Putin'den Erdoğan'a flaş sözler: "O sözünün eri bir adam. Sonuna kadar..."

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin yıl sonu değerlendirme toplantısında yöneltilen bir soru üzerine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Putin, 'Başkan Erdoğan ile bazı konularda görüş ayrılıklarımız var. Ama o sözünün eri bir adam. Ülkesi için yararlı olduğunu düşünüyorsa sonuna kadar gidiyor.' dedi.


Putin'den Erdoğan'a flaş sözler:

Putin'den çapıcı açıklamalar: Erdoğan sözünün eri! Ülkesinin yararına olan her şey için sonuna kadar gidiyor

Giriş Tarihi: 18.12.2020  06:43 Güncelleme Tarihi: 18.12.2020 07:45.

 lideri Putin, yıllık basın toplantısında soruları cevapladı.  ile ilişkileri değerlendirirken çarpıcı açıklamalar yaptı: Erdoğan ile belirli konularda görüş ayrılıklarımız var. Kimi zaman karşıt görüşlerde dahi oluyoruz. Ancak o sözünü tutan bir insan, bir erkek. Bir şeyin ülkesi için yararlı olduğunu düşündüğünde sonuna kadar gidiyor. Bu da kiminle muhatap olduğunu anlamamız için çok mühim bir şey.

Putin'den çapıcı açıklamalar: Erdoğan sözünün eri! Ülkesinin yararına olan her şey için sonuna kadar gidiyor.

RUSYA Devlet Başkanı , ülkenin dört bir yanından gazeteciler ve vatandaşların sorularını video konferansla Novo- Ogaryovo'daki konutundan cevapladı. Putin, Başkan  ile ilgili de düşüncelerini anlattı:

HER zaman aynı fikirde olduğumuz söylenemez ama kendisi sözünün eri bir insan. Bazı konularda farklı görüşlere sahip oluyoruz. Hatta bazen karşıt görüşler bile oluyor. Erdoğan, ülkesinin yararına bir şey gördüğü zaman sonuna kadar gidiyor... Davranışları öngörülebilir. Bu da, kiminle muhatap olduğunuzu anlamanız için çok önemli...

TERÖRE BÖLGEDE YER YOK
Başkan Erdoğan,  Başbakanı Mustafa el-Kazımi'yi, 'de kabul etti. Basın toplantısında konuşan Erdoğan, "Ne 'nin ne Irak'ın ne 'nin geleceğinde bölücü teröre asla yer yoktur. Bu katil sürülerinin kökünü kurutana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

Putin, Başkan Erdoğan'la ilgili şu ifadeleri kullandı:

Putin'den çapıcı açıklamalar: Erdoğan sözünün eri! Ülkesinin yararına olan her şey için sonuna kadar gidiyor."Başkan Erdoğan ile bazı konularda görüş ayrılıklarımız var. Ama o sözünün eri bir adam. Ülkesi için yararlı olduğunu düşünüyorsa sonuna kadar gidiyor. Bu bir öngörülebilirlik unsurudur ve kiminle uğraştığınızı anlamak için çok önemlidir."