İçişleri Bakanlığı açıkladı: Koronavirüs salgını...

İçişleri Bakanlığı açıkladı: Koronavirüs salgını nedeniyle eğlence mekanlarının faaliyetleri durdurulacak.

Genelgede; koronavirüs (Kovid-19) salgınından vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını engellemek için Sağlık Bakanlığı ile yapılan değerlendirilmelerde; "Umuma Açık İstirahat ve Eğlence Yerleri" olarak faaliyet yürüten ve vatandaşların çok yakın bir mesafede bir arada bulunarak hastalığın bulaşma riskini artıracağı, bu nedenle pavyon, diskotek, bar, gece kulüplerinin yarın saat 10:00 itibariyle geçici süreliğine faaliyetleri durdurulacağı belirtildi..

15 Mart 2020 - 22:43

 açıkladı:  salgını nedeniyle eğlence mekanlarının faaliyetleri durdurulacak

Giriş Tarihi: 15.03.2020 Güncelleme Tarihi: 15.03.2020 

, 81 İl Valiliğine  tedbirleri konulu ek genelge gönderdi. Genelgeye göre, koronavirüs salgını nedeniyle pavyon, diskotek, bar, gece kulüplerinin yarın saat 10.00 itibariyle geçici süreliğine faaliyetleri durdurulacak.

Eğlence mekanlarına koronavirüs ayarı

Türkiye e karşı önlem ve tedbirler almaya devam ediyor. , 81 İl Valiliğine koronavirüs tedbirleri konulu ek genelge gönderdi.

İllere gönderilen ek genelge ile koronavirüs salgının 'in Vuhan kentinde başlayarak tüm Dünyayı tehdit etmeye devam ettiği ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak nitelendirildiği hatırlatıldı.

EĞLENCE MEKANLARININ FAALİYETLERİ DURDURULACAK
Genelgede; koronavirüs (Kovid-19) salgınından vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını engellemek için  ile yapılan değerlendirilmelerde; "Umuma Açık İstirahat ve Eğlence Yerleri" olarak faaliyet yürüten ve vatandaşların çok yakın bir mesafede bir arada bulunarak hastalığın bulaşma riskini artıracağı, bu nedenle pavyon, diskotek, bar, gece kulüplerinin yarın saat 10:00 itibariyle geçici süreliğine faaliyetleri durdurulacağı belirtildi.

Genelgede ayrıca, söz konusu tedbirlere ilişkin vali/kaymakamlar tarafından il/ilçe belediyeleri ile işbirliği içinde ilgi Kanun hükümleri çerçevesinde gerekli gerekli tedbirlerin ivedilikle alınması ve kolluk birimleri tarafından konunun takip edilerek uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi istendi.

İçişleri Bakanlığı açıkladı: Koronavirüs salgını nedeniyle eğlence mekanlarının faaliyetleri durdurulacak

Son dakika haberi: Eğlence mekanlarına  düzenlemesi

İçişleri Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması! Yapılan açıklamaya göre 81 ile gönderilen ek genelgeyle  salgını nedeniyle pavyon, diskotek, bar, gece kulüplerinin yarın saat 10.00 itibariyle geçici süreliğine faaliyetleri durdurulacak.

Son dakika haberi: Eğlence mekanlarına Koronavirüs düzenlemesi

Corona virüsü tedbirleri sıklaştırılıyor. Son dakika haberine göre İçişleri Bakanlığı'ndan yeni bir düzenleme geldi.,

İçişleri Bakanlığı açıklamasında "Koronavirüs salgını nedeniyle pavyon, diskotek, bar, gece kulüplerinin yarın saat 10.00 itibariyle geçici süreliğine faaliyetleri durdurulacak." denildi.

81 İLE GÖNDERİLDİ

İçişleri Bakanlığı, 81 İl Valiliğine Coronovirüs tedbirleri konulu ek genelge gönderdi. İllere gönderilen ek genelge ile Coronavirüs salgının Çin'in Vuhan kentinde başlayarak tüm Dünyayı tehdit etmeye devam ettiği ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak nitelendirildiği hatırlatıldı.

.İçişleri Bakanlığından açıklama! Koronavirüs sebebiyle durdurulacak

İÇİŞLERİNDEN AÇIKLAMA! KORONAVİRÜS SEBEBİYLE...Son dakika haberi... İçişleri Bakanlığı, koronavirüs salgını nedeniyle pavyon, diskotek, bar, gece kulüplerinin yarın saat 10.00 itibariyle geçici süreliğine faaliyetlerini durduracağını açıkladı.

İçişleri Bakanlığı, 81 İl Valiliğine koronavirüs tedbirleri konulu ek genelge gönderdi.

İllere gönderilen ek genelge ile koronavirüs salgının Çin'in Vuhan kentinde başlayarak tüm Dünyayı tehdit etmeye devam ettiği ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak nitelendirildiği hatırlatıldı.

Bu haber 201589 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP'li İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu Alevilere meydan okudu: Size ihtiyacım yok ben kazanırım
CHP'li İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu Alevilere meydan okudu:...
CHP - DEM - Kandil - Brüksel hattında 'İstanbul' pazarlığı! İmamoğlu'ndan PKK ile 100 milyon dolarlık kirli mutabakat: Demirtaş'a böyle el çektirdiler
CHP - DEM - Kandil - Brüksel hattında 'İstanbul' pazarlığı!...