İletişim Başkanı Fahrettin Altun koronavirüsle mücadele...

İletişim Başkanı Fahrettin Altun koronavirüsle mücadele kapsamında 24 Nisan'da atılan adımları duyurdu.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, koronavirüsle mücadele kapsamında 24 Nisan'da atılan adımları duyurdu. Altun Twitter'dan, "Yerli solunum cihazımız Sahra’nın seri üretiminde son aşamaya gelirken, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için 176 milyon liralık ek kaynak ayırdık. Ayrıca tüm vatandaşlarımıza ücretsiz 1 GB internet sağlıyoruz. Ramazan sonunda çifte bayram yaşamak için çalışıyoruz." sözleriyle infografik bir paylaşımda bulundu.

25 Nisan 2020 - 08:18

İletişim Başkanı  le mücadele kapsamında 'da atılan adımları duyurdu

Giriş Tarihi: 25.04.2020 Güncelleme Tarihi: 25.04.2020 

İletişim Başkanı le mücadele kapsamında 'da atılan adımları duyurdu. Altun Twitter'dan, "Yerli solunum cihazımız Sahra’nın seri üretiminde son aşamaya gelirken, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için 176 milyon liralık ek kaynak ayırdık. Ayrıca tüm vatandaşlarımıza ücretsiz 1 GB internet sağlıyoruz. Ramazan sonunda çifte bayram yaşamak için çalışıyoruz." sözleriyle infografik bir paylaşımda bulundu.

Altun virüsle mücadelede atılan adımları duyurdu

İletişim Başkanı le mücadele kapsamında 'da atılan adımları duyurdu.

Altun Twitter'dan, "Yerli solunum cihazımız Sahra'nın seri üretiminde son aşamaya gelirken, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için 176 milyon liralık ek kaynak ayırdık. Ayrıca tüm vatandaşlarımıza ücretsiz 1 GB internet sağlıyoruz. Ramazan sonunda çifte bayram yaşamak için çalışıyoruz." sözleriyle infografik bir paylaşımda bulundu.

Fahrettin Altun✔@fahrettinaltun

Yerli solunum cihazımız Sahra’nın seri üretiminde son aşamaya gelirken, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için 176 milyon liralık ek kaynak ayırdık. Ayrıca tüm vatandaşlarımıza ücretsiz 1 GB internet sağlıyoruz. Ramazan sonunda çifte bayram yaşamak için çalışıyoruz.

 

7.243

01:08 - 25 Nis 2020

Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik

İletişim Başkanı Fahrettin Altun 24 Nisan'da alınan koronavirüs tedbirlerini açıkladı

Türkiye koronavirüsle mücadele kapsamında tedbirler almaya devam ediyor. , Twitter hesabından yaptığı açıklamada 24 Nisan'da koronavirüse karşı alınan önlemleri duyurdu.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun koronavirüsle mücadele kapsamında 24 Nisan'da atılan adımları duyurdu

, resmi Twitter hesabından son 24 saatte Türkiye'nin koronavirüse karşı aldığı önlemleri açıkladı.

İletişim Başkanı Altun yaptığı paylaşımda, "Yerli solunum cihazımız Sahra'nın seri üretiminde son aşamaya gelirken, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için 176 milyon liralık ek kaynak ayırdık. Ayrıca tüm vatandaşlarımıza ücretsiz 1 GB internet sağlıyoruz. Ramazan sonunda çifte bayram yaşamak için çalışıyoruz." ifadelerine yer verdi.

İşte İletişim Başkanı 'un paylaşımı:

, resmi Twitter hesabından son 24 saatte Türkiye'nin koronavirüse karşı aldığı önlemleri açıkladı.

Bu haber 290947 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ALLAH (C.C.)
ALLAH (C.C.)
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan Batı'ya Gazze çağrısı: İran'a tek ses olanlar şimdi İsrail'e dur demeli
Tanzanya ile ticarette hedef 1 milyar dolar! Başkan Erdoğan'dan...