Şanlıurfa’da vicdansız baba vahşeti!

Şanlıurfa'da vicdansız baba vahşeti!

Şanlıurfa’da şiddet uyguladığı eşini evden kovduktan sonra eve kilitlediği 3 çocuğunu hortum ve kemerle dövüp işkence yaptığı ileri sürülen cani baba, çocuklarının ranzadan düşmesi nedeniyle vücudunda morluk ve izlerin oluştuğunu söyledi. Babasın işkencesine maruz kalan 9 yaşındaki kız çocuğu ise, "Babam beni ve kardeşimi kemer ve sopayla dövdü. Babam sürekli bana ve anneme işkence yapıyordu,anneme öldüresiye dövüyor öldü diye bırakıyordu. 

22 Eylül 2020 - 02:18 - Güncelleme: 22 Eylül 2020 - 03:57

Cani babanın savunması şoke etti

Şanlıurfa’da  uyguladığı eşini evden kovduktan sonra eve kilitlediği 3 çocuğunu hortum ve kemerle dövüp işkence yaptığı ileri sürülen , çocuklarının ranzadan düşmesi nedeniyle vücudunda morluk ve izlerin oluştuğunu söyledi.

Giriş Tarihi: 21.9.2020  18:37 Son Güncelleme: 22.9.2020  01:38

Ramazan Ç., karısı Narin Ç.'yi hortumla döverek 10 yıl boyunca şiddet uyguladı.

Cani babanın savunması şoke etti

Şanlıurfa’da vicdansız baba vahşeti!

Şanlıurfa'da madde bağımlısı olduğu öne sürülen Ramazan Ç., yaşları 2 ile 9 yaş arasında değişen 4 çocuğu ile eşi Narin Ç.'yi sopa ve kemerle dövdüğü gerekçesiyle tutuklandı. Gördükleri işkenceden travma yaşayan çocuklarıyla birlikte baba evine sığınan genç kadın ölüm korkusu yaşadıklarını söyledi.

Şanlıurfa'da baba vahşeti « Kanal Urfa

Olay, Haliliye ilçesi Yavuzselim Mahallesi’nde yaşandı. Madde bağımlısı olan Ramazan Ç. (37), karısı Narin Ç.'yi (35) hortumla döverek 10 yıl boyunca şiddet uyguladı.

Koca şiddetine dayanamayan kadın, 2, 5, 7 ve 9 yaşındaki çocuklarını yanına alarak babasının evine gitmek istedi.

Sadece en küçük çocuğunu yanına alabilen kadın, babasının evine gitti. Diğer 3 çocuğu annelerine vermeyen cani koca, iki gün boyunca çocuklarına şiddet uyguladı.

VAHŞETİ KOŞULAR FARK ETTİ 

İki gün önce pencereden dışarı bakan çocukların yüzünde morluk ve şişlikler olduğunu gören komşular durumdan şüphelenerek, anne Narin Ç.'ye haber verdi.

Vahşeti komşular fark etti! Vicdansız baba...

İKİ GÜN BOYUNCA İŞKENCE YAPTI

Eve giden anne, çocuklarının yüzündeki ve vücudundaki işkence izlerini gördü. Çocuklarını alıp babasının evine giden Narin Ç., polise haber verdi.

Şanlıurfa'da baba vahşeti! 3 çocuğunu eve kilitleyip 2 gün boyunca işkence yaptı - Gündem - Can Haber

Polis ekipleri, Ramazan Çakmak’ı gözaltına aldı. Travma geçirdiği öğrenilen çocuklar, ambulansla hastaneye götürüldü. Yapılan kontrollerinde çocukların vücutlarının değişik yerlerinde şiddet ve işkence izleri tespit edildi. Ramazan Ç.,sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Şanlıurfa'da vicdansız baba vahşeti! - glbnews.com

Narin Ç., şunları söyledi:

* Ben 10 yıldır evliyim. Eşim madde bağımlısıdır. Evlenmeden önce bilmiyordum. Hem kullanıyor hem de satıyor. Sürekli işkence gördüğüm için 5 ay önce annemin evine döndüm.

* 27 gündür çocuklarımı bana göstermiyordu. Çocuklarıma son iki gündür şiddet uyguluyor. Çocuklarıma uyguladığı şiddeti bana da uyguluyordu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan ve devlet büyüklerimden yardım istiyorum.

* Adalet yerini bulsun. Bu işkenceyi bize yapan en ağır cezayı alsın istiyoruz. Biz can güvenliğimiz yok. Herhangi bir şey başımıza gelirse onların tarafındandır.

FOTO: DHA / Çocukların vücudundaki izler vahşetin boyutunu gözler önüne serdi

“SOĞUK SU DÖKÜP HORTUMLA DÖVÜYORDU”

İşkenceye maruz kalan Narin Ç.,“Benim üzerime soğuk su döküp hortumla dövüyordu. 4 çocuğum için katlanıyordum. Hep geçer geçer dedim, bir türlü işkenceler bitmedi. Sürekli üzerime su döküp, hortumla dövüyordu. En son gözümü patlattı. Doktora gittim, doktorlara yalan söyledim, yuvamız dağılmasın diye. Hep ailem dağılmasın diye çok çabaladım. Maalesef eşim bana bu çabayı göstermedi. Sürekli dayak ve işkencelere maruz kaldı” şeklinde konuştu.

“BİZİ ÖLDÜRÜR YARDIM EDİN”

Devlet yetkililerinden yardım isteyen Narin Ç., kocasının gerekli cezayı almasını istedi.

Kocası serbest kalırsa kendilerini öldürebileceğini söyleyen Narin Ç., “Tam 10 yıldır şiddet, küfür, hakaret bitmiyordu ve ben katlanıyordum. Hep bir umut geçer geçer dedim bir türlü geçmedi. Gittikçe de kötü oldu. Son olarak 27 gündür çocuklarımı bana göstermiyordu. Çocuklarıma son iki gündür şiddet uyguluyormuş. Şiddetten 2 gün önce annemin evinin önüne geldi. Hepimizi ölümle tehdit etti. Ondan sonra eve gittiğinde iki gün boyunca çocuklara işkence yapmış. Bu vicdansızlıktır, merhametsizliktir. Bir baba çocuklarına bunu yapar mı” diye konuştu. 

Şanlıurfa’da 4 çocuğunu hortum ve kemerle dövmüştü | Cani babanın savunması şoke etti.

Şanlıurfa'da  uyguladığı eşini evden kovduktan sonra eve kilitlediği 3 çocuğunu hortum ve kemerle dövüp işkence yaptığı ileri sürülen , çocuklarının ranzadan düşmesi nedeniyle vücudunda morluk ve izlerin oluştuğunu söyledi.

Cani babanın savunması şoke etti

Şanlıurfa'da  uyguladığı eşini evden kovup eve kilitlediği 3 çocuğunu sopa ve kemerle döverek şiddet uyguladığı iddia edilen cani babanın ifadeleri ortaya çıktı. Suçlamaları kabul etmeyen Ramazan Ç., çocuklarının yeni aldığı bir ranzadan düşüp yaralandığını söyleyerek kendisini savundu.

Cani babanın savunması şoke etti

Suçlamaları reddeden Ramazan Ç.'nin ifadesinde, "Ben çocuklarıma 10 gün önce ranza aldım. Bu ranzanın alt kısmında oğlum Yakup ile kızım Nisanur yatarken üst kısmında ise Hiranur yatıyordu. Çocuklar ranzaya alışık olmadıklarından son üç gündür aşağı düşüyorlardı. Vücutlarındaki izler bundan dolayı oluyordu. Geçen hafta pazartesi akşam ezanı okuduktan sonra kızım Nisanur'a annesinin gelip gelmediğini sordum.

Cani babanın savunması şoke etti

Bana cevap vermeyince sıkıştırdım. Yine cevap vermeyince kızımın yüzüne ellerimle iki tokat attım. Ardından kızın bahsettiğim tarihte annesinin eve geldiğini söyledi. Ben de eşimin evimde gizli gizli şeyler yaptığını, beni suçlayıcı bir şeyleri eve bırakabileceğini düşündüm ve evi dağıttım ama bir şey bulamadım. Olay gecesi ben ikametimin içinde halı yıkıyordum. Üç tane çocuğum da uyuyordu. Ben çocuklarımı dövmedim, onlara zarar vermedim" dediği öğrenildi.

Cani babanın savunması şoke etti

Ramazan Ç, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay, Şanlıurfa'nın önceki hafta Haliliye ilçesine bağlı Yavuzselim Mahallesinde yaşandı. İddiaya göre madde bağımlısı olan Ramazan Ç., karısı Narin Ç.'yi hortumla döverek 10 yıl boyunca  uyguladı.Cani babanın savunması şoke etti

Koca şiddetine dayanamayan kadın çocukları Cemrenur (2), Yakup Ensar (5), Nisanur ve Hiranur'u da yanına alarak babasının evine gitmek istedi. Çocukları annelerine vermeyen cani koca, 5 ay önce eşini evden kovdu. En küçük kızı Cemrenur'u yanına alan anne, babasının evine gitmek zorunda kaldı.

Cani babanın savunması şoke etti

Evde 3 çocuğuyla birlikte yaşamaya başlayan , iddiaya göre eve kilitlediği çocuklarına sürekli  uyguladı. Pencereden dışarı bakan çocukların yüzünde belirli bir şekilde morluk ve şişlikler olduğunu gören komşular durumdan şüphelenerek, anne Narin Ç.'ye haber verdi.

Cani babanın savunması şoke etti

İKİ GÜN BOYUNCA ÇOCUKLARA İŞKENCE YAPTI
Eve giden anne, çocuklarının yüzündeki ve vücudundaki işkence izlerini gördü. Çocuklarını alıp babasının evine giden Narin Ç., polise haber verdi. Eve giden polis ekipleri, Ramazan Ç.'yi gözaltına aldı.

Cani babanın savunması şoke etti

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Travma geçirdiği öğrenilen çocuklar, ambulansla hastaneye götürüldü. Yapılan kontrollerinde çocukların vücutlarının değişik yerlerinde derin  ve işkence izlerine rastlandı.

Ben çocuklarımı dövmedim, onlara zarar vermedim" dediği öğrenildi.



Ramazan Ç, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Ramazan Ç., karısı Narin Ç.'yi hortumla döverek 10 yıl boyunca şiddet uyguladı.
BEŞ AY ÖNCE EŞİNİ EVDEN KOVDU

Olay, Şanlıurfa'nın önceki hafta Haliliye ilçesine bağlı Yavuzselim Mahallesinde yaşandı. İddiaya göre madde bağımlısı olan Ramazan Ç., karısı Narin Ç.'yi hortumla döverek 10 yıl boyunca şiddet uyguladı. Koca şiddetine dayanamayan kadın çocukları Cemrenur (2), Yakup Ensar (5), Nisanur ve Hiranur'u da yanına alarak babasının evine gitmek istedi. Çocukları annelerine vermeyen cani koca, 5 ay önce eşini evden kovdu. En küçük kızı Cemrenur'u yanına alan anne, babasının evine gitmek zorunda kaldı. Evde 3 çocuğuyla birlikte yaşamaya başlayan cani , iddiaya göre eve kilitlediği çocuklarına sürekli şiddet uyguladı. Pencereden dışarı bakan çocukların yüzünde belirli bir şekilde morluk ve şişlikler olduğunu gören komşular durumdan şüphelenerek, anne Narin Ç.'ye haber verdi.

Şanlıurfa'da cani baba dehşeti: Eşi ile 4 çocuğunu kemer ve sopayla dövdüŞANLIURFA'DA CANİ BABA DEHŞETİ

Şanlıurfa'da cani baba dehşeti: Eşi ile 4 çocuğunu kemer ve sopayla dövdü

İKİ GÜN BOYUNCA ÇOCUKLARA İŞKENCE YAPTI



Eve giden anne, çocuklarının yüzündeki ve vücudundaki işkence izlerini gördü. Çocuklarını alıp babasının evine giden Narin Ç., polise haber verdi. Eve giden polis ekipleri, Ramazan Ç.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Travma geçirdiği öğrenilen çocuklar, ambulansla hastaneye götürüldü. Yapılan kontrollerinde çocukların vücutlarının değişik yerlerinde derin şiddet ve işkence izlerine rastlandı.

Cani baba!

Vicdansız baba dehşet saçtı. Olay  Şanlıurfa'da yaşandı. Ramazan Ç. (37), karısı Narin Ç.'ye (35) yıllarca şiddet uyguladı. Kadın, en küçük çocuğunu alıp baba evine gitti.

Cani baba diğer 3 çocuğuna işkence yaptı. Durumu fark eden komşuları polisi aradı. Çocuklar kurtarıldı. Şüpheli ise gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

“SOĞUK SU DÖKÜP HORTUMLA DÖVÜYORDU”

İşkenceye maruz kalan Narin Ç., “Benim üzerime soğuk su döküp hortumla dövüyordu. 4 çocuğum için katlanıyordum. Hep geçer geçer dedim, bir türlü işkenceler bitmedi. Sürekli üzerime su döküp, hortumla dövüyordu. En son gözümü patlattı. Doktora gittim, doktorlara yalan söyledim, yuvamız dağılmasın diye. Hep ailem dağılmasın diye çok çabaladım. Maalesef eşim bana bu çabayı göstermedi. Sürekli dayak ve işkencelere maruz kaldı” şeklinde konuştu.


“BİZİ ÖLDÜRÜR YARDIM EDİN”

Devlet yetkililerinden yardım isteyen Narin Ç., kocasının gerekli cezayı almasını istedi.

Kocası serbest kalırsa kendilerini öldürebileceğini söyleyen Narin Ç., “Tam 10 yıldır şiddet, küfür, hakaret bitmiyordu ve ben katlanıyordum. Hep bir umut geçer geçer dedim bir türlü geçmedi. Gittikçe de kötü oldu. Son olarak 27 gündür çocuklarımı bana göstermiyordu. Çocuklarıma son iki gündür şiddet uyguluyormuş. Şiddetten 2 gün önce annemin evinin önüne geldi. Hepimizi ölümle tehdit etti. Ondan sonra eve gittiğinde iki gün boyunca çocuklara işkence yapmış. Bu vicdansızlıktır, merhametsizliktir. Bir baba çocuklarına bunu yapar mı” diye konuştu. 

KOMŞULAR FARK ETTİ

Bu olaydan birkaç gün sonra dışarı çıkan çocukların yüzünde morluk ve şişlikler olduğunu gören komşular, anne Narin Çakmak'ı aradı. Hemen eşinin yaşadığı eve gelen anne, yüzleri ile vücutlarında işlence izleri olan çocuklarını aldı. Ardından da polisi aradı. Polis ekipleri, Ramazan Çakmak'ı gözaltına aldı. Travma geçirdiği öğrenilen çocuklar, ambulansla hastaneye götürüldü. Yapılan kontrollerinde çocukların vücutlarının değişik yerlerinde şiddet ve işkence izleri tespit edildi. Ramazan Çakmak,sevk edildiği adliyede tutuklandı.


Evlendikten sonra sürekli şiddet gördüğünü, çocukları için yaşadıklarına katlandığını anlatan Narin Çakmak, "On yıldır evliyim. Eşim madde bağımlısı, evlenmeden önce bilmiyordum. Hem kullanıyor hem de satıyor. İşkence gördüğüm için 5 ay önce annemin evine döndüm. 27 gündür çocuklarımı bana göstermiyordu. Çocuklarıma şiddet uyguluyordu. Adalet yerini bulsun. Bu işkenceyi bize yapan en ağır cezayı alsın. Can güvenliğimiz yok. Ölüm korkusu yaşıyoruz" dedi.

"SOĞUK SU DÖKÜP HORTUMLA DÖVÜYORDU"

Narin Çakmak sözlerine şöyle devam etti: "Üzerime soğuk su döküp, hortumla dövüyordu. Dört çocuğum için katlanıyordum. Hep geçer dedim ama bir türlü işkence bitmedi. En son gözümü patlattı. Doktora gittim ama doktorlara yalan söyledim, yuvamız dağılmasın diye. Ailem dağılmasın diye çok çabaladım. 10 yıldır şiddet, küfür, hakaret bitmedi. Olaydan önce evimizin önüne gelip, hepimizi ölümle tehdit etti. Kendi evine dönünce çocuklarıma işkence yapmış. Bu vicdansızlıktır, merhametsizliktir. Bir baba çocuklarına bunu yapar mı?"

BABAM BİZİ HEP DÖVÜYOR

Babasın işkencesine maruz kalan 9 yaşındaki kız çocuğu ise, "Babam beni ve kardeşimi kemer ve sopayla dövdü. Babam sürekli bana ve anneme işkence yapıyordu,anneme öldüresiye dövüyor öldü diye bırakıyordu. Bir defasında evi ateşe verecekti" dedi. Anne Narin Çakmak, çocuklarıyla birlikte gidecek yeri olmadığını söyleyerek, kendilerine yardım edilmesini istedi.

Bu haber 592351 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Erdoğan'dan seçim mesajı: Biz bitti demeden bitmez | 17 Nisan AK Parti Grup Toplantısı
Başkan Erdoğan'dan seçim mesajı: Biz bitti demeden bitmez | 17...
Başkan Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı: Dengeleyici bir rol oynuyor 
Başkan Erdoğan'ın sözleri dünyada böyle yankılandı:...