Kanarya’dan kritik 3 puan! Fenerbahçe 3-1 Beşiktaş

Kanarya'dan kritik 3 puan! Fenerbahçe 3-1 Beşiktaş

Süper Lig'in 16. haftasından Fenerbahçe evinde Beşiktaş'ı konuk etti. Ligin son derbisinde Kanarya ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı. İkinci yarıda bulduğu golle skoru 3-1'e getiren sarı lacivertli ekip rakiplerinin puan kaybettiği haftada kritik 3 puanı hanesine yazdırdı.

22 Aralık 2019 - 21:28 - Güncelleme: 22 Aralık 2019 - 22:32

Fenerbahçe - Beşiktaş: 3-1

Giriş Tarihi: 22.12.2019 Güncelleme Tarihi: 22.12.2019 

Süper Lig'in 16. haftasında oynanan derbide Fenerbahçe, sahasında Beşiktaş'ı 3-1 mağlup etti.Fenerbahçe, Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş'ı ağırladı. Kadıköy'deki 4 gollü derbide gülen taraf ev sahibi Fenerbahçe oldu. Sarı lacivertliler aldığı galibiyetle Beşiktaş'ı geride bırakarak 3. sıraya yükseldi..

Kanarya'dan kritik 3 puan!  3-1 

Süper Lig'in 16. haftasından  evinde 'ı konuk etti. Ligin son derbisinde Kanarya ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı. İkinci yarıda bulduğu golle skoru 3-1'e getiren sarı lacivertli ekip rakiplerinin puan kaybettiği haftada kritik 3 puanı hanesine yazdırdı.

Kanarya'dan kritik 3 puan!

Süper Lig'in 16. haftasından  evinde 'ı konuk etti. Ligin son derbisinde Kanarya ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı. İkinci yarıda bulduğu golle skoru 3-1'e getiren sarı lacivertli ekip mücadeleden 3 puanla ayrıldı.

KARŞILAŞMADAN DAKİKALAR
Süper Lig 16. haftasındaki derbi karşılaşmasında Fenerbahçe, Beşiktaş önünde ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı.

2. dakikada sağdan Isla'nın ceza yayına pasında topla buluşan Tolga Ciğerci'nin sol ayağıyla uzak direğe plase vuruşunda, kaleci Karius meşin yuvarlağı kornere çeldi.

22. dakikada Fenerbahçe penaltı kazandı. 20. dakikada gelişen Fenerbahçe atağında Luiz Gustavo'nun ortası sonrası meşin yuvarlak ceza sahası içinde bulunan Rebocho'dan sekti. Pozisyonun devamında top oyun alanı dışına çıkınca, maçın hakemi Cüneyt Çakır, VAR sisteminden gelen uyarın üzerine saha kenarında pozisyonu yeniden izledi ve Rebocho'nun meşin yuvarlağa koluyla temas ettiği gerekçesiyle penaltı kararı verdi.

23. dakikada penaltı vuruşunu kullanan Kruse, topu ve kaleci Karius'u ters köşelere göndererek takımını öne geçirdi: 1-0.

32. dakikada Fenerbahçe farkı 2'ye çıkardı. Orta sahada rakibinden kaptığı topla kaleye yönelen Ozan Tufan'ın ceza sahası dışından sert şutunda, meşin yuvarlak ağlara gitti: 2-0.

45+5. dakikada Beşiktaş farkı 1'e indirdi. Caner Erkin'in soldan kullandığı serbest vuruşta, ceza sahası içinde Hutchinson'ın ayak koyduğu top ağlarla buluştu: 2-1.

Fenerbahçe - Beşiktaş: 3-1

Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu'nda oynanan derbiyi Fenerbahçe 3-1 kazandı.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller 23. dakikada penaltıdan Kruse, 32. dakikada Ozan Tufan ile 58. dakikada Vedat Muriqi'den geldi. Beşiktaş'ın tek sayısını ise 45+5. dakikada Atiba Hutchinson kaydetti.

Beşiktaş'ta Jeremain Lens, Fenerbahçe'de ise Serdar Aziz sarı kart görerek cezalı duruma düştü.

Kadıköy'de 4 gollü derbiBu sonucun ardından Fenerbahçe ligde evindeki üst üste 4. maçından da galibiyetle ayrılırken, bu 4 maçta da en az 3 gol buldu ve puanını 28 yaptı. Beşiktaş ise üst üste 2. mağlubiyetini aldı ve 27 puanda kaldı.

Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Rizespor ile karşılaşacak, Beşiktaş ise evinde Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

:Fenerbahçe evinde çok güçlü

Fenerbahçe, Süper Lig’in 16. hafta mücadelesinde kendi sahasında ezeli rakibi Beşiktaş’ı 3-1 mağlup etti.

Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe evinde Beşiktaş'ı 3-1 mağlup etti. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan mücadeleyi Fenerbahçe 3-1'lik skorla kazandı ve zirve yolunda kritik 3 puanı hanesine yazdırdı.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller 23. dakikada penaltıdan Kruse, 32. dakikada Ozan Tufan ile 58. dakikada Vedat Muriqi'den geldi. Beşiktaş'ın tek sayısını ise 45+5. dakikada Atiba Hutchinson kaydetti.

Beşiktaş'ta Jeremain Lens, Fenerbahçe'de ise Serdar Aziz sarı kart görerek cezalı duruma düştü.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe ligde evindeki üst üste 4. maçından da galibiyetle ayrılırken, bu 4 maçta da en az 3 gol buldu ve puanını 28 yaptı. Beşiktaş ise üst üste 2. mağlubiyetini aldı ve 27 puanda kaldı.

Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Rizespor ile karşılaşacak, Beşiktaş ise evinde Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

FENERBAHÇE EVİNDE BİR BAŞKA

Fenerbahçe, Kadıköy'de Beşiktaş'a karşı son 18, Galatasaray'a karşı ise son 23 maçta yenilgi yüzü görmedi. Sarı-lacivertliler, Beşiktaş'a en son 2005 yılında; Galatasaray'a ise 1999 yılında Kadıköy'de maç kaybetti.

Fenerbahçe Beşiktaş derbisini 3-1 kazandı

KADIKÖY'DE 4 GOLLÜ DERBİFenerbahçe, Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş'ı ağırladı. Kadıköy'deki 4 gollü derbide gülen taraf ev sahibi Fenerbahçe oldu. Sarı lacivertliler aldığı galibiyetle Beşiktaş'ı geride bırakarak 3. sıraya yükseldi.

Stat: Ülker

Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Isla, Serdar Aziz, Jailson, Dirar, Luiz Gustavo, Ozan Tufan (Dk. 90+1 Zanka), Deniz Türüç (Dk. 75 Ferdi Kadıoğlu), Tolga Ciğerci, Kruse (Dk. 86 Tolgay Arslan), Muric

Beşiktaş: Karius, Gökhan Gönül, Vida, Roco, Rebocho (Dk. 63 Nkoudou), Hutchinson, Elneny, Lens, Diaby (Dk. 46 Ljajic), Caner Erkin, Burak Yılmaz (Dk. 87 Umut Nayir)

Goller: Dk. 23 Kruse (Penaltıdan), Dk. 32 Ozan Tufan, Dk. 58 Muric (Fenerbahçe), Dk. 45+5 Hutchinson (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 31 Lens, Dk. 33 Caner Erkin, Dk. 77 Elneny (Beşiktaş), Dk. 37 Deniz Türüç, Dk. 79 Serdar Aziz (Fenerbahçe)

Süper Lig'de 16. haftanın ardından

Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş'ı 3-1 yenen Fenerbahçe, rakibini geride bırakarak 3. sıraya yükseldi. Sivasspor ise liderliğini sürdürdü.

Süper Lig'de 16. haftanın ardından

Süper Lig'de 16. haftanın kazananı Fenerbahçe ve Başakşehir olurken, kaybedenleri Galatasaray ve Beşiktaş oldu. Gençlerbirliği'nde 1 puanı son dakikada alan Sivasspor ise liderliğini sürdürdü.

DERBİDE FENERBAHÇE GÜLDÜ

Sarı-lacivertli takım Kadıköy'de ağırladığı Beşiktaş'ı 3-1'lik skorla yenmeyi başardı. Fenerbahçe bu sonuçla puanını 28 yaptı ve üçüncü sıraya yerleşti. Siyah-beyazlılar ise 27 puanda kaldı.

Gelecek hafta Fenerbahçe, Rize deplasmanına gidecek. Beşiktaş ise Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

Öte yandan günün diğer maçında deplasmanda Kayserispor'u 4-1 yenen Başakşehir 30 puanla ikinci sırada yer aldı.

Gündüz seansında nefes kesen maçta ise lider Sivasspor ile Gençerbirliği'ne konuk oldu. Uzatma bölümünde bulduğu golle 1 puanı kapan Sivasspor, haftayı 34 puanda tamamladı. Yiğidolar böylece ilk yarının bitimine 1 hafta kala devre arasında lider girmeyi garantiledi.

GALATASARAY KAYIPLARDA

Haftanın en zararlı takımı Galatasaray oldu. İzmir deplasmanında Göztepe'ye 2-1 yenilen sarı-kırmızılı takım 24 puanda kaldı. 

Galatasaray, Sivasspor'un 10, Fenerbahçe'nin 4, Beşiktaş'ın ise 3 puan gerisinde 6. durumda bulunuyor. 

Fatih Terim'in öğrencileri gelecek hafta evinde Antalyaspor'la 3 puan savaşı verecek.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş'ı ağırladı. Kadıköy'deki 4 gollü derbide gülen taraf ev sahibi Fenerbahçe oldu. Sarı lacivertliler aldığı galibiyetle Beşiktaş'ı geride bırakarak 3. sıraya yükseldi..

Bu haber 201090 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da darbeye direnenlere 'zibidiler' demişti
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da...
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da darbeye direnenlere 'zibidiler' demişti
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da...