Kılıçdaroğlu’na AK Parti’den sert tepki: Siyaseten...

Kılıçdaroğlu'na AK Parti'den sert tepki: Siyaseten iflastır.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında söylediği sözlerle ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "FETÖ’nün hedef aldığı Cumhurbaşkanımızı aynı şekilde Kılıçdaroğlu da hedef almaktadır. Kılıçdaroğlu’nun FETÖ ile mücadele konusunda ters istikamette hareket ettiği bugün daha net görülmüştür." dedi.

12 Şubat 2020 - 09:06 - Güncelleme: 12 Şubat 2020 - 09:15

'na 'den sert tepki: Siyaseten iflastır

Giriş Tarihi: 11.2.2020  16:42 Güncelleme Tarihi: 11.2.2020  19:25

'den,  Genel Başkanı Kemal 'nun TBMM'deki grup toplantısında sarf ettiği sözlere sert tepki geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Darbe girişiminin olduğu gece  terör örgütünün en büyük hedefi Cumhurbaşkanımızdı. Bugün Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanımızla FETÖ terör örgütünü yan yana zikretmesi ahlaken ve siyaseten iflastır" dedi.

Kılıçdaroğlu'na AK Parti'den sert tepki: Siyaseten iflastır

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanımızla FETÖ terör örgütünü yan yana zikretmesi ahlaken ve siyaseten iflastır." ifadesini kullandı.

Son dakika: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten 'nun sözlerine çok sert yanıt

 Genel Başkanı Kemal ’nun grup toplantısında söylediği sözlerle ilgili  hesabı üzerinden açıklamada bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "’nün hedef aldığı Cumhurbaşkanımızı aynı şekilde Kılıçdaroğlu da hedef almaktadır. Kılıçdaroğlu’nun FETÖ ile mücadele konusunda ters istikamette hareket ettiği bugün daha net görülmüştür." dedi.

Çelik'ten Kılıçdaroğlu'nun sözlerine çok sert yanıt

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik,  Genel Başkanı Kemal 'nun grup toplantısında söylediği sözlerle ilgili  hesabı üzerinden açıklamada bulundu.

Çelik sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

AHLAKEN VE SİYASETEN İFLASTIR
Darbe girişiminin olduğu gece  terör örgütünün en büyük hedefi Cumhurbaşkanımızdı. Bugün Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanımızla FETÖ terör örgütünü yan yana zikretmesi ahlaken ve siyaseten iflastır.

KILIÇDAROĞLU'NUN FETÖ İLE MÜCADELE KONUSUNDA...

Cumhurbaşkanımızın duruşu sayesinde, FETÖ terör örgütü amaçlarına ulaşamamıştır. FETÖ'nün hedef aldığı Cumhurbaşkanımızı aynı şekilde Kılıçdaroğlu da hedef almaktadır. Kılıçdaroğlu'nun FETÖ ile mücadele konusunda ters istikamette hareket ettiği bugün daha net görülmüştür.

KILIÇDAROĞLU SİSTEMATİK YALANLARLA CUMHURBAŞKANIMIZA SALDIRIYOR
FETÖ ile sonuna kadar, kesintisiz ve tavizsiz mücadele bir devlet kararıdır. Bu mücadelenin en büyük gücü devlet başkanı olarak Cumhurbaşkanımızdır. FETÖ kendisi için en büyük engel olarak Cumhurbaşkanımızı görürken, Kılıçdaroğlu sistematik yalanlarla Cumhurbaşkanımıza saldırıyor.

Son haftalarda yapılan açıklamaların 'ye geçmişte çok acılar çektirmiş köhne vesayeti yeniden canlandırma amacı taşıdığını görüyoruz. Farklı aktörler aynı köhne vesayet denklemini canlandırmak için paslaşıyorlar.

FETÖ İLE MÜCADELE ETİKETİ ALTINDA BAŞKA BİR VESAYETİ DİRİLTME PEŞİNDELER.
Bunlar, FETÖ ile mücadele etiketi altında başka bir vesayeti diriltme peşindeler. Cumhurbaşkanımıza bu yüzden saldırıyorlar. Demokrasimizi öteden beri tehdit eden zihniyetin farklı yüzleri var. Bu yüzlerden çok çirkin olan birinin yeniden sahne alma çabalarını görüyoruz.

"DARBE GİRİŞİMİ OLDUĞU GECE..."

Çelik, Twitter hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Partisinin Grup Toplantısı'ndaki sözlerine ilişkin paylaşımda bulundu.

"Darbe girişiminin olduğu gece FETÖ terör örgütünün en büyük hedefi Cumhurbaşkanımızdı. Bugün Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanımızla FETÖ terör örgütünü yan yana zikretmesi ahlaken ve siyaseten iflastır." değerlendirmesinde bulunan Çelik, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımızın duruşu sayesinde, FETÖ terör örgütü amaçlarına ulaşamamıştır. FETÖ'nün hedef aldığı Cumhurbaşkanımızı aynı şekilde Kılıçdaroğlu da hedef almaktadır. Kılıçdaroğlu'nun FETÖ ile mücadele konusunda ters istikamette hareket ettiği bugün daha net görülmüştür."

"KILIÇDAROĞLU SİSTEMATİK YALANLARLA..."

FETÖ ile sonuna kadar, kesintisiz ve tavizsiz mücadelenin bir devlet kararı olduğunu vurgulayan Çelik, paylaşımında şu mesajı verdi:

"Bu mücadelenin en büyük gücü devlet başkanı olarak Cumhurbaşkanımızdır. FETÖ kendisi için en büyük engel olarak Cumhurbaşkanımızı görürken, Kılıçdaroğlu sistematik yalanlarla Cumhurbaşkanımıza saldırıyor. Son haftalarda yapılan açıklamaların Türkiye'ye geçmişte çok acılar çektirmiş köhne vesayeti yeniden canlandırma amacı taşıdığını görüyoruz. Farklı aktörler aynı köhne vesayet denklemini canlandırmak için paslaşıyorlar. Bunlar, FETÖ ile mücadele etiketi altında başka bir vesayeti diriltme peşindeler.

Son dakika: İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan flaş FETÖ açıklaması

Cumhurbaşkanımıza bu yüzden saldırıyorlar. Demokrasimizi öteden beri tehdit eden zihniyetin farklı yüzleri var. Bu yüzlerden çok çirkin olan birinin yeniden sahne alma çabalarını görüyoruz. Bu çevrelerin amacını net görüyoruz. FETÖ terör örgütü ile mücadele adı altında, bu örgütle gerçek mücadelenin öncüsü olan Cumhurbaşkanımıza saldırmak başka niyetlerin göstergesidir. Yönteminizi tanıyoruz. Maksadınızı biliyoruz. Niyetinizin farkındayız. Biz aziz milletimizin büyük değeri olan demokrasimizi her türlü terör örgütüne ve vesayet zihniyetine karşı korumaya ve güçlendirmeye devam edeceğiz."

Bu haber 201257 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandığın telafisi olmaz