PKK'dan kaçan kadın terörist örgütteki iğrençliği anlattı! Kadın-erkek fark etmeden....

Emniyet birimlerinin ikna çalışmaları ile bölücü terör örgütü PKK’dan kaçarak teslim olan kadın terörist, örgütteki iğrençliği deşifre etti. Kadın terörist, örgütten kaçmak isteyenlere kadın-erkek fark etmeden tecavüz edildiğini söyledi.


 PKK'dan kaçan kadın terörist örgütteki iğrençliği anlattı! Kadın-erkek fark etmeden....

'dan kaçan kadın terörist örgütteki iğrençliği anlattı! Kadın-erkek fark etmeden...

Giriş Tarihi: 26.11.2020  11:21 Güncelleme Tarihi: 26.11.2020  11:50

Emniyet birimlerinin ikna çalışmaları ile bölücü terör örgütü ’dan kaçarak teslim olan kadın terörist, örgütteki iğrençliği deşifre etti. Kadın terörist, örgütten kaçmak isteyenlere kadın-erkek fark etmeden tecavüz edildiğini söyledi.

PKK'dan kaçan kadın terörist örgütteki iğrençliği anlattı!

Edinilen bilgilere göre, emniyet birimlerinin çalışmaları sonucunda ikna edilen kadın terörist, 20 Kasım'da 'taki sınır kapısına gelerek güvenlik güçlerine teslim oldu.

Terör örgütüne 2008'de katıldığı, 2008-2016 yılları arasında 'ın kuzeyinde, 2016-2020 yılları arasında 'de /KCK/PYD/YPJ adına faaliyette bulunduğu belirlenen ve bulduğu ilk fırsatta terör örgütünden kaçan E.C'nin itirafları PKK'nın gerçek yüzünü bir kez daha ortaya koydu.

Kamplarda kaldığı dönemde erkek teröristlerin kadın ve erkeklere tecavüz ettiğine şahit olduğunu anlatan E.C, örgütün acımasız ve kirli yüzüne ilişkin, "Beni ilk götürdükleri yer 'daki  binasıydı. Daha önce oraya hiç gitmemiştim. Orada iki kadın biraz konuştuktan sonra beni başka bir adamın yanına götürerek teslim ettiler." dedi.

Aile baskısı nedeniyle evden dışarı çıkamayan biri olduğu için örgütün özgürlük vaatlerine kandığını belirten E.C, "Gitmek istemiyordum, zorla götürdüler, kandırdılar. Birçok vaatte bulundular. 'Biz çok özgürüz, sen de özgür olursun. Biz evimizden çıkıyoruz, sen de çıkarsın.' dediler. Ben evden çıkamadığım için onlara inandım. Ne olduğunu bilmiyordum." ifadelerini kullandı.

Kampa gittikten sonra örgütün gerçek yüzünü öğrenmeye başladığını, çok kötü şeylerle karşılaştığını kaydeden E.C, şöyle devam etti:

PKK'dan kaçan kadın terörist örgütteki iğrençliği anlattı! Kadın-erkek fark etmeden....

"Gittiğimiz yerlerde bir iki ay yürüdük. Orada iki üç erkek, iki kadın vardı. O süre zarfında insana bir şey yapmıyorlar, güven veriyorlar ama kampa gittikten sonra bir sürü şeyle karşılaşıyorsun. Oraya gittiğimde 'eğitim alacaksın' dediler ama orada çok kötü şeyler yaşadım. Benim yaşadıklarımı yaşayan bir sürü kadın arkadaşlar var. Onları gördüğümde biri tutuklanmıştı. Sürekli ağlıyordu, dövüyorlardı. Onlar dövmediklerini söylüyorlardı ama seslerini, çığlıklarını duyuyorduk. O sesleri duyduğumda çok kötü oluyordum. Babam aklıma geliyordu. Evdeyken babamın beni dövdüğünü hatırlıyordum."

İşte PKK'nın sapık ve iğrenç ilişkileri!

"ERKEKLERE DE AYNI ŞEYLERİ YAPIYORLAR"
Kaçmak isterken yakalanan bir kadın teröristin tecavüze uğradığını belirten E.C, tecavüz eden sözde takım komutanının olaydan sonra rahatça dolaştığını anlattı. E.C, şunları kaydetti:

"İki gün ormanda buna maruz kalan kadın geri geldiğinde olanları bize anlattı. Odada bir süre tek kaldı. Sürekli bağırıyor, küfür ediyor, ölmek istediğini söylüyordu. Ben bunları kimsenin yaşamasını istemiyorum. Takım komutanının tecavüz ettiğini söylemesine rağmen 'o böyle bir şey yapmaz' dediler. O adam serbest dolaşıyordu. Birçok olaya şahit oldum. Bunlar sadece kadın değildi, erkekler de vardı. Orada kadın-erkek fark etmiyordu. Erkeklere de aynı şeyleri yapıyorlar. Bu iğrenç bir durum. Bunu sakın unutmasınlar, erkek-kadın onlar için fark etmiyor."

PKK'dan kaçan terörist: Kadın için Kandil tecavüz demek

Kendisine de tecavüz girişiminde bulunulduğunu anlatan E.C, şöyle devam etti:

"Bağırdım, çağırdım, sesimi duyup gelenler oldu. Ben şanslıydım. Benim gibi şanslı olmayanlar da olabilir çünkü tecavüze uğrayan bir sürü kişi oldu. Anlattığımda inanmadılar, 'Öyle bir şey asla yapmaz, sen yalan söylüyorsun.' dediler. Ailem hakkında bir sürü şey söylediler. 'Sen kültür almamışsın, biz senin gibilere böyle yapıyoruz, kendimizi tatmin ediyoruz.' diyorlardı. 15 yaşındaki kız bile tecavüze uğruyordu."

PKK'dan kaçan kadın terörist örgütteki iğrençliği anlattı! Kadın-erkek fark etmeden....

S | 'lı teröristten şok itiraf! "Çığlıklarını duyduğumda çök kötü oluyordum..."

 haberi: Şırnak’ta güvenlik güçlerine teslim olan E.C'nin anlattıkları,  kamplarındaki taciz,  ve şiddet olaylarını deşifre etti. E.C, "Beni özgürlük vaatleriyle kandırdılar, kampa gittiğimde çok kötü şeylerle karşılaştım. Tutukladıkları bir kadını dövüyorlardı, çığlıklarını duyduğumda çok kötü oluyordum. Evdeyken babamın beni dövdüğünü hatırlıyordum. Tecavüz ve tacize uğrayanlar sadece kadın değildi, erkekler de vardı. Bu iğrenç bir durum. Bunu sakın unutmasınlar, erkek-kadın onlar için fark etmiyor" dedi.

Son dakika | PKK'lı teröristten şok itiraf! Çığlıklarını duyduğumda çök kötü oluyordum...

Kandil, tecavüz ve infazın merkezi

PKK’lı kadın teröristlerin ifadelerinden yola çıkılarak hazırlanan raporda, örgütün tehdit ve tecavüz dolu korkunç olaylarına yer verildi.

Kandil, tecavüz ve infazın merkezi

        PKK'lı kadın teröristlerden 10 yılda 571'i teslim oldu, 8 bin 661'i yakalandı. İstihbarat raporuna göre bölgenin kandırılarak dağa çıkarılan genç kızları Kandil'de seks kölesi gibi kullanıldı, tecavüze ve işkenceye maruz kaldı.

Sesini çıkaran kadınlar 'ajan' olduğu bahane edilerek infaz edildi. Bazı kadınlar yaşadıklarına dayanamayıp intihar etti.

Örgüt içinde tecavüze uğradığı duyulan ya da buna karşı çıkan bazı kadın teröristlerin ise öldürülüp cesetlerinin, operasyonların yapıldığı bölgelere bırakılarak güvenlik güçlerinin operasyonunda öldürülmüş gibi gösterildi.

İşte tanık itirafçıların anlattıkları;

K.S. (32): 17 yaşındaki uzun boylu, sarışın Dilan ve 18 yaşındaki sarışın, yeşil gözlü Ağıt gibi 28 kadınla birlikte 2002-2003 arasında Cemal kod adlı Murat Karayılan'ın korumalığını yaptım. İstanbullu olan Dilan, 2002'de Karayılan'ın kendisine tecavüz etmesi nedeniyle el bombasıyla intihar etti. Karayılan'ın korkusundan kimse sesini çıkaramadı.

B. kod adlı S.K: Dilber adlı arkadaşa, Cuma kod adlı Cemil Bayık'ın tecavüz ettiği ortaya çıkmıştı. Bayık'ın emriyle infaz edildi. Örgüt yöneticilerinden Ali Haydar Kaytan'ın eşi Cemile Kaytan başka bir kampta hamile kalmıştı.

8 aylık çocuğu aldırılıp sobaya atılarak yakıldı. Örgütün ilk kadın mensuplarından olan Saime Aşkın, örgütteki terörist başlarının kadınlarla olan ilişkilerini eleştirmesi üzerine Kandil'de kendi eliyle kazdırıldığı mezarda kurşuna dizildi.

Dr. Jiyan kod adlı Lamia Baski, uğradığı cinsel tacizler yüzünden Avrupa'daki ailesinin yanına dönmek isteyince Cemil Bayık tarafından 'ajan' ilan edilerek aylarca işkence gördü. Sonra kafasına sıkılan tek kurşunla öldürüldü.

Z. kod adlı B.Y.(24): Mağaranın sorumlusu beni herkesin gözü önünde taciz etti. Tepki gösterince hakkımda 'ajan' olabilir dedikodusu yaymaya başladı. İlk fırsatta kaçıp teslim oldum.

B. kod adlı F.G.(32): Silahlı iki kişi ağzımı kapatıp beni dağa kaçırdı. Mağarada 2 ay boyunca tecavüz ettiler. Kaçtım, teslim oldum.

Y. kod adlı H. K.(25): Bir köylümüz, PKK'nın Avrupa'da eğitim verdiğini istersem göndereceğini söyleyince örgüte katılmaya karar verdim. Kandil'de kaldığım sürede tecavüze uğrayan ve hamile kalan Suriyeli iki kadın gözümün önünde kurşuna dizildi.

Halen Diyarbakır'da tutuklu K.C.'nin tecavüz ettiği Asmin Evin kod adlı Selma D. durum ortaya çıkınca infaz edilme korkusuyla kendi silahıyla intihar etti. PKK, kadın teröristi çatışmada ölmüş gibi açıkladı.

Ç. Kod adlı Ö.K.: Bir gecede 3 ayrı kişi tecavüz etmeye kalkıştı. Şikayet ettiğim üst düzey kadın yönetici, "Hangimiz burada temiziz ki sen temiz kalacaksın" deyince özgürlük adına çıktığım dağda meğer köle olduğumu fark ettim. Tecrit cezası aldım.

S. kod adlı S.A.: 19 yaşında katıldım. Uğradığım tecavüzü bizzat Kandil'e giderek üst yönetime anlattım. Yönetim, sessiz kalmakla, aksi halde infazla tehdit etti. Kelareş Kampı'nda hücreye kapatıldım.

Kamp sorumlusu "Cudi" kod adlı Seyithan Yılmaz ve "Çektar" kod adlı Aziz Çelikbilek'in de dahil olduğu 12 örgüt mensubu bana tecavüz etti. Yılmaz'ı bıçaklayıp kaçtım."

ÖLDÜRÜP KAHRAMAN İLAN ETTİLER

Seks kölesi gibi kullanıldıktan sonra infaz edilen bir kadın teröristin öyküsü ise tüm vahşeti anlatmaya yeter: Hakkari'den örgüte katılan Zozan Tolhindan kod adlı Rabia Kaya (26), aynı gruptaki Andok kod adlı Barış Tekçe ve Murat kod adlı Halim Akman'ın tecavüzüne uğradı.

Olay Kandil'de duyulunca, aynı kişiler Kaya'yı Kadı Dağı Çeltik mevkiinde döverek öldürdü. Cesedini askerin havadan ve karadan operasyon yaptığı Armutlu mevkiine attı. Örgüt, Kaya'nın 11 Ekim 2011'de askerin hava operasyonunda öldüğünü duyurdu. Aile cesedi bir türlü bulamadı. Örgüt cesedi 'kahraman' diyerek kardeşine teslim etti.

"HAMİLE ROJİN'İ NEHRE ATTILAR"

G. kod adlı G.Ö(26): Ağabeyim çatışmada ölünce diğer ağabeyimle birlikte örgüte katıldım. Mardinli Rojin, örgüt yöneticisi tarafından tecavüz edilip hamile bırakılmıştı. Canlı olarak Dicle Nehri'ne atarak öldürdüler. Bizi de aynısını yapmakla tehdit ettiler.

Ş. kod adlı A.G: YJA'nın sorumlusu, Dicle Andok kod adlı Malatyalı kadın, Botan kod adlı Nizamettin T., Ekrem kod adlı Hıdır S. ve Türkmervan kod adlı üst yöneticilerin tecavüzüne uğruyordu.

Örgütte kadınlara en çok düşkün olan Murat Karayılan ve Cemil Bayık'tır. Karayılan'ın korumalarından H. kod adlı kadın, sürekli ilişkiye zorlandığı için kaçarak sınırda teslim oldu.

Kadın teröristin itirafları: Kandil'de tecavüz ve infaz vardı

Son dakika haberi... Şırnak'ta bölücü terör örgütü PKK'dan kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan kadın terörist, ifadesinde, örgütün kamplarında yaşanan taciz, tecavüz ve şiddet olaylarını anlattı. Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, emniyet birimlerinin çalışmaları sonucunda ikna edilen kadın terörist, 20 Kasım'da Şırnak'taki sınır kapısına gelerek güvenlik güçlerine teslim oldu.

Terör örgütüne 2008'de katıldığı, 2008-2016 yılları arasında Irak'ın kuzeyinde, 2016-2020 yılları arasında Suriye'de PKK/KCK/PYD/YPJ adına faaliyette bulunduğu belirlenen ve bulduğu ilk fırsatta terör örgütünden kaçan E.C'nin itirafları PKK'nın gerçek yüzünü bir kez daha ortaya koydu.

BENİ BAŞKA BİR ADAMIN YANINA GÖTÜREREK TESLİM ETTİLER

Kamplarda kaldığı dönemde erkek teröristlerin kadın ve erkeklere tecavüz ettiğine şahit olduğunu anlatan E.C, örgütün acımasız ve kirli yüzüne ilişkin, "Beni ilk götürdükleri yer Van'daki HDP binasıydı. Daha önce oraya hiç gitmemiştim. Orada iki kadın biraz konuştuktan sonra beni başka bir adamın yanına götürerek teslim ettiler." dedi.

Aile baskısı nedeniyle evden dışarı çıkamayan biri olduğu için örgütün özgürlük vaatlerine kandığını belirten E.C, "Gitmek istemiyordum, zorla götürdüler, kandırdılar. Birçok vaatte bulundular. 'Biz çok özgürüz, sen de özgür olursun. Biz evimizden çıkıyoruz, sen de çıkarsın.' dediler. Ben evden çıkamadığım için onlara inandım. Ne olduğunu bilmiyordum." ifadelerini kullandı.

Kampa gittikten sonra örgütün gerçek yüzünü öğrenmeye başladığını, çok kötü şeylerle karşılaştığını kaydeden E.C, şöyle devam etti:

"Gittiğimiz yerlerde bir iki ay yürüdük. Orada iki üç erkek, iki kadın vardı. O süre zarfında insana bir şey yapmıyorlar, güven veriyorlar ama kampa gittikten sonra bir sürü şeyle karşılaşıyorsun. Oraya gittiğimde 'eğitim alacaksın' dediler ama orada çok kötü şeyler yaşadım. Benim yaşadıklarımı yaşayan bir sürü kadın arkadaşlar var. Onları gördüğümde biri tutuklanmıştı. Sürekli ağlıyordu, dövüyorlardı. Onlar dövmediklerini söylüyorlardı ama seslerini, çığlıklarını duyuyorduk. O sesleri duyduğumda çok kötü oluyordum. Babam aklıma geliyordu. Evdeyken babamın beni dövdüğünü hatırlıyordum."

"ERKEKLERE DE AYNI ŞEYLERİ YAPIYORLAR"

Kaçmak isterken yakalanan bir kadın teröristin tecavüze uğradığını belirten E.C, tecavüz eden sözde takım komutanının olaydan sonra rahatça dolaştığını anlattı. E.C, şunları kaydetti:

Duran Kalkan'ın tacizi belgelere yansıdı

"İki gün ormanda buna maruz kalan kadın geri geldiğinde olanları bize anlattı. Odada bir süre tek kaldı. Sürekli bağırıyor, küfür ediyor, ölmek istediğini söylüyordu. Ben bunları kimsenin yaşamasını istemiyorum. Takım komutanının tecavüz ettiğini söylemesine rağmen 'o böyle bir şey yapmaz' dediler. O adam serbest dolaşıyordu. Birçok olaya şahit oldum. Bunlar sadece kadın değildi, erkekler de vardı. Orada kadın-erkek fark etmiyordu. Erkeklere de aynı şeyleri yapıyorlar. Bu iğrenç bir durum. Bunu sakın unutmasınlar, erkek-kadın onlar için fark etmiyor."

Kendisine de tecavüz girişiminde bulunulduğunu anlatan E.C, şöyle devam etti:

"Bağırdım, çağırdım, sesimi duyup gelenler oldu. Ben şanslıydım. Benim gibi şanslı olmayanlar da olabilir çünkü tecavüze uğrayan bir sürü kişi oldu. Anlattığımda inanmadılar, 'Öyle bir şey asla yapmaz, sen yalan söylüyorsun.' dediler. Ailem hakkında bir sürü şey söylediler. 'Sen kültür almamışsın, biz senin gibilere böyle yapıyoruz, kendimizi tatmin ediyoruz.' diyorlardı. 15 yaşındaki kız bile tecavüze uğruyordu."

Bir fırsatını bulunca terör örgütünden kaçarak teslim olduğunu söyleyen E.C, "Bana çok iyi davrandılar. Gerçekten geldiğim için çok mutlu oldum. Herkesin buraya gelmesini istiyorum. Korkmasınlar, gelsinler, korkulacak hiçbir şey yok. Örgütteyken 'Sınıra gidersen öldürürler' diyorlar. Öyle bir şey yok. Biz geldik, bizi öldürmediler. Kendinizi kurtarın, ailenizin yanına dönün. Devlet nasıl affederse aileler de affeder." diye konuştu.
Örgüte Karayılan şoku! Karayılan'ın tecavüz ve infazını öğrenip, teslim oldular - Takvim
Son dakika: Kandil'den kaçan terörist bütün iğrençlikleri anlattı!

İki arkadaşıyla terör örgütünden kaçarak teslim olan Zilan Dicle kot adlı kadın terörist, Beritan Hilal kod adlı Zeynep Kara'nın sürekli tecavüze uğradığı için intihar ettiğini anlattı.

Son dakika: Kandil'den kaçan terörist bütün iğrençlikleri anlattı!Kandil'de tecavüz ve işkenceye maruz kalan, karşı çıkınca da infaz edilen ya da intihara sürüklenen kadın teröristlere son örnek 20 yaşındaki Zeynep Kara oldu.Sabah'tan Sırrıberk Arslan'ın haberine göre geçtiğimiz aylarda 2 arkadaşı ile birlikte örgütten kaçarak teslim olan Zilan Dicle kot adlı kadın terörist, 2015'in sonlarına doğru, Kandil dağındaki Kalaturka Kampı'nda Zeynep adlı bir kızla tanıştıklarını belirterek şunları anlattı:"Mahmurlu Kürt bir ailenin 5 çocuğundan biriydi. Sürekli cinsel taciz gördüğünü söyleyerek ağlıyordu. Geçen yıl Bole kampında bir kadın arkadaşın el bombasıyla intihar ettiğini duydum. Daha sonra bu kişinin Beritan Hilal kod adlı Zeynep olduğunu ve sürekli tecavüze uğradığı için intihar ettiğini öğrendim. "

PKK 'ASKER ÖLDÜRDÜ' DEMİŞ

Bu ifade üzerine araştırma yapan istihbarat birimleri, tecavüz sonrası intihar eden kızın, 20 yaşındaki Zeynep Kara olduğunu belirledi.Örgütün kadın yapılanması YJA STAR'ın, ölümünden bir yıl sonra Zeynep Kara'nın Kandil'e hava operasyonunda öldüğünü ve sözde savaş koşullarından dolayı geç açıklamak zorunda kaldıklarını öne sürerek, ailesinden özür dilediği de ortaya çıktı.

PKK'dan iğrençlikte son nokta! "Tam bir sapıklık..."

Güvenlik güçlerine teslim olan teröristlerin ifadeleri, bölücü terör örgütü PKK/KCK içindeki kadın ve çocukların acımasızca cinsel istismar ve tecavüze uğradığını, çocukların örgüt saflarında savaştırıldığını bir kez daha ortaya koydu.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, düzenlenen başarılı operasyonlarla ağır darbe alan ve aralarında sözde örgüt yöneticilerinin de bulunduğu birçok elemanını kaybeden bölücü terör örgütünde kadın ve çocukların uğradığı cinsel istismar ve tecavüz olayları örgütün kirli yüzünü gözler önüne seriyor.

Örgüt içinde yaşananlar, güvenlik güçlerine teslim olan teröristlerin ifadelerine yansıdı.

E.A. isimli teröristin tecavüzü sonucu hamile kaldıgˆını belirten kadın terörist, örgütün dogˆan çocugˆa Avrupa'da satmak üzere el koydugˆunu ve olay sonrası kaçarak güvenlik güçlerine teslim oldugˆunu söyledi.

Gördüklerinden ve tecavüze ugˆrayanların anlattıklarından Kandil'deki örgüt elebas¸larının tam bir sapıklık içinde oldugˆunu anladıgˆını dile getiren "Amed" kod adlı başka bir terörist de özellikle Murat Karayılan ve Duran Kalkan'ın çocuklar ve kadınlara düs¸künlügˆünün herkes tarafından bilindigˆini ve örgütteki herkesin bu isimlerden nefret ettigˆini anlattı.

Güvenlik güçlerine 2017'de teslim olan PKK'lı terörist M.L.G. de 2016'da 16 yas¸ındayken PKK'nın Zap kampında kaldıgˆı magˆarada tecavüze ugˆradıgˆını, s¸ikayet etse de ajanlık, yalan söylemek ve iftira atmakla suçlanıp sözde örgüt cezaevine gönderildigˆini belirtti. Terörist, PKK içinde bas¸ka cinsel istismar vakalarına da s¸ahit oldugˆunu ifade etti.

PKK'nın gözü dönmüş sözde yöneticilerinin kadın istismarı ayyuka çıktı: "Karayılan tecavüz edince..." - Son Dakika Haberler

Güvenlik güçlerine 12 Eylül 2018'de teslim olan terörist G.C. de bas¸ka bir teröristin, çocuk yas¸taki kıza tecavüz ettigˆini ve kızın kaçmaması için infazla korkutuldugˆunu söyledi.

ÖRGÜT İÇİNDE ERKEK ÇOCUKLAR İSTİSMAR EDİLİYOR

Terör örgütü PKK'da 2003-2010 yıllarında faaliyet gösteren ve 2011'de teslim olan terörist F.T. de kan donduran ifadelerde bulundu.

Örgüt içinde erkegˆin erkegˆe cinsel istismarına birçok kez s¸ahit oldugˆunu belirten F.T, eski örgüt mensuplarının örgüte yeni katılan ve yas¸ı küçük erkek örgüt mensuplarına tecavüz ettiklerini söyledi.

Diyarbakır'da yakalanan bir erkek terörist de örgüte zorla katıldıgˆını ve Suriye'de götürüldügˆü kampta kendisine ve birçok çocugˆa defalarca tecavüz edildigˆini anlattı.

UYUŞTURUCU BAĞIMLISI KIZ ÇOCUKLARI İSTİSMARA UĞRUYOR

Teslim olan terörist itiraf etti! Çocuk taburu... - Son Dakika Haberleri İnternet

PKK'lı başka bir terörist de örgüt içinde özellikle kız çocuklarının bilinçli olarak uyus¸turucuya alıs¸tırılarak cinsel istismara maruz bırakıldıgˆı itirafında bulundu.

Özellikle 13-14 yas¸larındaki kız çocuklarının yemeklerine ve içeceklerine uyus¸turucu koyularak bagˆımlı hale getirildiklerini belirten terörist, uyus¸turucunun etkisini gösterdigˆi her seferde çocukların cinsel istismara ugˆradıklarını anlattı.

Örgüt içinde çocukların her türlü cinsel istismara maruz kaldıklarını dile getiren terörist, çocukların zayıflıgˆından istifade edildigˆini, uyus¸turucuya alıs¸tırıldıklarını, tecavüz ve tacizlerden sonra infazla korkutularak kaçmalarının engellenmeye çalıs¸ıldıgˆını kaydetti. Buna ragˆmen fırsatını bulanların ölümü göze alarak kaçtıklarını, yakalananların ise infaz edildigˆini söyledi.

PKK tarafından 9-14 yas¸larındaki çocuklardan bir tabur olus¸turuldugˆu, buradaki kızlardan bazılarının istismara ugˆradıgˆı, bunun sonucunda intihara tes¸ebbüs ettikleri ortaya çıktı.

Bu gruptaki kız çocuklarından bazılarına tecavüz edildigˆi, hamile kalanların bölgeye en yakın hastaneye götürülerek hayati tehlike riskine ragˆmen hamileliklerinin sonlandırıldıgˆı belirtildi. Çocuklardan bazılarının ise travmayı atlatamayarak intihara tes¸ebbüs ettigˆi belirlendi.

Karayılan'ın tecavüz ve infazını öğrenip, teslim oldular

Kandil'de Suriye uyruklu iki kadın teröristin,  terör örgütünün elebaşlarından Murat Karayılan tarafından tecavüze uğradığı ve infaz edildiği ortaya çıktı. Karayılan'ın hemşehrisi olan iki kadın terörist, tecavüz ve infazı öğrenince örgütten kaçıp Türkiye'de güvenlik güçlerine sığındı.

Karayılan'ın tecavüz ve infazını öğrenip, teslim oldular

Kandil'de Suriye uyruklu iki kadın teröristin, PKK terör örgütünün elebaşlarından Murat Karayılan tarafından tecavüze uğradığı ve infaz edildiği ortaya çıktı.

Karayılan'ın hemşehrisi olan iki kadın terörist, tecavüz ve infazı öğrenince örgütten kaçıp Türkiye'de güvenlik güçlerine sığındı.
Suriye'de PKK/YPG kampından kaçarak Kilis sınırında güvenlik güçlerine teslim olan Berfin Serhat (35) ve Sarya Zagros (34) kod adlı iki kadın teröristin ifadeleri, PKK'daki tecavüz ve infazı bir kez daha gözler önüne serdi. Kadın teröristlerin, Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinden olan Murat Karayılan'la hemşehri oldukları öğrenildi. Berfin Serhat ve Sarya Zagros kod adlı kadın teröristler ifadelerinde, Afrin'de evlerinde kaldıkları ve birlikte örgüte katıldıkları Hediye Muhammed ve Elife Mele Nahsan isimli teröristlerin, Murat Karayılan tarafından tecavüz uğradıklarını ve yaşadıklarını anlattıkları için de infaz edildiklerini anlattılar. Bu olayın ardından örgütten kaçarak Türkiye geçip güvenlik güçlerine teslim olmaya karar verdiklerini söyleyen kadın teröristlerin ifadesi şöyle;

Berfin Serhat (35) : Ailem Şanlıurfa Birecik'ten 3 yıl önce İzmir'e göç etmişti. HDP gençlik teşkilatı içinde yer alanların telkinleriyle liseden arkadaşım olan Sarya Zagros kod adlı arkadaşla 2015 yılı Ekim ayında örgüte katılmaya karar aldık. Ceylanpınar'dan Suriye'ye geçtik. İki hafta Afrin'de Hediye ve Elife ile birlikte aynı evde kaldık, sonra YPG kampına götürdüler bizi. 2016 yılında Kandil'e Metina kampına yolladılar. 2018'in Eylül ayında Sarya ile Münbiç'e gönderildik. Kandil'de kalan Elife ile telefon ve telsizle konuşma imkânım oldu. Kasım ayından sonra artık onlardan haber alamaz olmuştum. Sonra öğrendik ki Karayılan, Hediye Muhammed ve Elife Mele Nahsan'a tecavüz etmiş. Olay duyulunca da 'Bunlar düşman işbirlikçisi yalancı çıktı' diyerek korumasının elinden aldığı silahla ikisini de öldürmüş. Bunu bilerek hala bu örgütte kalamayacağımı anlayarak kaçmaya karar verdim.

Murat Karayılan'ın tecavüz ettiği kadın terörist el bombasıyla intihar etti! - Takvim

Sarya Zagros (34) : Berfin arkadaş, evlerinde aynı kazanda yemek yediğimiz Hediye ve Elife'nin başına gelenleri anlattı. Türk devletinin örgütten kaçıp kurtulmak isteyenlere yardım ettiğini duymuştuk. Birlikte kaçmaya karar verdik. Bizi teslim almaya gelen güvenlik görevlileri çantasından sandviç çıkarıp, verdi, üşüdüğümüz için ceketini verince kendimden tiksindim. Bu devlete hainlik yaptığım için. O an bu ülkeden kaçıp örgüte girdiğim güne lanet okudum.

HER ZAMANKİ YALANA BAŞVURDULAR

PKK terör örgütü her zaman yaptığı gibi yine yalana başvurup, tecavüz sonrası infaz edilen Suriyeli Hediye Muhammed ve Elife Mele Nahsan'ın 24-27 kasım 2018 tarihleri arasında Kandil'e düzenlenen hava operasyonunda öldüğünü duyurdu.

'nın kanlı planı deşifre oldu! Öldürülen kadın teröristlerin üzerinde keşif fotoğrafları çıktı

Son yıllarda büyük darbe yiyen 'nın  seçimleri öncesinde kırsaldan eylem için gönderdiği iki kadın teröristin 'da öldürülmesinin ardından örgütün kanlı planı deşifre oldu. Kadın teröristlerin üzerinde ele geçirilen şifreli dijital materyallerin çözülmesiyle birlikte PKK'nın büyükşehirlerde keşif yaptırdığı belirlendi.

Giriş Tarihi: 30.1.2019  

PKK'nın kanlı planı deşifre oldu! Öldürülen kadın teröristlerin üzerinde keşif fotoğrafları çıktı

Son yıllarda büyük darbe yiyen PKK'nın 31 Mart seçimleri öncesinde kırsaldan eylem için gönderdiği iki kadın teröristin Diyarbakır'da öldürülmesinin ardından örgütün kanlı planı deşifre oldu. Kadın teröristlerin üzerinde ele geçirilen şifreli dijital materyallerin çözülmesiyle birlikte PKK'nın büyükşehirlerde keşif yaptırdığı belirlendi.

Diyarbakır'da, yerel seçim öncesi suikast hazırlığında oldukları belirlenen 2 PKK'lı kadın teröristin etkisiz hale getirilmesi büyük bir facianın önüne geçilmesini sağladı. PKK terör örgütü, 31 Mart seçimleri öncesinde kaos ortamı oluşturmak için Kuzey Irak'taki kamplarda suikast ve saldırı eğitimi alan "Zinarin Berxwedan" kod adlı Hacire Yılmaz ve "Zilan Torhildan" kod adlı Suzan Çelik'i şehre gönderdi. Teröristlerin büyükşehirlerde üst düzey yöneticiler ve siyasetçilere yönelik suikast ve saldırı hazırlığında olduklarını belirleyen güvenlik güçleri, Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesine bağlı Bozbağlar köyü kırsalında iki kadının yerini belirledi. Jandarma Özel Harekat Timleri tarafından geçen hafta etkisiz hale getirilen teröristler Hacire Yılmaz ile Suzan Çelik'le birlikte 'hayalet silah' tabir edilen Glock marka suikast tabancası, 4 adet el bombası ve dijital materyaller ele geçirildi.

ŞİFRELİ KARTLAR ÇÖZÜLDÜ, KEŞİF FOTOĞRAFLARI ÇIKTI

Dijital materyaller arasındaki şifreli kartlar istihbarat birimleri tarafından çözüldü. SABAH'ın ulaştığı bilgilere göre, kart içerisinde Konya, Ankara ve bazı büyükşehirlerdeki kamu binalarının fotoğrafları bulundu. Araç içerisinden çekilen fotoğrafların kadın teröristler öldürülmeden kısa süre önce çekildiği belirlenince soruşturma genişletildi. Fotoğraflar üzerinde yapılan incelemelerin ardından Diyarbakır'ın Lice ilçesinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Güvenlik güçleri fotoğrafları çekip, keşif yapan 3 kişiyi gözaltına aldı.

"ÖLÜMLE TEHDİT ETTİLER"

Sorguya alınan 3 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından PKK terör örgütü üyeliğinden tutuklandı. Tutuklanan zanlılar arasındaki ismi açıklanmayan inşaat işçisi ifadesinde "Öldürülen iki kadın terörist bana ulaşarak bazı büyükşehirlerde keşif yaparak fotoğraf çekmemi istedi. Yapamayacağımı söyleyince de eşimi, çocuklarımı ve ailemi öldürmekle tehdit ettiler. Bunun üzerine fotoğrafları çekmek zorunda kaldım. Fotoğrafları aldıktan sonra eylem için gittikleri illerde bomba ve silahları saklamam için bağlantı bulmamı istediler. Bunu yapamayacağımı söyledim" dedi. İki teröristin öldürülmesi PKK'nın yapmayı planladığı hain eylemlerin önüne geçilmesinde büyük rol oynarken, soruşturmanın kapsamlı şekilde devam ettiği öğrenildi.

PKK’lı kadın teröriste Mehmetçik şefkati

Tunceli’nin Pülümür ile Nazimiye ilçeleri kırsalında 8 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda yaralı teslim olan kadın teröriste, ilk müdahaleyi Mehmetçikler yaptı.

PKK’lı kadın teröriste Mehmetçik şefkatiGri listede bulunan Remziye Bağırtan, Besna Kartal, Hamza Güler ve Ejder Yücedağ adlı 4 üst düzey yöneticinin de bulunduğu sekiz PKK’lı teröristin silahlarıyla ölü ele geçirildiği operasyonda bir kadın terörist, ayağına aldığı kurşun yarasıyla sekerek teslim oldu.
Yiyecek verdiler
Kadın teröristin ayağındaki kurşun yarasına ilk müdahale bölgedeki askerlerce yapıldı. Teröristin teslim olma ve tedavi anları cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde aç kaldığı için bitkin olduğu görülen PKK’lıya askerler yiyecek veriyor. Elindeki çikolata ve bisküvileri yiyen teröriste başka bir asker de su veriyor. Teröriste bir asker ağrı kesici verirken, başka bir asker de ayağındaki kurşun yarasına ilk müdahaleyi yapıyor.