Kars’taki operasyonda ortaya çıktı! PKK ve MLKP’den terör...

Kars'taki operasyonda ortaya çıktı! PKK ve MLKP'den terör kardeşliği!.

PKK ve MLKP’nin alçak kardeşliği Son dakika haberine göre; Kars’ta 2 ay önce düzenlenen operasyonda öldürülen 7 teröristten birinin, MLKP üyesi Serkan Güneş olduğu ortaya çıktı. Bu detay, iki örgütün yurt içindeki “terör kardeşliğini” de gözler önüne serdi. .

03 Temmuz 2020 - 07:53

'taki operasyonda ortaya çıktı!  ve 'den terör kardeşliği!

Giriş Tarihi: 3.7.2020  07:03 Son Güncelleme: 3.7.2020  07:17

’ta etkisiz hale getirilen 7 teröristten birinin  üyesi  olduğu ortaya çıktı. Bu detay, eli kanlı terör örgütü  ile MLKP’nin yurt içindeki “terör kardeşliğini” de gözler önüne serdi

PKK ve MLKP'den terör kardeşliği!

'de / saflarında yer alarak, hain örgütle "terör kardeşliği" yapan Marksist Leninist Komünist Parti'nin () silahlı kanadındaki teröristlerin, "Terör kardeşliğini" yurtiçinde de sürdürdüğü belirlendi. 'ta İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 2 ay önce düzenlediği operasyonda öldürülen 7 teröristten biri, MLKP üyesi  çıktı.

4 yıl önce Suriye'ye giderek PKK/ YPG saflarında çatışmalara katılan, ardından kaçak yollardan 'ye geçip PKK'nın Serhat eyaleti olarak adlandırdığı , Kars,  kırsalını kapsayan bölgeye giden teröristin, 2 yıldır bu bölgede olduğu tespit edildi.

PKK ve MLKP’nin alçak kardeşliğiTeröristlerin aralarında Kağızman'da Ağustos 2015'de  Ali Gökçe (35), 20 Eylül 2016 'da Uzman Çavuş Ahmet Ece (23), 25 Nisan 2017'de Uzman Çavuş Tekin Tekin (26) ve Uzman Çavuş Hüseyin Emre Kul (23), Muş 'un Varto ilçesine bağlı Kayalı köyünde 5 Mayıs 2016'da Uzman Çavuş Bekir Anıl Erdal (26), Erzurum-Ağrı arasındaki Eyüp komu köyü kırsalında 15 Kasım 2017'de Uzman Çavuş İsmail Hakkı Doğan (24), Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde 31 Ocak 2018'de P. Onbaşı Ali Aydar'ın (21) da bulunduğu 13 kahraman askerimizin katilleri oldukları belirlendi. O katillerden birinin kimliğinin Serkan Güneş (28) olduğu anlaşıldı.

Teröristin 4 yıl önce Suriye'ye giderek PKK/YPG saflarında çatışmalara katıldıktan sonra kaçak yollardan Türkiye'ye sızdığı ve PKK adına eylemlere katıldığı anlaşıldı. Olay, PKK ve MLKP'nin terör faaliyetlerini yurt içinde de birlikte sürdürdüklerini ortaya koydu. (Sabah)Hayat Eve Sığar uygulamasında çok önemli özellik! Güvenli alanı ilçe ilçe gösteriyor!

Kars'taki operasyonda ortaya çıktı! PKK ve MLKP'den terör kardeşliği!

 ve ’nin terör kardeşliği

Kars’ta öldürülen 7 teröristten birinin,  üyesi Serkan Güneş olduğu ortaya çıktı. Bu detay, iki örgütün yurt içindeki “terör kardeşliğini” de gözler önüne serdi

PKK ve MLKP’nin terör kardeşliği

Suriye'de YPG/PKK saflarında yer alarak, hain örgütle "terör kardeşliği" yapan Marksist Leninist Komünist Parti'nin (MLKP) silahlı kanadındaki teröristlerin, "Terör kardeşliğini" yurtiçinde de sürdürdüğü belirlendi. Kars'ta İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 2 ay önce düzenlediği operasyonda öldürülen 7 teröristten biri, MLKP üyesi Serkan Güneş çıktı.
4 yıl önce Suriye'ye giderek PKK/ YPG saflarında çatışmalara katılan, ardından kaçak yollardan Türkiye'ye geçip PKK'nın Serhat eyaleti olarak adlandırdığı Van, Kars, Muş kırsalını kapsayan bölgeye giden teröristin, 2 yıldır bu bölgede olduğu tespit edildi.


PKK ve MLKP’nin alçak kardeşliği

Son dakika haberine göre; ’ta 2 ay önce düzenlenen operasyonda öldürülen 7 teröristten birinin, MLKP üyesi  olduğu ortaya çıktı. Bu detay, iki örgütün yurt içindeki “terör kardeşliğini” de gözler önüne serdi.

PKK VE MLKP’NİN ALÇAK KARDEŞLİĞİ

'de / saflarında yer alarak, hain örgütle "terör kardeşliği" yapan Marksist Leninist Komünist Parti'nin (MLKP) silahlı kanadındaki teröristlerin, "Terör kardeşliğini" yurtiçinde de sürdürdüğü belirlendi. 'ta İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 2 ay önce düzenlediği operasyonda öldürülen 7 teröristten biri, MLKP üyesi  çıktı.

İşte ’nın 4 yılda yok oluşunun afişi!

Türkiye’nin ’ya karşı son yıllarda verdiği kararlı mücadele bölücü terör örgütünü yok olma noktasına getirdi.  polisinin 2016’da görenlerin ihbar etmesi için fotoğraflarını afişle sokaklara astığı 9 azılı teröristten 7’si öldürüldü, 1’i aç kalınca dağdan indiği kent merkezinde yakalandı

İşte PKK’nın 4 yılda yok oluşunun afişi!

Adıyaman polisi, kent kırsalındaki teröristlerin fotoğraflarını bastırıp, 'Teröre hep birlikte dur diyelim' afişleri hazırlattı ve 2 Temmuz 2016'da kentin belirli yerlerine astırdı. İçişleri Bakanlığı'nın ödülle aranan teröristler listesinde bulunan ve biri yeşil 4'ü gri listede toplam 2 milyon 500 bin lira ödülle aranan 9 teröristin fotoğrafları, örgütteki kod adlarının yer aldığı afişler Adıyaman kent merkezi, ilçeler ve İl Jandarma Komutanlığı'nın sorumluluk alanındaki bölgelerde dağıtıldı ve afiş olarak bazı yerlere asıldı. Afişlerde bu teröristlerin yerini bilenlerin ihbar etmesi istendi.

18 günlük takiple müthiş operasyon! PKK'lu Filiz Aslan SİHA ile vuruldu

Kanlı saldırıların faili olan 9 teröristten 7'sinin 2017-2018 arasında farklı tarihlerde etkisiz hale getirildiği ortaya çıktı. Yeşil listede 1 milyon lira ödülle aranan Renas kod adlı Veli Temirci, 300 bin lira ödülle Gri listede aranan Nurhak Elbistan kod adlı Fırat Berkpınar , Ali Norşin kod adlı Şefik Körman, Bezar Elçi kod adlı Abuzer Arıca 2017 yılında Adıyaman kırsalında öldürüldü. Afişte yer alan diğer isimlerden Aziz Çırav kod adlı Yusuf Tunç ile Soreş Semsur kod adlı terörist Murat Özdemir ise 2018 yılında çatışmada öldürüldü. Bager kod adlı Gaffari Yorulmaz'ın ise 7 Mayıs 2020'de etkisiz hale getirildiği belirlendi.

SIĞINAKLAR YERLE BİR EDİLDİ
Afişte yer alan 9 terörist arasında bulunan Mazlum Amed kod adlı Sinan Donat'ın Kandil'e kaçtığı belirlenirken, afişteki diğer terörist Mervan kod adlı Mehmet Akcan ise önceki gün dağda aç kaldığı için sivil kıyafetlerle şehre inince jandarma tarafından yakalandı. Teknik ve saha çalışması yapan Jandarma İstihbarat timleri terörist Mehmet Akcan'ın sivil kıyafetle Gerger ilçe merkezine indiğini belirledi. İlçe merkezinde çalışma yapan Jandarma 'dur' ikazına uymayarak kaçmak isteyen teröristi kovalama sonrasında yakaladı. Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alınan teröristin yer göstermesi sonucu, PKK/KCK'nın kış üslenmesi yaptığı 2 sığınak tespit edildi. Güvenlik güçlerinin sığınaklar ve çevresinde yaptığı aramada çok sayıda örgütsel doküman ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

'lı teröristten şaşırtan ifade! Kendini kurtarmak isterken...

’da bomba yüklü araçla düzenlenen hain saldırı sonucu aynı aileden aralarında bir bebeğinde bulunduğu 5 kişinin hunharca katledildiği saldırının faili olarak aranan Mehmet Eliaçık’ın ifadelerine SABAH ulaştı. Terör örgütünün şehir merkezlerindeki bombalı saldırılarını planlayan sözde YPS yapılanması içinde yer alan terörist Eliaçık, “Biz ailece Hüda-Par çizgisindeyiz. Bu nedenle  bizi sevmez. Ben kimseyi öldürmedim” dedi.

Giriş Tarihi: 28.6.2020  16:51

PKK'lı teröristten şaşırtan ifade! Kendini kurtarmak isterken...

Diyarbakır'da 4 yıl önce tarihi 10 Gözlü Köprü yakınında sahte plakalı bomba yüklü aracı uzaktan kumandayla patlatarak aynı aileden 1'i bebek 5 kişinin öldüğü, 9'u polis 21 kişinin yaralandığı hain saldırının faili Mehmet Eliaçık gittiği noterde işlem yapmak isterken parmak izinden yakayı ele verdi. TEM'de sorguya alınan teröristin olayın asli faili olduğu 5 ayrı gizli tanık ifadelerini bire bir doğrulayan olay günü telefonuna ait HTS ve sinyal bilgileriyle ortaya çıktı. Terör örgütünün şehirlerdeki bombalı saldırılarını organize eden YPS adlı yapılanmanın başındaki isimlerden biri olan terörist Eliaçık'ı 5 gizli tanık teşhis ederek bu teröristin Sur ve Şehitlik bölgelerinde aktif olduğunu ve herkesin kendisinden korktuğunu anlattılar.

BOMBAYI PATLATMIŞ SONRA ÇAY İÇMİŞ

Gizli tanıklar, "Bu kişi mezbahada hayvan kesimi yapar. Örgütsel faaliyetlerini motosikletiyle eylem yerine giderek yapar. 10 Gözlü Köprü'deki bombalı saldırıdan sonra aynı yerde ikinci bir bomba yüklü araç patlamadan yakalanınca ortadan kayboldu. Sur bölgesindeki en aktif YPS sorumlusudur. YPS'li teröristler bütün eylem talimatlarını bu kişiden alır. Herkes kendisinden çok korkar. 10 Gözlü Köprü olayında bomba düzeneğini kumanda ile bizzat kendisi patlattı. Önce olay yerine yakın polis noktasına bomba yüklü aracı bırakacaktı. Ancak bundan vazgeçip çevik kuvvet otobüsünün geçiş saatini bekledi ve bombayı patlayınca 5 kişi öldü. Sonra motosikletiyle olay yerine yakın bir çay bahçesine giderek oturup kendine sade vatandaş görüntüsü vermiştir. Diyarbakır'da İhya-Der Başkanı Aytaç Baran'ın öldürülmesinden sonra olayın faili oldukları belirlenen 3 terörist için anma ve saygı duruşu etkinliği düzenledi. Sur bölgesinde vatandaşlar arasında yaşanan ihtilaflarda PKK adına sözde yargıçlık yapmaktadır" dediler.

BENİM DEĞİL DEDİĞİ NUMARAYI NOTER GÖREVLİSİNE VERDİ

Soruşturmayı genişleten polis delilleri titizlikle inceleyince 5 ayrı gizli tanığın ifadelerinin terörist Eliaçık'ın geriye dönük HTS kayıtları ve telefon sinyal baz bilgileriyle bire bir uyumlu olduğu ortaya çıktı. Noterde yakayı ele veren teröristin saldırıda kullandığı ve gizli tanıkların sözünü ettiği motosikletin devrini almak için noterde bulunduğu belirlendi. Terörist ayrıca patlama günü görüşme yaptığı telefon hattının kendisine ait olmadığını ısrarla iddia ederken, işlem yaptırdığı noter görevlisine kendisine ait olmadığını ileri sürdüğü ve patlama günü kullandığı telefon hattına ait numarayı verdiği belirlendi. Yine teröristin geriye dönük HTS kayıtları incelendiğinde terörist Cihan Akıcı ile patlama günü yoğun görüşme yaptığı tespit edildi.

Tanıklar, 5 sivilin katledildiği saldırıyı PKK'lı teröristin nasıl gerçekleştirdiğini anlattı

250 METRE MESAFEDE 1662 KEZ SİNYAL BAZ BİLGİSİ ALINDI

Terörist Eliaçık'ın patlama noktasına 250 metre mesafede kullandığı telefonun 1662 kez baz sinyali verdiği ve bu delillerin gizli tanık teşhis ve ifadeleriyle bire bir uyumlu olduğu tespit edildi. Terörist Eliaçık ise aralarında bir bebeğin de bulunduğu aynı aileden 5 kişiyi hunharca katlettiği alçak saldırıyla ilgili polise verdiği ifadesinde, "Ben kimseyi öldürmedim, kim yapmışsa elleri kırılsın" dedi. Terörist 7 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle sevk edildiği Sulh Ceza Hâkimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu haber 202440 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MHP'de Devlet Bahçeli'nin
MHP'de Devlet Bahçeli'nin "A Takımı" belli oldu
MHP'de Devlet Bahçeli'nin
MHP'de Devlet Bahçeli'nin "A Takımı" belli oldu