Son dakika... Bağdat’ta kanlı saldırılar! Çifte patlama... En...

Son dakika... Bağdat'ta kanlı saldırılar! Çifte patlama... En az 25 kişinin öldüğü, 50 kişinin yaralandığı açıklandı..

Son dakika haberi...Bağdat Operasyonlar Komutanlığı, kentin merkezinde patlama meydana geldiğini, ölen ve yaralananların olduğunu bildirdi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi gönderildi. Pazar yerinde meydana gelen iki intihar saldırısında 25’den fazla kişinin öldüğü, en az 50 kişinin yaralandığı açıklandı..

21 Ocak 2021 - 12:18

SON DAKİKA HABERİ: 'ta patlama! 25 ölü 50 yaralı

Giriş Tarihi: 21.01.2021 Güncelleme Tarihi: 21.01.2021 

Son dakika haberi: ABD Başkanı seçilen Joe Biden'ın ilk iş gününde 'ta patlama meydana geldi. , kentin merkezinde patlama meydana geldiğini, ölen ve yaralananların olduğunu bildirdi. Reuters intihar saldırısında 25 kişinin hayatını kaybettiğini 50 kişinin ise yaralandığını belirtti. Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Fatih Yılsız ise olayın fakir bir bölgede gerçekleştiğini birbirini takip eden iki patlamanın olduğunu ve saldırının DEAŞ, El-Kaide tarzına benzediğini belirtti.

Bağdat'ta intihar saldırısı! Çok sayıda ölü ve yaralı varSon dakika haberi: ABD Başkanı seçilen Joe Biden'ın ilk iş gününde Bağdat'ta patlama meydana geldi.

25 ÖLÜ, 50 YARALI
Irak'ın başkenti Bağdat'ın merkezinde intihar eylemi sebebiyle meydana gelen patlamada ölen ve yaralananların olduğu öğrenildi.

Reuters intihar saldırısı sonucu 25 kişinin öldüğüğünü 50 kişinin ise yaralandığını belirtti.

İNTİHAR SALDIRISI
Irak hükümetine bağlı Bağdat Operasyonlar Komutanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Tayaran Meydanı'nda intihar saldırısı neticesinde patlama yaşandı.

HENÜZ SAHİPLENEN YOK
Eylemi henüz herhangi bir grup üstlenmezken, ölen ve yaralananların olduğu kaydedildi.

BAĞDAT'TA PATLAMA SONRASI TÜRK BÜYÜKELÇİ'DEN İLK AÇIKLAMA
Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Fatih Yılsız olayla ilgili CNN Türk'e yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Daha ziyade fakir bir bölge burası. Şu an itibarıyla ölülerin kimlikleri belli değil. Şu anda aldığımız bilgi bu.

Şu an itibarıyla ölü sayısıyla ilgili olarak 30-42 rakamları telaffuz edilmeye başlandı.

Maalesef sayı artıyor. Birbirini takip eden iki patlama meydana geldi. Her ikisi de intihar saldırısı mı belli değil ama iki tane ayrı patlama var.

Hatta müdahale edilirken ayrı bir patlama oluyor. Bütün bunlar aslında DEAŞ, El-Kaide tarzı saldırılara benziyor."

 haberi: Irak'ın başkenti 'ta  gerçekleştirildi. Bağdat'ta bulunan bir halk pazarında gerçekleştirilen 2 intihar saldırısında 25 kişi hayatını kaybetti, 50 kişi yaralandı. Yetkililer ölü ve yaralı sayılarının artabileceğini belirtiyor.  kameralara saniye saniye böyle yansıdı...

Bağdat'ta çok büyük patlama! Görüntüler korkunç

Son dakika: Bağdat'ta intihar saldırısı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Son dakika haberi..., kentin merkezinde patlama meydana geldiğini, ölen ve yaralananların olduğunu bildirdi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi gönderildi. Pazar yerinde meydana gelen iki intihar saldırısında 25’den fazla kişinin öldüğü, en az 50 kişinin yaralandığı açıklandı.

Son dakika: Bağdat'ta intihar saldırısı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Irak'ın başkenti Bağdat'ta can pazarı yaşandı. Polis yetkilileri, Bağdat'ın merkezindeki Tayran meydanında bir ticaret merkezinde iki ayrı patlama olduğunu açıkladı. Irak devlet televizyonu ise patlamaların intihar saldırıları olduğunu bildirdi. Yaralıların çoğunun durumu ağır olduğu kaydedildi. Yetkililer, ölü ve yaralı sayısında artış olabileceğini ifade etti.

Irak hükümetine bağlı  tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Tayaran Meydanı'nda intihar saldırısı neticesinde patlama yaşandı.

İŞTE PATLAMA ANI

Eylemi henüz herhangi bir grup üstlenmezken, ölen ve yaralananların olduğu kaydedildi.

BAĞDAT'TA PATLAMA SONRASI TÜRK BÜYÜKELÇİ'DEN İLK AÇIKLAMA
Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Fatih Yılsız olayla ilgili CNN Türk'e yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Daha ziyade fakir bir bölge burası. Şu an itibarıyla ölülerin kimlikleri belli değil. Şu anda aldığımız bilgi bu.

Şu an itibarıyla ölü sayısıyla ilgili olarak 30-45 rakamları telaffuz edilmeye başlandı. Maalesef sayı artıyor. Birbirini takip eden iki patlama meydana geldi. Her ikisi de intihar saldırısı mı belli değil ama iki tane ayrı patlama var. Hatta müdahale edilirken ayrı bir patlama oluyor. Bütün bunlar aslında DEAŞ, El-Kaide tarzı saldırılara benziyor."

Son dakika: Bağdat’ın merkezinde patlama meydana geldiSON DAKİKA: BAĞDAT’IN MERKEZİNDE PATLAMA MEYDANA GELDİ

Bu haber 791271 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Filistinliler 1948'den bu yana
Filistinliler 1948'den bu yana "felaketi" yaşıyor
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz