SİHA’lar PKK’nın kurucu ismini öldürdü!.

SİHA'lar PKK'nın kurucu ismini öldürdü!.

Son dakika haberine göre; Kuzey Irak'ın Gara Dağında faaliyet yürütürken kaldığı mağarada yaşanan patlama sonucu yaralanan ve tedavi olabilmek için örgütten kaçarak Habur Sınır Kapısında güvenlik güçlerine teslim olan kadın teröristten itiraflar geldi. Kadın terörist PKK'nın kurucularından Ali Haydar Kaytan'ın SİHA ile Kandil bölgesinde öldürüldüğünü açıkladı..

03 Mart 2021 - 07:02 - Güncelleme: 03 Mart 2021 - 08:32

Son dakika: Teslim olan kadın teröristten ibretlik itirafları! 'nın kurucu ismi SİHA saldırısında öldürüldü

Giriş Tarihi: 3.3.2021  07:11 Son Güncelleme: 3.3.2021  07:28

GÜNDEMSabah

Ancak uçak havalanmadan patlayıcı infilak edince havacılık eğitimi alan iki terörist parçalanarak öldü. PKK'nın kurucularından Ali Haydar Kaytan SİHA ile Kandil bölgesinde öldürüldü. Örgüt ölümünü halen gizliyor. Hatta öldükten sonra onu ölmemiş gibi göstermek için çok eski tarihli bir videosunu yeni görüntü gibi yayımladılar. Ölümü örgüt üst yönetiminde şok etkisi yarattı."

SİHA'lar PKK'nın kurucu ismini öldürdü!

'nın terörle mücadeledeki başarısının, örgütü psikolojik yönden çok etkilediğini söyleyen A. D.,  "örgüte en büyük zararı yapılan nokta operasyonlarda aldık" ifadelerini kullandı. PKK'nın kurucu isminin öldürüldüğünü itiraf eden A. D. "Örgüt ölümünü halen gizliyor. Hatta öldükten sonra onu ölmemiş gibi göstermek için çok eski tarihli bir videosunu yeni görüntü gibi yayımladılar. Ölümü örgüt üst yönetiminde şok etkisi yarattı." dedi.

İNTİHARLAR VE AYRILMAK İSTEYENLER ARTTI

Örgütte intihar vakaları çok arttı. Çünkü kaçmak isteyenler başaramayınca son çare intihara yöneliyor. Ayrılmak isteyenleri tespit etmek için, Kasım 2020'de 'ayrılmak isteyenler rapor yazsın, değerlendirelim' talimatı gönderildi. Ancak, beklemedikleri yoğun bir taleple karşılaştılar. Ayrılmak isteyen yüzlerce kişiyi hemen ideolojik eğitime alınarak, 'giderseniz devlet işkence eder, müebbet verir' şeklinde kara propaganda yapılıyor.

Kamp yerlerini değiştirdiler ve  televizyon kanallarını izlemelerini yasakladılar. Mahmur Kampı çevresindeki hakim tepelere hava harekatı gerçekleştirildiğinde, kamptakiler hemen araçlarla bombalanan alanlara giderek 'Türkiye uçakları sivilleri vuruyor' şeklinde kamuoyu oluşturmaya çalışıyordu

SİHA'lar PKK'nın kurucu ismini öldürdü!

Son dakika haberi: Kuzey Irak'ın  Dağında faaliyet yürütürken kaldığı mağarada yaşanan patlama sonucu yaralanan ve tedavi olabilmek için örgütten kaçarak Habur Sınır Kapısında güvenlik güçlerine teslim olan kadın terörist A.D, ibretlik itiraflarda bulundu.

Son dakika: Teslim olan kadın teröristten ibretlik itirafları! PKK'nın kurucu ismi SİHA saldırısında öldürüldü

İçişleri Bakanlığı'nın terörle mücadeledeki başarısının, örgütü psikolojik yönden çok etkilediğini söyleyen A. D., Murat Karayılan "örgüte en büyük zararı yapılan nokta operasyonlarda aldık" ifadelerini kullandı. PKK'nın kurucu isminin öldürüldüğünü itiraf eden A. D. "Örgüt ölümünü halen gizliyor. Hatta öldükten sonra onu ölmemiş gibi göstermek için çok eski tarihli bir videosunu yeni görüntü gibi yayımladılar. Ölümü örgüt üst yönetiminde şok etkisi yarattı." dedi.

İNTİHARLAR VE AYRILMAK İSTEYENLER ARTTI

Örgütte intihar vakaları çok arttı. Çünkü kaçmak isteyenler başaramayınca son çare intihara yöneliyor. Ayrılmak isteyenleri tespit etmek için, Kasım 2020'de 'ayrılmak isteyenler rapor yazsın, değerlendirelim' talimatı gönderildi. Ancak, beklemedikleri yoğun bir taleple karşılaştılar. Ayrılmak isteyen yüzlerce kişiyi hemen ideolojik eğitime alınarak, 'giderseniz devlet işkence eder, müebbet verir' şeklinde kara propaganda yapılıyor.



Kamp yerlerini değiştirdiler ve Türk televizyon kanallarını izlemelerini yasakladılar. Mahmur Kampı çevresindeki hakim tepelere hava harekatı gerçekleştirildiğinde, kamptakiler hemen araçlarla bombalanan alanlara giderek 'Türkiye uçakları sivilleri vuruyor' şeklinde kamuoyu oluşturmaya çalışıyordu.

HAFTER LİBYA İÇİN, ERMENİSTAN KARABAĞ İÇİN DESTEK İSTEDİ

Kamp sorumlusu Şahin Amed, Şubat 2020'de yaptığı toplantıda, Libya'da yaşanan çatışmalar nedeniyle darbeci Hafter ile bağlı güçlerin PKK ile irtibat kurup kendilerine destek vermelerini istediğini anlattı. Örgütün de bu talebe sıcak bakarak Libya'ya silahlı gruplar gönderileceğini, çünkü Libya'ya destek vermeleri halinde, ilerleyen süreçte PKK'nın Libya ve Akdeniz'de pozisyon kazanabileceğini söyledi.


Azerbaycan-Ermenistan savaşı başladığında da üst düzey örgüt yöneticileri, Ermenistan'ın PKK'dan silahlı güç istediği, Kandil'deki üst yönetimin de buna sıcak baktığı ve Karabağ'a güç gönderilmesi kararı alındığı iletildi. Gara Dağındaki bir toplantıda ise örgütün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde bir çalışma içinde olduğu söylendi.

ABD ASKERLERİ FÜZE EĞİTİMİ, RUSYA İSE MALZEME VERİYOR

Örgüt Suriye'de koalisyon gücü olarak bilinen devletlerden silah ve askeri malzeme yardımı alıyor. Rusya'dan bazı askeri teknik malzemeler temin edildi. ABD askerleri, PKK'lılara uzun zamandır, başta füze olmak üzere askeri ve silah eğitimi veriyor.



Örgütün canlı bomba yetiştirdiği sözde Ölümsüzler Taburu'nun kampı Gara'daki Tora Vadisi ile Serdare bölgesindeki iki mağaradan oluşuyor. Özel güç sorumlusu Hacı Türmak, Kuzey Irak'ta yakalanıp Türkiye'ye iade edilince birçok eylem deşifre oldu, işbirlikçi ağı çökertildi ve özel güç yapılanması büyük darbe aldı.

KAYTAN ÖLDÜ AMA GİZLİYORLAR

Son dönemde birçok terörist şehir merkezlerinde eylem yapmak için örgüte başvuruyor. Teslim olmak için bu öneride bulunduğu tespit edilenler ise gönderilmiyor. Çünkü eylem için gönderilenlerin tümü teslim olup geri dönmedi. Şırnak Valiliğine bomba yüklü 10 maket uçak gönderilmek istendi.



Ancak uçak havalanmadan patlayıcı infilak edince havacılık eğitimi alan iki terörist parçalanarak öldü. PKK'nın kurucularından Ali Haydar Kaytan SİHA ile Kandil bölgesinde öldürüldü. Örgüt ölümünü halen gizliyor. Hatta öldükten sonra onu ölmemiş gibi göstermek için çok eski tarihli bir videosunu yeni görüntü gibi yayımladılar. Ölümü örgüt üst yönetiminde şok etkisi yarattı."

Türkiye'ye kaçak girerken yakalanan 3 kişiden 1'i PKK'lı çıktı Son dakika | Karayılan'a yeni şok: PKK'nın Gara'daki kritik ismi teslim oldu Son dakika: İşte PKK'nın Kosta Rika'lı lejyoner adayının yakalanma görüntüleri

Murat Karayılan saklandığı delikten çıkamıyor!MURAT KARAYILAN SAKLANDIĞI DELİKTEN ÇIKAMIYOR!

Terörist elebaşı Murat Karayılan HDP'yi yalanladıTERÖRİST ELEBAŞI MURAT KARAYILAN HDP'Yİ YALANLADI

Karayılan'a büyük şok! Her şeyi itiraf ettiKARAYILAN'A BÜYÜK ŞOK! HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ

Terör örgütlerinin kirli ittifakıTERÖR ÖRGÜTLERİNİN KİRLİ İTTİFAKI

İşte CHP'nin HDP ve PKK ile ilişkisi!İŞTE CHP'NİN HDP VE PKK İLE İLİŞKİSİ!

Birileri Türk üssünden rahatsız! İşte kritik bölgeBİRİLERİ TÜRK ÜSSÜNDEN RAHATSIZ! İŞTE KRİTİK BÖLGE

Sokaklara dökülme çağrısına karşılık bulamayan  provokatörleri dan larla ilgi çekme peşinde

Giriş Tarihi: 22.2.2021  12:38 Son Güncelleme: 22.2.2021  13:48

Prof. Dr. 'nun 'ne rektör olarak atanmasını bahane ederek sokakları karıştırmak isteyen marjinal gruplar, gençlerden gereken desteği bulamadı. Yalanları kısa sürede ifşa olan ve kirli planı açığa çıkan  provokatörleri, çareyi da aradı. Sokaklardan istediğini alamayan marjinal grup, sosyal medyada soyunarak dikkat çekme peşine düştü. #direnbogazici etiketiyle sosyal medyada onlarca  paylaşıldı. Boğaziçi provokatörlerinin 'daki ahlak sınırlarını aşan çıplak fotoğraf paylaşımları diğer kullanıcılar tarafından tepki çekti.

Boğaziçi provokatörleri çıplak fotoğraflarla ilgi çekme peşinde

Son dakika haberi... Boğaziçi'ndeki rektör atamasını bahane ederek sokakları karıştırma çabaları karşılık bulmayan provokatörler şimdi de sosyal medyada soyunarak ilgi çekme peşine düştü.

Artık dikkat çekmekte zorlanan provokatörler çareyi soyunmakta buldu. Kız ve erkek öğrencilerin sosyal medyada #direnboğaziçi hasgtagi altında paylaştıkları uygunsuz görüntülere diğer kullanıcılar çok sert tepki gösterdi.

KALKIŞMA PLANLARI TUTMAYINCA ÇILDIRDILAR
Boğaziçi Üniversitesine rektör olarak atanan Prof. Dr. Melih Bulu'yu protesto etmek adı altında önce Rektörlüğü işgal eden ardından da Kadıköy'de vandallığı soyunan çevreler dikkat çekmeyi başaramayınca yeni bir yönteme başvurdu.

Boğaziçi provokatörleri soyundu Twitter izlemekle yetindi

Boğaziçi provokatörleri soyundu!ÇIPLAK FOTOĞRAFLI "DİRENME" REZALETİ
Sabah'ın haberine göre #direnboğaziçi hasgtagi altında yarı çıplak çok sayıda fotoğraf paylaşıldı. Bekledikleri ilgiyi bulamadıkça olmadık yollara başvuran ve her defasında yandaşlarından daha fazla kayıp veren provokatörler son hamleleriyle adeta bir avuç kaldılar.

TEPKİ GECİKMEDİ: "ŞAKLABANLIĞA ÇEVİRDİNİZ"
Söz konusu hasgtag adı altında sosyal medya mecralarında uygunsuz fotoğraf ve videolarını yüklemesi diğer kullanıcılar tarafından eleştirildi.
Kullanıcılar; "Böyle direniş olmaz olsun olayı şaklabanlığa çevirdiniz protesto böyle olmamalı bu siteye çok küçük yaştaki çocuklarda giriyor hiç mi utanmanız kalmadı?" gibi ifadelerle tepki gösterdi.

Tepki yorumları şöyle devam etti "Güya siz bu ülkenin geleceği; zeki, çalışkan, ülkesine fayda sağlayacak ülkesi için çalışacak öğrencilerisiniz bu denli sapkın görüntüleri paylaşmak size yakışıyor mu edep ya hu!"

TWITTER SESSİZ KALDI!
Birçok olayda taraflı bir tutumla hareket eden ve işine gelmeyen paylaşımlara engel getiren sosyal medya devi Twitter'ın bu rezalete seyirci kalması dikkat çekti.

Son dakika | İlgisiz kalan Boğaziçi provokatörleri şimdi de soyunmaya başladı!

Son dakika haberi: 'ne rektör atanmasını bahane edinen marjinal gruplar ve terör örgütlerinin Gezi kalkışmasındaki hareketliliği yakalayamadıkça kontrolden çıktığı dikkat çekerken bugün geldikleri aşama 'Bu kadarına pes' dedirtti. Bekledikleri ilgiyi bulamayan Boğaziçi provokatörleri şimdi de sosyal medyada soyunma furyası başlatarak boğaziçi etiketleri altında büyük tepki çektikleri bir rezalete imza attılar. İşte çarpıcı gelişmenin ayrıntıları;

Son dakika | İlgisiz kalan Boğaziçi provokatörleri şimdi de soyunmaya başladı!

Son dakika haberi: Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Melih Bulu karşıtı grupların sosyal medyadaki son paylaşımları pes dedirtti. Artık dikkat çekmekte zorlanan provokatörler çareyi soyunmakta buldu. Kız ve erkek öğrencilerin sosyal medyada #direnboğaziçi hasgtagi altında paylaştıkları uygunsuz görüntülere diğer kullanıcılar çok sert tepki gösterdi.

Sokaklara dökülme çağrısına karşılık bulamayan Boğaziçi provokatörleri sosyal medyadan çıplak fotoğraflarla ilgi çekme peşinde

REKTÖRÜ BAHANE EDİP KALKIŞMA PLANLADILAR, TUTMADIKÇA ÇILDIRDILAR

Boğaziçi Üniversitesine rektör olarak atanan Prof. Dr. Melih Bulu' yu protesto etmek adı altında önce Rektörlüğü işgal eden ardından da Kadıköy'de vandallığı soyunan çevreler dikkat çekmeyi başaramayınca yeni bir yönteme başvurdu.

ÇIPLAK FOTOĞRAFLAR PAYLAŞARAK DİRENDİKLERİNİ ZANNEDİYORLAR

#direnboğaziçi hasgtagi altında yarı çıplak çok sayıda fotoğraf paylaşıldı. Bekledikleri ilgiyi bulamadıkça olmadık yollara başvuran ve her defasında yandaşlarından daha fazla kayıp veren provokatörler son hamleleriyle adeta bir avuç kaldılar.

"ŞAKLABANLIĞA ÇEVİRDİNİZ"

Söz konusu hasgtag adı altında sosyal medya mecralarında uygunsuz fotoğraf ve videolarını yüklemesi diğer kullanıcılar tarafından eleştirildi.
Kullanıcılar; "Böyle direniş olmaz olsun olayı şaklabanlığa çevirdiniz protesto böyle olmamalı bu siteye çok küçük yaştaki çocuklarda giriyor hiç mi utanmanız kalmadı?" gibi ifadelerle tepki gösterdi.

Tepki yorumları şöyle devam etti "Güya siz bu ülkenin geleceği; zeki, çalışkan, ülkesine fayda sağlayacak ülkesi için çalışacak öğrencilerisiniz bu denli sapkın görüntüleri paylaşmak size yakışıyor mu edep ya hu!"

Twitter'ın da bu rezalete seyirci kalması dikkat çekti.

Boğaziçi provokatörleri soyundu Twitter izlemekle yetindi

Boğaziçi olaylarında istediklerini alamayan terör destekli gruplar ahlaksızlıklarına sosyal medyada devam etti. #direnboğaziçi hasgtagi altında paylaşılan çıplak fotoğraflar tepki toplarken  bu sapkınlığa seyirci kaldı.

Boğaziçi provokatörleri soyundu Twitter izlemekle yetindi

 rektörlüğüne atanan Prof. Dr.  karşıtı grupların sosyal medyadaki son paylaşımları pes dedirtti. Artık dikkat çekmekte zorlanan provokatörler çareyi soyunmakta buldu. Kız ve erkek öğrencilerin sosyal medyada #direnboğaziçi hasgtagi altında paylaştıkları uygunsuz görüntülere diğer kullanıcılar çok sert tepki gösterdi.

KALKIŞMA TUTMADIKÇA ÇILDIRDILAR

Boğaziçi Üniversitesine rektör olarak atanan Prof. Dr. Melih Bulu' yu protesto etmek adı altında önce Rektörlüğü işgal eden ardından da Kadıköy'de vandallığı soyunan çevreler dikkat çekmeyi başaramayınca yeni bir yönteme başvurdu.

ÇIPLAK FOTOĞRAFLAR PAYLAŞARAK DİRENDİKLERİNİ ZANNEDİYORLAR

#direnboğaziçi hasgtagi altında yarı çıplak çok sayıda fotoğraf paylaşıldı. Bekledikleri ilgiyi bulamadıkça olmadık yollara başvuran ve her defasında yandaşlarından daha fazla kayıp veren provokatörler son hamleleriyle adeta bir avuç kaldılar.

"ŞAKLABANLIĞA ÇEVİRDİNİZ"

Söz konusu hasgtag adı altında sosyal medya mecralarında uygunsuz fotoğraf ve videolarını yüklemesi diğer kullanıcılar tarafından eleştirildi.
Kullanıcılar; "Böyle direniş olmaz olsun olayı şaklabanlığa çevirdiniz protesto böyle olmamalı bu siteye çok küçük yaştaki çocuklarda giriyor hiç mi utanmanız kalmadı?" gibi ifadelerle tepki gösterdi.

Tepki yorumları şöyle devam etti "Güya siz bu ülkenin geleceği; zeki, çalışkan, ülkesine fayda sağlayacak ülkesi için çalışacak öğrencilerisiniz bu denli sapkın görüntüleri paylaşmak size yakışıyor mu edep ya hu!"

'ın da bu rezalete seyirci kalması dikkat çekti.

.Sokaklara dökülme çağrısına karşılık bulamayan  provokatörleri dan larla ilgi çekme peşinde

Prof. Dr. 'nun 'ne rektör olarak atanmasını bahane ederek sokakları karıştırmak isteyen marjinal gruplar, gençlerden gereken desteği bulamadı. Yalanları kısa sürede ifşa olan ve kirli planı açığa çıkan  provokatörleri, çareyi da aradı. Sokaklardan istediğini alamayan marjinal grup, sosyal medyada soyunarak dikkat çekme peşine düştü. #direnbogazici etiketiyle sosyal medyada onlarca  paylaşıldı. Boğaziçi provokatörlerinin 'daki ahlak sınırlarını aşan çıplak fotoğraf paylaşımları diğer kullanıcılar tarafından tepki çekti.

Bu haber 992023 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özgür Özel ve Başkan Erdoğan, Meclis'te bir araya geldi! Haftaya görüşecekler
Özgür Özel ve Başkan Erdoğan, Meclis'te bir araya geldi! Haftaya...
Özgür Özel ve Başkan Erdoğan, Meclis'te bir araya geldi! Haftaya görüşecekler
Özgür Özel ve Başkan Erdoğan, Meclis'te bir araya geldi! Haftaya...