Son dakika: Bağcılar’da gece yarısı çok sayıda iş...

Son dakika: Bağcılar'da gece yarısı çok sayıda iş yerinde yangın.

Bağcılar'da gece vakti birbirine yakın çok sayıda işyerinde yangın çıktı. Birçok adreste meydana gelen yangınla ilgili kundaklama şüphesi üzerinde durulurken, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

15 Temmuz 2020 - 06:27

Son dakika: Bağcılar'da gece yarısı çok sayıda iş yerinde 

Giriş Tarihi: 15.7.2020  06:55 Son Güncelleme: 15.7.2020  06:56

Son dakika haberlerine göre, İstanbul Bağcılar'da gece saatlerinde birbirine yakın saatlerde 5 ayrı adreste çok sayıda iş yerinde  çıktı. Yangınlar, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken iş yerlerinde maddi hasar meydana geldi.


Gece saatlerinde Bağcılar'dan gelen yangın ihbarları önce itfaiye ekiplerini daha sonra polis ekiplerini harekete geçirdi. Art arda birbirine çok yakın noktalardan gelen iş yeri yangın ihbarları için bölgedeki tüm itfaiye ekipleri seferber oldu.


NALBUR VE ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE YANGIN ÇIKTI
Korkutan yangınların adresi Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Üsküp Caddesi oldu. İlk yangın ihbarı 03.00 sıralarında cadde üzerinde bulunan büyük bir alışveriş merkezi için yapıldı. Yoğun dumanların yükseldiğini gören ve yangının kokusunu alan çevredeki vatandaşlar itfaiye ve polis ekiplerine durumu bildirdi.


Ekipler kısa sürede alışveriş merkezinin bulunduğu apartmanda ikamet eden vatandaşları dumandan etkilenmemeleri için kontrollü olarak tahliye ederken bir taraftan da alışveriş merkezi içindeki yangının kaynağına ulaşmaya çalıştı. Polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı cadde üzerinde itfaiye ekipleri alışveriş merkezindeki yangına dört koldan müdahale ederken aynı cadde üzerinde bulunan bir nalbur dükkanında yangın çıktığı bilgisini aldı.


Nalbur olarak kullanılan iş yerinin depo kısmında çıktığı öğrenilen yangına da kısa sürede müdahale eden itfaiye ekipleri her iki adreste ki yangını da kontrol altına almayı başardı. Yangında herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmazken maddi hasar oldukça büyük.


MAHALLELİ GECEYİ SOKAKTA GEÇİRDİ
Aynı cadde üzerinde iki farklı adreste çıkan yangını itfaiye ekipleri kontrol altına almak için seferber olurken polis ekipleri sokak giriş ve çıkışlarında geniş güvenlik önlemi aldı. Herhangi bir yaralanmaya karşı hazır bekletilen sağlık ekiplerinin yanı sıra yangınların meydana geldiği iş yerine giren itfaiye ekiplerine oksijen desteği olması için itfaiye birimine bağlı tüp destek aracı da bölgeye sevk edildi.


Yangına büyük çoğunluğu uykusunda yakalanan mahalle sakinleri caddede itfaiye ekiplerinin müdahalesini izledi.Birbirine çok yakın iki farklı iş yerinde çıkan yangının kundaklama mı teknik bir arızadan dolayı mı çıktığını belirlemek için polis ekipleri soruşturma başlattı.

'da gece vakti çok sayıda işyerinde 

'da gece vakti birbirine yakın çok sayıda işyerinde  çıktı. Birçok adreste meydana gelen yangınla ilgili kundaklama şüphesi üzerinde durulurken, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

Bağcılar'da gece vakti çok sayıda işyerinde yangın

Bağcılar Güneşli Mahallesi'nde gece saat 02:00 sıralarında birbirine yakın yaklaşık 10 ayrı işyerinde yangın meydana geldi. Olayın polise bildirilmesi ile birlikte sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu birçok noktadaki yangın kontrol altına alındı. Gece yarısı korku ve panik yaşayan mahalle sakinleri sokağa dökülürken, işyeri sahipleri ise neye uğradığına şaşırdı.

Yangının çıktığı işyeri sahiplerinden biri olan Mustafa Yaşar,

''Yangınla ilgili hiçbir bilgimiz yok. Birkaç yer de daha çıkmış, bizim işyerimize 500 metre uzaklıkta. Diğer dükkanlarda bizimki gibi aynı şekilde züccaciye dükkanı. Diğer dükkan sahipleri de akrabam oluyor zaten'' diye konuştu.

Polisin olayla ilgili ilk incelemesine göre kundaklama şüphesi üzerinde durulurken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Bu haber 201245 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP'li İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu Alevilere meydan okudu: Size ihtiyacım yok ben kazanırım
CHP'li İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu Alevilere meydan okudu:...
CHP - DEM - Kandil - Brüksel hattında 'İstanbul' pazarlığı! İmamoğlu'ndan PKK ile 100 milyon dolarlık kirli mutabakat: Demirtaş'a böyle el çektirdiler
CHP - DEM - Kandil - Brüksel hattında 'İstanbul' pazarlığı!...