Sağlık Bakanı Fahrettin Koca adına onlarca sahte hesap!...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca adına onlarca sahte hesap! Bakanlık Twitter'ı uyararak harekete geçti!.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs (Corona virüs-Covid19) ile ilgili yeni gelişmeleri sosyal medya hesabı Twitter'dan etkin olarak paylaşırken kirli odaklar sosyal medyada vatandaşı yanıltmak üzere harekete geçti. Bakan Fahrettin Koca adına çok sayıda sahte hesap açıldı. Bu olay üzerine Sağlık Bakanlığı düğmeye bastı ve Twitter'ı uyardı..

22 Mart 2020 - 15:19

 adına onlarca sahte hesap! Bakanlık Twitter'ı uyararak harekete geçti!

Giriş Tarihi: 21.03.2020 Güncelleme Tarihi: 21.03.2020 

’de ortaya çıkan ve giderek yayılan yeni tip  için aldıkları önlemler ve bilgilendirmeler nedeniyle büyük takdir toplayan , sosyal medyada manipülasyon yapmak isteyen sahte hesaplara karşı uyardı. Koca, kendi ismi üzerinden açılan sahte hesapları deşifre ederek, söz konusu hesaplar hakkında harekete geçildiğini açıkladı.

Bakan Koca adına onlarca sahte hesap!

'de lü vaka sayısının artmaması i çaba gösterirken, bir yandan da bilgi kirliliği ile uğraşıyor. Koronavirüs konusunda yapılabilecek en önemli mücadele halkın bireysel olarak alabileceği tedbirler.

Sağlık Bakanlığı da bu nedenle halkı bilgilendirme konusunda titiz davranıyor. Ancak  adına Twitter'da onlarca sahte hesap açıldı. Bu hesapların bazılarının profilinde "hayran sayfası" ya da "parodi hesap" yazıyor ancak yaptıkları paylaşımlar kullanıcılar tarafından gerçek sanılabiliyor. Yanlış bilgileri yayan bu hesapların kiminin 600 bine yakın takipçisi bulunuyor. Bu hesaplardan yapılan paylaşımlar binlerce etkileşim alıyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca adına onlarca sahte hesap açıldı! Bakanlık Twitter’ı uyardı! Corona virüs vaka sayısında Türkiye’de son durumTWİTTER UYARILDI
Bakanlık bu yanlışı önlemek için Twitter'ı uyardı ve sahte hesapların kapatılmasını istedi. Bakan Koca'nın gerçek Twitter hesabı mavi tık'lı ve 3 milyon 300 bin takipçisi bulunuyor: https://twitter.com/drfahrettinkoca

SAHTE HESAPLARDAN BAZILARI ŞUNLAR:
https://twitter.com/FahrettinKoca42

https://twitter.com/fahrettindrkoca

https://twitter.com/drfahrettinfun

https://twitter.com/fahrettinbasgan

https://twitter.com/drrfahretinkoca

https://twitter.com/drfahrettinkoc

https://twitter.com/Dr_fahretinkoca

https://twitter.com/FahrettinKoca0

https://twitter.com/fahrettinkoca34

https://twitter.com/fhrtnkocaSağlık Bakanı Fahrettin Koca adına onlarca sahte hesap! Bakanlık Twitter'ı uyararak harekete geçti!, Koronavirüs (Corona virüs-Covid19) ile ilgili yeni gelişmeleri  hesabı Twitter'dan etkin olarak paylaşırken kirli odaklar sosyal medyada vatandaşı yanıltmak üzere harekete geçti. Bakan  adına çok sayıda sahte hesap açıldı. Bu olay üzerine  düğmeye bastı ve Twitter'ı uyardı.

'de Koronavirüs (Corona virüs-Covid19) vaka sayısının artmaması için çaba gösterirken, bir yandan da bilgi kirliliği üretmek isteyen çevre ile mücadele ediyor.

Bu haber 201439 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ALLAH (C.C.)
ALLAH (C.C.)
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan Batı'ya Gazze çağrısı: İran'a tek ses olanlar şimdi İsrail'e dur demeli
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan...