Her şey ’ülkemle gurur duyuyorum’ demesiyle başladı! Mehmet...

Her şey 'ülkemle gurur duyuyorum' demesiyle başladı! Mehmet Çilingiroğlu ve Didem Arslan Yılmaz arasında gergin anlar....

California Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Prof Dr. Mehmet Çilingiroğlu, Habertürk TV'de, Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Türkiye'nin Nabzı Programı'na konuk oldu ve Türkiye'nin virüsle mücadelesini övdü. Prof Dr. Mehmet Çilingiroğlu, “Göğüsünüz ağrısa 20 bin dolar. Hastalar hastaneye gidemiyor, Türkiye’de siz çok şanslısınız. Allah devletimizden razı olsun” ifadelerini kullandı. Çilingiroğlu, ABD’de insanların hastane masrafı bir yana ev kiralarını bile ödemekte güçlük çektiklerini söyledi.

02 Nisan 2020 - 13:18 - Güncelleme: 02 Nisan 2020 - 14:25

Habertürk'te Türkiye'yi övmek yasak! . Çilingiroğlu sinirden yayını terk etti! Didem Arslan "Gitmese ben gönderecektim" dedi

Giriş Tarihi: 02.04.2020 Güncelleme Tarihi: 02.04.2020 

Her şey 'ülkemle gurur duyuyorum' demesiyle başladı!  ve  arasında gergin anlar...

Bir televizyon kanalında  ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan Prof.Dr. , Türk sağlık sisteminin vatandaşlara sağladığı avantajlara dikkat çekti. California Üniversitesi'nde çalışmalarını sürdüren Çilingiroğlu, "Ülkemizde hiç çalışmasan 50 TL ile SGK üyesi oluyorsun, ilacını alıyor, tedavi oluyorsun. ABD'de bir göğüs ağrısı için hastaneye giden kişi 20 bin dolar ödüyor. Allah devletimizden razı olsun. Siz çok şanslısınız. Ülkemle gurur duyuyorum" dedi. ABD'de 33 milyon kişinin işini kaybettiğine vurgu yapan Çilingiroğlu, insanların hastane masrafı bir yana ev kiralarını bile ödemekte güçlük çektiklerini ifade etti. Prof. Çilingiroğlu'nun Türkiye'yi övdüğü sözlerinin ardından programın moderatörü tarafından sık sık sözü kesilmeye başlandı. 'ın tavrına sinirlenen Çilingiroğlu, daha sonra canlı yayında programı terk etti.

Her şey 'ülkemle gurur duyuyorum' demesiyle başladı! Mehmet Çilingiroğlu ve Didem Arslan Yılmaz arasında gergin anlar...

Koronavirüs salgını dünyayı kasıp kavurmaya devam ederken, ekonomiler ve sağlık sistemleri çöktü. Milyonlarca kişi işsiz kalırken, maddi geçim zorluğu ile hastanelere gitmekte güçlük çekiyor. Özellikle ABD'de pahalı sağlık sistemi hastalara zor günler yaşatıyor. Ülkedeki sağlık sisteminin yaşattığı zorlukları ABD'de yaşayan Türk Profesör Mehmet Çilingiroğlu Habertürk TV canlı yayınında aktardı. Çilingiroğlu, Türkiye'nin sağlık altyapısının gücüne dikkat çekti, "Sizler çok şanslısınız. İşsiz bile kalsanız 50 TL SGK ödemesi ile ilaç alıp, tedavi olabiliyorsunuz. Allah devletimizden raz olsun. Hükümetimizden razı olsun" dedi.

ABD'DE 33 MİLYON KİŞİ İŞSİZ

Koronavirüs salgınının işsizliği artırdığına değinen Çilingiroğlu, "33 milyon kişi ABD'de işsiz kaldı. Bu insanların psikolojik süreçleri var, ilaçlarını nasıl alacakları var. ABD'de ilaç almak, tedavi olmak ne kadar pahalı biliyor musunuz? Göğüs ağrısı için hastaneye gidiyorsunuz, 20 bin dolar istiyorlar. Adam şu anda evinin kirasını ödeyemiyor. Nasıl tedavi olacak?" diyerek ülkedeki kaosu canlı yayında gözler önüne serdi.

Sözlerini Türk sağlık sistemine vurgu yaparak sürdüren Çilingiroğlu, "Sizler şanslısınız 50 TL veriyorsunuz, işsiz bile olsanız SGK'ya üye olarak ilaçlarınızı alabiliyorsunuz, tedavi olabiliyorsunuz. Allah devletimizden, hükümetimizden razı olsun. Böyle bakıldığında elbette ki Türkiye çok daha iyi durumda." ifadelerini kullandı.

Son günlerde Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesi üzerinen provokatif haberlere imza atan 'de, 'ın sunduğu Türkiye'nin Nabzı Programı'na konuk olan olan  Öğretim Üyesi ve , Türkiye'nin virüsle mücadelesini övdü, “ABD’de 33 milyon insan işini kaybetti. Göğüsünüz ağrısa 20 bin dolar. Hastalar hastaneye gidemiyor, Türkiye’de siz çok şanslısınız. Allah devletimizden razı olsun” dedi. Türkiye'nin koronayla mücadelesini öven Çilingiroğlu'nun konuşmasına sık sık müdahale edildi. Sözü kasıtlı olarak kesilen Çilingiroğlu yayını terk etti.  Yılmaz ise skandal bir açıklama yaparak "Gitmese ben gönderecektim" dedi. Habertürk, skandal görüntüleri sosyal medya hesabından "Didem Arslan Yılmaz'ın sabrı taştı" şeklinde verdi.

Habertürk'te Türkiye'yi övmek yasak!

 ve  öğretim görevlisi Prof. Dr. , Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesinden övgü dolu sözlerle bahsetti.

ABD'deki durumun çok daha kötü olduğunu vurgulayan Çilingirlioğlu, "ABD'de 33 milyon insan işini kaybetti. Göğüsünüz ağrısa 20 bin dolar. Hastalar hastaneye gidemiyor, Türkiye'de siz çok şanslısınız. Allah devletimizden razı olsun" dedi.


HABERTURK'TE TÜRKİYE'Yİ ÖVMEK YASAK!
Fakat son günlerde özellikle Türkiye'nin koronavirüs mücadelesi üzerinden provokatif yayınlara imza atan ve halkı galeyana getirmek üzerine kurulu haberler yayan Habertürk'te, ABD'nin içinde bulunduğu korkunç durumu anlatan ve Türkiye'deki mücadeleyi öven Prof. Dr. Çilingirlioğlu'nun sözü sık sık kesildi, konuşmasına müdahale edildi.

Habertürk'te skandal yayın! Türkiye’yi övünce çıldırdılar"ABD'DE İNSANLAR PATIR PATIR ÖLÜYOR"
K. Mehmet Çilingiroğlu, "Dinlemiyorsunuz. Bütün kanallar aynı şeyi söylüyor. Depresyona giriyor insan izlemekten. İzlemiyorum artık. Evet bu bu virüs gitmiyor. Kim ne derse desin. Türkiye'de sen çalışma yaparsın. Türkiye'de senin hastaların 100 tane. Burada Amerika'da millet patır patır ölüyor. O hastaların üzerinde deneyeceğiz. Bugün başlandı. Dün başlandı. Her şey bir gece içerisinde olmuyor. Aşı geliştiriliyor. Niye gülüyorsunuz bana? Johnson & Johnson firması aşıyı yaptı diyorum size Seattle'da. Ya ben ayrılıyorum Allah aşkına ya!" dedi.



"DEVAM ETSEYDİ BEN GÖNDERECEKTİM!"
Sunucu 'dan reklam arasından sonra programın açılışında yaşanan tartışmayla ilgili olarak skandal bir açıklama geldi: Hoca devam etmeseydi ben onu gönderecektim. Allah'a şükür kendisi gitti. Bilmiyorum yayını dinliyorsa da yaptığınız saygısızlığı bir daha düşünürsünüz inşallah Sayın Çilingiroğlu.



"SABRI TAŞTI" DİYE SERVİS ETTİLER

Olayın ardından Habertürk'ün resmi Twitter hesabından da yayıncılık ahlakına hiç uymayacak bir paylaşım yapıldı. Skandal görüntülerin verildiği paylaşıma "Didem Arslan Yılmaz'ın sabrı taştı" notu düşüldü.Habertürk'te skandal yayın! Prof. Dr. Çilingiroğlu Türkiye’yi övdü çileden çıktılar! Didem Arslan "Gitmese ben gönderecektim" dedi

HABERTÜRK'TE SKANDAL YAYIN! TÜRKİYE’Yİ ÖVÜNCE ÇILDIRDILAR Öğretim Üyesi ve , Habertürk TV'de, 'ın sunduğu 'nin Nabzı Programı'na konuk oldu ve Türkiye'nin virüsle mücadelesini övdü. Prof Dr. Mehmet Çilingiroğlu,  “Göğüsünüz ağrısa 20 bin dolar. Hastalar hastaneye gidemiyor, Türkiye’de siz çok şanslısınız. Allah devletimizden razı olsun” ifadelerini kullandı. Çilingiroğlu, ’de insanların hastane masrafı bir yana ev kiralarını bile ödemekte güçlük çektiklerini söyledi. Türkiye'nin koronayla mücadelesini öven Çilingiroğlu'nun konuşmasına sık sık müdahale edildi. Sözü kesilen Çilingiroğlu yayını terk etti.

 ve  öğretim görevlisi Prof. Dr. 'nin koronavirüsle mücadelesinden övgü dolu sözlerle bahsetti.

'deki durumun çok daha kötü olduğunu vurgulayan Çilingirlioğlu, "ABD'de 33 milyon insan işini kaybetti. Göğüsünüz ağrısa 20 bin dolar. Hastalar hastaneye gidemiyor, Türkiye'de siz çok şanslısınız. Allah devletimizden razı olsun" dedi.

ABD'de yaşayan Türk Prof. Dr. Mehmet Çilingirlioğlu Habertürk canlı yayınını terk etti |VideoABD'DE YAŞAYAN TÜRK PROF. DR. MEHMET ÇİLİNGİRLİOĞLU HABERTÜRK CANLI YAYININI TERK ETTİ |VİDEO

HABERTURK'TE TÜRKİYE'Yİ ÖVMEK YASAK!

Fakat son günlerde özellikle Türkiye'nin koronavirüs mücadelesi üzerinden provokatif yayınlara imza atan ve halkı galeyana getirmek üzerine kurulu haberler yayan Habertürk'te, ABD'nin içinde bulunduğu korkunç durumu anlatan ve Türkiye'deki mücadeleyi öven Prof. Dr. Çilingirlioğlu'nun sözü sık sık kesildi, konuşmasına müdahale edildi.

"DEVAM ETSEYDİ BEN GÖNDERECEKTİM!"

Sunucu 'dan reklam arasından sonra programın açılışında yaşanan tartışmayla ilgili olarak skandal bir açıklama geldi:

"Hoca devam etmeseydi ben onu gönderecektim. Allah'a şükür kendisi gitti. Bilmiyorum yayını dinliyorsa da yaptığınız saygısızlığı bir daha düşünürsünüz inşallah Sayın Çilingiroğlu."

Bu haber 201818 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Erdoğan'dan Alman muhabire İsrail cevabı: İsrail ile ticaret işi bitti artık ayakta tutmuyoruz
Başkan Erdoğan'dan Alman muhabire İsrail cevabı: İsrail ile...
Kod adı damla! FETÖ'cü kurmay pilotun eşi de itirafçı oldu: Adil Öksüz'ün evine götürüldüm
Kod adı damla! FETÖ'cü kurmay pilotun eşi de itirafçı oldu:...