Son dakika: 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yılı! Başkan...

Son dakika: 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yılı! Başkan Erdoğan Anıtkabir'deki törene katıldı

Son dakika haberine göre Başkan Recep Tayyyip Erdoğan, beraberindeki heyet ile 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti. Başkan Erdoğan başkanlığındaki heyet, Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Başkan Erdoğan başkanlığındaki heyet Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Başkan Erdoğan, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti emin ellerdedir." diye yazdı.

30 Ağustos 2021 - 11:38 - Güncelleme: 30 Ağustos 2021 - 12:42

Son dakika: 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yılı! Başkan Erdoğan Anıtkabir'deki törene katıldı

Giriş Tarihi: 30.08.2021 Güncelleme Tarihi: 30.08.2021 

Son dakika: 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yılı! Başkan Erdoğan Anıtkabir’deki törene katıldıSon dakika haberine göre Başkan Recep Tayyyip Erdoğan, beraberindeki heyet ile 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti. Başkan Erdoğan başkanlığındaki heyet, Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Başkan Erdoğan başkanlığındaki heyet Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Başkan Erdoğan, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti emin ellerdedir." diye yazdı.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99'uncu yıldönümünde başkentte kutlamalar Anıtkabir'de başladı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı Anıtkabir'e çıktı.

Anıtkabir'deki tören, devlet erkanının Aslanlı Yol'da yürüyüşüyle başladı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki kortejde, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve bakanlar bulunuyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de devlet erkanıyla birlikte Aslanlı Yol'da yürüdü.

Aslanlı Yol'daki yürüyüşün ardından Başkan Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir tören alanındaki vatandaşlar tarafından alkışlarla karşılandı.

ATATÜRK'ÜN MOZOLESİNE ÇELENK BIRAKILDI
Başkan Erdoğan başkanlığındaki heyet, Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki heyet Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti.

"TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ EMİN ELLERDEDİR"
Başkan Erdoğan, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı. İşte Başkan Erdoğan'ın açıklamaları:

"Aziz Atatürk bağımsızlığımıza giden yolun altın halkalarından büyük zaferin 99. yıl dönümünde bir kez daha huzurunuzdayız. Bu tarihi günde zat-ı alinizi ve aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyoruz. Türkiye'yi bizlere çizdiğiniz hedefler doğrultusunda parlak bir geleceğe taşıyoruz. Türkiye'yi bizlere çizdiğiniz hedefler doğrultusunda parlak bir geleceğe taşıyoruz. Savunma sanayinde attığımız adımlarla milletimizin göz bebeği olan TSK'nın caydırıcılığını her alanda daha da artırıyoruz. Demokraside, adalette, hak ve özgürlüklerde hayata geçirdiğimiz reformlarla cumhur ile cumhuriyetimiz arasındaki bağı tahkim ediyoruz. Emanetiniz olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti emin ellerdedir, ruhun şad olsun."

Son dakika... Büyük zaferin 99. Yılı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli mesaj

Son dakika: 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yılı! Başkan Erdoğan Anıtkabir'deki törene katıldı Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, beraberindeki heyet ile 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Erdoğan, 'Demokraside, adalette, hak ve özgürlüklerde hayata geçirdiğimiz reformlarla cumhur ile cumhuriyetimiz arasındaki bağı tahkim ediyoruz. Emanetiniz olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti emin ellerdedir' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Anıtkabir'e ziyarette bulundu.

Büyük Zafer'in 99'uncu yılı kutlamaları kapsamında, ilk tören Anıtkabir'de düzenlendi. Tören, devlet erkanının Aslanlı Yol'da yürüyüşüyle başladı.

Son dakika... Büyük zaferin 99. Yılı Cumhurbaşkanı Erdoğandan önemli mesaj

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki kortejde, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yüksek yargı organlarının başkanları, komutanlar, siyasi partilerin temsilcileri, bürokratlar ve diğer devlet erkanı yer aldı.

Erdoğan, Atatürk'ün mozolesine ay yıldız motifli çelengi bıraktı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve protokolde yer alan devlet erkanı, daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti. Erdoğan, burada Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.

Son dakika... Büyük zaferin 99. Yılı Cumhurbaşkanı Erdoğandan önemli mesaj

 

ANITKABİR ÖZEL DEFTERİ'Nİ İMZALADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deftere şunları yazdı: "Aziz Atatürk; bağımsızlığımıza giden yolun altın halkalarından Büyük Zaferin 99'uncu yıl dönümünde bir kez daha huzurunuzdayız. Bu tarihi günde zatıalinizi ve aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyoruz. Türkiye'yi bizlere çizdiğiniz hedefler doğrultusunda parlak bir geleceğe taşıyoruz. Savunma sanayiinde attığımız adımlarla milletimizin göz bebeği olan Türk Silahlı Kuvvetleri'nin caydırıcılığını her alanda daha da artırıyoruz. Demokraside, adalette, hak ve özgürlüklerde hayata geçirdiğimiz reformlarla, cumhurla, cumhuriyetimiz arasındaki bağı tahkim ediyoruz. Emanetiniz olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti emin ellerdedir. Ruhun şad olsun."

Anıtkabir, devlet töreninin ardından halkın ziyaretine açıldı.

Son dakika... Büyük zaferin 99. Yılı Cumhurbaşkanı Erdoğandan önemli mesaj

30 Ağustos neden önemli?30 AĞUSTOS NEDEN ÖNEMLİ?

30 Ağustos coşkusu! Vatandaşlar akın etti30 AĞUSTOS COŞKUSU! VATANDAŞLAR AKIN ETTİ

30 Ağustos coşkusu! Vatandaşlar akın etti30 AĞUSTOS COŞKUSU! VATANDAŞLAR AKIN ETT

Bu haber 990985 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP'li İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu Alevilere meydan okudu: Size ihtiyacım yok ben kazanırım
CHP'li İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu Alevilere meydan okudu:...
CHP - DEM - Kandil - Brüksel hattında 'İstanbul' pazarlığı! İmamoğlu'ndan PKK ile 100 milyon dolarlık kirli mutabakat: Demirtaş'a böyle el çektirdiler
CHP - DEM - Kandil - Brüksel hattında 'İstanbul' pazarlığı!...