İstanbul’da tekstil atölyesinde patlama: 1ölü 10 yaralı..

İstanbul'da tekstil atölyesinde patlama: 1ölü 10 yaralı..

Gelen son dakika haberine göre; İstanbul Bahçelievler'de bir binanın bodrum katındaki tekstil atölyesi olarak kullanılan iş yerinde patlama meydana geldi. Olayda ilk belirlemelere göre, içeride yaralı halde bulunan 3 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Ekiplerin müdahalesi sürüyor. İstanbul Valiliği yaptığı son açıklamada Bahçelievler'deki patlamada yabancı uyruklu bir kişinin hayatını kaybettiğini 10 kişinin ise yaralandığını duyurdu.

27 Haziran 2020 - 08:20

İstanbul'da tekstil atölyesinde patlama: 3 yaralı

Giriş Tarihi: 27.6.2020  06:19Son Güncelleme: 27.6.2020  07:11

Gelen son dakika haberine göre; İstanbul Bahçelievler'de bir binanın bodrum katındaki tekstil atölyesi olarak kullanılan iş yerinde patlama meydana geldi. Olayda ilk belirlemelere göre, içeride yaralı halde bulunan 3 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Ekiplerin müdahalesi sürüyor. İstanbul Valiliği yaptığı son açıklamada Bahçelievler'deki patlamada yabancı uyruklu bir kişinin hayatını kaybettiğini 10 kişinin ise yaralandığını duyurdu.Bahçelievler’de sabah saatlerinde patlama!

İstanbul Bahçelievler'de bir binanın bodrum katındaki tekstil atölyesi olarak kullanılan iş yerinde patlama meydana geldi. Olayda ilk belirlemelere göre, içeride yaralı halde bulunan 3 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

İstanbul'da tekstil atölyesinde patlama: 3 yaralı

Mimar Sinan Caddesi'ndeki bir binanın giriş katında, henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama oldu.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, patlama sonucunda çıkan yangına müdahale etti.

Bodrum katta çıkan yangın kısa sürede çevredeki diğer iş yerlerine de sıçradı.

İstanbul’daki patlamanın şiddeti gün ağarınca ortaya çıktı!  Bina ve sokak havadan görüntülendi

Bahçelievler'de saat 04.50 sularında Soğanlı Mahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerindeki 6 katlı bir binanın giriş katında bulunan iş yerinde meydana gelen doğal gaz patlamasının ardından ekiplerin olay yerinde incelemeleri devam ediyor.

BÜYÜK KORKUYA YOL AÇTI! MANZARA FELAKET

Edinilen bilgiye göre, bir tekstil atölyesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle doğal gaz patlaması meydana geldi. Patlamanın ardından iş yerinde  çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederken mahsur kalan bazı vatandaşlar kurtarıldı.

İstanbul’daki patlamanın şiddeti gün ağarınca ortaya çıktı!  Bina ve sokak havadan görüntülendiİSTANBUL’DAKİ PATLAMANIN ŞİDDETİ GÜN AĞARINCA ORTAYA ÇIKTI!  BİNA VE SOKAK HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

İKİ BİNA ZARAR GÖRDÜ

Patlamanın şiddeti günün ağarması ile gözler önüne serildi.  nedeni ile birçok moloz parçasının etrafa dağıldığı görüldü. Havadan çekilen drone görüntülerde patlama nedeni ile iki binanın zarar gördüğü gözlendi.

İstanbul Bahçelievler'de bulunan bir binada patlama meydana geldi!İSTANBUL BAHÇELİEVLER'DE BULUNAN BİR BİNADA PATLAMA MEYDANA GELDİ!

VATANDAŞLAR PANİK HALİNDE…

Öte yandan patlama sonrasında yaşanılan panik anları bir vatandaşın cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Görüntülerde patlama sonrasında yangın çıktığı ve vatandaşların telaşla yardım istedikleri görülüyor. Polis, itfaiye ve İGDAŞ ekiplerinin olay yerindeki incelemeleri devam ediyor.

10 KİŞİ YARALANDI

İlk belirlemelere göre, içeride yaralı halde bulunan 3 kişiyi kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Patlama yaşanan binanın duvarlarında çatlaklar oluştu, yan binaların ise camları kırıldı.

Binadan yoğun dumanlar yükselirken, ekiplerin olay yerindeki çalışma ve incelemeleri sürüyor.

Bu sabah İstanbul! Savaş alanına döndü...Son dakika: İstanbul Bahçelievler'de bulunan bir binada patlama meydana geldi! Ekipler olay yerinde

Son dakika haberine göre İstanbul Bahçelievler'de bir binada patlama meydana geldi. İtfaiye ekipleri, patlama sonucunda çıkan yangını, müdahale ederek söndürdü. Patlamanın gerçekleştiği ve bitişiğindeki bina, birbirinden ayrıldı. İşte olay yerinden görüntüler...

Son dakika haberi: İstanbul'da bir binada patlama meydana geldi

Gelen son dakika haberine göre; İstanbul Bahçelievler'de bir binanın bodrum katındaki tekstil atölyesi olarak kullanılan iş yerinde patlama meydana geldi. Olayda ilk belirlemelere göre, içeride yaralı halde bulunan 3 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Ekiplerin müdahalesi sürüyor.

Gelen son dakika haberlerine göre; İstanul güne patlama sesi ile uyandı. İstanbul Bahçelievler'de bir binanın bodrum katındaki tekstil atölyesi olarak kullanılan iş yerinde patlama meydana geldi.Olayda ilk belirlemelere göre, içeride yaralı halde bulunan 3 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Ekiplerin müdahalesi sürüyor.İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.İtfaiye ekipleri patlama sonrası yangına müdahale ederken, ilk belirlemelere göre, içeride yaralı halde bulunan 3 kişiyi kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti.Yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.Patlamanın gerçekleştiği ve bitişiğindeki bina, birbirinden ayrıldı.İki binanın yanı sıra paraleldeki Sakıp Sabancı Caddesi'nde de bazı iş yerlerinin camlarının kırıldığı görüldü.Binadan yoğun dumanlar yükselirken, ekiplerin olay yerindeki çalışma ve incelemeleri sürüyor

 

Bu haber 201165 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da darbeye direnenlere 'zibidiler' demişti
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da...
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da darbeye direnenlere 'zibidiler' demişti
CHP lideri Özgür Özel hakkında suç duyurusu! 15 Temmuz'da...