Son dakika: Başkan Erdoğan'dan CHP'ye Berat Albayrak tepkisi

Başkan Erdoğan, CHP'nin eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a saldırmasına sert tepki gösterdi. Başkan Erdoğan, "Ancak bu iş artık siyaset boyutunu aşıp bir insan olarak sahip olduğumuz temel hak ve özgürlüklere; özellikle ailemize saldırı boyutuna varınca ağızlarının payını vermek üzerimize vazife oldu." ifadelerini kullandı. Başkan Erdoğan, "Ülkemizin en büyük kazanımlarının altında Berat Albayrak'ın imzası var. Bunlar başarıldığı için kuduruyorlar" dedi.


Son dakika: Başkan Erdoğan'dan CHP'ye Berat Albayrak tepkisi

SON DAKİKA: Başkan Erdoğan'dan CHP'ye  tepkisi: Bu iş ailemize saldırı boyutunda!

Giriş Tarihi: 22.2.2021  14:28 Son Güncelleme: 22.2.2021  15:36

Son dakika haberine göre, Başkan ve AK Parti Genel Başkanı , partisinin Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti  7. Olağan İl Kongresi ve canlı bağlantıyla katıldığı  ve  il kongrelerinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Eski Hazine ve Maliye Bakanı 'ın CHP tarafından hedef alınmasına sert tepki gösterdi. Erdoğan, "Bu iş siyaset boyutunu aştı, ailemize saldırı boyutuna ulaştı" ifadelerini kullandı. Öte yandan 'nın döviz rezervlerinin eksiye düştüğü yalanına da cevap veren Erdoğan, "Ne dövizin buharlaşması ne de bir istismar, haksız kazanç, hukuka ve ahlaka aykırı işlem söz konusudur. Göreve geldiğimizde 27,5 milyar dolar döviz rezervi vardı Merkez Bankası'nın. Şimdi 95 milyar dolar döviz rezervimiz var" dedi.

Son dakika: Başkan Erdoğan'dan CHP'ye Berat Albayrak tepkisi

Son dakika haberi: Başkan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti 7. Olağan İzmir İl Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu.

Ordularıyla bu aziz vatanı işgal edemeyeceklerini görenler sinsi yöntemlerle yeni araçlara başvurmuşlardır.

SON DAKİKA: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye Berat Albayrak tepkisi "Başarılı olduğu için çıldırıyorlar" 

"EY KILIÇDAROĞLU, SENİN DE VEBALİN VAR"

Biz kendi devletinin arkasında duranlarla yol yürüyoruz. Ey CHP, ey Kılıçdaroğlu; Diyarbakır annelerinin semtine hiç uğradın mı? Diyarbakır'daki terör mağduru anneleri hiç ziyaret ettin mi? Orada neler oluyor haberin var mı? Onurlu bir duruş sergileyerek terör örgütünü kınamak yerine hep devleti suçlayan bu kirli zihniyetin, her masumun katlinde vebali bulunuyor. Senin de vebalin var.

BAŞKAN ERDOĞAN'DA CHP'YE BERAT ALBAYRAK TEPKİSİ

CHP şürekası, eski Hazine Bakanı Berat Albayrak'ı ve onun nezdinde tüm ailemi ve şahsımı hedef alıyor. Ülkenin ve milletin hayrına en küçük bir sözlerine ve duruşlarına şahit olmadığımız CHP yöneticilerinin hezeyanlarıyla uğraşmayı zül addettiğimiz için önce bu kampanyayı görmezden geldik. Ancak bu iş artık siyaset boyutunu aşıp bir insan olarak sahip olduğumuz temel hak ve özgürlüklere; özellikle ailemize saldırı boyutuna varınca ağızlarının payını vermek üzerimize vazife oldu. İzmir'in en büyük talihsizliği, CHP'nin başındaki zatın bu şehrin milletvekili sıfatıyla Meclis'te yer almasıdır. Onun için de kendisine cevaplarımı bu şehirden vermemin daha doğru olacağına inanıyorum.

Video Player

00:03 | 06:21

Use Up/Down Arrow keys to increase or decrease volume.

Son dakika haberiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir, Hakkari ve Nevşehir kongrelerinde konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

SON DAKİKA: Başkan Erdoğan'dan CHP'ye Berat Albayrak tepkisi: Bu iş ailemize saldırı boyutunda!

"EY KILIÇDAROĞLU, SENİN DE VEBALİN VAR"

Biz kendi devletinin arkasında duranlarla yol yürüyoruz. Ey CHP, ey Kılıçdaroğlu; Diyarbakır annelerinin semtine hiç uğradın mı? Diyarbakır'daki terör mağduru anneleri hiç ziyaret ettin mi? Orada neler oluyor haberin var mı?

Son dakika haberine göre, Başkan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti İzmir 7. Olağan İl Kongresi ve canlı bağlantıyla katıldığı Hakkari ve Nevşehir il kongrelerinde önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:
Maşallah bu ne güzellik! İzmir İnşallah bir diriliş muştusunu bize veriyor. 2021 ile ilgili bir başka müjdeyi bugün aldığımızı görüyorum.

Kongrelerimizde görev üstlenecek kardeşlerimi tebrik ediyor kendilerine ve yönetimlerine başarılar diliyorum.

Bugünkü kongrelerimizin Anadolu'nun en batısındaki İzmir'de ortasında Nevşehir'den en doğusundaki Hakkari'ye uzanan bir hatta Türkiye'yi kucaklayarak gerçekleştiriyoruz. Türkiye'nin bu büyük zenginliğini hazmedemeyenler milletimizi parçalamak için her dönemde bizimle uğraşmıştır. Aynı kirli zihniyet bugünde birliğimize beraberliğimize kardeşliğimize saldırmayı sürdürüyor.

Bu saldırı kimi zaman orduları doğrudan topraklarımızı işgal girişimi olarak teşkil etmiştir. İzmir'in işgali ile başlayan anadolu'da bizi esir alma hatta mümkün olursa esir alma hevesi hüsranla son bulmuştur. İstiklal harbinde Sevr'i paçavraya çeviren milletimiz Anadolu'daki varlığını perçinlemiştir.

Orduları ile bunu başaramayacaklarını anlayanlar yeni araçlar devreye sokmuştur. Terör işte bunun en önemli aracıdır.

PKK terör örgütünün ahlaksız ve vicdansız yüzünü en iyi onlar bilir. Dünyanın hiçbir yerinde terörü ve terör örgütünün uzantılarını destekleyen bir zihniyet göremezsiniz. Ancak ülkemizde böyle kirli bir zihniyet hep görmüşsünüzdür.

DİYARBAKIR ANNELERİNİN SEMTİNE HİÇ UĞRADIN MI?
Ey CHP… Ey Kılıçdaroğlu… Diyarbakır annelerinin semtine hiç uğradın mı? Diyarbakır'daki o anneleri hiç ziyaret ettin mi orada neler oluyor haberin var mı? Onurlu bir duruş göstererek terör örgütünü lanetlemek yerine hep devleti suçlayan bu kirli zihniyetin her masumun katlinde vebali bulunuyor. Senin de vebalin var. Biz kendi devletinin arkasında dağ gibi duranlarla birlikte yol yürüyoruz.

Sizler elinde silahla dolaşan bir gençlik değil bilgisayarı ile dolaşan bir gençliksiniz. Sizler kitapların arasında geleceği hazırlayan bir gençliksiniz. Tebrik ediyorum. Alkışlıyorum.

ESKİ HAZİNE VE MALİYE BAKANI BERAT ALBAYRAK'IN HEDEF ALINMASINA SERT TEPKİ: KUDURUYORLAR
Son zamanlarda CHP ve şürekâsının Hazine ve Maliye Eski Bakanı Berat Albayrak'ı ve onun nezdinde tüm ailemle birlikte şahsımı hedef alan bir kampanya yürütüyor. Ülkenin ve milletin hayrına en küçük bir sözlerine ve duruşlarına şahit olmadığımız CHP yöneticilerin hezeyanlarınla uğraşmayı zul adlettiğimiz için önce bu kampanyayı görmezden geldik. Ancak bu iş artık siyaset boyutunu aşıp bir insan olarak sahip olduğumuz temel haklara ve özgürlüklere özellikle de ailemize saldırı boyutuna da gelince ağızlarının payını vermeye üzerimize vacip oldu.
İzmir'in en büyük talihsizliği CHP'nin başındaki zatın bu şehrin milletvekili sıfatıyla Meclis'te yer almasıdır.

Onun için de kendisine cevabı bu şehirden vermeyei daha doğru olacağına inanıyorum. Böylece İzmirli kardeşlerimiz bu zatın gerçek yüzünü doğrudan görme imkanına kavuşacaktır.

Bu zat bugüne kadar yüzüne vurduğumuz onca yalanına rağmen sürekli aynı şeyleri sürdürerek asıl niyetini ortaya koymuştur. Önüne hangi hakikatlr konursa konsun kendisine önceden ezberletilen belkide dayatılan çerçeveye sadık kalarak sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp duruyor.

Öyle ki geçen hafta iki bakanım kendisine gittiler 'Başkanım ne dersiniz dediler. İsabetli olur dediler' Ve İçişleri ve Milli Savunma Bakanımı hem İYİ Parti hem de CHP Genel Başkanı'na gönderdim. Gitsinler kendilerini bilgilendirsinler istedim.

KILIÇDAROĞLU BİR PROJEDİR
Gençler tabi bakanlarım bunu bana söyleyince tabi ben de bu CHP'nin başındakini adam zannettim gitsinler anlatsın dedim. Haberimiz yok diyorlar ya bizzat gitsinler anlatsınlar istedim. Hangi soruyu sorarlarsa sorsunlar cevaplayın dedim. Bu yapıldığı halde daha sonra Meclis'te sınır aşan bir yapı ile bu iki arkadaşıma edep dışı her şeyi yaptılar.


Kemal Kılıçdaroğlu orada bir proje olarak bulunmaktadır. Yanındakiler de o projenin diğer başlıklarıdır.

Berat bey herhangi bir siyasetçi olarak görev yapsaydı kendisiyle ilgili değerlendirmeler daha objektif olabilirdi.

4 tane sondaj gemisi ve şimdi bir tane daha geliyor. Bunun adı finansı yönetmektir. Bunu başardığı için kuduruyorlar bunu başardığı için çıldırıyorlar. Bu gemileri kiralamaya kalksanız… Şimdi bizim 5 gemimiz var 6'ncısı da geliyor.

IMF'DEN BORÇ ALMAK SİZİN CİBİLİYETİNİZDİR
Türkiye ekonomisini daha da güçlü kılmak için pek çok alanda tarihinde öneme sahip uygulamaları da Berat Bey'in bakanlığı döneminde hayata geçirdik. Bunlar arasında çok önemli gördüklerimden biri de katılım şirketlerinde yeni modellerin geliştirilmesi ve katılım şirketlerinde faizsiz finans modellerinin çeşitlendirilmesidir.

Bu CHP… bunlar faizcidir, bunlar IMF'cidir. Kapalı kapılar ardından IMF yetkilileri ile pazarlık yapan bunlardır.

Bay Kemal… Hey Faik Öztrak bilir misiniz şu anda IMF'ye bizim bir kuruş borcumuz yok. Bitti bu iş. Bize diyorlar ki IMF'den gidip borç alın o sizin cibilliyetinizdir. Biz de yok.

DÖVİZ REZERVİ EKSİYE DÜŞTÜ YALANINA SERT CEVAP
Şu anda Merkez Bankası'nın döviz rezervi sıfırlandı. Diyorlar. Hatta daha da ileri gittiler sıfırlandı dediler. Göreve geldiğimizde 23.5 milyar dolar döviz rezervi vardı Merkez Bankası'nın şimdi 95 miyar dolar rezervimiz var. Ama bir rakam daha söyleyeceğim. Başbakanlığım döneminde bu döviz rezervi 132 milyar dolara çıktı ondan sonra bir düşüşle 95'e indik. Biz yeniden 132'ye de çıkarız, 200'e de çıkarız. Çünkü biz bu işi biliyoruz.

Bizim akıl hocamız batı değil. CHP'nin akıl hocaları orada bizim akıl hocalarımız kendi içimizde.

Biz kendi işimizi kendimiz görürüz ve bu adımları da böyle attık ve şu anda 95 milyar dolar döviz rezervimiz var.

Berat Bey de tabi yargı önünde bugün itibarıyla hakkını arayacaktır.

Ekonomik saldırı altında olan Türkiye'nin salgınla birlikte uluslararası dalgalanmaya karşın tedbir alması gerekiyordu.

CHP'nin bu izahlara rağmen aynı şeyleri aynı teraneyi sürdüreceğinden şüphemiz yok. Bizim muhatabımız millettir. Sözümüz de milletedir. Tayyip Erdoğan'a ailesine çalışma arkadaşlarına saldırarak bizi hedeften uzaklaştırabileceklerini sananlara diyoruz ki size buradan ekmek çıkmaz gidin başka kapıya.

Eğer milletten size iktidar yolunu açmasını istiyorsanız. Bizimler vizyonda, projede, yatırımda, icraatta yarışın.

Eğer bu iddiaları kağıt üzerinde bile projelendiremiyorsanız çekilin bu ülkenin önünden bıktık sizden, bıktık. Dikili bir taşınız yok ya. İnanın sorun bunlara büyükşehirlerde su problemini aşmak kimin görevidir. İnanın Kılıçdaroğlu'nun bundan bile haberi yoktur. Su Allah'ın nimeti vereceksin. Ve biz İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin suyunu DSİ kanalıyla biz verdik. Büyükşehir yapamadı bunu biz dedik ki her ne kadar İzmir bize oy vermiyorsa yapalım bunu işte bizim anlayışımız bu.

Biz hedefte projede kendimizle yarışmayı sürdüreceğiz demektir.

Dertlerinin hakikat olmadığını, kendilerine tebliğ edilen misyonu yerine getirmeyi sürdüreceklerini elbette biliyoruz.



"ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK KAZANIMLARININ ALTINDA BERAT ALBAYRAK'IN İMZASI VAR"

Berat Bey'in önce enerjide ardından ekonomide ifa ettiği görevlerdeki en büyük talihsizliği damat sıfatının bu alanlardaki birikimi ve gayretinin önüne geçirilmiş olmasıdır. Eğer herhangi bir siyasetçi olarak bu işleri yapsaydı kendisiyle ilgili değerlendirmeler daha objektif yapılabilirdi.

Türkiye'nin son dönemde enerji alanında attığı adımların temelinde Berat Bey'in bakanlığı döneminde yaptığı stratejiler yer alıyor. Bunu başardığı için çıldırıyorlar. Ülkemizin en büyük kazanımlarının altında Berat Albayrak'ın imzası var.

Berat Bey de hukuk çerçevesinde yargıda hakkını arayacaktır. Aynı şekilde biliyorsunuz ben de birçok dava açtım. Açtığım her davayı da kazanıyorum. Tayyip Erdoğan'a, ailesine, çalışma arkadaşlarına saldırarak bizi hedeflerimizden uzaklaştıramazlar.

MERKEZ BANKASI'NIN REZERVİ 95 MİLYAR DOLAR

Göreve geldiğimizde 27,5 milyar dolar döviz rezervi vardı Merkez Bankası'nın. Şimdi 95 milyar dolar döviz rezervimiz var.

Bay Kemal, ey Faik Öztrak, bilir misiniz şu anda bizim IMF'ye bir Allah kuruşu borcumuz yok, bitti bu iş.

Küresel tedarik zincirlerinin ciddi yaralar aldığı, üretimden istihdama küresel ekonominin her alanda daraldığı bu dönemde de Berat Bey'in sorumluluğunda aldığımız hızlı ve etkin tedbirlerle ülkemizin süreci en az zararla geçirmesini sağladık.

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ı hedef alan karalama kampanyasına AK Partili Numan Kurtulmuş'tan sert tepki

SON DAKİKA: İletişim Başkanı Altun'dan CHP'li Ağbaba'nın yalan ve iftiralarına 3 kuruşluk dava!

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan CHP'nin "kayıp para" iftirasına tazminat davası!

CHP neden Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ı hedef alıyor? Takvim Gazetesi Ankara Temsilcisi Zafer Şahin deşifre etti

Son dakika: AK Parti'den CHP'ye Berat Albayrak tepkisi: Birkaç lirayı düzgün yönetme başarıları olmayan CHP yönetimi iftira atıyor

Merkez Bankası bitti ise TL nasıl % 20 değer kazandı? PKK ile iş birliğini gizlemek isteyen CHP Berat Albayrak üzerinden algı operasyonuna başladı