İstanbul’da yolcu otobüsü yoldan çıktı! Çok sayıda ölü,...

İstanbul'da yolcu otobüsü yoldan çıktı! Çok sayıda ölü, yaralı ve durumu ağır olan var.

Bu sabah İstanbul'dan feci bir kaza haberi geldi. Son dakika bilgisine göre Sarıyer Kuzey Marmara Otoyolu'nda yolcu otobüsü yoldan çıktı. Ardından Çiftalan mevkisinde üst geçidin duvarına çarptı. İlk belirlemelere göre 25 kişi yaralanırken 5 kişi hayatını kaybetti. Durumun bildirilmesi üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İstanbul Valiliği açıklamasında "Otobüs kazasında 5 vatandaşımız hayatını kaybederken, 3'ü çocuk, 7'si yetişkin 10 yolcumuzun ağıryaralı

09 Ağustos 2020 - 09:10 - Güncelleme: 09 Ağustos 2020 - 10:13

Son dakika: Sarıyer Kuzey Marmara Otoyolu'nda otobüs yoldan çıktı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Giriş Tarihi: 09.08.2020 Güncelleme Tarihi: 09.08.2020 

Son dakika... İstanbul 'nda  yoldan çıktı. Kazaya ilişkin açıklama yapan Valilik, "Otobüs kazasında 5 vatandaşımız hayatını kaybederken, 3'ü çocuk, 7'si yetişkin 10 yolcumuzun durumu ağır olmak üzere, 25 yolcumuz hastaneye sevk edilmiştir." dedi.

Son dakika: Sarıyer Kuzey Marmara Otoyolu'nda otobüs yoldan çıktı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Kuzey Marmara Otoyolu'nda İstanbul Havalimanı istikametine seyreden Metro Turizm'e ait 34 AN 0036 plakalı  yoldan çıktı ve Çiftalan mevkisinde üst geçidin duvarına çarptı.

İstanbul'da yolcu otobüsü yoldan çıktı! Çok sayıda ölü, yaralı ve durumu ağır olan var

Ajansların geçtiği habere göre; İstanbul Kuzey Marmara Otoyolu'nda yolcu otobüsü yoldan çıktı. Yaşanan kazada 5 kişi hayatını kaybetti, 25 kişi de yaralandı. Yaralıların 7 tanesinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Hayatını kaybedenler arasında otobüsün şoförünün de olduğu kaydedildi. Otobüsün neden yoldan çıktığı henüz belirlenemezken, İstanbul Valiliği kaza ile alakalı soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Video Player

00:00 | 02:46

Use Up/Down Arrow keys to increase or decrease volume.

Online Video Platform

İSTANBUL'DA YOLCU OTOBÜSÜ YOLDAN ÇIKTI! ÇOK SAYIDA ÖLÜ VE YARALI VAR

GALERİNİN DEVAMI<p>Ajansların geçtiği habere göre; İstanbul Kuzey Marmara Otoyolu'nda yolcu otobüsü yoldan çıktı.</p>
<p> </p>
<p>Yaşanan olayda ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti, 25 kişi de yaralandı. Yaralıların 7 tanesinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.</p>
<p>Hayatını kaybedenler arasında otobüsün şoförünün de olduğu kaydedildi.</p>

Gelen son dakika haberine göre; İstanbul'da bir otobüs yoldan çıktı. Kuzey Marmara Otoyolu'nda gerçekleşen olayda, bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

BİLANÇO AĞIR

Otoyolda, İstanbul Havalimanı istikametine seyreden yolcu otobüsü, Çiftalan mevkisinde üst geçidin duvarına çarptı. İlk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti, 25 kişi de yaralandı. Yaralıların 7 tanesinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Hayatını kaybedenler arasında otobüsün şoförünün de olduğu kaydedildi. 

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Son dakika: Sarıyer Kuzey Marmara Otoyolu'nda otobüs yoldan çıktı: Çok sayıda ölü ve yaralı varSON DAKİKA: SARIYER KUZEY MARMARA OTOYOLU'NDA OTOBÜS YOLDAN ÇIKTI: ÇOK SAYIDA ÖLÜ VE YARALI VAR

İtfaiye ve sağlık ekiplerinin yaralıları kurtarma çalışmaları devamn ediyor.

İSTANBUL VALİLİĞİNDEN FLAŞ AÇIKLAMA
İstanbul'da yolcu otobüsü yoldan çıktı! Çok sayıda ölü, yaralı ve durumu ağır olan var
İstanbul Valiliği, Kuzey Marmara Otoyolu'nda meydana gelen trafik kazasında 5 kişinin öldüğünü 25 kişinin ise yaralandığını açıkladı.


 haberine göre Sarıyer Kuzey Marmara Otoyolu'nda yolcu otobüsü yoldan çıktı. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin bölgedeki çalışmaları sürerken, ilk gelen bilgilere göre 5 ölü ve 25 kişinin yaralı olduğu belirtildi.

Son dakika: Sarıyer Kuzey Marmara Otoyolu'nda otobüs yoldan çıktı! Ölü ve yaralılar var

Son dakika haberi! İstanbul Kuzey Marmara Otoyolu'nda yolcu otobüsü, ilk belirlemelere göre üst geçide çarptı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda İstanbul Havalimanı istikametine seyreden 34 AN 0036 plakalı yolcu otobüsü,yoldan çıktı ve Çiftalan mevkisinde üst geçidin duvarına çarptı.

Durumun bildirilmesi üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Kazada ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

İtfaiye ve sağlık ekiplerinin yaralıları kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Yolcu otobüsü yoldan çıktı! Ölü ve yaralılar var

BİR ANDA CAN PAZARI YAŞANDI
Otobüsün köprü ayaklarına çarparak savrulması üzerine otobüsteki bazı yolcular dışarı fırladı. Bazıları ise otobüs içinde sıkıştı.
Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri otobüs içinde sıkışan yolcuları kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Olay yerinde yapılan ilk incelemede 5 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastaneye kaldırılan 25 yolcudan 7'sinin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Yaralıların hastanelere sevk edilmesinin ardından, hayatını kaybeden 5 kişinin cansız bedeni de Adlı Tıp Kurumu morguna götürüldü. Jandarma ve polis ekiplerinin kaza yapan otobüste ve kaza yerinde yaptığı incelemenin ardından kaza yapan otobüs vinç yardımıyla kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme devam ediyor.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA GELDİ

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada şöyle denildi: Karabük'ten İstanbul'a seyir halindeki bir şehirlerarası yolcu otobüsü, bugün saat 07.00 sıralarında, Kuzey Marmara Otoyolu'nda Çiftalan Köprüsü mevkiinde bariyerlere çarparak yoldan çıkmıştır. Olay yerine derhal Jandarma, Polis, 112 Acil Servis, İtfaiye ve AFAD ekipleri sevk edilmiştir. 112 Acil Servis ekiplerimizden alınan ilk bilgilere göre; kazada 5 vatandaşımız hayatını kaybederken, 3'ü çocuk, 7'si yetişkin 10 yolcumuzun durumu ağır olmak üzere, 25 yolcumuz hastaneye sevk edilmiştir. Kaza nedeniyle geniş çaplı soruşturma başlatılmıştır"

Bu haber 292302 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan Batı'ya Gazze çağrısı: İran'a tek ses olanlar şimdi İsrail'e dur demeli
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan...
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan Batı'ya Gazze çağrısı: İran'a tek ses olanlar şimdi İsrail'e dur demeli
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan...