Öfke dinmiyor! CHP'li İmamoğlu ile taksiciler arasında gerginlik.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile taksiciler arasında gerilim yaşandı. Taksiciler UKOME toplantısı öncesi İstanbul Kongre Merkezi'ne geldi. İmamoğlu'na dertlerini anlatmak isteyen taksiciler şok bir tepki ile karşılaştı. İmamoğlu, 6 bin taksiye gerek olmadığını, şartlarının iyileştirilmesi gerektiğini söyleyen taksicilere,"Ne yapacağımızı size mi soracağız?" diyerek içeri yöneldi.Taksi şoförleri İmamoğlu'nu yuhalarken,İmamoğlu hırsla geri dönerek taksicilerin üzerine yürüdü


Öfke dinmiyor! CHP'li İmamoğlu ile taksiciler arasında gerginlik.

 haberi: Taksiciler tepki gösterdi, Ekrem İmamoğlu çılgına döndü: Hanginiz yuhaladıysa çıksın ortaya!

Giriş Tarihi: 26.11.2020 Güncelleme Tarihi: 26.11.2020 

Öfke dinmiyor! CHP'li İmamoğlu ile taksiciler arasında gerginlik

İmamoğlu ile taksiciler arasında gerginlik

Son dakika haberi... 'li 'nin yeni taksi yönetim sistemine karşı taksicilerin tepkisi devam ediyor. Bu kapsamda  Büyükşehir Belediye Başkanı  ile bir grup taksici arasında gerginlik yaşandı.

Öfke dinmiyor! CHP'li İmamoğlu ile taksiciler arasında gerginlik

'nde düzenlenen UKOME toplantısına giremediklerini öne süren bir grup taksici, kapı önünde  ile görüşmek istedi.

SON DAKİKA:  kendisini  eden taksicilerin üzerine yürüdü videoları sildirmeye çalıştı

Son dakika haberi: 'nin 'li Büyükşehir Belediye Başkanı  toplantısı için 'ne girdiği sırada taksicilerin suyla karşılaştı. İmamoğlu, taksicileri dinlemeyip içeri girerken öfkeli kalabalık "yuh" diyerek protesto etti. Daha sonra tekrar dışarıya çıkan CHP'li İBB Başkanı "Hanginiz yuhladı?" derken korumaları ise daha sonra videoları sildirmeye çalıştı. Hatırlanacağı üzere Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde 'nde yaptığı konuşmada 'de demokrasi yok diye kötü İngilizcesiyle yurt dışına şikayette bulunmuştu.

takvim.com.tr

İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen UKOME toplantısına giremediklerini öne süren bir grup taksici, kapı önünde Ekrem İmamoğlu ile görüşmek istedi.

TARTIŞMA ÇIKTI
İmamoğlu ile yeni taksi plakası kararını protesto eden grup arasında tartışma çıktı.

İMAMOĞLU TAKSİCİLERE TEPKİ GÖSTERDİ
İmamoğlu içeri girerken gruptakiler protestosunu sürdürdü. Bunun üzerine tekrar dışarı çıkan İmamoğlu taksicilere tepki gösterdi. İmamoğlu tartışmanın ardından içeriye girdi.

KORUMALAR VİDEOLARI SİLDİRMEYE ÇALIŞTI
CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun korumaları ise daha sonra taksicilere müdahale ederen videoları sildirmeye çalıştı.

İÇERİ ALMAYIN TALİMATI
Toplantı öncesinde kendisini protesto eden taksicilerin üzerine korumalarıyla birlikte giderek hesap sormaya kalkan İmamoğlu'nun içerde gerçekleştirilecek olan görüşmelere 2 taksici esnafının alınmaması talimatı verdiği öğrenildi.

KÖTÜ İNGİLİZCESİYLE "TÜRKİYE'DE DEMOKRASİ YOK" DİYE ŞİKAYET ETMİŞTİ
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Uluslararası Siyasi Danışmanlar Derneği'nin (IAPC) 9-10 Kasım 2020'de sanal olarak düzenlenen 53. Dünya Konferansı'nda açılış konuşması yapmıştı.

İmamoğlu, "Demokrasinin kurumları yerinde duruyor. Demokratik işleyiş hüküm sürüyor gibi görünüyor. Ama gerçek hayat bunun tam tersi bir yönde akıyor. Denge ve denetleme mekanizmaları fiilen işlevsizleştiriliyor.

Demokrasinin temel gereklilikleri, bir temenniye dönüşüyor. Siyasi iktidarın elinde toplanan güç ve yetkiler o kadar artabiliyor ki bir demokrasiden söz edilip edilemeyeceği sorgulanır hale geliyor." ifadeleriyle Türkiye'yi dünyaya şikayet etti.

TARTIŞMA ÇIKTI
İmamoğlu ile yeni taksi plakası kararını  eden grup arasında tartışma çıktı.

Ekrem İmamoğlu Hanginiz yuhaladı dedi esnafın üzerine yürüdü!EKREM İMAMOĞLU "HANGİNİZ YUHALADI" DEDİ ESNAFIN ÜZERİNE YÜRÜDÜ!

İMAMOĞLU TAKSİCİLERE TEPKİ GÖSTERDİ
İmamoğlu içeri girerken gruptakiler protestosunu sürdürdü. Bunun üzerine tekrar dışarı çıkan İmamoğlu taksicilere tepki gösterdi.

Belediye binasına girmeden önce bazı taksicilerle görüşen İmamoğlu, tam içeri girerken taksiciler tarafından yuhalandı.

"HANGİNİZ YUHALADI"

Bu tepki üzerine oldukça sinirlenen Ekrem İmamoğlu aniden geri döndü ve taksicilerin üzerine yürüdü.

İmamoğlu "Kimi yuhalıyorsun sen, kim, hanginiz yuhaladı" diye bağırdı. Daha sonra İmamoğlu, içeriye girdi.

Taksiciler topa tutmuştu! İBB'ye ikinci ret!TAKSİCİLER TOPA TUTMUŞTU! İBB'YE İKİNCİ RET!

KORUMALAR VİDEOLARI SİLDİRMEYE ÇALIŞTI

İÇERİ ALMAYIN TALİMATI

KÖTÜ İNGİLİZCESİYLE "TÜRKİYE'DE DEMOKRASİ YOK" DİYE ŞİKAYET ETMİŞTİ
 Başkanı Ekrem İmamoğlu, Uluslararası Siyasi Danışmanlar Derneği'nin (IAPC) 9-10 Kasım 2020'de sanal olarak düzenlenen 53. Dünya Konferansı'nda açılış konuşması yapmıştı.

İmamoğlu, "Demokrasinin kurumları yerinde duruyor. Demokratik işleyiş hüküm sürüyor gibi görünüyor. Ama gerçek hayat bunun tam tersi bir yönde akıyor. Denge ve denetleme mekanizmaları fiilen işlevsizleştiriliyor. Demokrasinin temel gereklilikleri, bir temenniye dönüşüyor. Siyasi iktidarın elinde toplanan güç ve yetkiler o kadar artabiliyor ki bir demokrasiden söz edilip edilemeyeceği sorgulanır hale geliyor." ifadeleriyle Türkiye'yi dünyaya şikayet etti.

Taksiciler CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'nin yeni taksi yönetim sistemine tepki gösterdiTAKSİCİLER CHP'Lİ EKREM İMAMOĞLU YÖNETİMİNDEKİ İBB'NİN YENİ TAKSİ YÖNETİM SİSTEMİNE TEPKİ GÖSTERDİ

Son dakika: İstanbul'a 6 bin yeni taksi teklifi UKOME'de kabul edilmediSON DAKİKA: İSTANBUL'A 6 BİN YENİ TAKSİ TEKLİFİ UKOME'DE KABUL EDİLMEDİ

İstanbul'a 6 bin yeni taksi teklifi UKOME'de kabul edilmediİSTANBUL'A 6 BİN YENİ TAKSİ TEKLİFİ UKOME'DE KABUL EDİLMEDİ

 haberine göre; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile taksiciler arasında gerilim yaşandı. Taksiciler UKOME toplantısı öncesi İstanbul Kongre Merkezi'ne geldi. İmamoğlu'na dertlerini anlatmak isteyen taksiciler şok bir tepki ile karşılaştı. İmamoğlu, 6 bin taksiye gerek olmadığını, şartlarının iyileştirilmesi gerektiğini söyleyen taksicilere, "Ne yapacağımızı size mi soracağız?" diyerek içeri yöneldi. Taksi şoförleri İmamoğlu'nu yuhalarken, İmamoğlu hırsla geri dönerek taksicilerin üzerine yürüdü. Çılgına dönen İmamoğlu, "Siz kimsiniz? Ne zannediyorsunuz kendinizi? Kim yuhaladıysa, hanginiz yuhaladıysanız çıksın ortaya" dedi.

Son dakika haberi: Taksiciler tepki gösterdi, Ekrem İmamoğlu çılgına döndü: Hanginiz yuhaladıysa çıksın ortaya!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşen UKOME toplantısına katıldı.
İBB Başkanı İmamoğlu'nun kongre binasına girişi esnasında bekleyen bir grup taksici ile ayak üstü görüştü.

İmamoğlu ile taksiciler arasında gerginlik 

"NE YAPACAĞIMIZI SİZE Mİ SORACAĞIZ?"

Bu esnada taksiciler, UKOME toplantısında gündeme getirilmesi beklenen İBB'nin 6 bin yeni taksi kiralama işiyle alakalı görüşlerini aktardı.

Ancak İBB Başkanı İmamoğlu, taksicilerin "İstanbul'da yeterli sayıda taksi var yeni taksileri trafiğe sürmek yerine mevcut taksilerin ve esnafın şartları iyileştirilsin, eğitimler verilsin" taleplerine karşılık "Ne yapacağımızı size mi soracağız?" diyerek karşılık verdi.

Taksicilerin, "Taksici esnafı pandemiden dolayı kan ağlıyor, siz ise kendi bildiğinizi okuyorsunuz. Bizim taleplerimize neden kulak tıkıyorsunuz" serzenişlerine aldırmadan salona giriş yaptı.

İMAMOĞLU ÇILGINA DÖNDÜ: SİZ KİMSİNİZ? KİM YUHALADIYSA ÇIKSIN ORTAYA?

Taksiciler ise İBB Başkanını bu esnada protesto ederek yuhalamaya başladı. Salondan geri dönen İBB Başkanı taksicilerin üzerine yürüyerek 'Siz kimi yuhalıyorsunuz? Siz kimsiniz? Ne zannediyorsunuz kendinizi? Kim yuhaladıysa, hanginiz yuhaladıysanız çıksın ortaya" diyerek tepki gösterdi.

İBB Başkanının korumaları ve yanında bulunanlar taleplerini dinlemediği için kendisini protesto eden taksici esnafını alandan uzaklaştırdı.

Alanda bulunan taksiciler ise "Tek derdimiz gerçekleri anlatmak ve İstanbul'a lazım olan şeyin denetim, şartların iyileştirilmesi ve eğitimler verilmesi. Bunu söylemek istiyoruz ancak görüyorsunuz dinlemek bir yana bizi dövmeye kalkıyorlar" dedi.

TOPLANTIYA TAKSİCİ TEMSİLCİLERİNİN ALINMAMASI TALİMATI VERDİ

CHP'li İmamoğlu ile taksiciler arasında gerginlikBİZİ 3 MARKA KÜÇÜK ARACA MAHKUM EDİYOR"
"Sonra korumaları araya girdi" diyen Telli, "Nihayetinde burada bir karar çıkacak, Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir, bir her zaman için hukuka da saygılıyız. Temsilciler var içeride. Bizim de bir tane temsilcimiz var masada, Türkiye Şoförler Federasyonu olarak sayın oda başkanımız içeride. Biz içeride devlet kurumları ve yetkililerinin hukuka uygun bir karar vereceğine inanıyoruz. Bizim burada sayın belediye başkanımızdan beklentilerimiz var. Bizi 3 marka küçük araca mahkum ediyor, bize teknoloji vermiyor, bizim yapmamıza da izin vermiyor. Kamuoyu bunu bilmiyor. Bugün Taksiciler Esnaf Odası bir dijital uygulama yapmak istese, İstanbul Büyükşehir Belediyesi buna izin vermiyor, bir yönerge çıkarmış 'yasak' diyor. Bizi küçük araca mahkum ediyor, sonra da televizyona çıkıyor, 'taksicinin arabası kötü, teknolojiyle çalışmıyor' diye şikayet ediyor" şeklinde konuştu.