Son dakika haberler: Elif Çakal'ın arkadaşı tutuklandı! İstanbul'daki görüntüler kan dondurmuştu!

İstanbul Sultangazi’de geçtiğimiz günlerde korkunç bir olay gerçekleşti. 15 yaşındaki Elif Çakal, sır bir şekilde hayatını kaybetti. Genç kızın, ölmeden önce arkadaşları tarafından hunharca dövüldüğü öğrenildi. Bu görüntülerin ardından savcılık harekete geçti. Senem T. (17) ve T.Y. (15) bugün tekrar gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Senem T. tutuklanırken T.Y. ise "Ev Hapsi" şartıyla adli kontrol hükümleri uygulanarak salıverildi. G.K. (22) ve U.B. (21) 'nin yakalanması için çalışmaların


Son dakika haberler: Elif Çakal'ın arkadaşı tutuklandı! İstanbul'daki görüntüler kan dondurmuştu!

SON DAKİKA: Elif Çakal'ın sır ölümüyle ilgili flaş gelişme: 4 arkadaşı hakkında yakalama kararı çıkarıldı

Giriş Tarihi: 01.07.2021 Güncelleme Tarihi: 01.07.2021 

Son dakika haberine göre, İstanbul Sultangazi'de maden ocaklarında oluşan çukurda cesedi bulunan 15 yaşındaki Elif Çakal'ın ölümüyle ilgili yanındaki 4 arkadaşı için yakalama kararı çıktı. Gözaltına alınanlardan Senem T. tutuklandı

AJANSLAR

Elif Çakal'ın sır ölümüyle ilgili flaş karar

Son dakika: Yeni görüntüler ortaya çıkmıştı! Elif Çakal'ın şüpheli ölümünde flaş gelişme

İstanbul Sultangazi’de geçtiğimiz günlerde korkunç bir olay gerçekleşti. 15 yaşındaki Elif Çakal, sır bir şekilde hayatını kaybetti. Genç kızın, ölmeden önce arkadaşları tarafından hunharca dövüldüğü öğrenildi. Bu görüntülerin ardından savcılık harekete geçti. Senem T. (17) ve T.Y. (15) bugün tekrar gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Senem T. tutuklanırken T.Y. ise "Ev Hapsi" şartıyla adli kontrol hükümleri uygulanarak salıverildi. G.K. (22) ve U.B. (21) 'nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Son dakika: Yeni görüntüler ortaya çıkmıştı! Elif Çakal'ın şüpheli ölümünde flaş gelişmeSultangazi'de maden ocaklarında oluşan çukurda cansız bedeni bulunan 15 yaşındaki Elif Çakal'ın ölümüyle ilgili tekrar gözaltına alınanlardan bir kişi tutuklandı.

Son dakika haberler: Elif Çakal'ın arkadaşı tutuklandı! İstanbul'daki görüntüler kan dondurmuştu!

Son dakika haberler:İstanbul Sultangazi Cebeci Mahallesi'ndeki eski maden ocağındaki uçurumda geçtiğimiz cumartesi günü 15 yaşındaki Elif Çakal'ın cansız bedeni bulundu.

Çakal'ın 4 arkadaşı intihar ettiğini öne sürerken annesi ise kızının itildiğini öne sürdü. Elif Çakal'ın ölümüyle ilgili başlatılan soruşturmada gözaltına alınıp tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen Tuana Y., Senem T. ile 2 erkek arkadaşı adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Gelen son dakika haberine göre ise; 15 yaşındaki Elif Çakal'ın ölümüyle ilgili yanındaki 4 arkadaşı için yakalama kararı çıktı.

İstanbul Sultangazi'deki Elif Çakal'ın şüpheli ölümünde Senem T'nin tutuklandığı belirtildi.

Sultangazi Cebeci Taş Ocakları mevkiinde uçurumda cesedi bulunan Elif Çakal'in ölümüyle ilgili soruşturmada ortaya çıkan görüntüler sonrası yanındaki 2'si kadın 4 arkadaşı hakkında tekrar gözaltı kararı çıkarıldı.

Senem T. (17) ve T.Y. (15) bugün tekrar gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

15 yaşındaki Elif Çakal'ın ölümündeki sır perdesini aralayacak görüntüler | Video

Elif Çakal'ın ölümüyle ilgili soruşturma kapsamında yanında bulunan 4 kişi gözaltına alışmış ifadelerinin ardından serbest bırakılmıştı.

Olayla ilgili ortaya çıkan yeni görüntülerde Çakal'ın ölümünden birkaç saat önce yanındaki 2 kız arkadaşı tarafından dövüldüğü görülüyordu.

Soruşturmada savcılık, Çakal'ın 4 arkadaşı hakkında yakalama kararı çıkardı. Senem T. (17) ve T.Y. (15) bugün tekrar gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Senem T. tutuklanırken T.Y. ise "Ev Hapsi" şartıyla adli kontrol hükümleri uygulanarak salıverildi. G.K. (22) ve U.B. (21) 'nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

 

 

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığınca, Sultangazi'de 15 yaşındaki Elif Çakal'ın yüksekten düşme sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin "hürriyeti tahdit" ve "eziyet" suçlarından yürütülen soruşturmada, 4 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Alınan bilgiye göre, 26 Haziran'da arkadaşlarıyla Cebeci Mahallesi taş ocakları mevkisinde gittiği piknik sırasında yüksekten düşen Elif Çakal'ın ölümüne ilişkin soruşturma sürüyor.

4 ŞÜPHELİ HAKKINDA YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI
Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Çakal'ın arkadaşı olduğu belirtilen 4 şüpheli hakkında, "Hürriyeti tahdit" ve "eziyet" suçlarından yakalama kararı çıkarıldı.

1 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Senem T. (17) ve T.Y. (15) bugün tekrar gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Senem T.tutuklanırken T.Y. ise "Ev Hapsi" şartıyla adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı. G.K. (22) ve U.B. (21) 'nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

OLAY
Sultangazi'de taş ocakları mevkisinde, 26 Haziran'da arkadaşlarıyla pikniğe giden Elif Çakal, bir süre sonra uçurumdan düşmüştü. Olay yerine gelen ekiplerce bulunduğu yerden çıkarılan Çakal'ın hayatını kaybettiği belirlenmişti.

Soruşturma kapsamında Çakal'la birlikte olan iki arkadaşının ifadesine başvurulurken, olayın ardından kaçtıkları tespit edilen diğer iki arkadaşı ise gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 18 yaşından küçük 2 şüpheli, serbest bırakılmıştı.

Çakal'ın hayatını kaybetmesinden hemen önce çekildiği belirlenen yeni görüntüler ortaya çıkmış söz konusu görüntülerde Çakal'ın, yanında bulunan iki kız arkadaşıyla kavga ettiği anlar yer almıştı.

Senem T. tutuklanırken T.Y. ise "Ev Hapsi" şartıyla adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

G.K. (22) ve U.B. (21) 'nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Piknik faciayla bitti! Erkek arkadaşları kaçtıPİKNİK FACİAYLA BİTTİ! ERKEK ARKADAŞLARI KAÇTI

Cansız bedeni uçurumda bulunmuştu! Yeni gelişmeCANSIZ BEDENİ UÇURUMDA BULUNMUŞTU! YENİ GELİŞME

Uçurumda cesedi bulunan Elif Çakal'ın ölümündeki sır perdesini aralayacak gelişme! Görüntüler ortaya çıktı