21 ilde son dakika operasyonu! Aralarında muvazzaf subayların olduğu 53 kritik isme FETÖ baskını.

21 ilde son dakika operasyonu! Aralarında muvazzaf subayların olduğu 53 kritik isme FETÖ baskını -- Doğu Perinçek, Erol Mütercimler'in FETO ile fotoğraf çektirmesi için kendisine 5 milyon dolar teklif etiğini açıkladı --Evcil hayvanı olanlar dikkat! Vuhan'dan kritik koronavirüs uyarısı -- Son dakika | Birleşmiş Milletler'den AB ülkelerine net mesaj: İhlal ediyorsunuz -- Son dakika: DSÖ'den kritik açıklama: O aylarda ölümler sert olabilir!Dikkat : Koronavirüs vücudu böyle işgal ediyor!


21 ilde son dakika operasyonu! Aralarında muvazzaf subayların olduğu 53 kritik isme FETÖ baskını.

21 ilde son dakika operasyonu! Aralarında muvazzaf subayların olduğu 53 kritik isme  baskını

Giriş Tarihi: 14.9.2020  13:12 Son Güncelleme: 14.9.2020  13:20
: 21 ilde düğmeye basıldı! 'nün TSK'daki mahrem imamlarına operasyon
 haberi... /PDY üyelerinin tespiti için yürütülen 'Ankesörlü telefon soruşturması' kapsamında aralarında muvazzaf albay, yüzbaşı, üstteğmen ve KHK ile ihraç edilen askeri personelin bulunduğu 53 kişiye yönelik İstanbul merkezli 21 ilde 76 adrese operasyon düzenleniyor.

FETÖ'nün TSK'daki mahrem imamlarına operasyon

/PDY üyelerinin tespiti için yürütülen 'Ankesörlü telefon soruşturması' kapsamında aralarında muvazzaf albay, yüzbaşı, üstteğmen ve KHK ile ihraç edilen askeri personelin bulunduğu 53 kişiye yönelik İstanbul merkezli 21 ilde 76 adrese operasyon düzenleniyor.

Ajanslara düşen son dakika haberine göre /PDY üyelerinin tespiti için yürütülen 'Ankesörlü telefon soruşturması' kapsamında aralarında muvazzaf albay, yüzbaşı, üstteğmen ve  ile ihraç edilen askeri personelin bulunduğu 53 kişiye yönelik İstanbul merkezli 21 ilde 76 adrese operasyon düzenleniyor.

21 ilde son dakika operasyonu! Aralarında muvazzaf subayların olduğu 53 kritik isme FETÖ baskını

Ajanslara düşen son dakika haberine göre FETÖ/PDY üyelerinin tespiti için yürütülen 'Ankesörlü telefon soruşturması' kapsamında 21 ilde 76 adrese operasyon düzenleniyor.

ARALARINDA MUVAZZAF SUBAYLARIN OLDUĞU 53 KRİTİK İSİM

Operasyon kapsamında aralarında muvazzaf albay, yüzbaşı, üstteğmen ve KHK ile ihraç edilen askeri personelin bulunduğu 53 kişiye yönelik İstanbul merkezli olarak 21 ilde gerçekleşiyor.
Doğu Perinçek, Erol Mütercimler'in FETO ile fotoğraf çektirmesi için kendisine 5 milyon dolar teklif etiğini açıkladı
İmam hatipliler ile ilgili söylediği sözlerle büyük tepki çeken 'in bir başka skandalı daha ortaya çıktı.  Genel Başkanı , Erol Mütercimler'in kendisine 1996'da  elebaşı  ile fotoğraf çektirmesi karşılığında 5 milyon dolar teklif ettiğini açıkladı.

Giriş Tarihi: 14.09.2020 Güncelleme Tarihi: 14.09.2020 

 Genel Başkanı , gündeme dair yaptığı açıklamada çok çarpıcı ifadelerde bulundu. 'de  ile  arasında yaşanan gerilime değinerek, Türkiye'nin karşısında olan devletin Amerika olduğunu ifade etti.

HEDEFLERİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I DEVİRMEK

Yunanistan'ı Türkiye'nin üzerine gönderen devletin de Amerika olduğunu paylaşan Perinçek, "Amerika Türkiye ile ilgili gizli planlarını bu yıl hiç çekinmeden açıkladı. Onların açıkladığı gizli planlara göre, Türkiye'de milliyetçilik yükseliyor. Hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı devirmek olduğunu ifade ediyorlar. Tayyip Erdoğan'ı devirmek için CHP, İYİ Parti, HDP ve diğer partileri toplayıp devirme planları yapıyorlar. İşte Doğu Akdeniz'deki gelişmeleri bu gizli planlar stratejisinde değerlendirmek yerinde olur. Yunanistan'ın arkasında Fransa'dan önce Amerika var. Yılladır Doğu Akdeniz'de Amerika, Yunanistan, İsrail ve Güney Kıbrıs askeri tatbikatlar yapıyorlar. Tatbikatların isimlerini Tevrat'tan alarak "intikam tatbikatları" olarak nitelendiriyorlar. Bu Türkiye karşıtı düşmanı blokun tepesinde Amerika var.

Yunanistan Türkiye için hiçbir şekilde bir tehlike oluşturamaz. Buna güçleri yetmez. Fransa'da bizimle mücadele edemez. Amerika ve İsrail'in donanmaları da bunlara eklendi. Türkiye öz gücüne güveniyor. Kararlı ve öz güvenli duruyor. Türkiye'nin de kendi cephesini güçlendirmesi lazım. Amerika'ya karşı olan ülkeler bizim için bir ittifak ortağı olabilir. Yakın zaman içerisinde Suriye ile birlikte olarak PKK terör örgütünü bitiririz" açıklamalarında bulundu.

FETÖ 5 MİLYON DOLAR TEKLİF ETTİ

Perinçek, 1996 yılında  lideri 'in görüşme karşılığında yaptığı 5 milyon dolarlık teklif hakkında ise, "1996 yılıydı. O zaman Latif beyin başında bulunduğu Yazarlar Vakfı gibi bir kuruluş vardı. Beyoğlu'nda bulunan partimizin il merkezine geldiler. 5'inci katta kendilerini kabul ettim. 13 kişi olarak geldiler. Başlarında Latif bey vardı. Sohbetler ettikten sonra bana, Fethullah Gülen ile bir otel lobisinde buluşup, kamuoyuna ve basına bir fotoğraf karesi vermenin Türkiye'de barışa hizmet edeceğini belirttiler. Yaptıkları bu öneriyi mümkün değil diyerek reddettim. Fethullah Gülen'in bizim terör örgütü olarak gördüğümüzün bir yapının yıllardır başında olduğunu belirtim. Bu konuşmaların ardından beni Erol Mütercimler aradı. 'Arkadaşlarımızın yaptığı öneriyi reddetmişsiniz. Halbuki böyle bir görüşme 5 milyon dolardan başlar' dedi. 5 milyon Türk Lirası değil 5 milyon dolar teklif ettiler. Ben de 5 milyon dolar değil 5 milyar dolar, dünyayı verseniz de olmaz dedim" ifadelerini kullandı.

Son dakika: Diyanet İşleri Başkanlığından Erol Mütercimler hakkında suç duyurusu! İmam hatiplileri hedef almıştıSON DAKİKA: DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞINDAN EROL MÜTERCİMLER HAKKINDA SUÇ DUYURUSU! İMAM HATİPLİLERİ HEDEF ALMIŞTI
Son dakika: Erol Mütercimler Haliç Üniversitesi'nden istifa ettiSON DAKİKA: EROL MÜTERCİMLER HALİÇ ÜNİVERSİTESİ'NDEN İSTİFA ETTİ
Elazığ'dan Erol Mütercimler hakkında suç duyurusuELAZIĞ'DAN EROL MÜTERCİMLER HAKKINDA SUÇ DUYURUSU
İmam hatip mezunlarını hedef alan Erol Mütercimler hakkında 81 ilde suç duyurusu!İMAM HATİP MEZUNLARINI HEDEF ALAN EROL MÜTERCİMLER HAKKINDA 81 İLDE SUÇ DUYURUSU!
Son dakika: Haliç Üniversitesi Erol M��tercimler hakkında soruşturma başlattı! İmam hatiplileri hedef almıştıSON DAKİKA: HALİÇ ÜNİVERSİTESİ EROL MÜTERCİMLER HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATTI! İMAM HATİPLİLERİ HEDEF ALMIŞTI
SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve komutanlar izlerken tam isabetle vuruldu!  Akdeniz'de 'Fırtına' estirdi
SON DAKİKA HABERİ: Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ve  Komuta Kademesi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde icra edilen Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel Akdeniz Fırtınası-2020 Tatbikatı'nın Seçkin Gözlemci Günü'ne katılarak tatbikatı izledi. Bakan Akar ve TSK Komuta Kademesi'nin izlediği tatbikatta; denizden sızma harekatı gerçekleştirildi, belirlenen hedefler deniz topçularının atışları, komandolar ve F-16 tarafından tam isabetle vuruldu. MSB, o anlara ilişkin görüntüleri ve kareleri paylaştı.
Giriş Tarihi: 14.9.2020  13:18 Son Güncelleme: 14.9.2020  13:28

SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve komutanlar izlerken tam isabetle vuruldu! TSK Akdeniz'de 'Fırtına' estirdi

Milli Savunma Bakanlığı'nın Twitter hesabından "Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ve  Komuta Kademesi'nin izlediği tatbikatta; denizden sızma harekatı gerçekleştirildi, belirlenen hedefler deniz topçularının atışları, komandolar ve F-16 tarafından tam isabetle vuruldu." mesajı paylaşıldı.

SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve komutanlar izlerken tam isabetle vuruldu! TSK Akdeniz'de 'Fırtına' estirdi

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile Antalya Kaş'taki temaslarını tamamlamasının ardından dün Lefkoşa'ya geldi.

SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve komutanlar izlerken tam isabetle vuruldu! TSK Akdeniz'de 'Fırtına' estirdi

Ercan Havalimanı'nda Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Sezai Öztürk ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Bakan Akar ve Komutanlar, buradan helikopterlerle tatbikat alanına geçti.

Tören mangasının selamlanması sonrası Bakan Akar ve  Komuta Kademesi'nin alandaki yerlerini almalarıyla Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı arasında karşılıklı eğitim, iş birliği ve birlikte çalışabilirliği geliştirmek üzere birleşik, müşterek ve fiili olarak icra edilen Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel Akdeniz Fırtınası-2020 Tatbikatı'nın "Seçkin Gözlemci Günü" faaliyetleri başladı.

SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve komutanlar izlerken tam isabetle vuruldu! TSK Akdeniz'de 'Fırtına' estirdi

HEDEFLER YERLE BİR EDİLDİ

Faaliyetler kapsamında ilk olarak denizden sızma harekatı gerçekleştirildi. Deniz Kuvvetleri Komutanlığına ait fırkateynden ayrılan Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığına bağlı özel kuvvet unsurları denizden sızma harekatı ile sahilde belirlenen hedefleri başarıyla imha etti.

Deniz topçusu tarafından işaretli hedeflerin tam isabetle vurulması sonrasında ATAK helikopterlerinin eşliğinde hava hücum harekâtı gerçekleştirildi. Harekât kapsamında komandolar helikopterlerle tatbikat alanına indirildi. Komandoların tespit ettiği hedefler savaş uçakları tarafından yerle bir edildiği tatbikatta İHA'lar da görev aldı.

SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve komutanlar izlerken tam isabetle vuruldu! TSK Akdeniz'de 'Fırtına' estirdi

KIBRIS BİZİM MİLLİ MESELEMİZ

Faaliyetlerin tamamlanmasının ardından personele hitap eden Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, sözlerine tatbikatta başarıyla görev alan personeli kutlayarak başladı.

Bir askerin en önemli özelliğinin başarma, savaşma azim ve kararlılığı olduğunu vurgulayan Bakan Akar, "Bu azim ve kararlılık ne zamana kadar sürecek? Ölünceye, yani şehit oluncaya kadar" diye konuştu.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin başta FETÖ, PKK/YPG, DEAŞ terör örgütleri olmak üzere diğer tehdit ve tehlikelere karşı yoğun bir mücadele verdiğini belirten Bakan Akar, "Türk Silahlı Kuvvetlerinin bu asil milletin egemenliği, bağımsızlığı için güçlü, kuvvetli, bilgili ve disiplinli olması lazım. Ülkemizin, milletimizin egemenliği, bağımsızlığı 83 milyonun güvenliği, 780 bin kilometrekarelik vatan toprağının, mavi vatanın ve semalarımızın kontrolü için, hatta gelişen çağda bir de siber vatan var, bunlara hakim olabilmek için 'biz' diyerek çalışarak, görevimiz neyse elimizden geldiğince 'ölürsem şehit kalırsam gazi' anlayışı içinde bunu yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı.SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve komutanlar izlerken tam isabetle vuruldu! TSK Akdeniz'de 'Fırtına' estirdi

Tatbikatların önemli olduğunu, personelin bundan azami şekilde yararlanmasının önemine değinen Bakan Akar, konuşmasında askeri, savunma ve güvenlik konularındaki gelişmelere de değindi.

"Kıbrıs bizim milli meselemiz" diyen Bakan Akar, "Hiçbir oldubittiye izin vermeyeceğimizden hem kendi hem de KKTC'li kardeşlerimizin hak alaka ve menfaatlerini sonuna kadar koruyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve komutanlar izlerken tam isabetle vuruldu! TSK Akdeniz'de 'Fırtına' estirdi

BİZ BARIŞTAN, DİYALOGDAN, GÖRÜŞMELERDEN YANAYIZ

Türkiye'nin uluslararası anlaşmalar kapsamında Kıbrıs'ta garantör bir ülke olduğunu hatırlatan Bakan Akar, şunları söyledi:

"Biz Kıbrıs'ı milli mesele kabul ediyoruz ve buradayız. Burada bize düşen görev neyse, 1974'te ne yaptıysak aynı ruh, aynı heyecan aynı esaslar dahilinde KKTC'li kardeşlerimizin güvenliği, bekası için her türlü şeyi yaptık, yapmaya hazırız bundan da kimsenin şüphesi olmasın. Doğu Akdeniz'de hak alaka ve menfaatlerimiz var. Bunlara karşı bir kısım ülkeler bazı karşı hareketler, eylemler yapıyor. Biz bunları büyük bir sabırla takip ediyoruz. Fakat hakkımızı hukukumuzu korumak yönünde yapmamız gereken ne varsa, atmamız gereken ne adım varsa kararlılıkla tek vücut olarak bunları yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Bizim buradaki haklarımızdan fedakarlık yapmamız, hakkımızı feda etmemiz asla söz konusu değil. Biz barıştan, diyalogdan, görüşmelerden, müzakerelerden yanayız ve bu olayın siyasi bir şekilde çözülmesinden yanayız diğer taraftan da hiçbir oldubittiye müsaade etmeyeceğimizi, kendi hakkımızı, KKTC'li kardeşlerimizin hakkını çiğnetmeyeceğimizi de herkes kafasına soksun.
Evcil hayvanı olanlar dikkat! Vuhan'dan kritik koronavirüs uyarısı
Son dakika haberi... Salgının ortaya çıktığı 'in  kentinde salgına ilişkin yapılan araştırmada, kentte  testi yapılan kedilerden yüzde 10 ila 15'inin hastalığa yakalandığı ortaya çıktı.

DÜNYA
Giriş Tarihi: 14.09.2020 Güncelleme Tarihi: 14.09.2020 
Evcil hayvanı olanlar dikkat! Vuhan'dan kritik koronavirüs uyarısı

Dünyayı kasıp kavurmaya devam eden ve ı Çin'in Vuhan kentinde başlayan koronavirüs (Covid-19) salgınıyla ilgili araştırmalar sürüyor.

Evcil hayvanı olanlar dikkat! Vuhan'dan kritik koronavirüs uyarısı

Vuhan'daki Huazhong Tarım Üniversitesi araştırmacıları tarafından yapılan çalışmanın sonucunda, evcil hayvanlardaki enfekte olma seviyesinin düşünülenden daha yüksek olduğu ortaya çıktı.

Evcil hayvanı olanlar dikkat! Vuhan'dan kritik koronavirüs uyarısı

KEDİLERDEN KAN ÖRNEĞİ ALINDI

Vuhan'da Ocak ve Mart ayları arasında 100'den fazla kediden alınan kan örneğinin, evcil hayvanların insanlardan virüsü kapmış olabileceğini ortaya çıkardığı ifade edildi. Çalışma kapsamında kan örneği alınan kedilerin yaklaşık yüzde 15'inde Covid-19 antikorları ve yaklaşık yüzde 10'unda da Sars-CoV-2 nötrleştirici antikorlar bulundu. En çok antikora sahip 3 kediye Covid-19'a yakalanmış bir kişinin sahip olduğu ifade edildi.

Evcil hayvanı olanlar dikkat! Vuhan'dan kritik koronavirüs uyarısı

'EVCİL HAYVAN SAHİPLERİ DİKKATLİ OLMALI'

Araştırmacılar, hastalığı yaymayı önlemek için Covid-19 hastalarının evcil hayvanlarından uzak olarak kendilerini izole etmesi gerektiğini söyledi. Araştırmada, SARS-CoV-2 ile enfekte olmuş kedilerden hiçbirinin semptom göstermediği ancak virüsün evcil hayvanlar için ölümcül olabileceği düşünüldüğü ifade edildi. Bununla birlikte, araştırmacılar, SARS-CoV-2'nin solunum damlacıkları yoluyla kediler arasında bulaşabildiğini ifadede eden, geçen hafta yayınlanan bir araştırmaya işaret ediyor.

Evcil hayvanı olanlar dikkat! Vuhan'dan kritik koronavirüs uyarısı

Araştırmacılar, bu mekanizmanın türler arasında virüs yayıp yaymadığını öğrenmek için daha fazla araştırmaya ihtiyaç olduğunu söylerken, aynı zamanda veriler yorumlandığında evcil hayvan sahiplerini dikkatli olmaya teşvik etmek için yeterli endişe kaynağı olduğunu ifade etti. Emerging Microbes & Infections dergisinde yayımlanan araştırmanın baş yazarı Meilin Jin'in, "Covid-19 hastaları ile kedi, köpek gibi evcil hayvanlar arasında uygun mesafeyi korumak için önlemler düşünülmeli ve bu yüksek riskli hayvanlar için de hijyen ve karantina önlemleri alınmalıdır" ifadelerini kullandığı belirtildi.

Son dakika | Birleşmiş Milletler'den AB ülkelerine net mesaj: İhlal ediyorsunuz
 dakika haberi... ülkelerinin deniz ve kara sınırlarından göçmenleri geri itmesinin ve toplu sınır dışı etmesinin yasal yükümlülüklerin ihlali olduğunu bildirdi.
DÜNYA
Giriş Tarihi: 14.09.2020 Güncelleme Tarihi: 14.09.2020 
Son dakika | Birleşmiş Milletler'den AB ülkelerine net mesaj: İhlal ediyorsunuz

Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Konseyinin 45'inci oturumu, İsviçre'deki BM Cenevre Ofisi'nde başladı.

BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Michelle Bachelet , 47 üyeli Konseyin açılışında yaptığı konuşmada, küresel sorunlara ilişkin uyarılarda bulundu.

Bachelet, Yunanistan'ın Midilli Adası'nda bulunan Moria sığınmacı kampında çıkan yangının binlerce sığınmacının hayatını ciddi şekilde etkilediğini anımsattı, Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeleri bu konuda ortak dayanışma içinde hareket etme ve sorumluluk almaya çağırdı.

Bachelet, isim vermeden Yunanistan'ın kara ve deniz sınırından düzensiz mültecileri Türkiye tarafına "geri itmesine" tepki göstererek, "AB ülkelerinin kara ve deniz sınırlarında göçmenleri geri itme ve toplu sınır dışı eylemlerinde bulunduğuna dair raporlar, yasal yükümlülüklerin ihlalidir ve göçmenlerin yaşamları ve hakları için ağır sonuçlar doğurabilir." ifadelerini kullandı.

Düzensiz göçmenlere yönelik yapılan bu tür muamelelerin bağımsız bir şekilde soruşturulması çağrısında bulunan Bachelet, idari statülerine bakılmaksızın göçmenlerin yaşam ve insan haklarının korunmasını sağlamak için ülkelerin iş birliği yapma yükümlülüğü olduğunu anımsattı.

LÜBNAN'DAKİ PATLAMAYA İLİŞKİN SORUŞTURMA ÇAĞRISI
Konuşmasında Lübnan'daki siyasi, sosyo-ekonomik ve mali krizlerin halkın yüzde 55'inden fazlasını yoksulluğa ittiğini aktaran Bachelet, bu oranın geçen yılın iki misli olduğuna dikkati çekti.

Bachelet, Beyrut'ta 4 Ağustos'ta meydana gelen patlamanın insanların geçim kaynaklarının yanısıra ümitlerini de yıktığını vurguladı.

Patlamanın sorumlularının hesap vermesinin çok önemli olduğunun altını çizen Bachelet, bu kapsamda tarafsız, bağımsız ve şeffaf bir soruşturma başlatılması çağrısında bulundu.

Konseyin 45'inci oturumu, 6 Ekim'de sona erecek.

Son dakika: DSÖ'den kritik açıklama: O aylarda ölümler sert olabilir!
Son dakika haberi...  () Avrupa'dan kritik koronavirüs açıklaması geldi. DSÖ'den yapılan açıklamada, ekim ve kasım aylarında, koronavirüse (Covid-19) bağlı ölümlerin daha sert geçeceği ifade edildi.
DÜNYA
Giriş Tarihi: 14.09.2020 Güncelleme Tarihi: 14.09.2020 
Son dakika: DSÖ'den kritik açıklama: O aylarda ölümler sert olabilir!

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Bölge Direktörü Hans Kluge, DSÖ'nün, Ekim ve Kasım aylarında Avrupa'da günlük koronavirüs (Covid-19) ölümlerinde artış görmeyi beklediğini açıkladı.

Avrupa'da koronavirüs kaynaklı ölüm sayısının kısmen sabit kalmasına rağmen vakalarda artış raporlanırken, DSÖ Avrupa Bölge Direktörü Kluge, "Daha da zorlaşacak. Ekim ve Kasım aylarında daha fazla ölüm görebiliriz" ifadelerini kullandı. "Ülkelerin bu kötü haberi duymak istemediği bir zaman ve bunu da anlıyorum" ifadelerini kullanan Kluge, sözlerine şu şekilde devam etti: Sürekli aşının pandeminin sonu olacağını duyuyorum. Tabii ki olmayacak. Aşının tüm nüfus gruplarına yardımcı olup olmayacağını bile bilmiyoruz. Şimdi bir gruba değil diğerine yardımcı olacağına dair bazı işaretler alıyoruz. Ve sonra farklı aşılar sipariş etmek zorunda kalırsak, tam bir lojistik kabus. Pandeminin sonu, toplum olarak bu pandemiyle nasıl yaşayacağımızı öğreneceğimiz andır. Bu bize bağlı ve bu çok olumlu bir mesaj.

Avrupa'daki vaka sayıları son haftalarda keskin bir artış gösterdi, özellikle İspanya ve Fransa'da. Sadece Cuma günü 55 ülkede 51 binden fazla yeni koronavirüs vakası raporlandı. Bunun da Nisan'daki zirveden daha fazla olduğu ifade edildi. Bu arada, günlük ölümlerin sayısı, Covid-19 ile bağlantılı olarak günde yaklaşık 400-500 ölümle Haziran başından bu yana yaklaşık aynı seviyede kaldı.

 

Canlı Corona Virüsü Haritası - Corona Virüsü Ölü ve Vaka Sayısı Son Durum

Dikkat çeken araştırma: Koronavirüs vücudu böyle işgal ediyor!

Son dakika haberi... Bilim insanları, yeni tip koronavirüsün (COVID-19) enfekte ettiği, laboratuvarda büyütülen solunum yolu hücrelerinin görüntülerini tıp dergisinde yayımladı.
DÜNYA
Giriş Tarihi: 14.09.2020 Güncelleme Tarihi: 14.09.2020 
Dikkat çeken araştırma: Koronavirüs vücudu böyle işgal ediyor!

Kuzey Carolina Üniversitesi Çocuk Araştırma Enstitüsünden Camille Ehre liderliğindeki uzmanların elde ettiği görüntülere "New England Journal of Medicine" dergisinde yer verildi.

Dikkat çeken araştırma: Koronavirüs vücudu böyle işgal ediyor!

COVID-19 enfeksiyonunun solunum yolunda ne kadar yoğun olduğunu açık ve net ortaya koyan görüntüleri elde etmek için bilim insanları, laboratuvar ortamında insan bronşiyal epitel hücrelerine yeni tip koronavirüs aşıladı.

Dikkat çeken araştırma: Koronavirüs vücudu böyle işgal ediyor!

Bilim insanları, bu işlemden 96 saat sonra çok güçlü tarama özelliğine sahip elektron mikroskobi yöntemiyle hücreleri inceledi. Bu yöntemle elde edilen görüntüler, solunum yüzeyinde enfeksiyonu dokulara ve diğer insanlara yaymaya hazır çok sayıdaki virüs partikülünü ortaya koydu.

Dikkat çeken araştırma: Koronavirüs vücudu böyle işgal ediyor!

Renklendirilen görüntülerde kıla benzer enfekte kirpikli hücreler dikkati çekiyor.

Dikkat çeken araştırma: Koronavirüs vücudu böyle işgal ediyor!

Uzmanlar, görüntülerin, COVID-19'un bulaşmasını önlemede enfekte olan ve olmayan kişilerin maske takmasının öneminin altını çizdiğini belirtti.

Kum fırtınasını anlattı: Ayaklarım yerden kesildi, yer çekimi yok gibiydi

Giriş Tarihi: 13.9.2020  16:55 Son Güncelleme: 13.9.2020  17:00

'nın Polatlı ilçesinde etkili olan kum fırtınasının yaraları sarılıyor. Fırtına da çadırları yıkılan mevsimlik  işçilerine, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı () ekipleri yardım etti. Tarlada çalışırken fırtınaya yakalanan Abdulkadir Karakurt, "2 kez ayaklarım yerden kesildi, yer çekimi yok gibiydi. Kendimi yere attım. Yaklaşık 40 dakika kadar sürdü" dedi.

Kum fırtınasını anlattı: Ayaklarım yerden kesildi, yer çekimi yok gibiydi

Ankara Polatlı'da dün öğle saatlerinde şiddetli rüzgarla birlikte kum fırtınası meydana geldi. Fırtına nedeniyle gökyüzünü toz bulutu kaplarken, ilçede panik oluştu.

Sokakta bulunan vatandaşlar ev ve kapalı mekanlara koşarak, toz buluntudan kaçınmaya çalıştı. Görüş mesafesini düşüren fırtınada, ev ve iş yerlerinin çatıları uçtu, bazı ağaçlar devrildi.

TARIM İŞÇİLERİ ZOR ANLAR YAŞADI

Özellikle ilçeye 35 kilometre uzaklıktaki Ilıca Mahallesi'nde çadır kuran mevsimlik tarım işçileri, fırtına nedeniyle zor anlar yaşadı. Yaklaşık 80 kişinin barındığı çadırlar, fırtınayla birlikte yerinden sökülerek havaya uçtu.

Çocuklarını korumak için seferber olan bazı tarım işçileri, üzerlerine düşen tahta palet ve demir parçaları nedeniyle hafif şekilde yaralandı.

BAKAN YARDIMCISI İNCE, İNCELEMEDE BULUNDU

Olayın ardından İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Daha sonra AFAD ekipleri tarafından bölgeye yaklaşık 20 adet çadır ve çok sayıda yatak ile yemek getirildi.

Sabahın erken saatlerinden itibaren çadırlarını kuran tarım işçileri, çadır ve yatak için AFAD ekiplerine teşekkür ederek, yetkililerden gıda ve giyecek istedi.

"O AN BİR ŞEY OLDU, YER ÇEKİMİ YOK GİBİYDİ"

Soğan toplamak için Ankara'ya geldiklerini ve tarlada çalışırken bir fırtına gördüklerini belirten Abdulkadir Karakurt, "Fırtınadan 5 dakika önce çadırlarımızın yanına geldik ve sağlamlaştırmaya çalıştık.

Sonra baktık olmuyor, kendi canımızın derdine düştük. Kardeşlerimi korumaya çalıştım. Rüzgar geldiği zaman 2 kez ayaklarım yerden kesildi, yer çekimi yok gibiydi.

KENDİMİ YERE ATTIM

Kendimi yere attım. Yaklaşık 40 dakika kadar sürdü. Ama bir 5-10 dakika kadar gözümüzün önünü dahi göremedik" dedi. Öte yandan, hayatın normale döndüğü ilçede yaralanan 6 kişi, hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Kum fırtınasını anlattı: Ayaklarım yerden kesildi, yer çekimi yok gibiydi

50 YILDIR BÖYLE BİR ŞEY GÖRÜLMEDİ

Ankara'nın Polatlı ilçesinde saat 15:00 sıralarında kum fırtınası meydana geldi. Bir anda etkisini gösteren fırtına nedeniyle gökyüzü karanlığa büründü, devasa toz bulutları oluştu.

Paniğe kapılan vatandaşlar, boş alanlara kaçıştı. Ev ve iş yerlerinin çatıları uçtu, bazı ağaçlar devrildi. Fırtına nedeniyle şehir merkezinde elektrikler kesildi.

6 YARALI VAR

Ankara Valisi Vasip Şahin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Polatlı ve civarındaki ilçelerimizde meydana gelen şiddetli rüzgar olayı üzerine ekiplerimizce yapılan ilk tespitlere göre havada uçuşan cisimlerden kaynaklı 6 vatandaşımız hafif yaralanmış olup şimdilik başka bir can ya da mal kaybına ilişkin tespit bulunmamaktadır" dedi.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, "50 yıldır böyle bir şey görmedim" diyerek bölge halkına evde kalmaları konusunda uyarıda bulundu.

"CAN YA DA MAL KAYBI OLMADIĞI TESPİT EDİLDİ"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da "Polatlı başta olmak üzere birçok ilçemizde yaşanan kum fırtınasında yoğun bir mesai harcayan çalışma arkadaşlarım fırtınada can ya da herhangi bir mal kaybı olmadığını tespit ettiler. Bütün Ankaralılara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" mesajı paylaştı.

ARAŞTIRMALAR DEVAM EDİYOR

Ankara'da yaşanan ve özellikle Polatlı'da gören ve bizzat şahit olanları hayrete düşüren kum fırtınasıyla ilgili hasar tespit ve düzenleme çalışmalarının dışında bilim insanlarının araştırmaları da devam ediyor

'daki  büyük paniğe yol açmıştı! Yeni bir kum fırtınası daha yaşanacak mı? Uzman isimden şoke eden açıklama

’da dakikalar içerisinde ortaya çıkan  ’nin gündemine oturmuştu. Büyük paniğe yol açan ilginç olayın tekrar ortaya çıkıp çıkmayacağı merak konusuyken uzman isimden dikkat çeken açıklamalar geldi.  (İTÜ) Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi  Öğretim Üyesi Prof. Dr. , "Türkiye'de mevsim itibarıyla bahar aylarında daha çok karşılaşılan toz taşınımı, bu hafta boyunca etkisini gösterecek” ifadelerini kullandı.

Toros, yaptığı açıklamada, dün Ankara'nın Polatlı ilçesinde bir anda toz bulutunun ortaya çıktığını hatırlattı.

İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Modelleme Takımı'nın yaşanan olayı hemen değerlendirdiğini belirten Toros, "Ülkemizin kuzeyinde yüksek, güneyinde ise alçak basınç alanları etkili olmaktadır. Özellikle bu dönemlerde Afrika ve Arap yarımadasından gelen toz taşınımının özellikle İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin hava kalitesini etkilediği bilinmektedir. Türkiye'de mevsim itibarıyla bahar aylarında daha çok karşılaşılan toz taşınımı, bu hafta boyunca etkisini gösterecek." diye konuştu.

Hüseyin Toros, dün yaşanan toz fırtınasının tamamen lokal bir oluşum olduğunu anlatarak, şöyle devam etti:

"Yeryüzüne yakın seviyelerde kuvvetli ısınmaya bağlı sıcak havanın, atmosferin yüksek seviyelerinde ise soğuk havanın buluşması nedeniyle oluşan kuvvetli sıcaklık farkı bölgede kuvvetli hava kararsızlığının oluşmasına neden olmuştur. Ankara'da dün gelişen kümülonimbus bulutu içindeki kuvvetli yükselici akımlar, ilave olarak kuvvetli rüzgar toz, kum gibi nesnelerin sürüklenerek taşınmasına neden olmuştur. Bulut içindeki kuvvetli yükselici ve inici akımlar bölgede etkili olan toz fırtınasının gerçekleşmesine, arkasından gök gürültülü sağanak ve yıldırım olayının yaşanmasına neden olmuştur. Atmosferdeki kararsızlığın fazla olması, sistem geçişi sırasında oluşan ani ve şiddetli rüzgar ve kurak bir arazi yapısı yerden çok fazla miktarda tozun havalanmasına yol açmıştır."

"KUVVETLİ RÜZGARLAR CAN VE MAL KAYIPLARINA YOL AÇABİLİR"
Kuvvetli rüzgarlar ile havada uçuşan başta toz olmak üzere diğer cisimlerin can ve mal kayıplarına yol açabileceğini aktaran Toros, "Yeryüzünden kalkan tozların başta solunum ve dolaşım sistemlerimiz üzerinde olumsuz etkileri oluyor. Can ve mal kayıpları oluşmaması için evlerin balkonlarında, çatılarında kuvvetli rüzgar ile uçabilecek cisimlerin yerlerine iyi tutturulmuş olması son derece önemlidir. Bu tür kuvvetli rüzgar geçişleri sırasında kapı ve pencerelerin de kapalı olması son derece önemlidir. Kuvvetli rüzgarlar yaşlı veya zayıf ağaçların devrilmesine yol açabilir." ifadelerini kullandı.

Ankara'da yaşanan ve özellikle Polatlı'da gören ve bizzat şahit olanları hayrete düşüren kum fırtınasıyla ilgili hasar tespit ve düzenleme çalışmalarının dışında bilim insanlarının araştırmaları da devam ediyor.

SON DAKİKA HABERİ! 13 Eylül 'de güncel corona virüs vaka ve ölü sayısı kaç oldu? 13 Eylül 2020  Türkiye corona virüsü günlük son durum tablosu…

Dünya geneline Çin’in Vuhan kentinde bir hayvan pazarında ortaya çıkmasının ardından akıllara durgunluk verici bir hızla yayılan ve enfekte ettiği ülkelerde çok sayıda ölümlere sebep olan corona virüsü pandemisiyle ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Ülkemizde de etkilerini sürdüren koronavirüsün ilk vakasından 12 Eylül 2020 gününe kadar geçen sürede toplamda 6 bin 999 kişi coronavirüs sebebiyle vefat etti. İlk vakayı duyuran ve o günden itibaren vaka ve ölü sayıları ile günlük son durum tablosunu Twitter hesabından paylaşan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın 13 Eylül 2020 Pazar günlük tablosu ile ilgili bilgileri açıklamasını bekleyenler, entübe ve yoğun bakım hasta sayıları ve 13 Eylül ’de corona virüs ölü ve vaka sayısı kaç oldu? Merak ediyor. İşte  Türkiye corona virüsü günlük son durum tablosu ve 13 Eylül son dakika corona virüsü haberleri...

Giriş Tarihi: 13.9.2020  17:31Son Güncelleme: 13.9.2020  17:46

SON DAKİKA HABERİ! 13 Eylül Türkiye'de güncel corona virüs vaka ve ölü sayısı kaç oldu? 13 Eylül 2020 Sağlık Bakanlığı Türkiye corona virüsü günlük son durum tablosu…

Ortaya çıktığı günden itibaren tıp uzmanlarını dahi şaşkına çeviren bir hızla tüm ülkelere sıçrayan ve insanlarda oluşturduğu ağır enfeksiyon sonucu çok sayıda ölüme neden olan coronavirüs salgınıyla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Neredeyse tüm dünyada etkisini gösteren koronavirüs pandemisi sebebiyle 'de de ilk vaka teşhisinden bugüne kadar toplamda 6 bin 999 vatandaşımız yaşamını yitirdi. Diğer yandan pandemi başlangıcından bu yana özverili çalışmalarını sürdüren Türkiye Cumhuriyeti  uzmanları tarafından yapılan araştırma ve analizlerle günlük entübe, yoğun bakım, iyileşen hasta sayısı ve günlük test sayıları, Sağlık Bakanı Dr. Fahretttin Koca aracılığıyla genellikle Twitter heasbı Bilim Kurulu Toplantısı yapıldığı günlerde ise TV canlı yayını vasıtasıyla vaka ve ölü sayısı ile günlük tablo olarak son durum bilgilendirmesi yapılıyor. Tüm bu bilgiler bağlamında 13 Eylül 2020 Pazar vaka ve ölü sayısı ile entübe, yoğun bakım ve iyileşen hasta sayısı bilgilerini merak edenler 13 Eylül Türkiye'de corona virüs ölü ve vaka sayısı kaç oldu? Sorusu üzerinde yoğun bilgi araştırması yapıyor.

SON DAKİKA HABERİ: TÜRKİYE'DE CORONA VİRÜS ÖLÜ VE VAKA SAYISI KAÇ OLDU?

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca tarafından kişisel Twitter hesabı aracılığıyla 13 Eylül 2020 Pazar Türkiye vaka ve ölü sayıları ile corona virüsü son durum tablosunun açıklanması bekleniyor. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın günlük tablo son durum değerlendirmeleri ile 13 Eylül Türkiye günlük vaka ve ölüm sayıları ve günlük tablo açıklamasının yapılmasının ardından günlük veri tablosu burada olacak…

SON DAKİKA HABERİ! 13 Eylül Türkiye'de güncel corona virüs vaka ve ölü sayısı kaç oldu? 13 Eylül 2020 Sağlık Bakanlığı Türkiye corona virüsü günlük son durum tablosu…

12 EYLÜL TÜRKİYE CORONAVİRÜS ÖLÜ VE VAKA SAYILARI

İşte Bakan Koca'nın günlük coronavirüs değerlendirmeleri...

Bugün yapılan yaklaşık 100 bin yeni test ile 1.509 yeni hasta tespit edildi. Ağır hasta sayımızda artış devam ediyor. Virüsü yenecek güç BİRLİKte MÜCADELEdir.

SON DAKİKA HABERİ! 13 Eylül Türkiye'de güncel corona virüs vaka ve ölü sayısı kaç oldu? 13 Eylül 2020 Sağlık Bakanlığı Türkiye corona virüsü günlük son durum tablosu…

11 EYLÜL TÜRKİYE CORONAVİRÜS ÖLÜ VE VAKA SAYILARI

Bugün 56 CAN sevdiklerini geride bırakıp aramızdan ayrıldı. Birbirimizi korumak için sevdiklerimizi korumak zorundayız. Ancak birlikte mücadele ile bunu başarabiliriz. Virüsle etkin mücadele ancak BİRLİKTE TEDBİRle mümkün.

SON DAKİKA HABERİ! 13 Eylül Türkiye'de güncel corona virüs vaka ve ölü sayısı kaç oldu? 13 Eylül 2020 Sağlık Bakanlığı Türkiye corona virüsü günlük son durum tablosu…

10 EYLÜL TÜRKİYE CORONAVİRÜS ÖLÜ VE VAKA SAYILARI

Aktif hastaların yaş ortalaması 42. Yoğun bakım hastalarının yaş ortalaması ise 65. Virüsün sevdiklerimizi bizden ayırmaması için birlikte tedbirlere uymakta ısrar edelim. Güçlü MÜCADELE BİRLİKTE tedbirle mümkün.

SON DAKİKA HABERİ! 13 Eylül Türkiye'de güncel corona virüs vaka ve ölü sayısı kaç oldu? 13 Eylül 2020 Sağlık Bakanlığı Türkiye corona virüsü günlük son durum tablosu…

9 EYLÜL TÜRKİYE CORONAVİRÜS ÖLÜ VE VAKA SAYILARI

Toplamda 8 milyondan fazla test yapıldı. Bugün ise 110.000'den fazla yapılan test sonucunda 1.673 yeni tanı konmuş hastamız var. Tedbirlere hepimiz destek verirsek virüse karşı daha güçlü olacağız. Bu güce destek verin, sevdiklerimizi koruyalım.

SON DAKİKA HABERİ! 13 Eylül Türkiye'de güncel corona virüs vaka ve ölü sayısı kaç oldu? 13 Eylül 2020 Sağlık Bakanlığı Türkiye corona virüsü günlük son durum tablosu…

8 EYLÜL TÜRKİYE CORONAVİRÜS ÖLÜ VE VAKA SAYILARI

Bugün 110.000'den fazla test yapıldı ve 1.761 yeni hasta tespit edildi. Ağır hasta sayımız artmaya devam ediyor. Kayıplarımız can yakıyor. Bu durumu durduracak olan birlikte tedbirlere uymaktır. Güç birlikte tedbirde.

Kovid-19 tedavisi gören 'in sağlık durumu ile ilgili açıklama!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan ve bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı 'in sağlık durumunun stabil olduğu bildirildi.

Giriş Tarihi: 13.9.2020  14:49 Son Güncelleme: 13.9.2020  15:08

Kovid-19 tedavisi gören Muhittin Böcek'in sağlık durumu ile ilgili açıklama!

Belediyenin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek'in takip ve tedavisi yoğun bakımda devam etmektedir. Kliniği stabil olup, son 24 saatte olumsuz giden bir gelişme olmamıştır." ifadelerine yer verildi.

DURUMU KÖTÜLEŞİNCE YOĞUN BAKIM ÜNİTESİNE ALINMIŞTI

Belediye Başkanı Böcek, sosyal medya hesabından 17 Ağustos'ta yaptığı paylaşımla, Kovid-19 testinin sonucunun pozitif çıktığını duyurmuş ve herkese maske, hijyen ile sosyal mesafe kurallarına uyulması konusunda uyarıda bulunmuştu. Test sonucunun pozitif çıkması üzerine hastanede sağlık durumu takip edilen Başkan Böcek, durumu kötüleşince yoğun bakım ünitesine alınmıştı.

Başkan Muhittin Böcek’in testi negatif çıktı Böcek’in durumu iyiye gidiyor Bakan Çavuşoğlu'ndan Böcek'in tedavi gördüğü hastaneye ziyaret

'de liyakatsiz atamalar devam ediyor; Teşkilat sekreteri 'de yönetici oldu!

 Çekmeköy İlçe Başkanlığı'nda İlçe Sekreteri oldu, 2 sene sonra ’de yönetici oldu!  mezunu CHP Çekmeköy İlçe Sekreteri İrfan Temel, İSTTELKOM Yönetim Kurulu üyeliğine atandı! Su Ürünleri mezunu, İBB’nin elektronik, haberleşme ve altyapı hizmetlerine bakan şirkette yönetici oldu!

Giriş Tarihi: 13.9.2020  17:05 Son Güncelleme: 13.9.2020  17:07

CHP'de liyakatsiz atamalar devam ediyor; Teşkilat sekreteri İBB'de yönetici oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSTTELKOM A.Ş. Yönetim Kurulu üyeliğine CHP Çekmeköy İlçe Örgütü Sekreteri İrfan Temel'in atandığı öğrenildi.

SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ MEZUNU AMA ELEKTRONİK HABERLEŞME VE ALTYAPI HİZMETLERİ'NDEN SORUMLU OLACAK!

İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi mezunu İrfan Temel'in; İSTTELKOM İstanbul Elektronik Haberleşme ve Altyapı Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye atanması dikkat çekiyor.

İSTTELKOM, Bilgi teknolojileri ve elektronik haberleşme alanındaki ihtiyaçları karşılamak ve telekomünikasyon altyapı sorunları çözümlerine katkıda bulunmak amacıyla kuruldu. İSTTELKOM; resmi internet sitesinde; şirketin geleceğin telekomünikasyon ihtiyaçlarına cevap verecek, dünya standartlarında geniş bant (fiber optik) altyapı yatırımları yaparak şehrin dijitalleşme süreçlerinde öncü rol üstlendiğine dikkat çekiyor.

TEMEL: "ELİMİZDEN GELENİN DAHA FAZLASINI YAPMAYA GAYRET EDECEĞİZ"

İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi mezunu İrfan Temel'in; İBB'nin elektronik, haberleşme ve altyapı hizmetlerine bakan şirkette yönetici olması dikkat çekici bulundu.

İrfan Temel, bir yerel gazeteye yaptığı açıklamada; "Üzerimize düşen görev ve sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmek için elimizden gelenin daha fazlasını yapmaya gayret edeceğiz" iddiasında bulundu.

CHP'DE İLÇE SEKRETERİ OLDU, 2 SENE SONRA İBB'DE GÖREVE BAŞLADI

İrfan Temel, 7 Mart 2018 tarihinde CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı'da İlçe Sekreteri olarak çalışmaya başladı. İrfan Temel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından 8 Mayıs 2020 tarihinde İSTTELKOM A.Ş. Yönetim Kurulu üyeliğine atandı.

BAYRAM: "GÜNDEM CHP'MİZİ İKTİDARA TAŞIMAK"

CHP Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi İlhan Bayram; 16 Haziran 2020 tarihinde sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki resmi hesabından paylaşımda bulundu ve "İlçe Başkanımız Sayın Hüseyin Kızıldaş İlçe Sekreterimiz, İSTTELKOM Yönetim Kurulu Üyemiz İrfan Temel ve İlçe yönetim kurulu üyemiz Hüseyin Turgut fabrikamızı ziyaret ettiler. Tabi ki gündem CHP'mizi iktidara taşımak ve genel siyaset. Ziyaretlerinden ötürü çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

HİÇBİR KARİYERİ OLMAYAN ÖZGE TÜRKYILMAZ DA, İBB'DE KARİYER DANIŞMANI OLDU

CHP'den Büyükçekmece Meclis üyesi adayı olan ancak seçilemeyen 24 yaşındaki Özge Türkyılmaz; İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki İstanbul Personel Yönetim A.Ş.'de (İSPER) kariyer danışmanı olarak göreve başlamış. Özge Türkyılmaz'a İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde oda tahsis edilmişti.

Özge Türkyılmaz'ın; CHP Büyükçekmece Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı olduğu öğrenildi.

TÜRKYILMAZ; MİSS TURKEY GÜZELLİK YARIŞMASINA KATILDI

Özge Türkyılmaz; İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tasarım Bölümü'nde 3. sınıfta okurken 21 Eylül 2017 tarihinde düzenlenen Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmış, finale kalmasına rağmen ilk üç sıraya girememişti.

Özge Türkyılmaz'ın; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 20 Ağustos 2020 tarihinde açtığı Büyükçekmece Bölgesel İstihdam Ofisi'nde kariyer danışmanı olarak görevlendirildiği öğrenildi.

EKREM İMAMOĞLU VE DİLEK İMAMOĞLU'NA TEŞEKKÜR

Özge Türkyılmaz; Facebook hesabından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu'yla birlikte çektirdiği fotoğrafı paylaştı ve "Bu önemli günde bana verdiğiniz tüm güzel dilekleriniz için teşekkür ederim başkanım" ifadelerini kullandı.KENAN KIRAN SABAH