Kahraman Mehmetçikten sağlık çalışanlarına alkışlı destek!...

Kahraman Mehmetçikten sağlık çalışanlarına alkışlı destek! Sağlık çalışanlarından cevap geldi.

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde görev yapan kahraman komandolar, korona virüs tehdidine karşı 24 saat mücadele eden sağlık çalışanlarına destek için karlı dağların zirvesinde alkış tuttu.

20 Mart 2020 - 18:29

Kahraman ten sağlık çalışanlarına alkışlı destek! Sağlık çalışanlarından cevap geldi

Giriş Tarihi: 20.3.2020  16:52 Güncelleme Tarihi: 20.3.2020  18:27

Teröristlere karşı mücadele veren kahraman askerlerimiz koronavirüse karşı gece gündüz demeden çalışan sağlık çalışanlarına teşekkür etti. 'nin  ilçesinde vatan savunması yapan ler, da paylaştıkları videolu mesajda sağlık çalışanlarına teşekkür edip, verilen komutun ardından alkış yaptı. Sağlık çalışanları da, görevi başında olan Mehmetçik’e cevap göndererek minnettarlıklarını sundu.

Mehmetçikten sağlık çalışanlarına teşekkür

Teröristlere karşı mücadele veren kahraman askerlerimiz koronavirüse karşı gece gündüz demeden çalışan sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

'nin  ilçesinde vatan savunması yapan ler, da paylaştıkları videolu mesajda sağlık çalışanlarına teşekkür edip, verilen komutun ardından alkış yaptı.

Kahraman komandolardan kahraman sağlıkçılara karlı zirveden alkışlı destek

’nin  ilçesinde görev yapan kahraman komandolar, korona virüs tehdidine karşı 24 saat mücadele eden sağlık çalışanlarına destek için karlı dağların zirvesinde alkış tuttu.

Kahraman komandolardan kahraman sağlıkçılara karlı zirveden alkışlı destek

Yeni tip korona virüs vakaları artarken, salgınla mücadele eden sağlık çalışanlarına destek amacıyla dün akşamdan itibaren her akşam saat 21.00'de alkışlama çağrısı yapılmıştı. Vatandaşlar, dün saat 21.00'de evlerinin balkonlarına çıkıp dakikalarca sağlık çalışanlarına destek için alkış tutmuştu.

Kahraman Mehmetçikten sağlık çalışanlarına alkışlı destek! Sağlık çalışanlarından cevap geldi

BU KEZ DESTEK SIFIR NOKTASINDAKİ KAHRAMANLARDAN GELDİ

İstanbullulardan sağlık çalışanlarına alkışlı teşekkür

Sağlık çalışanlarına bir destek de Kuzey Irak'ın sıfır noktasındaki Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde görev yapan komandolardan geldi. Şemdinli Komando Taburu Ergül Tepe Üs Bölgesinde görev yapan kahraman komandolar, "Bizler burada vatan nöbetindeyken, geride bıraktığımız ailelerimiz ve sevdiklerimiz için canlarını tehlikeye atmak pahasına fedakarlık yapan siz kıymetli sağlık çalışanlarımıza şükranlarımızı sunarız" dedikten sonra dakikalarca sağlık çalışanlarını alkışlayarak destek verdi.İstanbullulardan sağlık çalışanlarına alkışlı teşekkür"SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ"
Şemdinli'de Ergül Tepe üst bölgesinde görev yapan komando taburu askerleri, sosyal medya hesabında bir video paylaştı. Üst bölgede görevli tim komutanı, elinde silahlarıyla hazır kıta bekleyen askerlerinin önünde sağlık çalışanlarına yönelik mesaj verdi. Komutanın "Bizler burada vatan nöbetindeyken geride bıraktığımız ailemiz ve sevdiklerimiz için canlarını tehlikeye atmak pahasına fedakarlık yapan siz kıymetli sağlık çalışanlarımıza şükranlarımızı sunarız" mesajından sonra askerler 'dikkat' komutunun ardından sağlık çalışanlarını alkışladı.Kahraman Mehmetçikten sağlık çalışanlarına alkışlı destek! Sağlık çalışanlarından cevap geldiSAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN YANIT GELDİ
Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi görevlilerinden de Mehmetçik'e cevap gecikmedi.

Sağlık çalışanları, kendilerine destek olan Mehmetçik'e selam gönderdiği videoda, "Şemdinli Komando Taburu Ergültepe Üs Bölgesi'nde sizler fedakarca vatan nöbetindeyken sizlere minnettarlığımızı sunarız. Geride bıraktığınız aileleriniz ve sevdikleriniz bizlere emanet. Sizler vatan sathında bizler sağlık sathında halkımız için nöbetteyiz. Vatandaşımız evinde kaldığı için çok teşekkürler Türkiye" ifadeleri yer aldı.

Videonun sonunda sağlık çalışanları asker selamı ile Mehmetçik'i selamladı. İstanbul Sağlık Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan video izleyenleri duygulandırdı.

Son dakika: Bakan   için üst üste 3 gün  istedi

Türkiye saat 21.00'de balkonlara çıkarak sağlık çalışanlarını alkışladı ile ilgili görsel sonucuTürkiye saat 21.00'de balkonlara çıkarak nı ladı. Türkiye'nin sağlık personellerini alkışlamasından dolayı herkese teşekkür eden Sağlık Bakanı ,"Saat 21.00 alkışı için sağ ol Türkiye. Şehir şehir, ev ev çağrımıza uydun, özverili sağlık çalışanlarımıza alkışınla güç verdin. Yarın, ertesi gün aynı saatte minnettarlığımızın sesi tekrar duyulsun. Üst üste üç gün alkışlayalım." ifadelerini kullandı.

Türkiye sağlık çalışanları için ayakta

Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsle (Kovid-19) mücadelede aralıksız çalışmalarını sürdüren  için, vatandaşlar saat 21.00'de balkon ve camlara çıkarak larla destek verdi.

Sağlık Bakanı , saat 21.00'de evlerinin pencere ve balkonlarında sağlık çalışanlarını dakikalarca alkışlayan vatandaşlara teşekkür ederek, "Yarın, ertesi gün aynı saatte minnettarlığımızın sesi tekrar duyulsun." çağrısında bulundu.

Türkiye saat 21.00'de balkonlara çıkarak sağlık çalışanlarını alkışladı ile ilgili görsel sonucu

Türkiye'nin sağlık personellerini alkışlamasından dolayı herkese teşekkür eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,"Saat 21.00 alkışı için sağ ol Türkiye. Şehir şehir, ev ev çağrımıza uydun, özverili sağlık çalışanlarımıza alkışınla güç verdin. Yarın, ertesi gün aynı saatte minnettarlığımızın sesi tekrar duyulsun. Üst üste üç gün alkışlayalım." ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE AYAKTA ALKIŞLADI
Sosyal medya üzerinden geniş kitlelere ulaşan etkinlik kapsamında, saat 21.00 itibarıyla vatadandaşlar evlerinin pencere ve balkonlarında sağlık çalışanlarını dakikalarca alkışladı.
Türkiye saat 21.00'de balkonlara çıkarak sağlık çalışanlarını alkışladı ile ilgili görsel sonucu

Bakan Koca'nın bugün saat 14.00 TBMM'deki konuşmasında koronavirüse karşı özveriyle görev yapan sağlık çalışanlarını milletvekillerini alkışlattığı görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü. Vatandaşların beğenisini kazanan görüntüler, kısa sürede "sağlık çalışanlarının alkışlanması" temalı kitlesel etkinliğe dönüştü.

Türkiye saat 21.00'de balkonlara çıkarak sağlık çalışanlarını alkışladı ile ilgili görsel sonucu

Bu kapsamda saat 21.00 yurt genelinde etkinlik saati olarak belirlendi. Başta Ankara, İstanbul ve İzmir olmak üzere belirlenen saatte birçok il ve ilçede vatandaşlar, evlerinin pencere ve balkonlarında sağlık çalışanlarını dakikalarca alkışladı.

 

Kahraman Mehmetçikten sağlık çalışanlarına alkışlı destek! Sağlık çalışanlarından cevap geldi

Türkiye saat 21.00'de balkonlara çıkarak sağlık çalışanlarını alkışladı ile ilgili görsel sonucu

Türkiye saat 21.00'de balkonlara çıkarak sağlık çalışanlarını alkışladı ile ilgili görsel sonucu

Türkiye saat 21.00'de balkonlara çıkarak sağlık çalışanlarını alkışladı ile ilgili görsel sonucu

Son dakika: Bakan   için üst üste 3 gün  istedi

Bu haber 201449 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Barışın anahtarı Türkiye! Putin, İstanbul'u işaret etti: Ukrayna ile müzakerelerin başlatılmasına temel teşkil edebilir
Barışın anahtarı Türkiye! Putin, İstanbul'u işaret etti:...
ALLAH (C.C.)
ALLAH (C.C.)