Başkan Erdoğan'ın sözleri dakikalarca ayakta alkışlandı: Peygambere saygısızlığa karşı durmak şeref meselesi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "Sözler tutulmazsa ihtiyaç duyduğumuz an harekete geçeriz. Gücümüz ülkedeki tüm terör örgütlerini temizlemeye yeter" diyerek Suriye'ye yeni operasyon mesajı verdi. Başkan Erdoğan, "Fransa'daki ahlaksız derginin beni hedef aldığını duydum. Karikatürü bakmadım. Peygamberime hakaret eden namussuzlarla ilgili benim bir şey söylememe gerek yok. Hedef benim şahsım değil savunduğumuz değerlerdir." diyerek çok sert çıktı. Erdoğan, "Şimdi buradan ben Batı'ya sesleniyorum;


Başkan Erdoğan'ın sözleri dakikalarca ayakta alkışlandı: Peygambere saygısızlığa karşı durmak şeref meselesi.

Başkan Erdoğan'dan ahlak yoksunu  isimli dergiye çok sert sözler
Giriş: 28.10.2020 15:36 Güncelleme:28.10.2020 16:37 
 haberi... Başkan , partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Fransa'da Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'e alçakça hakaret eden 'nun kendisini hedef almasına da tepki gösteren Erdoğan, "Bu namussuzlarla ilgili bir şey söylememe gerek yok." dedi

Başkan Erdoğan'ın sözleri dakikalarca ayakta alkışlandı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Fransa'da Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'e alçakça hakaret eden Charlie Hebdo'nun kendisini hedef almasına da tepki gösteren Erdoğan, "Bu namussuzlarla ilgili bir şey söylememe gerek yok." dedi

İşte Başkan Erdoğan'ın o açıklamalarından satır başları
Bu gece Müslümanlar için özel bir gecedir. Mevlid Kandili değil, Leyl-i Mevlid. Rabbime bizleri, adı güzel kendi güzel Muhammed'in dünyaya vasıl oluşunun bir sene-i devriyesine kavuşturduğu için dua ediyoruz. Bu gece hürmetine Rabbimin yaptığımız duaların, namazların kabul buyurmasını temenni ediyorum.

AHLAK YOKSUNU DERGİYE SERT TEPKİ
İslam ve Müslüman düşmanlığının Peygamber efendimize saygısızlığın Avrupa'da kanser gibi yayıldığı bir dönemde geçiyoruz. Fransa'da ahlak yoksunu bir derginin, şahsımı hedef aldığını duydum. Bu tür ahlaksız yayınlara itibar etmeyi zul kabul ettiğim için bakmadım. Ben neyim ki, benim Peygamberime laf edenlerle ilgili benim herhangi bir şey söylememe gerek yok zaten.

Ülkemizde bunların uzantıları olduğu da biliyoruz. Bu parlamentonun çatısı altında olanları da biliyoruz. Bu tür saldırının içerisinde olanları da biliyoruz. Böyle bir zamanda yek vücut olmak gerekirken, bunlar buralardan oy devşirebileceklerini zannediyorlar. Bu pazarda sizlere yer yok. Sağduyulu Avrupalıları aydınlık bir gelecek için bu tehlikeli gelecek için inisiyatif geliştirmeye davet ediyoruz. Bu kirli ellerini mukaddes değerlerimizden çekmelerini istiyoruz. Peygamberimiz 1442 yıl öne Medine halkının verdiği cevapla tekrarlayım: 'Ay doğdu üzerimize veda tepesinden, şükür gerekti bizlere Allah'a davetinden, ey bize gönderilen elçi, yüce bir davetle geldin, geldin Medine'ye şeref verdin, merhaba ey sevgili.' Mekke'ye, Medine'ye, Asya'ya, Afrika'ya, Avrupa'ya ve tüm zamanlara şeref veren tüm saldırılara karşı durmak bizim şeref meselemizdir. Biz son nefesimizi verdiğimzi gün değil, bu saldırılar karşısında tepkisiz kaldığımız gün öldük demektir. Ezanı ve bayrağı için canını veren bir milletiz. Biz bunların karşısında mı onurumuzdan vazgeçeceğiz, yönümüzü değiştireceğiz. Birileri böyle yapabilir ama Türk milleti inancı ve değerlerine yöenlik böyle cibiliyetsiz bir tavır asla takınamaz. Biz kendi dinimizle birlikte diğer dinlerin kutsallarına da saygı duyan bir milletiz. Cami, kilise, sinagog yan yana hizmet vermiştir.

AVRUPA'YA: KATİLSİNİZ KATİL!
Şimdi buradan Batı'ya sesleniyorum; ya siz değil misiniz Ruanda'da yüzbinlerce insanı katleden? Siz değil misiniz milyonlarca Cezayirliyi katleden, Afrika'nın her ülkesine sadece elmas, fosfat, altın var diye giren. Siz katilsiniz katil! Bugün hala aynı şeylerin arayışı içindesiniz. Ama kusura bakmayın, Lübnan'a gidiyorsun ne işin var senin orada? Ne oldu aradığını buldun mu, bulamadın. Kovdular seni. Tanındıkça her yerden kovulacak. Bunlar Haçlı seferini yeniden başlatmak istiyorlar. 1000 yıl birlikte yaşadığımız insanlara düşman kesilmemiz için hiçbir sebep yoktur. Biz maruz kaldığımız saldırılara karşı kendimizi savunuyoruz.

Almanya'da camiye polislerin girmesini Şansölye Merkel bana izah edemez. Görüşmek, konuşmak yol değil. Soydaşlarımıza gerekli değeri vermiyorsanız, kusura bakmayın... O insanların ciddi bir kısmı senin vatandaşın. Onların inancına, eğitimine, özgürlüğüne değer vermen lazım. İstiklalimize ve istikbalimize, değerlerimize saygı duyulması şartıyla kimseye husumet beslemeyiz.




Başkan Erdoğan'ın sözleri dakikalarca ayakta alkışlandı: Peygambere saygısızlığa karşı durmak şeref meselesi
Giriş: 28.10.2020 15:36 Güncelleme:28.10.2020 15:37 
Son dakika haberine göre Başkan Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de AK Parti Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan, İslam'a yönelik özellikle Fransa merkezli saldırılara ve Charlie Hebdo'nun skandal karikatürüne ilişkin "İslam ve Müslüman düşmanlığının Peygamber efendimize saygısızlığın Avrupa'da kanser gibi yayıldığı bir dönemde geçiyoruz. Fransa'da ahlak yoksunu bir derginin, şahsımı hedef aldığını duydum. Bu tür ahlaksız yayınlara itibar etmeyi zul kabul ettiğim için bakmadım. Ben neyim ki, benim Peygamberime laf edenlerle ilgili benim herhangi bir şey söylememe gerek yok zaten." dedi. Başkan Erdoğan'ın bu sözleri ayakta alkışlandı.

Başkan Erdoğan'dan çok sert tepki: Namussuzlar!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Fransız Charlie Hebdo dergisinin ahlaksız karikatürüyle ilgili ilk kez konuştu. Erdoğan, "Benim Peygamberime hakaret eden bu namussuzlarla ilgili benim herhangi bir şey söylememe de gerek yok. Üzüntüm ve öfkem şahsıma yapılan iğrenç saldırıdan değil, aynı mecranın canımızdan aziz bildiğimiz Peygamber Efendimize yönelik terbiyesizliklerin kaynağı olmasıdır. Hedefin şahsım değil, savunduğumuz değerler olduğunu biliyoruz." diye konuştu. Öte yandan, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Charlie Hebdo dergisinin kapağındaki hakaret içerikli görsele ilişkin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, bu gece Müslümanlar için özel bir gece olduğunu belirtti.

"Mevlit Kandili değil, Leyle-i Mevlid" ifadesini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Rabbime bizleri, adı güzel, kendi güzel Muhammed'in dünyaya vasıl oluşunun bir seneidevriyesine daha kavuşturduğu için hamdediyorum. Bu mübarek gecenin günahlarımızın affına vesile olmasını diliyorum. Bu kutlu gece hürmetine Rabb'imin kıldığımız namazları, ettiğimiz duaları, yaptığımız hayırları dergahı izzetinde kabul buyurmasını temenni ediyorum." diye konuştu.


"HERHANGİ BİR ŞEY SÖYLEMEME DE GEREK YOK ZATEN"
"Maalesef, İslam ve Müslüman düşmanlığının, Peygamber Efendimize saygısızlığın özellikle Avrupa'daki yöneticiler arasında adeta kanser gibi yayıldığı bir dönemden geçiyoruz." diyen Başkan Erdoğan, "Fransa'da Peygamber Efendimizle ilgili çıkan çirkin ve ahlak yoksunu karikatürleri yayınlayan derginin şimdi de kapaktan yayınladığı bir karikatürle şahsımı hedef aldığını duyduk. Bu tür ahlaksız yayınlara ne yaptığını görmek amacıyla da olsa itibar etmeyi dahi zül kabul ettiğim için karikatüre bakmadım. Ben neyim ki, benim sevgili Peygamberime, Sevgililer Sevgilisine bu denli hakaret eden bu namussuzlarla ilgili benim herhangi bir şey söylememe de gerek yok zaten." değerlendirmesinde bulundu.

Bu sözler üzerine salondaki milletvekilleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı uzun süre ayakta alkışladı.

Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Üzüntüm ve öfkem şahsıma yapılan iğrenç saldırıdan değil, aynı mecranın canımızdan aziz bildiğimiz Peygamber Efendimize yönelik terbiyesizliklerin kaynağı olmasındandır. Hedefin şahsımız değil, savunduğumuz değerlerimiz olduğunu biliyoruz. Ülkemizde de bunların uzantılarının olduğunu da görüyor ve biliyoruz. Hatta hatta bu parlamentonun çatısı altında olanları da biliyoruz. Aile mefhumunu bir kenara koymak suretiyle bu tür saldırının içerisinde olanları da biliyoruz. Böyle bir zamanda yek vücut olmak gerekirken, hala bunlar buralardan oy devşireceklerini zannediyorlar. Bu pazarda size yer yok. İslam ve Türkiye düşmanlarının özgürlük adına girdikleri kin ve nefret bataklığında boğulup gideceklerine inanıyorum. Bunlar Avrupa'nın yeniden barbarlık dönemine geri gidişinin işaretleridir. Fransa ve genel olarak Avrupa, Macron'un ve onunla aynı zihniyeti taşıyanların bu kısır, provokatif, çirkin, nefret tohumları saçan politikalarını hak etmiyor. Sağduyulu Avrupalıları, kendileri ve çocukları adına aydınlık bir gelecek için bu tehlikeli gidişe karşı inisiyatif geliştirmeye davet ediyoruz. Müslüman ve Türk düşmanlığını, iç politikalarındaki başarısızlıklarını örtmenin kılıfı olarak kullanmaya çalışanlardan, o kirli ellerini mukaddes değerlerimizden çekmelerini istiyoruz."

Başkan Erdoğandan Türkiyede evine ekmek götüremeyenler var algısına sert tepki: Buna inanıyor musunuz?BAŞKAN ERDOĞAN'DAN TÜRKİYE'DE EVİNE EKMEK GÖTÜREMEYENLER VAR" ALGISINA SERT TEPKİ: BUNA İNANIYOR MUSUNUZ?
Son dakika: Başkan Erdoğandan AK Parti Grup Toplantısında önemli açıklamalarSON DAKİKA: BAŞKAN ERDOĞAN'DAN AK PARTİ GRUP TOPLANTISI'NDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

SON DAKİKA... Başkan Erdoğan'dan 'nun alçak saldırısına ilk yorum

Başkan  İslam ve Müslüman düşmanı alçak saldırılarıyla ilgili bugün gerçekleştirdiği  grup toplantısında ilk kez konuştu. Erdoğan yaptığı son dakika açıklamasında Batının yeniden barbarlık dönemine gittiğini söyledi ve ekledi "Dünyaya şeref veren Peygamber efendimize yapılan saldırılara karşı durmak bizim şeref meselemizdir. Bunlara karşı susarsak işte o zaman öldük demektir" dedi. İşte Erdoğan'ın çarpıcı son dakika çıkışı ve ayrıntılar;

SON DAKİKA... Başkan Erdoğan'dan Charlie Hebdo'nun alçak saldırısına ilk yorum

Fransa kaynaklı alçak saldırılarla ilgili son dakika... Başkan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında dünya müslümanlarını ayağa kaldıran skandal saldırılarla ilk kez konuştu. İslam ve Müslüman düşmanı alçak saldırılarıyla ilgili olarak Başkan Erdoğan yaptığı son dakika açıklamasında Batının yeniden barbarlık dönemine gittiğini söyledi ve ekledi "Dünyaya şeref veren Peygamber efendimize yapılan saldırılara karşı durmak bizim şeref meselemizdir. Biz son nefesimizde değil bunlara susarsak işte o zaman öldük demektir" dedi. İşte Erdoğan'ın çarpıcı son dakika çıkışı ve ayrıntılar;

MEVLİD GECENİZİ TEBRİK EDİYORUM

"Bugün önemli bir gece. Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıl dönümünü idrak ediyoruz. Rabbimize adı güzel kendi güzel Muhammed'in (s.a.v) doğumunun yıl dönümüne ulaştırdığı için için şükrediyor ve bu gece kılınacak namazların edilecek duaların kabulünü rabbimden niyez ediyorum.