SON DAKİKA: Zonguldak'ta yolcu otobüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var

Son dakika haberine göre; Zonguldak-İstanbul yolunun Ereğli mevkisinde yolcu otobüsü yan yattı. Kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otobüs kanala düştü. Kaza tam olarak Kandilli Yol ayrımı Terziler köyünde oldu. Ambulans ve polisler bölgeye sevk edilirken, bölgede oluşan yoğun araç kuyruğu olay yerine ulaşmayı güçleştiriyor.


SON DAKİKA: Zonguldak'ta yolcu otobüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var

SON DAKİKA: 'ta yolcu otobüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var

Giriş Tarihi: 15.1.2021  11:58 Son Güncelleme: 15.1.2021  12:25

Son dakika haberi:  İstanbul karayolu  kesiminde yolcu otobüsü devrildi. 16 yolcunun olduğu otobüsteki yaralılar ilk müdahalelerin ardından hastaneye kaldırıldı.

Zonguldak-Ereğli kara yolunda yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 15 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, kar yağışının etkili olduğu bölgede seyir halindeki Ramazan D'nin kullandığı 34 GV 234 plakalı yolcu otobüsü devrildi.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan 15 kişi, ekiplerce otobüsten çıkarılarak ilk müdahalesinin ardından hastaneye sevk edildi. Zonguldak-İstanbul seferini yapan yolcu otobüsünde 16 yolcunun bulunduğu öğrenildi.

Kazadan yara almadan kurtulan ve isminin açıklanmasını istemeyen yolcu, yolda seyir halindeyken bir anda kaymaya başlayan otobüsün daha sonra devrildiğini söyledi.

Yolcuların kaza anında panik yaşadığını anlatan yolcu, yaralıların ekiplerce otobüsten çıkarılarak hastaneye kaldırıldığını kaydetti.

KAR YAĞIŞI DÜNDEN BERİ ETKİLİ OLUYOR
Zonguldak'ta dün başlayan kar yağışı etkisini aralıklarla sürdürüyor. Dün akşam saatlerinde yolda kalan tırlar nedeniyle kapanan yol çalışmaların ardından yeniden açıldı. Ekiplerin karayolundaki denetimleri sürüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından kent genelinde dün başlayan kar yağışı kısa sürede etkili oldu. Ereğli istikametine duran ve uzun araç kuyruklarının oluştuğu yol ekiplerin tuzlama ve yol açma çalışmaları gece boyunca sürdü.

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte ekipler çalışmalarına devam etti. Bölge Trafik Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yol güzergahında devriye çalışmalarını sürdürdü.

Kar yağışının devam etmesi nedeniyle sürücülere kar lastiksiz yola çıkmamaları uyarılarında bulunuldu.

! Zonguldak'ta yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var...

 haberine göre; Zonguldak- yolunun  mevkisinde yolcu otobüsü yan yattı. Kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otobüs kanala düştü. Kaza tam olarak Kandilli Yol ayrımı Terziler köyünde oldu. Ambulans ve polisler bölgeye sevk edilirken, bölgede oluşan yoğun araç kuyruğu olay yerine ulaşmayı güçleştiriyor.

Son dakika! Zonguldak'ta yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde kar yağışı nedeniyle sürücüsünün kontrolünü kaybettiği yolcu otobüsü devrildi. Kazada, otobüs şoförü ile 14 yolcu yaralandı.

Kaza, saat 10.30 sıralarında Zonguldak-İstanbul karayolunun Ereğli kesiminde meydana geldi. Zonguldak'tan İstanbul yönüne gidine Ramazan Duran yönetimindeki 34 GY 234 plakalı yolcu otobüsü, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp devrildi.

Yan duran otobüste bulunan 16 yolcudan 14'ü ve şoför Ramazan Duran yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otobüsten çıkarılan yaralılar, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Vücutlarına kırıklar olan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

 

Kazadan yara almadan kurtulan bir yolcu, "Seyir halindeyken araç kaymaya başladı. Ben de en arkada oturuyordum. Sağ ve sola kaymaya başladı. Ben anladım sıkıntı olacağını. Arabanın lastikleri de iyi değildi. Sonrasında araç devrildi. Bir panik havası yaşandı. Sonrasında görevli arkadaşlara yardım ettik.

Yaralıların sağlık durumunda kötü bir şey yoktu. Bir bebek vardı. Hemen onu çıkardık. Bir erkek yolcu ben vardım herhalde. Diğerleri kadındı. Geçmiş olsun herkese" dedi.