arada sonra akam 2557 rejime ait asker ve bunun yanında orada yardımcı olarak onlarla beraber bu mücadelenin yanında olan kişiler.. Bunlar da öldürüldü.

ÇOK AĞIR BEDELLER ÖDETİYORUZ
Her bir şehidimize karşılık onlarca rejim unsurunu etkisiz hale getirerek çok ağır bedeller ödetiyoruz.

Dün yine biliyorsunuz Neyrab havaalanını da yerle yeksan ettik kullanılamaz hale getirdik.

Sahadaki mücadelemiz yanında tüm diplomatik kanalları da kullanıyoruz.Başkan Erdoğan'dan Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri kabulünde önemli açıklamalar

BAŞARAMAYACAKLAR

15 temmuz'da başaramadıklarını Suriye üzerinden hayata geçirmeye çalışanları bir kez daha hayal kırıklığına uğratmakta kararlıyız. Ne dedik? Başaramayacaksınız. Bin yıldır yürüdüğümüz bu yoldan bizi geri döndüremeyeceksiniz.

BUNLAR BU BEDELİ ÖDEYECEKLER! İŞTE İDLİB'DEKİ SON DURUM

Evet değerli arkadaşlar şu ana kadar 135 tank 22 zırhlı araç, 45 top, 44 çok namlulu roketatar. 5 hava savunma rampası, 12 taksavar, 29 uçaksavar 1 İHA, 8 helikopter, 7 mühimmat rampası, 24 zırhlı araç, 9 muhimmat deposu, 2 uçak dün sabah, 2 füze rampası ve bu arada son rakam 2557 rejim askeri etkisiz ve imha edilmiş durumda. Bunlar bu bedeli ödeyecekler.

Dün de askeri havalimanlarını kullanılamaz hale getirdik.

BU MİLLETİN KARARLILIĞI BAŞKA HİÇBİR MİLLETTE YOK

Dün akşam şehidimizin evindeydik. Kardeşi görevime devam edeyim diyor. İşte bu millet böyle. Bu kadar saldırıya rağmen ayakta kalabilecek dünya üzerinde başka bir millet yoktur. Milletimizin ortaya koyduğu kararlılık artarak sürüyor. Kahraman askerlerimiz terörle ve rejimin zalim unsurlarıyla mücadele ediyor.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında önemli açıklamalar 

Kimsenin iznine, desteğine ihtiyacımız olmadan harekatlarımızı sürdürebiliyorsak bu çalışmalarımızın ve kararlılığımızın neticesidir. Geleceğimize güvenle bakabilmek için sahada askerimizle, sanayide, ticarette sizlerle daha çok üreterek, ihraç ederek, istihdam sağlayarak hem kendiniz daha çok kazanacak hem de ülkenize daha çok kazandıracaksınız.

Rabbimden tüm şehitlerimizin şehadetini mübarek eylemesini, cennetiyle cemaliyle müşerref kılmasını niyaz ediyorum. Bir an önce bu mücadeleyi zaferle neticelendirerek daha fazla kan dökülmesinin önüne geçmektir niyetimiz. Şehitlerimizin acısına ortak olduğunuz, birlik beraberliğimizi teyit ettiğiniz için bir kez daha sizlere teşekkür ediyorum. Kalın sağlıcakla.

Başkan Erdoğan: Artık kapılar açılmıştır, telefon üstüne telefon geliyor, 'Bitti o iş, bu yükten nasibinizi alacaksınız' dedim

Başkan Erdoğan, Avrupa'ya gitmek için sınır kapılarına giden sığınmacılarla ilgili olarak "Artık kapılar açılmıştır, dün itibarıyla rakam ciddi manada yükseldi. Şimdi yine telefonlar. Telefon üstüne telefon geliyor. 'Bitti o iş, bu yükten nasibinizi alacaksınız' dedim" ifadesini kullandı.

Son dakika: Başkan Erdoğan'dan Batı'ya flaş mesaj: Bitti o iş!

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN BATI'YA FLAŞ MESAJ: BİTTİ O İŞ!SON DAKİKA HABERİ: Başkan , TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki STK temsilcilerine 'da hitap etti. Batı'ya mesaj veren Erdoğan, "Kapıları açarız dedim, bunlar bu işi hafife aldılar. Kapıları kapatmamız için telefonlar üst üste geliyor: "Kapıları kapatın" dedik, bitti o iş. Artık kapılar açılmıştır." açıklamasında bulundu. Öte yandan İdlib'deki kalleş saldırı hakkında, Erdoğan, "Her bir şehidimize karşılık onlarca Rejim unsurunu etkisiz hale getirerek, uçağından tankına imha ederek çok ağır bedeller ödetiyoruz." şeklinde konuştu.

Bu haber 201118 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP'li İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu Alevilere meydan okudu: Size ihtiyacım yok ben kazanırım
CHP'li İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu Alevilere meydan okudu:...
CHP - DEM - Kandil - Brüksel hattında 'İstanbul' pazarlığı! İmamoğlu'ndan PKK ile 100 milyon dolarlık kirli mutabakat: Demirtaş'a böyle el çektirdiler
CHP - DEM - Kandil - Brüksel hattında 'İstanbul' pazarlığı!...