MSB duyurdu... 16 terörist hava harekatı ile etkisiz hale getirildi

MSB duyurdu... 16 terörist hava harekatı ile etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı Hakurk, Metina ve Gara bölgelerinde aralarında sözde yöneticilerin de olduğu 16 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Öte yandan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler komuta kademesiyle gerçekleştirdiği toplantıda "Kahraman ordumuz terörle mücadelede yeni güvenlik konseptimiz çerçevesinde tehditleri sınırlarımıza dayanmadan kaynağında bertaraf etmekte, başta PKK/KCK/PYD-YPG, DEAŞ ve FET terör örgütleri olmak üzere her türlü tehdit ve tehlikeye karşı mücadelemiz

06 Mayıs 2024 - 18:02

Son dakika: MSB duyurdu: Hakurk, Metina ve Gara'da hain temizliği:16 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi! Aralarında yöneticiler de var 
Giriş Tarihi: 06.05.2024 16:52 Güncelleme Tarihi: 06.05.2024 17:55
Son dakika | Irak'ın kuzeyine hava harekatı! 16 terörist sarı torbada
 MSB açıkladı: 16 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi!

Kuzey Irak'a hava harekatı: Sözde yöneticilerin de olduğu çok sayıda terörist öldürüldü!
Milli Savunma Bakanlığı, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk, Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen, aralarında sözde yöneticilerin de olduğu 16 PKK'lı teröristi hava harekâtı ile etkisiz hâle getirdi" açıklamasında bulundu.
Son dakika: MSB duyurdu: Hakurk, Metina ve Gara’da hain temizliği:16 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi! Aralarında yöneticiler de var
Milli Savunma Bakanlığı Hakurk, Metina ve Gara bölgelerinde aralarında sözde yöneticilerin de olduğu 16 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Öte yandan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler komuta kademesiyle gerçekleştirdiği toplantıda "Kahraman ordumuz terörle mücadelede yeni güvenlik konseptimiz çerçevesinde tehditleri sınırlarımıza dayanmadan kaynağında bertaraf etmekte, başta PKK/KCK/PYD-YPG, DEAŞ ve FET terör örgütleri olmak üzere her türlü tehdit ve tehlikeye karşı mücadelesini artan bir baskı ve yoğun bir tempoda sürdürmeye devam etmektedir." ifadelerini kullandı.
Irak’ın kuzeyine hava harekatı! 16 terörist sarı torbadaIrak'ın kuzeyindeki Hakurk, Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen, aralarında sözde yöneticilerin de olduğu 16 PKK'lı terörist hava harekâtı ile etkisiz hâle getirildi.

MSB'den gelen açıklama şöyle:

Terör yuvalarını yerle bir etme irade ve kararlılığımız, artan bir etki ve yoğun bir baskıyla devam ediyor!

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk, Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen, aralarında sözde yöneticilerin de olduğu 16 PKK'lı teröristi hava harekâtı ile etkisiz hâle getirdi.

Terörü bitirmekte, milletimizi bu beladan kurtarmakta kararlıyız!

MSB açıkladı: 16 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi!
Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Terör yuvalarını yerle bir etme irade ve kararlılığımız, artan bir etki ve yoğun bir baskıyla devam ediyor. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk, Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen, aralarında sözde yöneticilerin de olduğu 16 PKK'lı teröristi hava harekatı ile etkisiz hale getirdi. Terörü bitirmekte, milletimizi bu beladan kurtarmakta kararlıyız" denildi.
 

Son dakika | Irak’ın kuzeyine hava harekatı! 16 terörist sarı torbadaMilli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde tespit edilen sözde örgüt yöneticilerinin de aralarında olduğu 16 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

BAKAN GÜLER KUVVET KOMUTANLARIYLA TOPLANTI YAPTI
Öte yandan Türkiye Irak'ın kuzeyine yeni bir hareket planlarken kritik bir toplantı gerçekleşti.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu, Bakan Yardımcıları Alpaslan Kavaklıoğlu ve Bilal Durdalı ile yurt içindeki ve sınır ötesindeki birlik komutanlarının katılımıyla video konferans toplantısı gerçekleştirildi.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler komutanlarla toplandoMilli Savunma Bakanı Yaşar Güler komutanlarla toplando

Güler, toplantıda, terörle mücadele başta olmak üzere devam eden faaliyetlere ilişkin bilgi aldı, talimatlar verdi.

Silah arkadaşlarının görevlerini fedakarca ve başarıyla yerine getirdiğini vurgulayan Güler, bundan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şu ifadeleri kullandı:

"İçinde bulunduğumuz coğrafyanın hibrit bir yaklaşımla şekillendirilmeye çalışıldığı yeni bir dönemin ayak seslerini hep birlikte dikkatle takip ediyoruz. Bir yandan müttefiklik ilişkisi içinde olduğumuz organizasyon ve ülkelerle müşterek stratejiler geliştirirken, bir yandan da mensubu olduğumuz Türk coğrafyasının gücünün gerçek potansiyelini ortaya çıkaracak fırsatları gerçekleştirme gayreti içerisindeyiz."

"Desteklediğimiz kardeş ülkeler, Türkiye benzeri bir silahlı kuvvetler yapısını kurmamızı istiyorlar." diye konuşan Güler, söz konusu yaklaşımların, gösterilen gayretin başarısının en önemli göstergesi olduğunu kaydetti.

"TEHDİTLER SINIRLARIMIZA DAYANMADAN KAYNAĞINDA BERTARAF EDİLİYOR"
Bakan Güler, Türk ordusunun her türlü tehdide karşı mücadelesini sürdürdüğünü bildirdi.

Türkiye'ye karşı tehditlerin ülke sınırlarına dayanmadan bertaraf edildiğini aktaran Güler, şunları kaydetti:

"Kahraman ordumuz terörle mücadelede yeni güvenlik konseptimiz çerçevesinde tehditleri sınırlarımıza dayanmadan kaynağında bertaraf etmekte, başta PKK/KCK/PYD-YPG, DEAŞ ve FET terör örgütleri olmak üzere her türlü tehdit ve tehlikeye karşı mücadelesini artan bir baskı ve yoğun bir tempoda sürdürmeye devam etmektedir. Geçmişte yürütülen 'sınırlı hedefli ve sıralı' askeri harekatların yerine bugün artık, 'sürekli ve kapsamlı' operasyonlar gerçekleştirilerek terör örgütlerine büyük darbe vurulmakta ve terörle mücadelede büyük başarılar elde edilmektedir.

Değerli arkadaşlarım, etki ve ilgi alanlarımızdaki bu algıyı oluşturan başarılarınız, ülkemiz için gurur kaynağıdır. Bu kazanımlarımız sadece ülkemize yönelik tehdit unsurlarını etkisiz hale getirmekle kalmayıp ayrıca bugüne kadar söz konusu terör belasından kazanç umanların da heveslerini kursaklarında bırakmakta ve tutumlarını ülkemiz lehine değiştirmelerine zorlamaktadır. Hepinizin emeklerine bir kez daha binlerce defa teşekkür ediyorum."

PKK ile birlik olmak beka diyen Talabani tutuştu! Türkiyenin askeri harekatı öncesi ABDye yalvarmaya gittiPKK ile birlik olmak beka diyen Talabani tutuştu! Türkiyenin askeri harekatı öncesi ABDye yalvarmaya gitti
Başkan Erdoğan Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Barzaniyi kabul etti! Terör örgütü PKKya karşı ortak mücadele mesajıBaşkan Erdoğan Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Barzaniyi kabul etti! Terör örgütü PKKya karşı ortak mücadele mesajı
MSB açıkladı: 16 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi!
Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk, Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen, aralarında sözde yöneticilerin de olduğu 16 PKK'lı teröristi hava harekâtı ile etkisiz hâle getirdi" açıklamasında bulundu.

SON DAKİKA HABERİ! MSB açıkladı: 16 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi!

Kuzey Irak'a hava harekatı: Sözde yöneticilerin de olduğu çok sayıda terörist öldürüldü!
Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre; Irak'ın kuzeyindeki Hakurk, Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen, aralarında sözde yöneticilerin de olduğu 16 PKK'lı teröristin hava harekâtı ile öldürüldü.  

Son dakika... MSB duyurdu... 16 terörist hava harekatı ile etkisiz hale getirildiMilli Savunma Bakanlığı (MSB) Irak'ın kuzeyindeki Hakurk, Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen, aralarında sözde yöneticilerin de olduğu 16 PKK'lı teröristin hava harekâtı ile etkisiz hale getirildiğini duyurdu. 

16 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ 
Milli Savunma Bakanlığı'nın (MSB) terörle mücadele operasyonları hız kesmeden sürüyor. Bakanlık tarafından bilgisi verilen operasyonda 16 PKK'lı öldürüldü. 

HAKURK, METİNE VE GARA'YA HAVA HAREKATI 
Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk, Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen, aralarında sözde yöneticilerin de olduğu 16 PKK'lı teröristi hava harekâtı ile etkisiz hâle getirdi." ifadeleri kullanıldı.

"MİLLETİMİZİ BU BELADAN KURTARMAYA KARARLIYIZ"
Terör yuvalarını yerle bir etme irade ve kararlılığımız, artan bir etki ve yoğun bir baskıyla devam ediyor!" denilirken "Terörü bitirmekte, milletimizi bu beladan kurtarmakta kararlıyız!" açıklamasında bulunuldu.

Türkiye'nin terör örgütü PKK ile mücadelesi kararlılıkla sürüyor. MSB, 16 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. MSB, "Terör yuvalarını yerle bir etme irade ve kararlılığımız, artan bir etki ve yoğun bir baskıyla devam ediyor!" dedi.

MSB sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk, Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen, aralarında sözde yöneticilerin de olduğu 16 PKK'lı teröristi hava harekâtı ile etkisiz hâle getirdi. Terörü bitirmekte, milletimizi bu beladan kurtarmakta kararlıyız!  Zülfikar Gençtürk
15-temmuz.net haberleri 

Bu haber 157319 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Son dakika: Başkan Erdoğan'dan 19 Mayıs'ta Türkiye Yüzyılı'nın gençlerine çağrı:
Son dakika: Başkan Erdoğan'dan 19 Mayıs'ta Türkiye...
Canlı yayında imzaladı! Maduro'dan Türkiye duyurusu: Erdoğan'a selamımı iletiyorum
Canlı yayında imzaladı! Maduro'dan Türkiye duyurusu: Erdoğan'a...