Son dakika: Acı haberi Sağlık Bakanı Koca duyurdu! İmran...

Son dakika: Acı haberi Sağlık Bakanı Koca duyurdu! İmran Kılıç hayatını kaybetti

AK Parti Milletvekili İmran Kılıç, tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Acı haberi, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. AK Parti Milletvekili İmran Kılıç'ın vefatının ardından siyaset dünyasından çok sayıda isim başsağlığı mesajı paylaştı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan da sosyal medya hesabından bir taziye mesajı yayınladı. Erdoğan, "Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve Kahramanmaraşlı vatandaşlarımıza diliyorum."

18 Kasım 2021 - 23:21

Son dakika: Acı haberi Sağlık Bakanı Koca duyurdu! İmran Kılıç hayatını kaybetti

Giriş Tarihi: 18.11.2021 Güncelleme Tarihi: 18.11.2021 

Bakan Koca açıklamasında, ''Kahramanmaraş milletvekili, ilim ve irfan adamı değerli ağabeyimiz İmran Kılıç, tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesinde hayata veda etti. Kendisine Allah’tan rahmet; ailesine, dostlarına ve Kahramanmaraş halkına başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.'' ifadelerini kullandı.

Son dakika: Acı haberi Sağlık Bakanı Koca duyurdu! İmran Kılıç hayatını kaybettiSon dakika haberi: AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Acı haber sosyal medya hesabı üzerinden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. Kılıç'ın vefat haberine ilişkin AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş A Haber canlı yayınında yaptığı açıklamada ikinci kez koronavirüse yakalandığını yaklaşık son 10 gündür de tedavi gördüğünü belirtti. Öte yandan Kılıç'ın vefat haberi nedeniyle başta Başkan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere birçok siyasi taziye mesajı yayınladı.

AK Parti Milletvekili İmran Kılıç hayatını kaybetti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç'ın hayatını kaybettiğini açıkladı.

AK Parti Milletvekili İmran Kılıç hayatını kaybetti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç'ın tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi'nde vefat ettiğini bildirdi.

Bakan Koca açıklamasında, ''Kahramanmaraş milletvekili, ilim ve irfan adamı değerli ağabeyimiz İmran Kılıç, tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesinde hayata veda etti. Kendisine Allah’tan rahmet; ailesine, dostlarına ve Kahramanmaraş halkına başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.'' ifadelerini kullandı.

Son dakika: AK Parti Milletvekili İmran Kılıç, hayatını kaybetti

Son dakika: AK Parti Milletvekili İmran Kılıç, hayatını kaybetti

Son dakika haberleri: AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Acı haberi, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. AK Parti Milletvekili İmran Kılıç'ın vefatının ardından siyaset dünyasından çok sayıda isim başsağlığı mesajı paylaştı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan da sosyal medya hesabından bir taziye mesajı yayınladı. Erdoğan, "Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve Kahramanmaraşlı vatandaşlarımıza başsağlığı diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Son dakika haberleri: AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

ACI HABERİ BAKAN KOCA DUYURDU

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Kahramanmaraş milletvekili, ilim ve irfan adamı değerli ağabeyimiz İmran Kılıç, tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesinde hayata veda etti. Kendisine Allah'tan rahmet; ailesine, dostlarına ve Kahramanmaraş halkına başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN TAZİYE MESAJI

Başkan Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "26'ncı ve 27'nci Dönem Kahramanmaraş Milletvekilimiz, ömrünü ilme, irfana ve millete hizmete adamış yol arkadaşımız Sayın İmran Kılıç Beyefendi'nin vefatından derin üzüntü duydum. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve Kahramanmaraşlı vatandaşlarımıza başsağlığı diliyorum." dedi.

SON DAKİKA HABERİ: AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

64 yaşındaki Kılıç, bir süredir koronavirüs (Kovid-19) tedavisi görüyordu.

İKİNCİ KEZ COVID-19 YAKALANMIŞTI

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç'ın vefat haberine ilişkinA Haber canlı yayınında açıklamalarda bulunan AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, ikinci kez koronavirüse yakalandığını yaklaşık son 10 gündür tedavi gördüğünü belirtti

İkinci kez COVID-19’a yakalanmıştı! AK Partili vekil hayatını kaybettiİKİNCİ KEZ COVID-19'A YAKALANMIŞTI! AK PARTİLİ VEKİL HAYATINI KAYBETTİ

ACI HABERİ BAKAN KOCA DUYURDU

Milletvekili Kılıç'ın vefat haberini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı mesajla duyurdu.

Bakan Koca Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Kahramanmaraş milletvekili, ilim ve irfan adamı değerli ağabeyimiz İmran Kılıç, tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesinde hayata veda etti." ifadelerine yer verdi.

Kılıç'a Allah'tan rahmet dileyen Koca, ailesine, dostlarına ve Kahramanmaraş halkına başsağlığı diledi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç'ın hayatını kaybetmesine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden taziye mesajı paylaştı.

Başkan Erdoğan mesajında; "26'ncı ve 27'nci Dönem Kahramanmaraş Milletvekilimiz, ömrünü ilme, irfana ve millete hizmete adamış yol arkadaşımız Sayın İmran Kılıç Beyefendi'nin vefatından derin üzüntü duydum. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve Kahramanmaraşlı vatandaşlarımıza başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

İmran Kılıç'ın vefat haberinin ardından Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu sosyal medya hesabı üzerinden bir taziye mesajı paylaştı. Çavuşoğlu mesajında; "Kahramanmaraş Milletvekilimiz İmran Kılıç ağabeyi kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Rabbim mekanını cennet eylesin. Başımız sağolsun." ifadelerini kullandı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınladı.

Altun mesajında şu ifadeleri kullandı: Kahramanmaraş Milletvekili Sayın İmran Kılıç'ın vefat haberinden derin bir üzüntü duydum. Sayın Kılıç'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Başımız sağolsun.

İMRAN KILIÇ KİMDİR?

1957 yılında Kahramanmaraş'ta doğdu. İlkokul,ortaokul ve İmam-Hatip Lisesini aynı ilde bitirdi. Atatürk Üniversitesi İslami İlimler Fakültesinden mezun oldu. Yüksek lisansını da aynı üniversitede tamamladı. Askerliğini yedek subay olarak İstanbul'da yaptı.

Birçok ilçe ve illerde, ilçe ve il müfütüsü olarak görev yaptı. İrşad ve idarecilik görevlerinin yanında, eğitim öğretim faaliyetlerini de sürdürdü, yurtdışı görevlerinde bulundu. Birçok gazete, dergi ve sitelerde yazı ve şiirleri yayınlandı. Radyo ve televizyonlarda programlar yaptı. Konferans ve panellere konuşmacı olarak katıldı.

Evli ve üç çocuk babası olup, Arapça bilmektedir.

Kılıç, 18 Kasım 2021 tarihinde COVID-19 tedavisi gördüğü Ankara Şehir Hastanesinde hayatını kaybetti.

AK Parti milletvekili Kılıç hayatını kaybettiAK PARTİ MİLLETVEKİLİ KILIÇ HAYATINI KAYBETTİ

Bu haber 890936 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan Batı'ya Gazze çağrısı: İran'a tek ses olanlar şimdi İsrail'e dur demeli
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan...
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan Batı'ya Gazze çağrısı: İran'a tek ses olanlar şimdi İsrail'e dur demeli
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan...