Sinan Aygün’den A Haber’e önemli açıklamalar! "Benden...

Sinan Aygün'den A Haber'e önemli açıklamalar! "Benden para istediler, hedef saptırıyorlar".

25 Milyonluk rüşvet skandalında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Mansur Yavaş'ın kendisinden 25 milyon lira rüşvet istediğini iddia eden Sinan Aygün A Haber'e önemli açıklamalarda bulundu. Aygün CHP Meclis Üyesi Haydar Demir'in yalan söylediğini iddia ederek, "Değerlendirecek bir şey yok. İkisinden birisi yalan söylüyor. Ve yalan söyleyen Haydar Bey. Bu arkadaşlar Mansur Bey’in bilgisi ve izni olmadan buraya gelemezler." dedi..

24 Aralık 2019 - 22:57 - Güncelleme: 24 Aralık 2019 - 23:33

CHP'li eski vekillerden Kılıçdaroğlu'na yaylım ateşi! "Atatürk'e hakaret eden kişiyi vekil yaptı"

Giriş Tarihi: 24.12.2019  22:50 Güncelleme Tarihi: 24.12.2019  22:59

CHP’li eski vekiller Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu: Baykal'ın yerine FETÖ getirdi

CHP'li eski vekillerden Kılıçdaroğlu'na yaylım ateşi! Atatürk'e hakaret eden kişiyi vekil yaptı

Yerel seçimler öncesi sancılı bir süreç geçiren CHP’de istifalar ve tartışmalar devam ederken, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na hem partinin önemli isimlerinden hem de tabandan baskı giderek artıyor. A Haber'e konuşan CHP’li eski vekiller Şahin Mengü ve Canan Arıtman, Kemal Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu. Mengü, "Atatürk'e hakaret eden kişi CHP'de vekil oldu" derken, Arıtman, "CHP-HDP ittifakında Türk milleti CHP'yi asla affetmez" diye konuştu. Yine A Haber'e konuşan CHP'li eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ise "CHP'de kimlik siyaseti yapılıyor"." dedi. Yıldıray Sapa ise, "Kılıçdaroğlu'nu Baykal'ın yerine FETÖ getirdi." ifadelerini kullandı.

CHP'li eski vekillerden Kılıçdaroğlu'na yaylım ateşi!CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hem partinin önemli isimlerinden hem de tabandan baskı giderek artıyor. A Haber'e konuşan CHP'nin eski milletvekilleri Şahin Mengü ve Canan Arıtman, Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu. Mengü, "Atatürk'e hakaret eden kişi CHP'de vekil oldu" derken, Arıtman, "CHP-HDP ittifakında Türk milleti CHP'yi asla affetmez" diye konuştu. Yine A Haber'e konuşan CHP'li eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ise "CHP'de kimlik siyaseti yapılıyor" dedi.

'den A Haber'e önemli açıklamalar! "Benden para istediler, hedef saptırıyorlar"

25 Milyonluk rüşvet skandalında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 'ın kendisinden 25 milyon lira rüşvet istediğini iddia eden  A Haber'e önemli açıklamalarda bulundu. Aygün CHP Meclis Üyesi Haydar Demir'in yalan söylediğini iddia ederek, "Değerlendirecek bir şey yok. İkisinden birisi yalan söylüyor. Ve yalan söyleyen Haydar Bey. Bu arkadaşlar Mansur Bey’in bilgisi ve izni olmadan buraya gelemezler." dedi.

Sinan Aygün Haydar Demir'i yalanladıCHP'deki rüşvet krizi her geçen gün büyüyerek devam ediyor. Haydar Demir, 'ü 'tan talimat almadan görmeye gitiklerini söyledi ancak A Haber'e konuşan Aygün bu açıklamaları yalanladı.

Ahmet Hakan'ın Tarafsız Bölge programına telefonla bağlanan Ankara Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Haydar Demir, "Berkay Bey Sinan Aygün'ün kız kardeşi Sibel Hanım ile görüşmeye giderken beni de aldı. Biz Sibel Hanım ile görüşmeye gittik. Bu konudan da ne Mansur Bey'in ne de başka bir arkadaşımızın haberi yok. Biz kesinlikle ve kesinlikle Sinan Aygün ile görüşmeye gitmedik. Onu orada göreceğimizi de bilmiyorduk. Gittiğimizde karşımızda Sinan Aygün vardı. Misafirlerini uğurluyordu. Biz kardeşi Sibel Aygün'le gidecekken Sinan Aygün kendi makamına götürüyor bizi." şeklinde konuşmuştu.




İKİSİNDEN BİRİ YALAN SÖYLÜYOR
A Haber canlı yayınına telefonla bağlanan Sinan Aygün, "Değerlendirecek bir şey yok. İkisinden birisi yalan söylüyor. Ve yalan söyleyen Haydar Bey. Bu arkadaşlar Mansur Bey'in bilgisi ve izni olmadan buraya gelemezler. Çünkü Perşembe günü beni belediyeye davet ettiler. Ben tekrar gitmek istedim bu sefer gelmesin bir iki adam yollayalım dediler." İfadelerini kullandı.

OKUL 1-2 MİLYON EDER
Yapmak istediği okulun ruhsattaki değerinin 2007'de 4 milyon 700 bin lira olduğunu belirten Aygün, "Geçtiğimiz hafta içinde ihalesi yapıldı. 6 milyon 400 bin liraya ihaleye çıktı, 5 milyon 900 bin liraya bir müteahhit aldı. Ben onlara bu okul 1-2 milyon eder, zaten kalıpları çakılmış duruyor. Haydar Bey bana "ne 1-2 milyonu 25 milyon" dedi. "Deli misiniz siz?" dedim, "25 milyona okul mu olur?" Ben size bu parayı nasıl vereceğim dedim tık yok. Dedim ki kardeşim gidin halledin bu işi saatlerimiz kaldı. Ben dilekçemi verdim, ibraz ettim. Beni aradılar "abi en son ne veriyorsun" dediler. Bu ahlaksızlıktır ne veriyorsun deme, ne yapıyorsun de. Ben size yurt yaparım, huzurevi yaparım ama bunun rakamı da 5 milyonu geçmesin. Hadi 6 hadi 7 milyon dedim. Sonra tekrar aradı abi olmuyor dedi." ifadelerini kullandı.

Sinan Aygün'den A Haber'e önemli açıklamalar!

.Ankara Büyükşehir Belediyesi  Meclis Üyesi 'ü 'ın bilgisi olmadan ziyaret ettiklerini söylemişti. CHP'deki rüşvet skandalını ortaya çıkaran Sinan Aygün ise A Haber'e bağlandı ve tüm gerçekleri anlattı. Aygün, "1-2 milyonluk okul için benden 25 milyon istediler" dedi.

SİNAN AYGÜN HAYDAR DEMİR'İ YALANLADI'deki rüşvet krizi her geçen gün büyüyerek devam ediyor. 'ü 'tan talimat almadan görmeye gitiklerini söyledi ancak A Haber'e konuşan Aygün bu açıklamaları yalanladı.

.'den A Haber'e önemli açıklamalar

25 Milyonluk  skandalında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 'ın kendisinden 25 milyon lira rüşvet istediğini iddia eden  A Haber'e önemli açıklamalarda bulundu.

Sinan Aygün'den A Haber'e önemli açıklamalar

25 Milyonluk rüşvet skandalında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Mansur Yavaş'ın kendisinden 25 milyon lira rüşvet istediğini iddia eden Sinan Aygün A Haber'e önemli açıklamalarda bulundu.

Sinan Aygün'den A Haber canlı yayınında flaş açıklamalar!

CHPde 25 milyonluk rüşvet krizi! Sinan Aygün: Mansur Yavaş insan içine çıkamayacak

'deki rüşvet krizi her geçen gün büyüyerek devam ediyor. 'ü 'tan talimat almadan görmeye gitiklerini söyledi ancak A Haber'e konuşan Aygün bu açıklamaları yalanladı..Kemal Kılıçdaroğlu bu gerçekleri unuttu! İşte CHP-FETÖ ilişkisi

KEMAL KILIÇDAROĞLU BU GERÇEKLERİ UNUTTU! İŞTE CHP-FETÖ İLİŞKİSİ Genel Başkanı Kemal ’nun,  ile ilgili çelişkili ifadeleri tepkiyle karşılanırken son yaptığı açıklamada ise CHP-FETÖ ilişkisini akıllara getirdi. Partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, “251 şehidin kanlarının yerde kalmaması için FETÖ'nün siyasi ayağı nerede bunu bilmeye ihtiyacımız var” dedi. Kılıçdaroğlu'nun bu samimiyetsiz çıkışı, CHP'nin FETÖ ile olan sinsi ittifakını yeniden gündeme taşıdı.

CHP’liler Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu!Her seçimde  ile ittifaka giren, ve Türkiye düşmanlarıyla omuz omuza yürüyen  Genel Başkanı Kemal , partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada " darbe girişiminin ardından 3 yıl geçmesine rağmen FETÖ'nün siyasi ayağının ortaya çıkarılmadı" dedi. FETÖ'nün siyasi ayağının araştırma önergesinin AK Parti'nin oyları ile reddedildiğini iddia eden Kılıçdaroğlu, algı yaratarak FETÖ ile olan işbirliğini örtbas etmeye çalıştı.

Kılıçdaroğlu'nun "FETÖ'nün siyasi ayağı nerede bunu bilmeye ihtiyacımız var" şeklindeki samimiyetsiz ve çelişkili çıkışı, CHP'nin FETÖ ile olan bağını akıllara getirdi.

İşte belgeleriyle FETÖ-CHP bağı!İŞTE BELGELERİYLE FETÖ-CHP BAĞI!

ABD İMAMIYLA GÖRÜŞME

26 Ocak 2012: FETÖ'nün ABD imamı olan Faruk Taban ve yöneticileri, Kemal Kılıçdaroğlu'nu Genel Merkez'de ziyaret etti.
(12 gün sonra) 7 Şubat 2012: FETÖ'nün savcısı Sadrettin Sarıkaya, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve ekibini ifadeye çağırdı. 3 gün sonra da MİT'çiler Emre Taner, Afet Güneş, Yaşar Yıldırım ve Hüseyin Kuzuoğlu için yakalama kararı çıkarıldı.

DARBE ÖNCESİ ZİYARET

2 Aralık 2013: CHP; 37 yıl sonra ilk kez genel başkan seviyesinde Amerika'ya ziyarette bulundu. Kılıçdaroğlu, "Kongre'nin davetlisiyiz. Ayrıca 3 düşünce kuruluşu bizi davet etti" dedi. Kılıçdaroğlu ertesi gün de FETÖ'nün ABD imamı Faruk Taban ile Amerika'da, Taban'ın başkanı olduğu Türkî Amerikan Birliği'nin kahvaltı programına katıldı.

(14 gün sonra) 17 Aralık 2013: Firari savcı Zekeriya Öz ve meslektaşı Celal Kara, AK Parti'ye yargısal darbe girişiminde bulundu. 25 Aralık'ta FETÖ yeniden düğmeye bastı ve örgütün savcısı Muammer Akkaş yeni gözaltı kararları verdi.

Analiz - CHP ve FETÖ'nün dikkat çeken yakınlığıANALİZ - CHP VE FETÖ'NÜN DİKKAT ÇEKEN YAKINLIĞI

YASADIŞI KAYITLARI DİNLETTİ

9 Şubat 2014: FETÖ, 17-25 Aralık yargı darbe girişimi başarısız olduktan sonra Karşı gazetesini kurdu. Başına da  getirildi.
20 Şubat 2014: Yasadışı ses kayıtlarını ve teknik takip görüntülerini yayımlamak için FETÖ tarafından kurulan Karşı gazetesinin Ankara Temsilcisi İlhan Taşçı, Kılıçdaroğlu'nu CHP Genel Merkezi'nde ziyaret etti.

(5 gün sonra) 25 Şubat 2014: Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün ses kayıtlarını CHP Meclis Grubu'nda dinletti.

SIZDIRILAN GİZLİ GÖRÜŞMELER

19 Mart 2014: Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün kanalı Samanyolu TV'de, "Süleyman Şah Türbesi'ne saldırılar olacak. Seçimlerden sonra orduyu Suriye'ye sokmak isteyebilirler" dedi.

27 Mart 2014: Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından 9 gün sonra da FETÖ tarafından kaydedilen ve Süleyman Şah Türbesi'nin kurtarılmasına ilişkin olasılıkların konuşulduğu ses kaydı sızdırıldı. Dönemin Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu ve Genelkurmay 2. Başkanı Yaşar Güler'e yönelik ortam dinlemesi yapılmıştı.

MİT TIR'LARI MANŞETİ

(9 gün sonra) 30 Mart 2014: Yerel seçimler yapıldı.

17 Mayıs 2015: Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün medya imamı firari Ekrem Dumanlı'nın da olduğu Zaman gazetesi yöneticileri ile bir araya geldi. Enis Berberoğlu da oradaydı.

27 Mayıs 2015: Can Dündar Berberoğlu ile Cumhuriyet yakınında görüştü, MİT TIR'ları görüntüleri alındı.
(12 gün sonra) 29 Mayıs 2015: Dündar, görüntüleri manşete taşıdı.

FETÖ'nün siyasi ayağı Kemal Kılıçdaroğlu!FETÖ'NÜN SİYASİ AYAĞI KEMAL KILIÇDAROĞLU!

KASET SKANDALI

7 Mayıs 2010: FETÖ düğmeye bastı ve habervaktim.com'da CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kasedini yayımladı.

10 Mayıs: Baykal, FETÖ'nün ikinci bir kaset olduğunu açıklamasının ardından istifa etti. Kemal Kılıçdaroğlu, "Aday değilim" dedi.

12 Mayıs: FETÖ tarafından Selam-Tevhid kumpası ve 17 Aralık soruşturmaları başlatıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, başbakanlık, bakanlar, MİT Müsteşarı'nın bulunduğu 41 kurum ve kişi yasadışı dinlenmeye ve teknik takibe başlandı.

16 Mayıs 2010: Hürriyet Kemal Kılıçdaroğlu'na açıktan destek verdi, Kılıçdaroğlu ise, "Aday değilim, Baykal'ın dönmesini bekliyorum" dedi.

(15 gün sonra) 22 Mayıs 2010: Kasedin yayımlanmasından 15 gün sonra Kılıçdaroğlu CHP Genel Başkanı oldu.

FETÖ'CÜ YAYIN ORGANLARINA RÖPORTAJ

Dershanelerin kapatılma döneminde FETÖ'nün sözcülüğünü yapan CHP'li İmamoğlu, 2014 yerel seçimlerinden sonra da ilk röportajını FETÖ'nün yayın organı ZAMAN'a vermiş!


DARBECİLERE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETLERİ

Bugün "FETÖ'nün siyasi ayağı" üzerinden AK Parti'ye saldıran CHP'nin Genel Başkanı, her fırsatta soluğu darbecilerin yanında aldı. Kılıçdaroğlu, FETÖ ile mücadele sürecinde devletin ve milletin yanında yer almak yerine, "demokrasi ve basın özgürlüğü" kisvesi altında FETÖ'cülere kol kanat gerdi.

HDP, CHP ve FETÖ ABD’de bir araya geldiHDP, CHP VE FETÖ ABD’DE BİR ARAYA GELDİ


FETÖ'cülerin TV binasına gelerek destek ziyaretinde bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu "Bu durum demokrasi ve ülkenin saygınlığına zarar veriyor. Bir grubu düşman ilan etmek acımasızca üstüne gitmek bizim sessiz kalacağımız bir durum değil." demişti.

CHP'li Eren Erdem Zaman gazetesine desteğe beni Kılıçdaroğlu yolladıCHP'Lİ EREN ERDEM "ZAMAN GAZETESİNE DESTEĞE BENİ KILIÇDAROĞLU YOLLADI"

"KILIÇDAROĞLU'NUN TALİMATI İLE GİTTİM"

CHP adına darbecileri ziyaret eden tek isim Kılıçdaroğlu değil. CHP'li Eren Erdem de FETÖ'nün medya yapılanması kapsamında kapatılan eski Zaman Gazetesi'nin önüne gitmiş ve konuya ilişkin olarak "Ben Cumhuriyet Halk Partisi Medya Komisyonu üyesiyim. Herhangi bir gazeteye kafama göre gitmem. Benim her gideceğim gazetede bir talimat, partimin bir iradesi vardır. Zaman Gazetesi'ne de Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun verdiği talimatla Berberoğlu ile birlikte gittik." demişti.

15 Temmuz gecesi Kılıçdaroğlu'nun 'kontrollü kaçış' anı15 TEMMUZ GECESİ KILIÇDAROĞLU'NUN 'KONTROLLÜ KAÇIŞ' ANI

MİLLET DİRENİRKEN ONLAR KAÇTI

"Tankların önüne ilk ben çıkarım" diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz gecesi havalimanından kaçarak darbeye nasıl "direndiğini" gözler önüne sermişti.

HDP, CHP ve FETÖ ABD’de bir araya geldiHDP, CHP VE FETÖ ABD’DE BİR ARAYA GELDİ


HDP-CHP-FETÖ İMAMOĞLU'NUN SLOGANIYLA ABD'DE BULUŞTU

Gezi Parkı Şiddet Eylemleri'nin destekçisi New York merkezli Türkiye Araştırmaları Enstitüsü'nün düzenlediği panelde HDP'nin ABD temsilcisi Giran Özcan, FETÖ firarisi eski CHP milletvekili Aykan Erdemir birlikte konuşma yaptı. CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu da panele Skype ile bağlandı. Etkinlik için hazırlanan afişte CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun "Her şey çok güzel olacak" sloganının yazılı olduğu bir görselin bulunması dikkati çekti..

Bu haber 201374 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ALLAH (C.C.)
ALLAH (C.C.)
Özgür Özel ve Başkan Erdoğan, Meclis'te bir araya geldi! Haftaya görüşecekler
Özgür Özel ve Başkan Erdoğan, Meclis'te bir araya geldi! Haftaya...