Bu yazın en güzeli sizce kim?.

Evlere kapandığımız zorlu günlerin ardından soluğu tatilde alan ünlü güzeller, kusursuz fizikleriyle yazın en çok konuşulan isimleri arasına girdi. Peki, bu yazın en güzeli sizce kim?


Bu yazın en güzeli sizce kim?.

Bu yazın en güzeli sizce kim?

Giriş Tarihi: 06.08.2020  10:28 Güncelleme Tarihi: 06.08.2020  10:32

Evlere kapandığımız zorlu günlerin ardından soluğu tatilde alan ünlü güzeller, kusursuz fizikleriyle yazın en çok konuşulan isimleri arasına girdi. Peki, bu yazın en güzeli sizce kim?

1

Karantina günlerinin ardından soluğu tatil beldelerinde alan ünlü kadınlar, hem güzellikleri hem de plaj stilleriyle magazin sayfalarını süslüyor. Peki sizce aralarından en güzeli kim? Kelebek, Instagram sayfası @hurriyetkelebek’te 2020 yazının en güzel ünlüsünü seçiyor.

2Bergüzar Korel

Bergüzar Korel 

Bergüzar Korel, bu yazın en öz güvenli en bol mesajlı bikinili pozların sahibiydi. Ünlü oyuncu, ikinci oğlu Han’ı kucağına aldıktan 4 ay sonra tatile çıktı. Doğum sonrası bikinili fotoğraflarını paylaşırken, kendi haberini de kendi yazdı. Korel, “Berguzar Korel bikinili yakalandı. Kilolu haliyle dikkat çekti. Doğum sonrası aldığı kilolar ve selülitleri ile dikkat çeken Bergüzar Korel’in bu görüntüsü şaşkınlık yarattı” dedi. Bu hareketi tüm kadınlar tarafından ilham verici bulundu.

3

Berrak Tüzünataç

Berrak Tüzünataç 

Oyuncu Berrak Tüzünataç da karantina yorgunluğunu tatilde attı. Güzel oyuncu, kusursuz fiziğiyle sahilde tüm bakışların kendisine çevrilmesini sağladı. Denizin ve güneşin keyfini çıkaran Tüzünataç, sosyal medya hesabına da fotoğraflarını yükledi.

4Aslı Bekiroğlu

Aslı Bekiroğlu 

Genç oyuncu Aslı Bekiroğlu’nun tatil fotoğraflarını Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök de köşesine taşıdı ve “Keyifle izlediğim Aslı Bekiroğlu sevgilisi ile tatil yaparken çekilmiş. Yıllardır ‘sıfır beden’ denilen ölçünün kadınları güzellikten uzaklaştırdığını söylüyorum. 42 beden kadının sıfır bedenden daha güzel olduğunu yazıyorum. Şu fotoğrafa bakın ve tarafsız gözle söyleyin. Sıfır beden mi... Yoksa Aslı Bekiroğlu mu?” sorusunu sordu. Peki, sizce hangisi?

5Demet Şener

Demet Şener 

Tescilli güzellerden Demet Şener, Bodrum’da tatil yaptı. 43 yaşındaki eski modelin her daim fit görüntüsünün arkasında ise yıllarca yaptığı yoga ve pilates olduğu biliniyor.

6Merve Oflaz

Merve Oflaz 

Oyuncu Merve Oflaz, sık sık pilates ve yoga yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Oflaz’ın bikinili ve fit hali de sahilde dikkatlerden kaçmadı.

7Eda Ece

Eda Ece 

Eda Ece, Bodrum’da tatilinde görüntülenen isimlerdendi. Ece’nin karantinadan çıkmış olmasına rağmen düzgün fiziği dikkat çekti.

8Burcu Özberk

Burcu Özberk 

Son dönemin en dikkat çeken oyuncularından Burcu Özberk, tatil paylaşımlarıyla kendine hayran bıraktı. Özberk’in karantina döneminde fit kaldığı gözden kaçmadı.

9Belçim Bilgin

Belçim Bilgin 

Oyuncu Belçim Bilgin, sezonu Çeşme’de açarken görüntülendi. Bikinili görüntülenen oyuncunun, her daim fit hali objektife böyle yansıdı.

10Melisa Şenolsun

Melisa Şenolsun 

Duru güzelliğiyle dikkat çeken Melisa Şenolsun, mayolu bir pozunu Instagram hesabından paylaştı. Genç oyuncunun paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

11Merve Boluğur

Merve Boluğur 

Merve Boluğur, bu yazın en çok konuşulan isimlerinden biriydi. İlişkisi, üniversite sınavına giriş macerası, mayo seçimi ve sahil danslarıyla adeta imajını tazeledi. Oyuncunun, ekrandan uzak kaldığı dönemde kilo almadığı da gözlemlendi.

12Irmak ÜnalIrmak Ünal 

Sarıya boyattığı saçları, karın kasları ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken Irmak Ünal, bikinili pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. 2 çocuk annesi oyuncu, fiziğini yoğun spor temposuna borçlu olduğunu söyledi.

13İvana Sert

İvana Sert 

Düzenli spor yaptığı bilinen Ivana Sert, bu yaz da kaslı vücuduyla bakışları üzerinde topladı. Sert, karantinada mezarlıklarda yürürken objektife yakalanmıştı.

14Özlem Yıldız

​​​​​​​Özlem Yıldız 

Özlem Yıldız, bütün yazı denizde geçiren ünlülerdendi. 39 yaşında, bir çocuk annesi sunucu, bronz teni ve bikini seçimleriyle adından söz ettirdi.

Hilal Altınbilek 

Hilal Altınbilek, bikinili pozlarıyla sosyal medyada çok konuşulan isimler arasındaydı. Genç oyuncu, Bodrum ve Çeşme tatilleri boyunca formunu koruduğu gözden kaçmadı.

16Ezgi Avcı

Ezgi Avcı 

Adını 2013 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında duyuran Ezgi Avcı, sosyal medya hesabından yaptığı bikinili paylaşımlarla dikkat çekti. Eski voleybolcu, formunu nasıl koruduğunu şöyle anlattı: “Günde 10 bin adım atıyorum. Beslenmeme dikkat etmekle birlikte arada küçük kaçamaklar yapıyorum.”

17Demet Özdemir

Demet Özdemir 

18Ebru ŞahinEbru Şahin 
19Çağla Şıkel

Çağla Şıkel 

20

Burcu Esmersoy

Buse İskenderoğlu

22Eda Taşpınar
23

Aybüke Pusat

24

Hande Ataizi

25

Şevval Şahin

26

Zeynep Demirel

27OOOOOOOOO

Derin Talu

28

Son dakika! Tatile gidenler bu kurala dikkat! 'En fazla 10 gün'

Gelen bir son dakika haberine göre; Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Levent Yamanel, tatil dönüşü işbaşı yapacak olanları uyararak, "Dönüşte mutlaka maskelerini çıkarmamaları ve evde dahi sosyal mesafe ve maskeye dikkat etmeleri gerekiyor. Home ofis çalışanlar home ofis olarak devam etmeli, home ofis çalışamayacak durumda olanlar ise diğer çalışma arkadaşlarıyla sosyal mesafeyi koruyarak ve maske takarak muhatap olmalı" dedi.

• 06 Ağustos 2020 - 09:50

1Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi (GATA) Yoğun Bakım ve İç Hastalıkları Uzmanı ve Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Levent Yamanel, tatil bölgelerinde yaşanan yoğunluğun vaka sayılarına nasıl yansıyacağını DHA'ya değerlendirdi. Prof. Dr. Yamanel, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da tatildeki vatandaşları koronavirüse karşı dikkatli olmaları konusunda uyardığını hatırlattı.​​​​​​​Yamanel, "Sağlık Bakanımızın da söylediği gibi kalabalıklar büyük risk. Koronavirüs insandan insana damlacık yoluyla hemen bulaşıyor. Bu kalabalıkların olumsuz dönüşü olabilir. Mutlaka kalabalık oluşturmamamız gerekiyor. Mesafeye çok dikkat etmemiz gerekiyor" diye konuştu.​​​​​​​Bu kalabalıkların olumsuz dönüşü olabilir. Mutlaka kalabalık oluşturmamamız gerekiyor. Mesafeye çok dikkat etmemiz gerekiyor" diye konuştu.​​​​​​​TATİLDEN DÖNENLER KENDİLERİNİ 14 GÜN MUHAFAZA ETMELİ'TATİLDEN DÖNENLER KENDİLERİNİ 14 GÜN MUHAFAZA ETMELİ' 

Prof. Dr. Yamanel, tatil bölgelerinde kalabalık oluşturan insanların yüksek riskli kabul edilebileceğine vurgu yaparak, "Dönüşte mutlaka maskelerini çıkarmamaları ve evde dahi sosyal mesafe ve maskeye dikkat etmeleri gerekiyor.​​​​​​​Home ofis çalışanlar home ofis olarak devam etmeli, home ofis çalışamayacak durumda olanlar ise diğer çalışma arkadaşlarıyla sosyal mesafeyi koruyarak ve maske takarak muhatap olmaları gerekiyor.​​​​​​​İmkanı olanlar kendilerini 14 gün muhafaza ederse çok iyi olur. Temastan 5-7 gün sonra semptomlar ortaya çıkıyor, 10 güne kadar uzayabilir. Bu süre içinde vaka sayılarında artış görülebilir" diye konuştu.​​​​​​​GÖRMEK İSTEMEYECEĞİMİZ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU'GÖRMEK İSTEMEYECEĞİMİZ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU' 

Tatil bölgelerinde görmek istemedikleri görüntülerin ortaya çıktığını kaydeden Yamanel, sözlerini şöyle sürdürdü:​​​​​​​"Tatil beldelerinde çok ciddi, görmek istemeyeceğimiz görüntüler oldu. Ben de yayılımın artabileceğine dair çok endişe ettim. Sayın Sağlık Bakanımız da bunu öngördü ve üzerine ciddiyetle değindi.​​​​​​​Ama maalesef bu görüntülerden kaçamadık. Ülkece çok yorulduk, bütün dünya yoruldu. Bu pandemi ile savaşın silahı maske takmak, sosyal mesafeye uymak ve el hijyenine dikkat etmek.

10Bunları yaparsak eğer azalacak. Kalabalık oluşturmamamız gerekiyor. Kalabalık oluşacağını düşündüğümüz yerlerde durmamamız gerekiyor."​​​​​​​KORONAVİRÜSTE SON DURUMKORONAVİRÜSTE SON DURUM 

Türkiye'de son 24 saatte 1178 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 19 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 236 bin 112, can kaybı 5 bin 784 oldu.​​​​​​​Sağlık Bakanlığının internet sitesinde yer alan ve Bakan Fahrettin Koca'nın da Twitter'dan paylaştığı "Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu"nun güncel verilerine göre, bugün 53 bin 842 test yapıldı, 1178 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu. Son 24 saatte 19 hasta vefat etti, 1015 kişi de iyileşti. Kovid-19 tedavisi tamamlananların sayısı ise 219 bin 506 oldu.​​​​​​​Toplam test sayısı 5 milyon 27 bin 308, vaka sayısı 236 bin 112, vefat sayısı 5 bin 784 olarak kayıtlara geçti.

Son 24 saatte 994 kişinin daha iyileşmesiyle Kovid-19 tedavisi tamamlananların sayısı 219 bin 506'ya yükseldi. Ağır hasta sayısı 582, hastalarda zatürre oranı ise yüzde 8,4 oldu.

15

Prof. Dr. Yamanel, tatil bölgelerinde kalabalık oluşturan insanların yüksek riskli kabul edilebileceğine vurgu yaparak, "Dönüşte mutlaka maskelerini çıkarmamaları ve evde dahi sosyal mesafe ve maskeye dikkat etmeleri gerekiyor.​​​​​​​